SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   rıza çalımbay gidiyor gibi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5679)

drummer 18.09.2005 23:55

rıza çalımbay gidiyor gibi

rıza çalımbay fener yenilgisi ile kendi ipini çekti gibi görünüyor.
maçı izlemedim ama üç hafta üst üste yenilen bir takımda hoca barındırmazlar gibi.
hemşehrimiz rıza çalımbay hocaya yazık olacak.
işallah takımda kalır ama gayretli olmazsı lazım.bu tür yenilgiler bjk gibi takımlarda hoş değil.

disikartaL_mrv 19.09.2005 08:09

[FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.

Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı...

1-Kleberson
2-İbrahim Toraman
3-Koray Avcı ( fener maçı hariç)

Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT]

Disi Kartal_58 19.09.2005 09:14

[QUOTE=disikartaL_mrv][FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.

Ben Rıza hocaya sonuna kadar güvendiğimi halende söylüyorum.Hocamızda gördüğüm tek noksan yön kaç maçtır halen belirli bir sistemi yok.Ben her maça giden bir insan olarak ben bile halen hangi sistem bizim için daha iyi çözemiyorum yeri geldiğinde.Dünkü fenerbahçe maçı tam bir kabustu benim.Ama şunu söyledemeden asla geçemicem herşey futbolcuda bitiyor ve ''RUH'' hissi 3 haftadır bizim futbolculara uğramadı...

1-Kleberson
2-İbrahim Toraman

Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE]

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım

extrasivas 20.09.2005 22:40

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=disikartaL_mrv][FONT=Comic Sans MS]Rıza Hocayı herzaman destekleyen bir taraftarım ancak,bazı yerlerde hatalar var...Üç maç üst üste yenilgi taraftarı ve yönetimi çileden çıkarmaya yetmiştir.

1-Kleberson
2-İbrahim Toraman

Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE]sivasli ben kardes takimmiz olan bjk ye basrarilar dilerim

disikartaL_mrv 21.09.2005 13:14

[QUOTE=extrasivas]sivasli ben kardes takimmiz olan bjk ye basrarilar dilerim[/QUOTE]

Saolasın teşekkürler...

muRTix 21.09.2005 13:46

..

rıza hocanın gerçektende son şansları hayırlısı olsun onu sivastada görmek isteriz ilerde

GeCeVeMaVi58pRf 21.09.2005 14:26

1-Kleberson
2-İbrahim Toraman

Son 3 maçtır bu adamlar hariç ben sahada futbolcu göremiyorum...[/FONT][/QUOTE]

sana bütün kalbimle katılıyorum ama bence rıza hocanın arkasında durulmak zorunda...

disikartaL_mrv 21.09.2005 14:36

Bu taraftar herzaman Rıza hocanın arkasında olacaktır kimsenin şüphesi olmasın.O gerçekten Beşiktaş'ın evladıdır.Kendini bilmez birkaç futbolcunun yaptığının faturasını Rıza hocaya kesilmesine kimse müsade etmez.

GeCeVeMaVi58pRf 21.09.2005 14:38

[QUOTE=disikartaL_mrv]Bu taraftar herzaman Rıza hocanın arkasında olacaktır kimsenin şüphesi olmasın.O gerçekten Beşiktaş'ın evladıdır.Kendini bilmez birkaç futbolcunun yaptığının faturasını Rıza hocaya kesilmesine kimse müsade etmez.[/QUOTE]

[b]işte gercek beşiktaslı helal olsun sana merve bizlerde rıza hocanın artkasındayız inşallah ankara macı onun için dönüm macı olur...[/b]

S.Yildiz 21.09.2005 14:39

Riza Calimbay' in dunki Hurriyet gazetesine yaptigi konusmasinda: “ben futbol yasamimda bir cok darbelerle karsilastim. Asla pes etmiyecegim. Ankaraspor, Malmo ve Samsunspor maclarini almak zorundayiz. Eger ortam kotu giderse uzerime duseni yaparim. bunlar olagan seyler” dedi.

disikartaL_mrv 21.09.2005 14:41

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]işte gercek beşiktaslı helal olsun sana merve bizlerde rıza hocanın artkasındayız inşallah ankara macı onun için dönüm macı olur...[/b][/QUOTE]

İnşallah herşey düzelicek.Seninde iyi dileklerin için teşekkürler

GeCeVeMaVi58pRf 21.09.2005 14:43

[QUOTE=sevde58]Riza Calimbay' in dunki Hurriyet gazetesine yaptigi konusmasinda: “ben futbol yasamimda bir cok darbelerle karsilastim. Asla pes etmiyecegim. Ankaraspor, Malmo ve Samsunspor maclarini almak zorundayiz. Eger ortam kotu giderse uzerime duseni yaparim. bunlar olagan seyler” dedi.[/QUOTE]

beşiktası bu 3 macıda alacagına ınanıyorum inşallah hem rıza hem ibrahim toraman hemde adem kocak beşiktasta kalıcı olur ben onlara güvenıyorum..

bbptek58 21.09.2005 15:29

beyler şerefsiz medyaya bakmayın siz yönetim sonuna kadar rıza hocanın arkasında olduğunu söylüyor bizim basında ise hemen beşiktaşa yeni hocalar bulunuyor bu bi şimdi olmadı ki bunu hep yapıyolar bu ülkede bi kere tökezledin mi herkes sana düşman oluyor
rıza hocaya başarılar en büyük yiğido rıza çalımbay

disikartaL_mrv 22.09.2005 08:27

Ben medyanın hiçbir zaman dürüst ve tarafsız olarak haber yaptığına inanmıyorum ki zaten.Herzaman yerden yere vurmaya çalışıyorlar,anlamsız bir şekilde.Sezon başı en iyi teknik direktör Rıza hoca yazıyorlardı,şimdi yerden yere vurup herkesi birbirine düşürmeye çalışıyorlar...Ama bizlerde diyoruz ki ;

[COLOR=Red][SIZE=5]FORZA RIZA HOCA[/SIZE] [/COLOR]

kursad58 22.09.2005 09:16

RIZANIN BAŞARILI OLMASI HEPİMİZİN DİLEĞİ İNŞALLAH GÜZEL İŞLERE İMZA ATAR

Dağcı 22.09.2005 10:04

Kadroya giremeyen bazıları Rıza Hoca ile oynamaya başladılar.

agca58 22.09.2005 10:09

[QUOTE=muRTix]rıza hocanın gerçektende son şansları hayırlısı olsun onu sivastada görmek isteriz ilerde[/QUOTE]
İLERDE RIZA HOCA BİZE GELEBİLİR..LORANT İLE ANLAŞMA SAĞLANAMAZ İSE İLERDE RIZA HOCA GELEBİLİR..MANYAK OLUR OZMAN VALLA..BİRDE NE KADAR SİVASLI TOPÇU VARSA TOPLASIN GETİRSİN SİVASA..
İBRAHİM TOROMAN
ADEM DURSUN
HASAN KABZE
KALECİ ZAFER
VE DAHA NİCELERİ..

AMA ÜMİT ÖZAT GELMESİNDE KİM GELİRSE GELSİN..

karakule58 22.09.2005 10:10

bence futbolcularla rıza hocanın arasını bozmaya çalışıyorlar bence rıza hoca kalacak ve başarılıda olcagına inanıyorum..... ne olsa bir yiğido ....

serrkann58 22.09.2005 10:14

Öyle bir yenilgiyle yıkılıcak adam degilidr rıza hoca ama içerden TRUVA HAREKETİ var ona dikkat etmesi lazım( İÇİMİZDEKİ DÜŞMANLAR bjk için geçerli ) DEL BOSCUE aynı akibeti yaşamıştı....

aLeGoZ 22.09.2005 11:23

giderse üzülürüz nede olsa memleketimizin ewladı :( :(

drummer 22.09.2005 11:38

[QUOTE=disikartaL_mrv]Ben medyanın hiçbir zaman dürüst ve tarafsız olarak haber yaptığına inanmıyorum ki zaten.Herzaman yerden yere vurmaya çalışıyorlar,anlamsız bir şekilde.Sezon başı en iyi teknik direktör Rıza hoca yazıyorlardı,şimdi yerden yere vurup herkesi birbirine düşürmeye çalışıyorlar...Ama bizlerde diyoruz ki ;

[COLOR=Red][SIZE=5]FORZA RIZA HOCA[/SIZE] [/COLOR][/QUOTE]

bir kere düşmeye gör en yakınından bile tekme yersin.
hele bizim satılık medya allah ellerine düşürmesin.
rıza hoca onurlu bir insan istenmediği yerde durmaz.
işallah başarılı olur.
biz hem sivaslı hemde bjk lı olarak onun başarılarını konuşmak isyeriz.
rıza hocamada o yakışır.
keşke bjk için biraz daha bekleseydi.
erken geldi takıma.bence ziya hoca olmalıydı takımın başında.
rıza hoca iyice pişmeliydi sonra kimse gönderemezdi

CÜSSKB-Aynur 22.09.2005 13:18

Rıza Hoca ya sahip çıktığı için, Beşiktaş Yönetimini kutluyorum.
Bir-iki futbolcunun oyununa gelmediler. Hemşerimiz le Beşiktaş ın hak
ettiği yerlere geleceğine inanıyorum.

bbptek58 22.09.2005 14:53

inşallah rıza hoca takımı toparlayıp gururumuz olmaya devam eder kolay gelsin rıza hoca

abircan 23.09.2005 10:10

rıza hoca sivasın gururudur

RIZA HOCA SİVASIN ÖZETİ GİBİDİR
o bir yagız anadolu delikanlısıdır, yıldızeli topulyurt köyünden çıkmış sivasa yerleşmiş ailesi, mütevazi bie gece konduda yeni mahallede ilk çoçukluk yıllarını geçirdi, mahallemde abimin arkadaşları arasındaydı, ailesi sivasın iş güç sıkıntısında istanbuldaki benzer binlerce aile gibi taşınarak en kolay ve garanti yolu seçerek aile istanbula yerleşti ve baba kira elektrik su, yol derdi olmayan bir mesleği seçti çünkü en garantilisi buydu çoluğunu çoçuğunu sıkıntıya sokmamak için, derken rızanın malum hayat öyküsü başladı, bugün zirvesine ulaşmış bir romansı hayat hikayesi var, güçlü bir kişiliği var, altın gibi kalbi , yufka yürekli saf bir anadolu delikanlısıdır, oda tabiki bizansın ayak oyunlarında sarsıntı geçiriyor lütfen bu insana sivasın ideal insanlarından biri olan rıza hocaya destek çıkalım, özellikle hala bjk li olan sivaslılardan rica ediyorum. Rıza hoca bulunduğu mevkiyi hak eden iyi niyetinin kurbanı bir insan bu zor gibi görünen durumda yardımcı olmak için destek verelim lütfen.
Sen sivasın gururusun rıza hocam

disikartaL_mrv 24.09.2005 08:24

Bu hafta ile beraber Rıza hocanın ve takımımızın üzerinden kara bulutlar gidicektir ben buna inanıyorum.Çünkü Rıza hoca gerçekten iyi niyetli ve gerçek bir Beşiktaş'lıdır.Ben Rıza hocanın koltuğunu sallamaya çalışanlarına ve kendisini istifaya çağıran insanları anlamıyorum.

Geçen sene 3-4 lük fenerbahçe maçında Rıza hocaya açılan o iğrenç pankarttan sonra taraftar,camia birbirine kenetlendi ve Rıza hocanın destekçisi olduk ve ayaklandık.Ogün Rıza hocayı savunanlar bugun ne olduda hocayı istifaya çağırıyorlar.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK derken insanların bu tavırları anlaşılır gibi değil.Çoğu zaman kızsakta,sinirlensekte kalbimizdeki yeri başbakadır hocamın.Tabi bu benim görüşürüm.Belki herkesin kendine göre haklı olduğu sebepler vardır ama herşeyde sonuçta duygusallık değildir.

Yarınki Ankara maçı ve diğer Malmö maçından sonra alınacak galibiyetlerden sonra Rıza hoca için konuşanlar bakalım o zaman ne bahane bulacaklar..

[COLOR=Red]Forza Rıza Çalımbay [/COLOR]

24.09.2005 08:45

rıza hoca beşiktaşta çok yanlız kaldı futbolcularla diyolog eksikliği var bence

SİNAN ENGİN ACİLEN GÖREVE GELMELİ BU RIZA HOCANIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR

ErdalGüler 24.09.2005 08:49

İnşallah kalır

[B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]Türkiye'de geleceği göremeyen zihniyetler oldukça futbolda bu bir iki maçlık yenilgiden sonra teknik hoca değişiklikleri daha çok yaşanır. Rıza hoca hem kişiliği hem de teknik kapasitesiyle ileri düzeyde bir hoca ama zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum. İnşallah kalır çünkü başarı bir anda elde edilecek bir şey değildir...[/FONT][/COLOR][/B]

abircan 25.09.2005 19:47

RIZA GİDECEK GİBİ

BJK 2- 0 ANKARA SPORA YENİLDİ ARTIK gider gibi hoca üzülürüz

drummer 25.09.2005 21:22

YAZIK OLDU RIZA HOCAMIZA.

BUNDAN SONRA BİR MUCİZE GEREK RIZA HOCA İÇİN.BU SON ŞANSIYDI DEĞERLENDİREMEDİ.
BELKİ FUTBOLCULAR YAKTI HOCAYI.
KİMBİLİR.
YAZIK OLDU RIZA HOCAMIZA.

GuNaY 26.09.2005 00:56

malmö macına kadar fırsat verebilirler nede olsa maç öncesi bu sekilde bir olumsuzluk takım için iyi olmayabilir... rıza hocamız inş. başarıyla tamamlar malmö maçını ve böylece koltugunda bir süre daha kalır...

disikartaL_mrv 26.09.2005 12:20

Bir Beşiktaş'lı taraftar olarak dün akşam gördüklerim beni yanıltmadı ve durum şu...Rıza hoca'nın ipini çekmek isteyen insanlar var.Bunların içinde futbolcularda.Bunca zaman rahatlığa alışmış futbulcular Atom KArınca'nın disiplenine ve işini gayet ciddiye alması onlarda ters tepki yaptı...Samsun maçında bu sefer desibeli Rıza Hoca için kırıcaz.

serhankaburcuk 26.09.2005 12:25

[b]Rıza hocanın ipini çekmek isteyen insanlar var...Dünkü yenilgi onun için çok talihsizdi...İnşallah en kısa sürede düzelir ve Rıza hoca başarılı olur...[/b]

agca58 26.09.2005 12:34

NEYSE LORANT GİTMEYİ DÜŞÜNÜRSE RIZA BABAYI BİZ ALIRIZ

HakkıTİMUÇİN 26.09.2005 12:36

[B]ya rıza çalımbay be yapsın ?? ruhsuz topçular oynamıyor... 1.60 lık jaba ya ön direkte kafa vurduruyolar...takım için oynayan 3-4 futbolcu var...kalanı kendini gösterme çabasında....
rıza hocanın işi zor Allah yardım etsin...yakın planda rıza hocamızın yüzüne dikkat ettinizmi ?? göz altları şişmişti...yazık korkuyorum hastalanacak adamcağız....

Rıza hocam, sen bizim için önemlisin...elimizden gelen fazla bişey yok ama...sivaslıların desteği ve duaları seninle.....[/B]

abircan 26.09.2005 15:52

HOCAM İNADINA DEVAM

TARAFTAR NİHAYET AKLA KARAYI GÖRMEYE BAŞLADI GİBİ, SERGEN AKŞAM BİR YUMRUK ALMIŞ AMA UCUZ KURTULMUŞ, O YUMRUĞU DAHA HAKEDEN KAÇ FUTBOLCU VAR BİR BİLSENİZ AMA NEYLERSİNKİ ÇARESİZİZ, SAĞDUYULU TARAFTARDAN RİCAMIZ HOCALARINA SAHİP ÇIKSIN, ORTALIĞI KARIŞTIRANLAR BELLİ MAÇ BAŞINA PARA ALAN KUMARBAZ SERGEN BAŞTA, BİR KAÇ ADAM, ONU EN İYİ KENDİLERİ BİLİR, BİZ SİVASLILARA DÜŞENSE HOCAMIZA GÖNÜL DESTEĞİMİZİ SUNMAK
HOCAM BOZ OYUNU GÖZÜNÜ SEVEYİM KURDA KUŞA YEM OLMA SİVAS SENİN ARKANDA, SİVAS SENİNLE GURUR DUYUYOR

karakule58 26.09.2005 16:26

rıza hoca

bencede bjk de bazı futbolcular rıza hocanın gitmesi için oynamıyorlar bunlar sergen ve tümer başta olmak üzere rıza hoca bir yiğiddur ve her zaman arkasındayız

Disi Kartal_58 26.09.2005 16:45

Rıza asla yalnız değil Beşiktaş taraftarı sonuna kadar Rıza'nın yanında

BÜYÜK KAPTAN SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

serhankaburcuk 26.09.2005 17:33

[QUOTE=Disi Kartal_58]Rıza asla yalnız değil Beşiktaş taraftarı sonuna kadar Rıza'nın yanında

BÜYÜK KAPTAN SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ[/QUOTE]

[b]Rıza kaptan sen bizim herşeyimizsin...Rızayı sonuna kadar destekliyoruz...[/b]

BROTHERS58 26.09.2005 19:31

BESİKTASIN GALİBİYET ALMASINI RIZA HOCAMIZ İÇİN ÇOK İSTEDİM AMA MAALESF YİNE OLMADI.İNANIN HİÇ HAKETMİYOR BU HALLERE DÜŞMEYİ.ALLAH SİVASLI GURURUMUZ RIZA ÇALIMBAY'A KOLAYLIKLAR,SABIRLAR VE BASARILAR NASİP ETSİN!!!

segopa_kajmer 26.09.2005 19:36

rıza hocaya yazık yaaaa ama ligde uzun bir süre var ve bjk bunu basarır umarım ve malmö macında basarılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:31.