![]() |
Ailton ve Koray'a 3 maç
PFDK'nın, SivasSpor maçında kırmızı kart gören Ailton ve Koray'a
3 maç ceza vereceği iddia edildi... Kırmızıcılara 3'er maç yolda! Salı günü toplanacak olan PFDK'nın Sivas maçında kırmızı kart gören Ailton ile Koray'a üçer maç ceza vermesi bekleniyor. Ailton'un rakibini sakatlayacak kadar tehlikeli hareket yapması, Koray'ın da rakip futbolcuya ve 4. hakeme, "ulan" diye başlayan hakaretler etmesi nedeniyle bu cezaları almaları bekleniyor. |
[COLOR="Black"][B]Özellikle ailtona az bile vermişler oysaki yaptığı hareket mühebbeti gerektirirdi bence ailton en az 6 maç ceza almalıydı tabi o zamana kadar Beşiktaş kendisini şutlamazsa...[/B][/COLOR]
|
[b][color=blue]KORAY'A VERİLEN CEZAYI BİLMEM AMA AILTONA VERİLEN CEA AZ BİLE...[/b][/color]
|
BÜYÜK İHTİMALLE AİLTON GİDECEK ZATEN,KENDİNİ KOVDURMAK İÇİN BU HAREKETLERİ YAPIYOR AMA AZ KALSIN CEM KARACANIN FUTBOL HAYATINI BİTİRECEKTİ
|
[B]hayırlı olsun!!! ailton zaten biliniyor,
ben koraya sevindim burada!!! agresifliğini çaktırmadan yapıyor, herkesi sindiriyodu!!![/B] |
[QUOTE=Gunay][B]hayırlı olsun!!! ailton zaten biliniyor,
ben koraya sevindim burada!!! agresifliğini çaktırmadan yapıyor, herkesi sindiriyodu!!![/B][/QUOTE] ................ EVET GÜNAY,,,,,,,SPORCU DEDİĞİN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA [COLOR="Red"][B]AHLAKLI [/B][/COLOR]OLMALI |
Gerci hakettiler ama,keske onlar atilmasaydida Sivasspor yenseydi!
|
Ailton men cezası
[FONT="Century Gothic"]Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)
Beşiktaşlı Ailton'a men cezası verdi. Beşiktaşlı futbolculardan Ailton'a 3, Koray Avcı'ya 2, müsabakalardan men cezası verdi. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, 25 Kasım'da Sivas'ta oynanan Sivasspor-Beşiktaş maçında, rakibine yönelik eylemi nedeniyle siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcusu Ailton'a 3 maç ceza verirken, aynı maçta rakibine hakaret ettiği gerekçesiyle Koray Avcı'ya da 2 maç müsabakalardan men cezası uyguladı.[/FONT] |
ailton gibi oyuncuya az bile vemisler bence türkiye liglerinden men etselerdi keske
|
o adama verılen ceza az gelır butun yonetıcıler farkında yapılan terbıyesızlıkten bence gonderılmelı
|
[COLOR=BLUE]ÖZELLİKLE AİLTON'NUN BU CEZASI ÇOK İYİ OLDU..KARŞISINDA Kİ İNSAN RAKİBİ OLSA BİLE BU DERECE BİR SERTLİĞE HİÇ GEREK YOKTU...[/COLOR]
|
[B]hayırlı olsun, sevindim!!! ama korayada aynı tarife beklerdim :([/B]
|
Bu cezayı haketmişlerdi, özellikle Ailton.
|
26 Kasım'daki Sivasspor maçında rakibine yönelik eylemi nedeniyle 3 maç ceza alan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ailton'un itirazını da değerlendirdi ve cezayı 2 maça indirdi. Aynı maçta kırmızı kart gören ve 2 maçla cezalandırılan Beşiktaşlı Koray Avcı'nın cezası ise onandı.
|
Ailtona kendi kulübü 100 bin dolar ceza verecekti,ne oldu?
Ondan baska birde ceza indirimine gidiyorlar! Bune bicim is ya,demekki salliyorlar yapamayacaklari seyleri söylüyorlar!? |
Ailton'un aldığı ceza yerinde bir karar.
Ama Koray için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim. |
DİSİPLİN KURULU SÜPER İŞ YAPIYOR AMA TAHKİM DİYE BAŞKA BİR KURUM VARKİ TÜRK FUTBOLUNA SÜREKLİ ZARAR VERİYOR
DİSİPLİN KURULUNUN SEMİHE VERDİĞİ 3 MAÇLIK CEZAYI TAHKİM KURULU ANELKANIN CEZALI NOBRENİN SAKAT OLUŞU NEDENİYLE İPTAL ETTİ......... SAYIN LEVENT LÜTFEN BIRAKIN ŞU ÇANAK TUTUCULUĞU........ ADALETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT |
[QUOTE=eren1]DİSİPLİN KURULU SÜPER İŞ YAPIYOR AMA TAHKİM DİYE BAŞKA BİR KURUM VARKİ TÜRK FUTBOLUNA SÜREKLİ ZARAR VERİYOR
DİSİPLİN KURULUNUN SEMİHE VERDİĞİ 3 MAÇLIK CEZAYI TAHKİM KURULU ANELKANIN CEZALI NOBRENİN SAKAT OLUŞU NEDENİYLE İPTAL ETTİ......... SAYIN LEVENT LÜTFEN BIRAKIN ŞU ÇANAK TUTUCULUĞU........ ADALETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT[/QUOTE] eren bırak bu hayal dünyasında yaşamayı,gözünüzü açıp gerçekleri görün,tahkim kurulu denen şey herzaman fenerbahçenin karşısında oldu,şu ana kadar fenerbahçe lihine hiç bir karar vermedi.semih olayını bilip bilmeden sallıyosun burdan olayın içeriğini öğrenmek istersen ve niye iptal olduğunu öğrenmek istersen bi ara anlatırım sana,ama bu boş konuşmaları bırak artık |
DAHA CAYDIRICI CEZALAR VERİLMELİ.FUTBOL SAHASI SAVAŞ ALANI DEİLDİR....!
|
]Ailton'un aldığı ceza yerinde bir karar.
Ama Koray için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim hak ediler aldılar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:46. |