SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ve BeKLeNeN An GeLdi SeRHaT ReiS Bu HaFTa TribüNDe! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=579)

DJMuRaT 08.04.2005 19:00

evet gerçektende Sivasspor için herşeyinden feragat etmiş bir isim SerHaT ReiS.Çünkü onun Sivasa ve sivassporluya yaptıkları (sivasspor maçı için ta erzincan-tercandan gelecek) tartışılmaz ve o uzun bie askerlik döneminin ardından yine TriBüNdE olacak ve ben bir kardeşi olarak kendisine BaşarılaR Diliyorum.

1967_DERNEK_10UR 08.04.2005 19:07

REİS GELİYORSA SAĞ KOLU OLAN BEN YANİ ONUR DA TRİBÜNLERDE Kİ YERİMİ ALIYORUM.SERHAT REİS VE BEN SÜPER İKİLİ OLURUZ.

ofozturk 08.04.2005 19:41

Serhat reis kim ki.! Bana kim oldugunu acıklar mısınız lütfen...
Hayırlı aksamlar...

V1CT0RY 08.04.2005 21:23

[color=darkred][i][b]SERHAT ABİ TRİBUNUNE HOŞ GELDİN.İNŞALLAH OKULDAN FIRSAT BULURSAK YANINA VE SİVASA GELECEĞİZ...BAŞARILAR..[/b][/i][/color]

serhankaburcuk 09.04.2005 14:44

[size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size]

kadir20 09.04.2005 14:57

bahsettiginiz kisiyi bizede tanitirsaniz memnun oluruz

serhankaburcuk 09.04.2005 15:26

[quote=kadir20]bahsettiginiz kisiyi bizede tanitirsaniz memnun oluruz[/quote]

[size=4][b][i]Kadir kardes arkadaslar benden bahsediyorlar.Askerlik görevi sebebiyle tribünlerden belli bir süre uzaktım.Şimdi askerlik bitti artık tribündeyim ve maraton tribününe geçecegim..[/i][/b][/size]

V1CT0RY 09.04.2005 17:59

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size][/quote]
[color=darkred][i][b]İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....[/b][/i][/color]

serhankaburcuk 10.04.2005 22:01

[quote=VICTORY][quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah kardeslerim insallah hersey daha güzel olacak sizleri seviyorum yarın statdaki yerimizi alıyoruz ve takımımızı daha iyi bir sekilde destekliyoruz...ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK HERŞEY DAHA İYİ OLACAK...[/i][/b][/size][/quote]
[color=darkred][i][b]İNŞALLAH BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİVASSPORUMUZU ELİMİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLA DESTEKLEYEREK GUNLERİMİZ GEÇER.SERHAT ABİ ESKİŞEHİRDE Bİ GARDAŞIN OLDUĞUNU UNUTMA....[/b][/i][/color][/quote]

[size=4][b][i]Kardesim tekrardan çok teşekkür ediyorum sizleri seviyoruz .Bugün tribünde showumuzu yaptık ama takım galip gelemedi bugün 4 eylül stadında tek eksik galibiyetti ama haftaya insallah Sivasspor Mersin idmanyurdu maçını alarak süper liği garantileyecek ve diğer hafta Vestel maçındada şampiyonluk turu atacağız sizleride bu showa bekliyoruz...[/i][/b][/size]

V1CT0RY 10.04.2005 23:05

[color=darkred][i][b]BAKALIM ABİ İŞLERİMİZİ AYARLIYALIM ÇOK BUYUK Bİ ENGEL OLMAZSA YANINIZDAYIM....[/b][/i][/color]

3YILDIZ 10.04.2005 23:45

haydi hayirlisi !
basarilar serhan gardas !!!!

serhankaburcuk 11.04.2005 14:29

[size=4][b][i]Eyvallah gardaşım sizlerinde desteğini herzaman bekliyoruz Sivasspor tribünü daha iyi olacak inşallah..Buradan Sivasta bulunan gençlere sesleniyorum gelin Hep birlikte Sivassporumuza sahip çıkalım...[/i][/b][/size]

1967 dernek serkan20 11.04.2005 14:38

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah gardaşım sizlerinde desteğini herzaman bekliyoruz Sivasspor tribünü daha iyi olacak inşallah..Buradan Sivasta bulunan gençlere sesleniyorum gelin Hep birlikte Sivassporumuza sahip çıkalım...[/i][/b][/size][/quote]
[color=red]gardaş senle tanışmak isterdim inşallah birgün beraber maç seyrederiz
bildiğim kadarıyla sende benim gibi mehmetpaşalısın
görüşmek üzere[/color]

serkankustarci 11.04.2005 14:46

Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani

kral58 11.04.2005 14:49

hoş geldin gardaş

[img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img]

1967_DERNEK_MUSTAFA 11.04.2005 18:20

[size=3][b][i]KESER DÖNDÜ SAP DÖNDÜ HESAP DÖNDÜ ASKERLİK BİTTİ SERHAT TRİBÜNE DÖNDÜ.Kardeş hoşgeldin .Bu haftaki ilk tribün showunu beğendim.Bundan sonra inşallah daha iyisini yapacağına canı gönülden inanıyorum seni seviyoruz Tekrar hoşgeldin[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 11.04.2005 18:24

SERHAT ABİ GELDİ TRİBÜNLER BİR BAŞKA OLDU.SERHAT ABİ SETE ÇIKTI BENDE TELLERE ÇIKIP YAN TARAFI ÇOŞTURDUM.SERHAT ABİ İLE PASLAŞTIK.TEKARA HOŞGELDİN REİS...

serhankaburcuk 11.04.2005 18:29

[quote=serkankustarci]Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani[/quote]

[size=4][b][i]Vay serkanım çok saol ya senide aramıza bekliyorum biliyorsun seninle çok deplasmanlara gittik...[/i][/b][/size]

serhankaburcuk 11.04.2005 18:32

[quote=serkan20m][quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Eyvallah gardaşım sizlerinde desteğini herzaman bekliyoruz Sivasspor tribünü daha iyi olacak inşallah..Buradan Sivasta bulunan gençlere sesleniyorum gelin Hep birlikte Sivassporumuza sahip çıkalım...[/i][/b][/size][/quote]
[color=red]gardaş senle tanışmak isterdim inşallah birgün beraber maç seyrederiz
bildiğim kadarıyla sende benim gibi mehmetpaşalısın
görüşmek üzere[/color][/quote]

[size=4][b][i]Gardaşım insallah senide aramızda görmekten mutluluk duyarız eğer gelebilirsen manisa maçına misafirim olun...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 11.04.2005 18:40

TRİBÜNLERİN YENİ YILDIZI SERHAT ABİ

V1CT0RY 11.04.2005 20:34

[color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color]

b1glord 11.04.2005 20:38

[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color][/quote]

[b]Yeniceri olmadigi kesin..Bu saatten sonra olmasi da mumkun degil..Aramizda yanlisa yer yok..

DOSTUMUZ OLMAZ, HASMIMIZ YASAMAZ...

Bu Boyle Biline..[/b]

[quote=serkankustarci]Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani[/quote]

[b]Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..[/b]

V1CT0RY 11.04.2005 20:44

[color=darkred][i][b]WALLA BEN YENİÇERİYİM BAŞKALARINI BİLMEM[/b][/i][/color]

serkankustarci 12.04.2005 10:16

b1gLoRD demişki;
Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..

Arkadaşlar Veysel benim halamın oğlu Serhatta çok eskiden beri arkadaşım.Veysel le Serhat eskiden beri çok iyi bir dost ve arkadaştı,aralarında ve yeniçerilerle Serhat arasında ne geçti bilmiyorum(Veysel bana bu konudan hiç bahsetmemişti)ama çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

V1CT0RY 12.04.2005 11:02

[color=darkred][i][b]GÖRÜNEN O Kİ HERKES KENDİ YOLUNU ÇİZMİŞ.FAZLA UZATIPTA ORTALIĞI BULANDIRMAMAK LAZIM...[/b][/i][/color]

1967_DERNEK_10UR 12.04.2005 12:13

[quote=b1gLoRD][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color][/quote]

[b]Yeniceri olmadigi kesin..Bu saatten sonra olmasi da mumkun degil..Aramizda yanlisa yer yok..

Bu Boyle Biline..[/b]

[b]Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..[/b][/quote][b]yeniçeri diye bir grub kaldimi ki.ayrıca bundan sonra stadyum bizden sorulur.veyselde benim arkadaşım .şimdi serhat geldi sete o çıkacak.bizde sonuna kadar arkasındayız.SERHAT BİZİM DOSTUMUZ,ÇOK İSTİYORSANIZ AHMET YENİÇERİLRDE HASMIMIZ OLUR.HODRİ MEYDAN.DOSTUMU YAŞATMAYACAK ADAMLAR BİZİM DE HASMIMIZI OLUR.TRİBÜNLERİNDE HASMI OLUR.....ORTAMI GERMEYİN ......[/b]

puar 12.04.2005 12:16

hayırlı olsun gardas.... hep birlikte el ele sivasspor süper lige

1967_DERNEK_MUSTAFA 12.04.2005 13:10

arkadaşlar bu yazdığıınız yazıları özellikle ahmet ve onur hiç tasvip etmiyorum.stadd kimsenin babasının malı değil herkes istediği gibi istediği yerde durur .zaten mecnun abinin dediği gibi reis istemiyorum apaçi istiyorum diyor.ama bakıyorum ki hiç apaçi yok hep reis dolu birde size bir tavsiyem abi veya kardeş tavsiyesi falza televizyonlar da tatar ramazan ,kurtlar vadisi,dizilerini izlememinizi tavsiye ederim o yazdığınz yazılar ne ki ben anlamadım hasmımız olur hısmımız olmaz,hısmımız olu hasmımız olmaz.bu tarihi geçmiş kelimelerden artık vaz geçin sanki urfalı ile siverekliler arasında ki kan davasına benziyor.arkadaşllar böyle birbirinize laf atarken walla dışarıdan itler bize gülüyor.yine dövüşmeye başladılar diye.dedikodu geziyor.herkes kendine iyi baksın.........

puar 12.04.2005 13:21

sivaslıyız o bize yeter...

serhankaburcuk 12.04.2005 13:53

[quote=b1gLoRD][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color][/quote]

Bu Boyle Biline..[/b]

[b]Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..[/b][/quote]

[size=4][b][i]Ben kimseyi karşıma cephe olarak almıyorum ben kendi yolumu çizdim bende kimin dost kimin HASIM oldugunu çok iyi biliyorum.Tamam siz yeniçeri olarak kalın ama ben harbi Sivassporluyum...Bu gruba(yeniçerilere) yıllarca kimin karşılıksız olarak hizmet ettiğini herkes bilir.Ahmet seninle hiçbir problemim olmadı eğer problem varsa bunu oturur ve konuşuruz böyle sanal ortamlara taşımanın hiç anlamı yok.Olayı uzatmıyorum müsait olduğun zaman bana ulaşırsan konuşalım problem ne imiş bana anlatırsın bende problemi öğrenmiş olurum.BİZDE DOSTUMUZU VE HASMIMIZI ÇOK İYİ BİLİRİZ....[/i][/b][/size]

serhankaburcuk 12.04.2005 13:57

[size=4][b][i]Biz iyi gün taraftarı değiliz takımımıza herzaman destek için varız ben burada kendimi övmüyorum ve bundan sonra benim hakımda kimsenin buraya yazı yazmasını istemiyorum benimle problemi olan telefonumu arasın ve konuşalım..Telefon numaram 0-505-7765158....[/i][/b][/size]

V1CT0RY 12.04.2005 16:10

[quote=ultraSivas_58][quote=b1gLoRD][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color][/quote]

Bu Boyle Biline..[/b]

[b]Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..[/b][/quote][b]yeniçeri diye bir grub kaldimi ki.ayrıca bundan sonra stadyum bizden sorulur.veyselde benim arkadaşım .şimdi serhat geldi sete o çıkacak.bizde sonuna kadar arkasındayız.SERHAT BİZİM DOSTUMUZ,ÇOK İSTİYORSANIZ AHMET YENİÇERİLRDE HASMIMIZ OLUR.HODRİ MEYDAN.DOSTUMU YAŞATMAYACAK ADAMLAR BİZİM DE HASMIMIZI OLUR.TRİBÜNLERİNDE HASMI OLUR.....ORTAMI GERMEYİN ......[/b][/quote]
[color=darkred][i][b]YENİÇERİLER DİYE Bİ GRUP WARDI ONUR.HANİ SİZİN GELMEDİĞİNİZ BURSAYA VE Bİ ÇOK YERE KENDİ İMKNLARIYLA GİDEN GRUP.AHMET YANINIZDAYIM....
YENİ ÇERİLER YENİ YENİ ÇERİLER[/b][/i][/color]

b1glord 12.04.2005 19:45

[quote=ultraSivas_58][quote=b1gLoRD][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SERHAN ABİ SEN NE TARAFTASIN ŞİMDİ!!![/b][/i][/color][/quote]

Bu Boyle Biline..[/b]

[b]Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..[/b][/quote][b]yeniçeri diye bir grub kaldimi ki.ayrıca bundan sonra stadyum bizden sorulur.veyselde benim arkadaşım .şimdi serhat geldi sete o çıkacak.bizde sonuna kadar arkasındayız.SERHAT BİZİM DOSTUMUZ,ÇOK İSTİYORSANIZ AHMET YENİÇERİLRDE HASMIMIZ OLUR.HODRİ MEYDAN.DOSTUMU YAŞATMAYACAK ADAMLAR BİZİM DE HASMIMIZI OLUR.TRİBÜNLERİNDE HASMI OLUR.....ORTAMI GERMEYİN ......[/b][/quote]

[b]bisi demiorum..gorusmek uzere..[/b]

V1CT0RY 12.04.2005 20:01

[color=darkred][i][b]AHMET ABİ BIRAK KONUŞAN KONUŞSUN BİZ İŞİMİZE BAKALIM....[/b][/i][/color]

serkankustarci 12.04.2005 20:07

Önceki mesajlarımda şöyle yazmıştım;

''Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani''

Tekrar bunu okuduğumda sanki veyselin gitmiş olması iyi oldu der gibi bir anlam çıkaranlar olabilir.Cümle biraz ters olmuş.Daha doğrusu şöyleydi;

Veyselin gitmesine üzüldüm ama Serhatın gelmesi en azından üzüntümü hafifletti.(Tabi bunu yazarken aranızdaki soğukluğu bilmiyordum)
Trübünlerin bölünmesi bize hiç bir yarar getirmeyecektir.Lütfen birlik olalım.

b1glord 12.04.2005 20:08

[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]AHMET ABİ BIRAK KONUŞAN KONUŞSUN BİZ İŞİMİZE BAKALIM....[/b][/i][/color][/quote]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx edit RüstüElmas

V1CT0RY 12.04.2005 20:10

[color=darkred][i][b]OLSUN YİNEDE EFENDİLİĞİMİZİ BOZMAYALIM GENÇ DİNAMİK TRİBUNDE İŞİMİZE BAKALIM TRİBUN ŞOWU HERKESE GÖSTERELİM[/b][/i][/color]

OzkanBaskan 12.04.2005 20:18

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxEdit RüstüElmas

V1CT0RY 12.04.2005 20:25

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
edit RüstüElmas

RüStü ElmaS 12.04.2005 20:56

Bu topici kilitlemeyi daha uygun buldum.
Buradan son 4 mesaj editlenmistir.

Bizler dayanisma icerisinde olmamiz gerek :!:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25.