![]() |
[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0345.JPG[/img]
[b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color] |
[b]EVET ARKADAŞLAR MEMLEKETİMİZ SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN
İNŞALLAH YENİ SEZONDA SİVAS FIRTINASI DURMAKSIZIN BİZLERLE VE OYUNCULARIMIZLA DEVAM EDECEK.[/b] |
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN SİVASIMIZA BÜTÜN GÜZELLİKLER SİVASLA OLSUN HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLERRRR
|
[quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote] [b] sampiyon sivassssssssssssssss[/b] |
[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg[/img]
[quote=remix][size=2][color=red][b]38 YILLIK ÖZLEM MUTLU SON İLE BULDU,TÜM SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN,SÜPER LİGDEDE AYNI PERFORMANSI GÖSTERECEĞİMİZE EMİNİM,BİZİM TARAFTAR OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN YEDİDEN YETMİŞE VAR GÜCÜMÜZ İLE MANEVİ ve MADDİ OLARAK (en çok maddi olarak:-)) DESTEKLEMEK OLMALI. UNUTMAYIN SEVGİLİ YİĞİDOLAR HEDEF LİGDE TUTUNMAK DEĞİL ,ŞAMPİYONLUK OLSUN HEPİMİZİN YOLUNU ALLAH AÇIK ETSİN.[/b][/color][/size][/quote] sampiyon sivasspor |
BIZLERE 38 YIL SONRA, BU ANI YASATAN, SAYIN MECNUN OTYAKMAZI, TÜM YÖNETICILERI, FUTBOLCULARI VE EMEGI GECEN HERKESE TESEKKÜR EDIYORUM.
ARTIK BIZDE SÜPERLIGDEYIZ. SÜKÜR SONUNDA BUNUDA GÖRDÜK. ARTIK GÖZÜMÜZ ACIK GITMEZ. |
BU GÜNLERİDE GÖRDÜK YA...SÜPERSİN SİVAS!!!
|
[b][color=red]Butun herkese hayirli ugurlu olsun..cok sevincliyiz..
BIZE BU GURU VE SEVINCI YASATAN HERKESE COK TESEKKUR EDIYORUM.. SAMPIYONLUK SIVASIMIZA COOOK YAKISACAKKK. EN BUYUK SIVASSPOR!!!!! :P [/color][/b] |
ALLAHIM SONUNDA SAMPIYONLUGA ULASTIK. SEVINCIMI KELIMELERLE IFADE EDEMEM.
BIZE BU MUTLULUGU YASATTIKLARI ICIN, YONETIME, TEKNIK HEYETE, OYUNCULARA VE EMEGI GECEN HERKESE TESEKKUR EDIYORUM. SUAN OYLE MUTLUYUMKI ANLATAMAM. 38 YIL SONRA BOYLE BIR SAMPIYONLUK BUTUN SIVASLILARA HAYIRLI VE UGURLU OLSUN.. BASARILARIN DEVAM ETMESI DILEGIYLE... HERSEY SININ ICIN SIVASIMMMMM.... |
[size=2][color=blue][b]waybeeeeeeeeeee geldi şampiyonlukkkkkkkkkkkkkkkkk
oleyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaasssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaa walla baska nasıl anlatabilirim su an... ans daha sonra duzgun birseyler yazmaya calısayım[/b][/color][/size] [size=2][color=red][b]SİİİİİVVVVAAAAASSSSSSSSSS[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: |
[color=darkblue]SIVASSPORLA GURUR DUYUYORUZ..
SEVINCIMI KELIMELERLE ANLATAMAM, SUAN SIVASTA OLMAYI COK ISTERDIM... BUTUN SIVASSPORLULARA BIZE 38 YIL SONRA BU SEVINCI YASATTIKLARI ICIN TESEKKUR EDERIM... SAMPIYON SIVASSPOR...!!![/i] |
[quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size] |
[quote=cevik][quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size][/quote] [b][size=2]GARDAS ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ...CİĞERİMİZİ DAĞLADIN....O DA HİSSEDİYORDUR ŞİMDİ......EROL GARDAS TOPRAĞIN BOL OLSUN...SAMPİYONLUK EROL GARDASIMIZA ARMAĞAN OLSUN....[/size][/b] |
[quote=gakgo58][quote=cevik][quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size][/quote] [b][size=2]GARDAS ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ...CİĞERİMİZİ DAĞLADIN....O DA HİSSEDİYORDUR ŞİMDİ......EROL GARDAS TOPRAĞIN BOL OLSUN...SAMPİYONLUK EROL GARDASIMIZA ARMAĞAN OLSUN....[/size][/b][/quote] hersey sivasspor icin |
[quote=gakgo58][quote=cevik][quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size][/quote] [b][size=2]GARDAS ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ...CİĞERİMİZİ DAĞLADIN....O DA HİSSEDİYORDUR ŞİMDİ......EROL GARDAS TOPRAĞIN BOL OLSUN...SAMPİYONLUK EROL GARDASIMIZA ARMAĞAN OLSUN....[/size][/b][/quote] [size=2][color=blue][b]ABİM ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN!!! SAMPİYONLUK EROL ABİMİZE ARMAGAN OLSUN!!![/b][/color][/size] |
Hepimize Hayirli olsun ama o Tribünler niye bostu ya ? :(
|
selam herkese,
Oncelikle tum Yigidolari kutluyorum,ALLAH birlik be beraberligimizi bozanlara izin vermessin. arkadaslar artik sivasin 1.ligde kalici olmasi icin destek zamani, herkes gunun yettingince elinden geleni yapmali. hatta bence avrupadaki yigido eilelerinden aylik 50 euro, aile basina diye bi kampanya felan baslamasi lazim...... buyuk seyler buyuk bedeller ister, avrupadaki yigidolar gercek bir YIGIDO oldugunu ispatlamsi icin iste bir yol. hepberaber gosterelim sivasin ve sivaslinin gucunu dunyaya......... vesselam |
SEVGİLİ YİGİDO GARDASLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM BU CUSKUNUN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON EKSİLMEDEN DEVAMINI DİLERİM BEN GİDERİM SİVAS GALIR DOSLAT BENİ HATIRLASIN[b][color=red][/color][size=6][/size][/b]
|
Arkadaşların iyi dileklerine katılıyor,ŞAMPİYONLUĞUmuzun,memleketimize,camiamıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum...İnanıyorum ki;SİVASSPOR'umuz her şehirde ve yurt dışında bile olan taraftar potansiyeliyle ve desteğiyle değil s.ligde,aAvrupa'da bile yalnız kalmayacak ve yabancılık çekmeyecektir.
NOT : Bu arada da,''Çevik'' üstad,gardaşımız huzur içinde yatsın... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
ALLAHA ŞÜKÜR ŞAMPİYON OLDUK YA BÖYLESİ DAHA İYİ VALLA ŞAMPİYON OLMASAK ÇOK ÜZÜLECEKTİM ARTIK SÜPER LİGDE BÜYÜK İŞLER YAPMA ZAMANI GELDİ HADİ HAYIRLISI
|
şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun haketmiştik zaten biz bunu söke söke aldık artık gururlan ma zamanı tüm dünyanın süper bayramı kutlu olsun
''çevik abi erol abimiz artık rahat uyuyacaktır merak etme allah gani gani rahmet etsin huzur içinde uyusun'' |
[b]İŞTE TARAFTAR İŞTE YÖNETİM
İŞTE ŞAMPİYON SİVASSPOR[/b] |
ARKADAŞLAR BU ŞAMPİYONLUK BİRÇOK ŞEYİN MÜJDECİSİ OLSUN ŞEHRİME, İNŞALLAH SÜPERLİGİN ÖMRÜ KADAR SİVASIM SÜPER LİGDE KALIŞININ BAŞLANGICI OLSUN, ŞEHRİN EKONOMİSİNE CANLILIK GETİRİR, İŞŞİZLİĞİNE ÇARE OLACAK ADIMLARIN ATILMASINA VESİLE OLUR, ŞEHRİMİN SANAT KÜLTÜR HAYATINA KATKISI OLUR, KONSER SİNEMA TİYATRO CANLILIK KAZANIR, ŞEHRİMDE KONSER DİYE JİLETÇİLERİN TOPLANDIĞI ORGANİZASYONLAR SOSYAL HAYATININ SEVİYESİ OLMAZ, YURT DIŞINDA VE SİVAS DIŞINDA YAŞAYAN TÜM HEMŞERİLERİMİZİN KAYNAŞMASINA TANIŞMASINA VESİLE OLUR, BELKİ GERİ DÖNÜP ANAYURTLARINA BİRAZ OLSUN İLGİ GÖSTERMELERİNE YARAR, UMARIM GERÇEK ANADOLU YILDIZI OLARAK SPORTİF BAŞARILARA ADIM ATARIZ, BASKET VOLEYBOL VE TÜM SPOR DALLARINDA ERKEK KIZ TAKIMLARININ YARIŞTIĞI BİR İL OLURUZ, BU POTANSİYEL ŞEHRİMDE MEVCUT, SİVASIMIN ÇOÇUGUNDA BU KAPASİTE ZEKA VE SPORUN GEREKTİRDİĞİ CENTİLMENLİK MEVCUTTUR, NE MUTLU ŞAMPİYONUZ, HAYIRLI OLSUN SİVASIM VE SİVASLIM, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE
A BİRCAN |
[size=2][b][i]Valla bu sampiyonluk üzerine söylenecek fazla kelime yok...Sampiyon olduk 38 y1ldan sonra ilk defa ...Bu sampiyonlugu ilk önce bu tak1m için can1n1 vermis yigidolara, daha sonra bu tak1m için yagmur çamur demeden tak1m1 hiçbiryerde yaln1z b1rakmayan yigidolara,emegi geçen çok degerli yöneticilerimize,futbolcular1m1za ve bu tak1m1 bu sehri can1 gönülden destekleyen gönülden seven uzaklarda olmalar1na ragmen yaln1z b1rakmak istemeyen Sivas d1s1ndaki yigidolara armagan ediyorum...(Ha bu arada çok degerli Tevfik ÇEVIK Ab1m1z1n rahmetl1 ab1s1nede armagan ed1yorum Allah mekan1n1 cennet eyles1n...[/i][/b][/size]
|
öncelikle sivassporumuza ve İsmail Kartal hocamıza teşekkürler bize tüm Sivasa bu mutlu günleri yaşattığı için.
sivaslı olaraktan gerçekten çok sevinçliyim inşallah devamı da gelecek. Sivassporuma can-ı gönülden sonsuz teşekkürler. YİNE HATIRLADIM GÜZEL SİVAS'I GARDAŞ DİYEN DİLLERİNİ ÖZLEDİM ÇEVRESİNDE ÇOKTUR BAĞI BAHÇESİ O ÇAMURLU YOLLARINI ÖZLEDİM KIŞIN KAR ÜSTÜNDE KAYARDI KIZAK O ŞİRİN KÖYLERİ BANA ŞİMDİ ÇOK UZAK BAZAN KÖMÜR YANAR BAZAN TEZEK O GÜL KOKULU DOSTLARIMI ÖZLEDİM... ŞU METRİSİN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN...1967 *** |
[i][b]Zor dostum ZoR!Bu duygular anlatılmaz ancak yaşanıR!Bizde SiVAsLI olarak ben özellikle 12 yaşımdan beri hep SİVASSPOR un peşinden koştum 29 dan 12 yi çıkartırsak 17 seneden sonra Süper lig denen bu duyguyu bu sene yaşamış olduk .Yağmu çamur demeden her zaman SİVASSPORUMUZUN YANINDAYDIK.SİVASSPOR uğuruna stattlarda 38 CAN VeRdiK!SİVASSPOR İÇİN HERŞEYİMİZİ FEDA ETTİK BU ŞAMPİYONLUĞU BU TAKIMI KURANLARA GELMİŞ GEÇMİŞ YÖNETİCİLERİNE FUTBOLCULARINA TARAFTARLARI OLAN YİĞİDOLARA SİVASSPOR UĞRUNA CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYEN 38 YİĞİDOMUZA VE AİLELERİNE ,ÇOCUKLARINA VE AMİGO İHSANA VE YAKINLARINA ARMAĞAN EDİYORUZ .ALLAH HEPSİNİN MEKANINI CENNET ETSİN.ARTIK RAHAT UYUYABİLİRSİNİZ .VE ÇEVİK ABİMİZİN KARDEŞİNE ARMAĞAN EDİYORUZ .HAYIRLI UĞURLU OLSUN.[/i][/b]
|
[i][b]Zor dostum ZoR!Bu duygular anlatılmaz ancak yaşanıR!Bizde SiVAsLI olarak ben özellikle 12 yaşımdan beri hep SİVASSPOR un peşinden koştum 29 dan 12 yi çıkartırsak 17 seneden sonra Süper lig denen bu duyguyu bu sene yaşamış olduk .Yağmu çamur demeden her zaman SİVASSPORUMUZUN YANINDAYDIK.SİVASSPOR uğuruna stattlarda 38 CAN VeRdiK!SİVASSPOR İÇİN HERŞEYİMİZİ FEDA ETTİK BU ŞAMPİYONLUĞU BU TAKIMI KURANLARA GELMİŞ GEÇMİŞ YÖNETİCİLERİNE FUTBOLCULARINA TARAFTARLARI OLAN YİĞİDOLARA SİVASSPOR UĞRUNA CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYEN 38 YİĞİDOMUZA VE AİLELERİNE ,ÇOCUKLARINA VE AMİGO İHSANA VE YAKINLARINA ARMAĞAN EDİYORUZ .ALLAH HEPSİNİN MEKANINI CENNET ETSİN.ARTIK RAHAT UYUYABİLİRSİNİZ .VE ÇEVİK ABİMİZİN KARDEŞİNE ARMAĞAN EDİYORUZ .HAYIRLI UĞURLU OLSUN.[/i][/b]
|
[size=2][i][b]Zor dostum ZoR!Bu duygular anlatılmaz ancak yaşanıR!Bizde SiVAsLI olarak ben özellikle 12 yaşımdan beri hep SİVASSPOR un peşinden koştum 29 dan 12 yi çıkartırsak 17 seneden sonra Süper lig denen bu duyguyu bu sene yaşamış olduk .Yağmu çamur demeden her zaman SİVASSPORUMUZUN YANINDAYDIK.SİVASSPOR uğuruna stattlarda 38 CAN VeRdiK!SİVASSPOR İÇİN HERŞEYİMİZİ FEDA ETTİK BU ŞAMPİYONLUĞU BU TAKIMI KURANLARA GELMİŞ GEÇMİŞ YÖNETİCİLERİNE FUTBOLCULARINA TARAFTARLARI OLAN YİĞİDOLARA SİVASSPOR UĞRUNA CANINI FEDA ETMEKTEN ÇEKİNMEYEN 38 YİĞİDOMUZA VE AİLELERİNE ,ÇOCUKLARINA VE AMİGO İHSANA VE YAKINLARINA ARMAĞAN EDİYORUZ .ALLAH HEPSİNİN MEKANINI CENNET ETSİN.ARTIK RAHAT UYUYABİLİRSİNİZ .VE ÇEVİK ABİMİZİN KARDEŞİNE ARMAĞAN EDİYORUZ .HAYIRLI UĞURLU OLSUN.[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Valla bu sampiyonluk üzerine söylenecek fazla kelime yok...Sampiyon olduk 38 y1ldan sonra ilk defa ...Bu sampiyonlugu ilk önce bu tak1m için can1n1 vermis yigidolara, daha sonra bu tak1m için yagmur çamur demeden tak1m1 hiçbiryerde yaln1z b1rakmayan yigidolara,emegi geçen çok degerli yöneticilerimize,futbolcular1m1za ve bu tak1m1 bu sehri can1 gönülden destekleyen gönülden seven uzaklarda olmalar1na ragmen yaln1z b1rakmak istemeyen Sivas d1s1ndaki yigidolara armagan ediyorum...(Ha bu arada çok degerli Tevfik ÇEVIK Ab1m1z1n rahmetl1 ab1s1nede armagan ed1yorum Allah mekan1n1 cennet eyles1n...[/i][/b][/size][/quote][color=darkblue][size=2]SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
İYİ Kİ SİVAS VAR İYİ Kİ SİVASSPOR.COM VAR VE İYİKİ SİZİN GİBİ GARDAŞLARIM VAR SİZLERİ SEVİYORUM BENİ DUYGULANDIRDINIZ [/color][/size] |
BU 38 YILLIK ÖZLEMİ SONA ERDİREN BAŞTA SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ'A , SİVASSPOR İMPARATORU İSMAİL KARTAL'A VE TÜM SİVASSPOR CAMİYASINA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. BU ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ TÜM SİVAS HALKINA ARMAĞAN EDEN SİVASSPOR CAMİYASINDAN ALLAH RAZI OLSUN SAYGILAR 8)
|
Sivas'ım Şampiyon olsun bıyıklarımdan bile geçerim dedim...
Ve dün kestim :lol: (Elim dolandı..) Bu günü göremeyen tüm rahmetliklere hediye olsun...!!!! |
arkadaslar merhaba..şampiyonluğmuz sivasspora ve tüm sivaslılara hayırlı ve uğurlu olsun..
|
23 YAŞINDAYIM ÇOK ŞAMPİYONLUKLAR GÖRDÜM AMA SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU BİR BAŞKA ÇÜNKÜ MEMLEKETİMİN TAKIMI SÜPER LİGE ÇIKMUŞ 39 SENE SONRA 39 SENE BİR ÖMRE BEDEL.AMA BİZE NASİP OLDU BELKİ 15 SENEDİR SİVASSPOR MAÇALRINA GİDİYOM BİZİM DE ÇOK EMEĞİMİZ VAR BU ŞAMPİYONLUKTA.DÜN GECE KONSER VARDI SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUK KONSERİ EN KÖTÜ GÜNÜM DÜN Kİ GİBİ OLSUN...
|
BU DUYGU ANLATILMAZ SADECE YAŞANIR...
|
[quote=ultraSivas_58]BU DUYGU ANLATILMAZ SADECE YAŞANIR...[/quote]
[size=2][b][i]Evet onur bu duygu anlatılmaz yaşanır...Yıllarca başka takımların şampiyonluklarına sevinmişiz durmuşuz ama kış uykusundan uyandık artık ...Artık herşey Sivasspor için...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...[/i][/b][/size] |
Eskişehir'den gururumuz SİVASSPOR'un şampiyonluğunu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Süper ligdede kalıcı olacağına gönülden inanıyorum. Yolun açık olsun YİĞİDO.
|
[quote=cevik][quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size][/quote] [color=green][size=2][b]SEVGiLi ÇEViK ABiM ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ...CİĞERİMİZİ DAĞLADIN....O DA HİSSEDİYORDUR ŞİMDİ......SEVGiLi EROL GARDASIM TOPRAĞIN BOL OLSUN...SAMPİYONLUK EROL GARDASIMIZA ARMAĞAN OLSUN....SEVGiLi EROL GARDASIMIN RUHU SAD OLSUN MEKANI CENNET EYLESiN NUR iÇiNDE YATMAK NASiP EYLESiN HER ZAMAN DUALARIMIZ EROL GARDASIMIZ iÇiN DAiM EYLESiN[/b][/size][/color] |
[quote=sivas58net][quote=cevik][quote=gakgo58][b][size=2]2004-2005 SEZONU SİVASSPORUN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GECECEK
BİR SEZON OLDU... BAZEN ÜZÜLDÜK, BAZEN GÜLDÜK AMA...İŞTE ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGDEYİZ.... EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLIYORUM.......[/b] ALLAHIM.... BU BİR RÜYA İSE UYANMIYAYIM[/size] [color=darkred][b][size=2]HERKES DUYGULARINI YAZSIN ARKADASLAR.....[/size][/b][/color][/quote][color=green][size=2]BEN İLK ÖNCE BİR SİVAS SEVDALISI OLAN RAHMETLİ KARDEŞİM OLAN (EROL ÇEVİK) İ ANACAGIM EROL ARTIK SİVAS ŞAMPİYON SEN RAHAT UYUUU[/color][/size][/quote] [color=green][size=2][b]SEVGiLi ÇEViK ABiM ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ...CİĞERİMİZİ DAĞLADIN....O DA HİSSEDİYORDUR ŞİMDİ......SEVGiLi EROL GARDASIM TOPRAĞIN BOL OLSUN...SAMPİYONLUK EROL GARDASIMIZA ARMAĞAN OLSUN....SEVGiLi EROL GARDASIMIN RUHU SAD OLSUN MEKANI CENNET EYLESiN NUR iÇiNDE YATMAK NASiP EYLESiN HER ZAMAN DUALARIMIZ EROL GARDASIMIZ iÇiN DAiM EYLESiN[/b][/size][/color][/quote] [size=2][b][i]Erol ÇEVİK abimizin Allah mekanını cennet eylesin,Ruhu şad olsun...[/i][/b][/size] |
DÜN KONSERDEN SONRA KULÜP BAŞKANIMIZ MECNUN ABİ VE YÖNETİM PLAKET ALDI.SONRA HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRDÜ...TABİ Kİ BİZDE YAŞLI GÖZLERLE VE GURURLA İZLEDİK..BÖLE ŞAMPİYONLUK HERKESE NASİP OLMAZ...
|
BAKANIMIZ ABTÜLLATİF ŞENER ABİMİZİN DEDİĞİ GİBİ SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU SİVAS KONFRESİNDEN DAHA BÜYÜK BİR OLAY.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:22. |