![]() |
Yuhlayanlari Yuhluyorum
Sevgili Dostlar,
Bu Bir Taktik Mi Bilemem Ama Velev Ki Gerçekten Yenildik, Bu Hakkimizda En Hayirlisi, Birincisi, Dikkatimizi Bu Yil Lige Vermemiz Gerekiyo 2. Sakatliklar Lige Yansiyacakti 3. Kartlar Lige Yansiyacakti 4. Performans Düşüklüğü Olacakti 5. Yenilgi Sayesinde Cimbom Bizi Küçümseyecek(sizin Giresunu Küçümsediğiniz Gibi) 6. Bu Sayede Rahat Bir Oyunla Cimbomu Yeneceğiz Veya En Kötü Ihtimalle Berabere Kalacağiz Bu Nedenle, Iyi Günde Olduğu Gibi Kötü Günde De Takimi Destekleyin.. Yuhlayanlari Yuhluyorum. Lütfi çiçek Kibarpolis Polite Police |
[b]Biz yıllardır olduğu yine takımımızın iyi ve kötü gününde yanındayız...Hiçbir zamanda bırakmayız...İnşallah takımımız Galatasarayı bu hırsla Alisamiyende yenecek güçtedir...
HER ZAMAN YANINDAYIZ..., YOU''LL NEWER WALK ALONE...[/b] |
Her zaman yanındayız ! ! !
Kupa maçında yenildik diye takımımızı yerden yere vuracak değiliz.
[COLOR=Red][B]Yiğidoların takıma olan desteği aratarak devam edecek!!![/B][/COLOR] |
iyi günde herkes yaninda önemli olan kötü gündede takimi desteklemek herzaman böyle yenilgiler üzüntüler olacaktir normaldir böyle durumlarda takimi yanlis birakirsak daha kötü olurr
|
[b]ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ
SAPINA KADAR SİVASLIYIZ [color=blue]İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE [/color] SAPINA KADAR SİVASLIYIZ...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ
SAPINA KADAR SİVASLIYIZ [color=blue]İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE [/color] SAPINA KADAR SİVASLIYIZ...[/b][/QUOTE] [COLOR=Red][SIZE=2][B]ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ, İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE, HER ZAMAN YANINDAYIZ, ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZ ! ! ! [/B] [/SIZE] [/COLOR] |
[b]daha ilk yenilgi oda kupada ligde bile değilken bu şekilde bir tepki saçma ve gereksiz!!![/b]
|
Sonuna Kadar Sivasin Yanindayiz.
Sen şampiyon Olmasanda, Kupalari Almasanda, Giresuna Koymasanda Seviyoruz Işte Varmi Diyeceğin, Seviyoruz Işte Varmi Diyeceğin. |
Kiniyorum..
[b]SİVASSPORUMUZ KUPADA BİR KÖY TAKIMINA YENİLDİ DİYE ACIMASIZCA ELEŞTİRENLERİ VE YUHLAYANLARI BURDAN BENDE KINIYORUM...BUNLAR NE SİVASLI OLABİLİR NE DE SİVASSPOR LU OLSA OLSA BİR KAÇ TANE ÇAPULCUSUR..[/b]
|
Yensende Yenilsende Taraftarin Seninle Aslan Yigidom!!!!olusn A.s.yende Su Bizi Kucumseyen Alcaklara Haddini Bildirelim De Gunlerini Gorsunler..
editlenmiştir...... oooo Insalllah Aynisini Anderson Icin Soleyecegiz!! |
Kupa macinda,lige asilmak isteyen takimlara bakildiginda genelde yenildiler.
(Manisa,Bursa vs.) onun icin bir taraftan baktigimiz zaman iyi bile oldu diyebiliriz SIVASSPOR`umuz icin!Insallah iyi de olur... |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Biz yıllardır olduğu yine takımımızın iyi ve kötü gününde yanındayız...Hiçbir zamanda bırakmayız...İnşallah takımımız Galatasarayı bu hırsla Alisamiyende yenecek güçtedir...
HER ZAMAN YANINDAYIZ..., YOU''LL NEWER WALK ALONE...[/b][/QUOTE] biz herzaman takımımızın destekcsiyiz yensekte yenılsekte kalbimiz hep sivasla serhan abıye katılıyorumınsallah gsyı de alt edecez ve gıderek basarıya ulasacaz |
[b]bir maçlık takım tutanlar burada kendini gösteriyor!!! gerçek taraftar ve diğerleri bu şekilde belirlenecektir...[/b]
|
Olabilir, Oluyor ve yine Olacak
Saygıdeğer Sivassporlular
Bu kupa yenilgsini abartmayalım. Nedenine gelince 1- Olabilir: Karşı takım 3. ligden 2B'ye yeni çıkmış bir takım. Takımdaki futbolcular adı sanı duyulmamış futbolcular, vitrin yapacaklar dolayısıyla maça iyi motive olmuşlar, gerçek performanslarının 2 katı bir mücadeleyle oynuyorlar. Sivasspor Süperlig ekipi 2B ekibini küçümsediler, nasıl olsa eleriz dediler ve konsantrasyonlarında bir eksiklik oldu ve hatta onların şimdi kafalarında sadece Alisamiyen'deki GS maçı var. Bu yüzden maça asılmadılar vs.. 2- Oluyor : Diğer elenen Süperlig ekiplerine bakın, Erciyes, Vestel Manisa vb. ve dahası Geçmişte Galatasaray Erzurum Spora (2.lig deydi), Fener Pendikspora, Beşiktaş Çanakkale Dardanele (2.lig deydi) elenmedimi. 3- Olacak : İşte bu nedenle süperlig ekiplerinin 2. ve hatta 3. lig ekiplerine eleneceğini göreceğiz. Bütün bunları göz önüne aldığımızda ben diyorum ki. Sivasspor Galatasaray maçına bileniyor hazırlanıyor. Çok iyi bir futbol oynayacak. Netice ne olursa olsun. Sivası ve sivaslıları çok iyi temsil edecek. Şimdiden başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun.. |
Kalbim HEP SENDE SİVASSPOR
Yense De Yenilsede Sivasliyiz Buna Itiraz Edenler Zaten Sivasli Olamazlar
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Biz yıllardır olduğu yine takımımızın iyi ve kötü gününde yanındayız...Hiçbir zamanda bırakmayız...İnşallah takımımız Galatasarayı bu hırsla Alisamiyende yenecek güçtedir...
HER ZAMAN YANINDAYIZ..., YOU''LL NEWER WALK ALONE...[/b][/QUOTE] GALATASARAYI YENİCEZ İNŞALLAH...... HER ZAMAN SİVASIM SENİNLEYİZ.... |
[b]Her Zaman Her Yerde en büyük Sivas....Sivasspor yensede yenilsede her zaman yanındayız..Takıma destek olmayanların takımı eleştirmeye hakkı yoktur...[/b]
|
HER ZAMAN YANINDAYIZ..., YOU''LL NEWER WALK ALONE...[/b][/QUOTE] İMZAMI ATIYORUM BU YAZIYA..... İMZA... |
[b][color=blue]O YUHLAYANLAR YARIN BİR GÜN GELİP TARAFTARLIK TASLAYACAKLAR TAKIMA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞACAKLAR.
ONUR ABİNİNDE DEDİĞİ GİBİ ONLAR TARAFTAR DEĞİL BİR KAÇ ÇAPULCUDUR...[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:43. |