SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İlhan Cavcav'ın açıklamalrı gündeme bomba gibi düştü.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5672)

DJMuRaT 20.12.2005 20:32

İlhan Cavcav'ın açıklamalrı gündeme bomba gibi düştü..

[I]Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan ayrılan G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe yönetimini terör örgütü PKK'ya benzeterek, cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurmaya çalışmakla suçladı.
Fenerbahçe`nin Kulüpler Birliği`nden ayrılmasını eleştiren Başkan İlhan Cavcav, 'Türkiye`de 18 kulüp var. Fenerbahçe de büyük bir camia. Üzülerek ifade ediyorum, Fenerbahçe yönetimini Türkiye`de, Türkiye Cumhuriyeti varken PKK gibi, başka kuruluşlar gibi, Türkiye`de hükümet kurmak isteyen, cumhuriyet içerisinde cumhuriyet kurmak isteyen bir örgüte benzetiyorum.
Fenerbahçe Kulübü de tutum ve davranışlarıyla böyle bir cumhuriyet kurma arzusunu ortaya koyuyor. Türk siyasetinde PKK nasıl bölücülük yapıyorsa, Fenerbahçe de Türk sporunda bölücülük yapıyor. Bu benim için şahıs olarak önemli değil. Türkiye`de 18 kulübümüz var. Fenerbahçe eğer böyle bir Cumhuriyet kurmak arzusu içerisindeyse, Kulüpler Birliği`nden ayrıldığını nasıl açıkladıysa, Türkiye liglerinden de çekildiğini ilan etsin' diye konuştu.

'Özel lig kursun'
Fenerbahçe Kulübü`ne İstanbul`daki Kartalspor, Pendikspor, Beylerbeyi, Beykozspor gibi takımlarla bir lig kurmasını öneren Cavcav, 'Fenerbahçe`nin de içinde olduğu bu takımlar kendi aralarında oynayabilir. O zaman herkes rahat eder. Fenerbahçe de rahat eder, diğer kulüplerimiz de rahat eder. Fenerbahçe kulübümüzün tutum ve davranışı şahsen benim için pek önemli bir olay değil. Olay olarak da görmek istemiyorum¨ ifadelerini kullandı.[/I]

abircan 20.12.2005 20:33

CAV CAV IN SON KULLANMA TARİHİ DOLMUŞ, CAMİ DUVARINA İŞEMEYE BAŞLAMIŞ ARTIK

serhankaburcuk 20.12.2005 20:35

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Talihsiz bir açıklama...Daha düzgün bir şekilde eleştirebilirdi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 20.12.2005 20:37

[B]Bende Fenerbahçe Cumhuriyeti açıklamarını sevmiyorum ama Çok ağır eleştirmiş CAvCav ama yinede severim ben Cavcavı..Medyatik olmayı ve show yapmayı seviyor ...[/B]

gercek58li 20.12.2005 20:38

Bu sene Cavcav bazi cikislar yapiyor,sasirdi garibim,artik ne söylediginide bilmiyor!

Etem-Murat 20.12.2005 20:39

KUSURUNA BAKMAYIN ADAMIN YAŞI 70 İŞİ BİTMİŞ KİME NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR ADAMCAĞIZ

20.12.2005 20:48

[QUOTE=DJMuRaT][I]Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan ayrılan G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe yönetimini terör örgütü PKK'ya benzeterek, cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurmaya çalışmakla suçladı.
Fenerbahçe`nin Kulüpler Birliği`nden ayrılmasını eleştiren Başkan İlhan Cavcav, 'Türkiye`de 18 kulüp var. Fenerbahçe de büyük bir camia. Üzülerek ifade ediyorum, Fenerbahçe yönetimini Türkiye`de, Türkiye Cumhuriyeti varken PKK gibi, başka kuruluşlar gibi, Türkiye`de hükümet kurmak isteyen, cumhuriyet içerisinde cumhuriyet kurmak isteyen bir örgüte benzetiyorum.
Fenerbahçe Kulübü de tutum ve davranışlarıyla böyle bir cumhuriyet kurma arzusunu ortaya koyuyor. Türk siyasetinde PKK nasıl bölücülük yapıyorsa, Fenerbahçe de Türk sporunda bölücülük yapıyor. Bu benim için şahıs olarak önemli değil. Türkiye`de 18 kulübümüz var. Fenerbahçe eğer böyle bir Cumhuriyet kurmak arzusu içerisindeyse, Kulüpler Birliği`nden ayrıldığını nasıl açıkladıysa, Türkiye liglerinden de çekildiğini ilan etsin' diye konuştu.

'Özel lig kursun'
Fenerbahçe Kulübü`ne İstanbul`daki Kartalspor, Pendikspor, Beylerbeyi, Beykozspor gibi takımlarla bir lig kurmasını öneren Cavcav, 'Fenerbahçe`nin de içinde olduğu bu takımlar kendi aralarında oynayabilir. O zaman herkes rahat eder. Fenerbahçe de rahat eder, diğer kulüplerimiz de rahat eder. Fenerbahçe kulübümüzün tutum ve davranışı şahsen benim için pek önemli bir olay değil. Olay olarak da görmek istemiyorum¨ ifadelerini kullandı.[/I][/QUOTE]
İLHAN CAVCAVIN SÖYLEDİKLERİNE NOKTASI VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM

KENDİNİ BU LİGİN ÜSTÜNDE GÖREN MALUM TAKIM SPORTİF BÖLÜCÜLÜK YAPMAKTADIR ......

KLÜBÜNÜN HAKLARINI KORUMAK KİSVESİ ADI ALTINDA KENDİ HEGEMONYASINI OLUSTURMAK İSTEMEKTEDIR...

MEDYANIN GÜCÜYLE ŞİMDİLİK KENDİNİ SÜPER BİR GÜÇ ZANNEDEN FENERBAHÇE ASLINDA TÜRKİYE LİGİNİN BU SEZON EN BASARISIZ KLUBUDUR AZIZ YILDIRIM BU BASARISIZLIKLARINI GİZLEMEK İÇİN SUNNİ GÜNDEMLER OLUSTURUP MUHALEFETIN DIKKATINI BAŞKA YERLERE KAYDIRMAKTADIR

140 MILYON DOLARA KURULAN BİR KLUP AVRUPADA 4 PUAN ALIYOR VE KÜÇÜMSEDİĞİ TÜRKİYE LİGİNDE HAKEMDESTEGİ GÖRMEDEN TEK BİR MAC KAZANAMIYORSA BUNUN ADI BASARISIZLIKTIR.....

EN SON OLAY SEMİHE VERİLEN ÜÇ MACIN TAMAMININ SİLİNMESİYDİ HAKEMLERDE YETMİYOR ARTIK FENERBAHCEYE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYINCA PARALI ASKER BIÇAKÇI DEVREYE GIRIYOR

ÇOCUGU NUN ÖLÜM HABERİNİ ALMASINA RAGMEN ARKADASLARIM YALNIZ KALMASIN DIYE MACA CIKAN SÜLEYMANUNUN HAKKI BU DÜNYADA DEGILSE BİLE ÖTEKİ TARAFTA MUTLAKA GORÜLECEK

1967_DERNEK_NAİL 20.12.2005 20:52

BUNAMIŞ HERALDE BUADAM

DJMuRaT 20.12.2005 20:56

[QUOTE=1967_DERNEK_NAİL]BUNAMIŞ HERALDE BUADAM[/QUOTE]

[B]yok abi haklılık payı war adamın....:[/B]D

serhankaburcuk 20.12.2005 20:57

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Aslında bende İlhan CAVCAV'a katılıyorum ama Pkk demesi yalnış...Yoksa İlhan cavcavın söyledikleri hep doğru...Türkiye Futbol Federasyonu tahkim kurulu hakem komitesi hep Aziz Yıldırım ın elinde...Atını istediği gibi oynatıyor...

Pkk Kelimesi hariç İlhan CAVCAV a katılıyorum....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Arif Coşkun 20.12.2005 20:59

Akşam ana haber bülteninde M.A.Brant'ın sorularını yanıtladı.Canlı yayında sözlerinin çarpıtılarak medyada yer aldığını ve yalnış anlaşılmadan dolayı,Aziz Yıldırmdan değil ama özellikle taraftarlarından özür diledi.Yine Aziz Yıldırım hakkında yien eleştiriler yaptı.

halilozturk 20.12.2005 21:05

sayin ilhan cav cav yerden goge kadar hakli fener turkiye liginde bir hakem desteksiz kazandigi varmi hal boyleyken halen boluculuk yapmiya calisan f.b.baskani insan biraz sikilir buna birileri sen kimsinde turkiyede ligleri kendin yoneltmiye kalkiyorsun

5841 20.12.2005 21:11

FENER BAHCE YÖNETİMİ HER NEKADER KÖYÜ OLURSA OLSUN BİR TERÖR ÖRGUTUYLE EŞLEŞTİRMEK DOGRU DEYIL. TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA DİYELİM.

1967_DERNEK_10UR 20.12.2005 21:12

[QUOTE=eren1]İLHAN CAVCAVIN SÖYLEDİKLERİNE NOKTASI VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM

KENDİNİ BU LİGİN ÜSTÜNDE GÖREN MALUM TAKIM SPORTİF BÖLÜCÜLÜK YAPMAKTADIR ......

KLÜBÜNÜN HAKLARINI KORUMAK KİSVESİ ADI ALTINDA KENDİ HEGEMONYASINI OLUSTURMAK İSTEMEKTEDIR...

MEDYANIN GÜCÜYLE ŞİMDİLİK KENDİNİ SÜPER BİR GÜÇ ZANNEDEN FENERBAHÇE ASLINDA TÜRKİYE LİGİNİN BU SEZON EN BASARISIZ KLUBUDUR AZIZ YILDIRIM BU BASARISIZLIKLARINI GİZLEMEK İÇİN SUNNİ GÜNDEMLER OLUSTURUP MUHALEFETIN DIKKATINI BAŞKA YERLERE KAYDIRMAKTADIR

140 MILYON DOLARA KURULAN BİR KLUP AVRUPADA 4 PUAN ALIYOR VE KÜÇÜMSEDİĞİ TÜRKİYE LİGİNDE HAKEMDESTEGİ GÖRMEDEN TEK BİR MAC KAZANAMIYORSA BUNUN ADI BASARISIZLIKTIR.....

EN SON OLAY SEMİHE VERİLEN ÜÇ MACIN TAMAMININ SİLİNMESİYDİ HAKEMLERDE YETMİYOR ARTIK FENERBAHCEYE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYINCA PARALI ASKER BIÇAKÇI DEVREYE GIRIYOR

ÇOCUGU NUN ÖLÜM HABERİNİ ALMASINA RAGMEN ARKADASLARIM YALNIZ KALMASIN DIYE MACA CIKAN SÜLEYMANUNUN HAKKI BU DÜNYADA DEGILSE BİLE ÖTEKİ TARAFTA MUTLAKA GORÜLECEK[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]gardaş ellamki doğrusun:D..bir cumhuriyet ayağı tuttu gidiyor..şampiyonlar liginde ki hezimette çabası..üzülküdkleri tek şey avrupa başarısından çok kasanın fazla dolmaması...[/I][/CENTER][/COLOR]

sivasli_tufan 20.12.2005 21:15

helal olsun be cavcav katiliyorum gercekten
basina aziz yildirim gibi biri olunca hakli konusuyor bece.

serhankaburcuk 20.12.2005 21:15

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]gardaş ellamki doğrusun:D..bir cumhuriyet ayağı tuttu gidiyor..şampiyonlar liginde ki hezimette çabası..üzülküdkleri tek şey avrupa başarısından çok kasanın fazla dolmaması...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Önemli olan bu ligde başarılı olmak değil ...O kadro ile neden Avrupada başarılı olmadı...Sebebi belli orada atını istediği gibi oynatamıyor Aziz bey....İlhan CAVCAV a katılıyorum ama pkk kelimesi hariç...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivasli_tufan 20.12.2005 21:16

ama su cumhuriyet kelimesine katilmiyorum ne cumhuriyeti.

DJMuRaT 20.12.2005 21:18

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]gardaş ellamki doğrusun:D..bir cumhuriyet ayağı tuttu gidiyor..şampiyonlar liginde ki hezimette çabası..üzülküdkleri tek şey avrupa başarısından çok kasanın fazla dolmaması...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]
wALLA HAKLISIN TÜRKİYEDE FENERASOYONU KURMUŞ GİDİYOR...KÜLUPLER BİRLİĞİNDEN AYRILMASIYSA RESMEN KOOMEDİ...KENDİLERNİ SÜPER GÜÇ ZANNEDİYOLAR...4 EYLÜLDE ELİMİZDEN KAÇTILAR AMA KADIKÖYDE BUNLARI EZE EZE YENECEĞİZ[/B]

20.12.2005 21:18

[QUOTE=mergesenli_58]ama su cumhuriyet kelimesine katilmiyorum ne cumhuriyeti.[/QUOTE]
BOYNU BÜKÜKLER CUMHURİYETİ.......

serhankaburcuk 20.12.2005 21:20

[QUOTE=eren1]BOYNU BÜKÜKLER CUMHURİYETİ.......[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Çok güzel olmuş valla...Kendini Türkiye Cumhuriyetinden üstün görenlere ne denirki başka....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivasli_tufan 20.12.2005 21:27

[QUOTE=eren1]BOYNU BÜKÜKLER CUMHURİYETİ.......[/QUOTE]
vallaha haklisin

Arif Coşkun 20.12.2005 21:27

[QUOTE=DJMuRaT][B]
wALLA HAKLISIN TÜRKİYEDE FENERASOYONU KURMUŞ GİDİYOR...KÜLUPLER BİRLİĞİNDEN AYRILMASIYSA RESMEN KOOMEDİ...KENDİLERNİ SÜPER GÜÇ ZANNEDİYOLAR...4 EYLÜLDE ELİMİZDEN KAÇTILAR AMA KADIKÖYDE BUNLARI EZE EZE YENECEĞİZ[/B][/QUOTE]

Kendi gazete yazarlarına göre bu takım Türkiye ligine fazla geliyormuş. Yani avrupa standartlarında bir takımmış. Valla ben bunu duyup ve okuduktan sonra,bunları Avrupa takımlarının ezmesi hala akıllarını başına getirmemiş diye düşündüm.Ve sadecee güldümmm güldümmm güldümmm.

DJMuRaT 20.12.2005 21:30

[QUOTE=arifcoskun]Kendi gazete yazarlarına göre bu takım Türkiye ligine fazla geliyormuş. Yani avrupa standartlarında bir takımmış. Valla ben bunu duyup ve okuduktan sonra,bunları Avrupa takımlarının ezmesi hala akıllarını başına getirmemiş diye düşündüm.Ve sadecee güldümmm güldümmm güldümmm.[/QUOTE]

[B]wALLA ABİ BİZDE AYNISINI YAPIYOZ ..GÜLÜYOZ KATILA KATILA[/B]

abircan 20.12.2005 21:32

ARKADAŞLAR FENERE HAKSIZLIK YAPMAYIN , AVUKATI DEĞİLİZ AMA HAKLI YANLARI ÇOK, LİG FENERE AZ DEĞİL, DİĞER BECERİKSİZLERE FAZLA GELİYOR LİG,
YILLARDIR TARAFTARA GOYGOYCULUĞU ÖĞRETTİLER, ÇAPSIZ ÇAPSIZ ADAMLAR KOCA KOCA TAKIMLARIN BAŞINA GELDİ KENDİ REKLAMLARI İÇİN KOCA KÜLÜPLERİ KULLANDILAR HÜKÜMETLERLE KOL KOLA ÇIKAR İLİŞKİLERİNE GİRİP, ÇIKAR GRUPLARINI VE ÇETELERİNİ FUTBOLUN İÇİNE SOKTULAR İYİCE ŞİMDİDE BİRBİRLERİNE BOK ATIP TUTUYORLAR, TÜRK FUTBOLU DÖKÜLÜYOR MALASEF, 2006 DÜNYA KUPASINDA YOKUZ, AVRUPA KUPALARINDA TÜRKİYEYİ TEMSİL EDEN TAKIMIMIZ KALMADI, FENERE GELİNCE İYİ TOPARLANMIŞ BİR CAMİA VAR KARŞIMIZDA, FİZİKİ ALT YAPISINI TAMAMLAMIŞ, EKONOMİK OLARAK HER YIL BÜYÜYEREK İLERLİYOR, GS OYNATMADIĞI OYNATAMADIĞI FUTBOLCULARA 3 YILDA 60 MİLYON DOLAR PARAYI AVRUPANIN SÜPRÜNTÜLERİNE HARCAMIŞ, JK NİN BECERİKSİZLİĞİ ORTADA ZATEN BUNLARMI BÜYÜK, TARBZONMU BÜYÜK, DEPLASMANA GİDEMEDİĞİNİZ VATAN TOPRAĞINA DÖNDÜRDÜLER TRABZONU, BU MANTIKLA ŞEHİR GELİŞİRMİ, SPOR GELİŞİRMİ ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE SİYASİLER FUTBOLDAN ELİNİ ÇEKECEK TÜM FUTBOL KLÜPLERİ KURUMSALLAŞIP PROFOSYONELCE YÖNETİLMELİ YAZIK BU ÜLKENİN SPORUNA VE SPORCUSUNA, SİVASIM İNŞALLAH BU PİSLİKLERİ TEMİZLEYECEK ÖRNEK TEMİZ BİR ANADOLU YILDIZI OLACAK

DJMuRaT 20.12.2005 21:38

[QUOTE=abircan]ARKADAŞLAR FENERE HAKSIZLIK YAPMAYIN , AVUKATI DEĞİLİZ AMA HAKLI YANLARI ÇOK, LİG FENERE AZ DEĞİL, DİĞER BECERİKSİZLERE FAZLA GELİYOR LİG,
YILLARDIR TARAFTARA GOYGOYCULUĞU ÖĞRETTİLER, ÇAPSIZ ÇAPSIZ ADAMLAR KOCA KOCA TAKIMLARIN BAŞINA GELDİ KENDİ REKLAMLARI İÇİN KOCA KÜLÜPLERİ KULLANDILAR HÜKÜMETLERLE KOL KOLA ÇIKAR İLİŞKİLERİNE GİRİP, ÇIKAR GRUPLARINI VE ÇETELERİNİ FUTBOLUN İÇİNE SOKTULAR İYİCE ŞİMDİDE BİRBİRLERİNE BOK ATIP TUTUYORLAR, TÜRK FUTBOLU DÖKÜLÜYOR MALASEF, 2006 DÜNYA KUPASINDA YOKUZ, AVRUPA KUPALARINDA TÜRKİYEYİ TEMSİL EDEN TAKIMIMIZ KALMADI, FENERE GELİNCE İYİ TOPARLANMIŞ BİR CAMİA VAR KARŞIMIZDA, FİZİKİ ALT YAPISINI TAMAMLAMIŞ, EKONOMİK OLARAK HER YIL BÜYÜYEREK İLERLİYOR, GS OYNATMADIĞI OYNATAMADIĞI FUTBOLCULARA 3 YILDA 60 MİLYON DOLAR PARAYI AVRUPANIN SÜPRÜNTÜLERİNE HARCAMIŞ, JK NİN BECERİKSİZLİĞİ ORTADA ZATEN BUNLARMI BÜYÜK, TARBZONMU BÜYÜK, DEPLASMANA GİDEMEDİĞİNİZ VATAN TOPRAĞINA DÖNDÜRDÜLER TRABZONU, BU MANTIKLA ŞEHİR GELİŞİRMİ, SPOR GELİŞİRMİ ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE SİYASİLER FUTBOLDAN ELİNİ ÇEKECEK TÜM FUTBOL KLÜPLERİ KURUMSALLAŞIP PROFOSYONELCE YÖNETİLMELİ YAZIK BU ÜLKENİN SPORUNA VE SPORCUSUNA, SİVASIM İNŞALLAH BU PİSLİKLERİ TEMİZLEYECEK ÖRNEK TEMİZ BİR ANADOLU YILDIZI OLACAK[/QUOTE]

iNŞALLAH BU PİSLİKLERİ SİVASIMIZ TEMİZLEYECEK ABİRCAN ...AMA FENER ÇOK KOLLANIYOR BUNU KABUL ETMEK GEREK....

YatodaSin 20.12.2005 21:48

helal olsun

Bencede Cavcav dogrulari söylüyor.Biraz abarttiysada adam yüzbinlerce
insanin aklindan geceni söylüyor.Böyle adamlar lazimki lig düzelsin.haksizliga ses cikarmayan öndan gelen zararlara boyun egmeli derler ya.Buda öyle birsey adam erkek gibi meydana cikip fikrini söylemis

DJMuRaT 20.12.2005 21:50

[B]aDAM DELİKANLICA ÇIKTI SÖYLEDİ .[/B]

serhankaburcuk 20.12.2005 21:52

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tebrikler İLHAN CAVCAV...Pkk hariç tabiki...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 20.12.2005 21:54

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tebrikler İLHAN CAVCAV...Pkk hariç tabiki...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]
PKK DA ÇOK AĞIR Bİ İTHAM OLMUŞ....AMA AZİZ YILDIRIM 'INDA KÜRT LOBİSİ BAYAĞI İYİDİR...KENDİSİ DİYARBAKIRLI...[/B]

serhankaburcuk 20.12.2005 21:55

[QUOTE=DJMuRaT][B]
PKK DA ÇOK AĞIR Bİ İTHAM OLMUŞ....AMA AZİZ YILDIRIM 'INDA KÜRT LOBİSİ BAYAĞI İYİDİR...KENDİSİ DİYARBAKIRLI...[/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ama yinede çok ağır başka şekilde eleştirebilirdi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 20.12.2005 21:59

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ama yinede çok ağır başka şekilde eleştirebilirdi...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]wALLA ABİ DEMEKKİ İÇİMDE KALIP DERT OLACAĞINA DIŞARDA MERT OLSUN DEDİ CAVCAV[/B]

ulaşlı yiğido58 20.12.2005 22:31

ilhan cavcav yaşının verdiği bunamayla bu lafları söylüyor fenerbahce gibi türkiyenin en iyi takımı bence fenerbahce ye yapılan bu suçlama kesinlikle yanlış vede anlamsız birkere cavcav 25milyon fb taraftarını karşısına aldı

tolga58simsek 20.12.2005 23:23

Fenerbahceyi PKK orgutu olarak gormemesi lazımdı. Ama yinede özür diledi. Fenerbahce baskanı Aziz Yıldırımda daha sonra yaptıgı acıklamada İlhan Cavcavın artık baskanlıgı bırakmasını istemıs. (Bence PKK demesi yanlıs ama bunun icin bırakılmaz!!!)

drummer 20.12.2005 23:42

[COLOR="Blue"][B][I]ya iyice okuyun adamın söylediklerini.adamın pkk gibi bölücülük yapıyor demesi benzenme.pkk demiyorki.
pkk ülkeyi bölmeye çalışıyor,aziz yıldırımda futbolu bölmeye çalışıyor diyor..
neresi yanlış bu sözlerin.
fenerbahçe pkk lıdır demiyor dikkat.

adamlar kendilerini farklı göstermek istemiyorlarmı bizim kıytırık ligde.
biz büyüğüz,farklıyız,cumhuriyetiz ne demek bunlar bölücülük değilmi.
pkk nın ki başka bir bölücülük bunlarınki başka bölücülük.

ilhan cavcavın türk futboluna çok katkıları olmuştur dikkatinizi çekerim,
adamı harcamayalım.
aklılı bir spor adamı.

aslında aziz yıldırım çok fazla tepki topluyor garip açıklamalarıyla.
ve fenerbahçe düşmanlığını körüklüyor bu hareketlerle.inanın belli bir süre sonra çığ gibi kin ve nefretle millet birbirine düşecek.azizin yaptığı çok tehlikeli bir iş.
allah akıl fikir versin.[/I][/B][/COLOR]

Arif Coşkun 20.12.2005 23:50

Fener medyası olayı saptırıp İlhan Cavcavı suçlu göstermeye çalışıyor.Cavcav canlı yayında açıklmasını yaptı.Hatta Fener camiasındanda yalnış anlaşılma nedeniyle özür diledi. PKK benzetmesi şu tekrar yine açıkladı.PKK nasıl ülkemizin altına bomba yerleştirmeye çalışıyorsa,fb, ninde yaptığı futbol adına buna benziyor dedi.Farklı şeyler değil,Yine tekrarlıyorum dedi.Yok fb. cumhuriyeti,bilmem bunları bırakıp Türkiye'nin futbolunun lokomotifi olsunlar .Adam gayet mantıklı açıklamalar yaptı bence.

hanlili58 21.12.2005 00:05

bunak

saygi deger gardaslarim yas yetmis olunca adam gercekten bunadi .adam gercekten kiskaniyor gucun varsa paralari yastik altinda curutecegine takim yap para tatli geliyor harcarsan topcunu satmazsan sende buyuk olursun .FENERBAHCE YONETIMI VE BASKANI VE BUYUK TARAFTARI ASLA BU SOZUN ALTINDA KALMAYACA.EGER TURKIYEDE ADALET VARSA TURKIYENIN 4 BUYUK TAKIMINDAN BIRISINE BU BENZETME YAPILAMAZ .SIDDETLE .KINIYORUM SAYGI VE SEVGILERIMLE

yusuf_07 21.12.2005 00:32

[QUOTE=DJMuRaT][I]Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan ayrılan G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe yönetimini terör örgütü PKK'ya benzeterek, cumhuriyet içinde yeni bir cumhuriyet kurmaya çalışmakla suçladı.

'Özel lig kursun'
Fenerbahçe Kulübü`ne İstanbul`daki Kartalspor, Pendikspor, Beylerbeyi, Beykozspor gibi takımlarla bir lig kurmasını öneren Cavcav, 'Fenerbahçe`nin de içinde olduğu bu takımlar kendi aralarında oynayabilir. O zaman herkes rahat eder. Fenerbahçe de rahat eder, diğer kulüplerimiz de rahat eder. Fenerbahçe kulübümüzün tutum ve davranışı şahsen benim için pek önemli bir olay değil. Olay olarak da görmek istemiyorum¨ ifadelerini kullandı.[/I][/QUOTE]

[COLOR="Blue"][I]YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ.SAYIN CAVCAV BU İŞLERDEN BIKMAMIŞ HALA.ÖNCELİKLE FORMASINDA GURURLA TÜRK BAYRAĞI TAŞYAN Bİ TAKIMA FB GS BJK VEYA DİĞERLERİ FARK ETMEZ PKK BENZETMESİ YAPILAMAZ.YILLARDIR TÜRK FUTBOLUNU KİRLETEN KENDİSİ DİĞİLMİ.MİLLET TUTTURMUŞ Bİ FENERASYON GİDİYOR.AMA BELİRLİ ZAMANLARDA HER TAKIM KOLLANDI 100.YILINDA BJK 4 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLURKEN GS FALAN.AMA BU AÇIKLAMALARDAN SONRA SAYIN CAVCAV IN DAHA FAZLA BAŞKANLIK YAPABİLCEĞİNİ SANMIYORUM.HERKES HADDİNİ BİLECEK KİMSE KİMSEYE PKK BENZETMESİ YAPAMAZ...[/I][/COLOR]

ender58 21.12.2005 02:24

Arkadasim senin rengin belli.Ne demek fenerbahce pkk ile esdegerde?
Lütfen o yasli zavalli ve kendini bilmez kisi yani cavcav,defolup gitsin.Böyle insanlarin Türkiyede isi yok!!!
Ayip ya.Ben mesela sivassporu tuttugum gibi fb de tutuyorum,ben ve diger fbliler bölücümü?

GuNaY 21.12.2005 03:16

[B]Eleştiri yapması normal diğer takımlar gibi kendi takımıda haksızlığa uğramış durumda.. ancak bunuda bir dozu var... yani gayet güzel noktalara tesbit etmişken pkk kelimesi tüm açıklamanın içeriğini götürmekte...[/B]

extrasivas 21.12.2005 05:51

ilhan cavcav katiyen dogru ama agir konusmus (aslinda boylesine boyle konusmak gerekir)bizim sitedeki bazi fenerlilerde adama dogrudan sitem etmis cunku bu ulkede dogruyu soylemek SUC

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03.