![]() |
iyi bir mac oldu biraz hircin gecti mac ama olsun macin heyecanindan olsa gerek (ama bizim defansa ne oldu onu anlamadim)
|
[b]WALLAHİ BİZİM DEFANS DAHA ÇOK ALARM VERDİ AMA ORDUSPOR İYİ GÖRÜNDÜ MAÇTA HİÇ KORKMAYIN BU TAKIM İŞ YAPAR ORDULULAR...[/b]
|
orduspor guzel oynuyor
ama bizim takim daha iyi baz eksiklerimiz var onlarda tamalandinmi super olacak sahsen ben begendim takimi |
[b]WALLAHİ TAKIMI BİZDE BEĞENMEDİK..DERNEKTE İZLEDİK MAÇI...İYİ YOLDAYIZ DAHA İYİ OLACAZ İNŞALLAH..SEYİRCİ İYİ DEĞİLDİ ÇOK KÖTÜYDÜ..[/b]
|
Evet ben takımımız Ordusporu begendım. Zaten kesınlıle ıyı bır forvet ve kalecı alıanacak. Defansta cok barız hatalar yaptık. Cok gol kacırdık net pozsıyonlardı atmalıydık Cunku rakıp Sıvasspor gıbı guclu bır takımdı. Ama gercekten mac sert gectı centılmence bıttı onemlı olan buydu. Bırde kaptanımız Cumhur serum tedavısı gordugu ıcın oynayamadı. Mustafa Bedırde yoktu.
MASTAN ONCE IKI TAKIM TARAFTARLARI TRIBUNE CAGRILDI HARIKAYDI. SİVASSPOR IYI BIR TAKIM. AMA DEFANSTA BIRAZ AKSAKLIK VARE GIBI SONUCTA YENI TAKIM DUZELIR KESINLIKLE. BU SIVAS ILK 7 YE RAHAT GIRER.(DEFANS PROBLEMINI COZER CUNKU) HARIKA MACTI. TEBRIKLER SIVASSPOR. SIZE BASARILAR. BEN BU FORUMDA SIZLERE GORUSUMU AKTARACAGIM.SIZIDE BIZIM FORUMA BEKLIYORUZ. YİĞİDOLAR. |
tesekkürler yigidolar.............hedefe yürüyen adam ol yeter....
|
[size=6][color=darkblue][b]evet orduda anlasılan bu sezon süper lige yükselir bu sekilde devam ederse!!![/b][/color][/size]
|
[size=6][i]İnşallah defans problemini çözersek Sivasspor bu sene çok canlar yakar...
Orduspora gelecek olursak gerçekten iyi takımları var...Şenol iyi bir yetenek...Seneye çok iş yaparlar...Şimdiden Orduspora başarılar...[/i][/size] |
Evet takımı bende beğendim. Kaleci sıkıntısını mutlaka aşmalıyız. Aslında sizin kaleciniz Yavuz Bursaya gitmese iyiydi.
Ordudan sevgiler Yiğidolara. |
[quote=ordusivas5852]Evet takımı bende beğendim. Kaleci sıkıntısını mutlaka aşmalıyız. Aslında sizin kaleciniz Yavuz Bursaya gitmese iyiydi.
Ordudan sevgiler Yiğidolara.[/quote] [size=6]gardas Petkov sakat oynadi Sivasspor icin hayirlisi olsun[/size] |
Yiğido Petkoviç neden sakat oynadı. Bilgi verebilirmisin.
|
[quote=ordusivas5852]Yiğido Petkoviç neden sakat oynadı. Bilgi verebilirmisin.[/quote]
[size=6]gardas petkov sakat antremanda sakatlan mis almanya kampinda malesef sakat futbolcular cogaliyor!!! [/size] |
Hepsine Allahtan acil şifalar diliyorum. İnşallah iyileşirler. Komşu ilimizin takımını devamlı 1. ligde görmekten büyük zevk ve onur duyarız.
Tekrar başarılar süper ligded forumda bilgilerimi aktaracağım yiğido kardeslerim. |
tebrik ederim, güzel bir mac oldu, sivasspora süperligde basarilar dileriz...
|
gardaşlar defansımızın orta bloğu arkaya adam kaçmasını engelleyemedi bir türlü defans beklerimiz ise orta sahaya pek yardımcı olamıyor , ayrıca orta blokta oluşan hataları engellmek için yetersiz kalıyorlar .
inşallah bu durum çabucak düzelir umarım bu aksaklıklar oyuncularımızın sakatlıklarından ileri geliyordur inşallah oyuncularımız iyileştiğinde bu tip kademe hataları ortadan kalkar işte o zaman sivasımızın gücünü herkes görür |
Defansımızın haricinde takım iyiydi.Sergio yu hiç beğenmedim ayrıca Hakkı da çok ağır kalıyor.
Orduspora gelince oyun disiplininden koptukları dakikaya kadar çok iyiydiler.İyi bir takım 2A da şampiyonluğa oynayabilecek tecrübeleri yok.Orada şampiyon olmak için birkaç sene geçmesi gerekiyor. Ayrıca Ordudaki Şenol müthiş.Sivassporda rahat oynar. |
serkan gardaşa katılıyorum adam çok hırslı ve hızlı müthiş çalımları var sivas sporda iş yapar
|
[size=6][i]Takımımız defans hariç iyiydi...Bence hoca bu maç vesilesiyle bazı futbolcuları denedi...Bence gerçek kadromuz bugün sahnede olacak ...Dünkü maç bizim için önemli idi ama bence bugünkü maç tam bir ligin provası olacak...Bugün takımın nasıl oynayacağı çok önemli...Çünkü karşımızdaki takım çok güçlü henüz hazırlık maçlarında yenilgi yüzü görmediler...Bence Andersonun yanına daha iyi bir forvet lazım...[/i][/size]
|
arkadas bu dosthane mesajlariniz icin cok saolun sizinde defansa takviye sart diye düsünüyorum!!!
|
[b]FUTBOLCULARIN UYUM SIKINTISI CEKTIGINI DUSUNUYORUM.BUNU ORDU MACINDADA FARK ETTIK.DEFANS BOLGESINDE PROBLEMIMIZ VAR.ONUDA HALLEDERSEK LIG ICIN DAHA UMUTLU OLURUZ.[/b]
|
[quote=ordusivas5852]Evet takımı bende beğendim. Kaleci sıkıntısını mutlaka aşmalıyız. Aslında sizin kaleciniz Yavuz Bursaya gitmese iyiydi.
Ordudan sevgiler Yiğidolara.[/quote] katılıyorum !! Yavuz değerlendirilmesi gereken bi yetenek... Ben Yavuz'un Sivasspor'umuzun kadrosunda kalmasını isterdim !!! |
ÖNCELİKLE SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.
GERÇEKTEN GÜZEL MAÇTI. ORDUSPOR UMMADIĞIM KADAR İYİ FUTBOL OYNADI. BİZİM EKSİKLİKLERİMİZ BELLİ DEFANS VE KALECİ. SİZİN TAKIMA GELİNCE ÖCENLİKLE ŞUNU BELİRTEYİM TAKIMINIZIN BU GÖRÜNTÜSÜ AÇIKCASI BANA ÇOK ÜMİT VERMEDİ. İLK 10 İÇİN İŞİNİZ ÇOK ZOR. DEFANS PROBLEMİNİZ VAR VE TAKIM PRESE DAYANIKLI DEĞİL FARKETTİYSEN ORDUSPOR UN İLK 15 VE 2 YARININ 15 DK.SINDAKİ PRESİNDE DEFANSINIZ ÇOK AÇIK VERDİ. EN AZ 3 NET GOL POZİYONUNU HARCADILAR SÜPER LİGDE BUNLAR BÖYLE OLMAZ UNUTMAYALIM. SİZLERE BU ZORLU SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM. GERÇEKTEN ORDUSPOR VE SİVASSPOR KARDEŞ OLACAK KLÜPLERMİŞ BUNUN İLK TEMELİNİDE SİTENİZE GELEREK MESAJ ATAN BEN OLDUĞUM İÇİN AYRICA BİR GURUR YAŞADIM. DİKKATİMİ ÇEKEN BİR HUSUSTA ŞU OLDU SİVASSPOR VE ORDUSPOR AYNI TARİHTE KURULMUŞ (1967) BU KARDEŞLİĞİMİZİ DAHA DA PERÇİNLER ARTIK BİZLER KARDEŞ KLÜP DEĞİL İKİZ KARDEŞLER OLDUK GİBİME GELİYOR. İNŞALLAH SENEYE BİZLERDE SÜPER LİGE ÇIKAR VE SİZLERLE AYNI SAFLAR BİZANSLARA KARŞI SAVAŞ VERİRİZ. YAŞASIN ANADOLU BİRLİĞİ KAHROLSUN BİZANS... |
BU MAÇDA EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK ARKADAŞLARIM HEP AYNI FİKİRDEYİZ İNŞALLAH HEPSİ HALLOLUR ORDUSPORA BAŞARILAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28. |