![]() |
Beşiktaş'ta şok istifa !
Beşiktaş'ta şok istifa !
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, camiada yaşanan sıkıntıların ardından görevi bırakma kararı aldığını açıkladı. Tatil yaptığı Antalya'da Haber Türk Televizyonu'ndan Tuğrul Yenidoğan'a açıklamalarda bulunan başkan Demirören, Sivasspor maçı sonrasında yönetim kuruluna,"Bu işin böyle gideceği yok. Bırakalım, kongre kararı alalım" diyerek istifa edebileceğini söyledi. |
hayırlısı olsun belkı boylesı daha ıyı olacak besıktas ıcın
|
BEŞİKTAŞ IN FİLMİ KOPTU.DÜNYA KADAR PARA HARCADILAR İLERİ GİDECEKLERİNE DAHA GERİ GİTTİLER
|
[color=blue]WALLA RIZA HOCA GİTTİKTEN SONRA BAŞKAN DEĞİL YA KİM GİDERSE GİTSİN O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL..[/COLOR]
|
bence yenilecekleri içindir bize:)
|
Her seyde bir hayir vardir. Her ne kadar Sivassporlu olsam da eskiden besiktasi tuttugum için bu hallerine üzülüyorum.
|
BEŞİKTAŞI YENERİZ..DEMİRÖRENİDE YOLLARIZ...
|
[b]Hayırlısı olsun....[/b]
|
[B]bizim için farketmez zaten hedefimiz galibiyetti :) bjk camiasınada hayırlı olsun diyorum :)[/B]
|
zaten beceremediler bu işi.
nerde seba gibi otoriter yürekli adam. bunlar kulübün paralarınıda savurup saçtılar. zengin olmak başka bir şey yönetici olmak başka bir şey. paramız var diye geldiler bir kuruş harcamadıkları gibi kulubüde rezil edip gidecekler. |
[QUOTE=revenge58]BEŞİKTAŞ IN FİLMİ KOPTU.DÜNYA KADAR PARA HARCADILAR İLERİ GİDECEKLERİNE DAHA GERİ GİTTİLER[/QUOTE]
[b]herseyin para olamdıgını biz biliyoruz ama hala bazı cevreler bunun farkında değiller[/b] |
böylesi çok daha iyi olacaktır bence
|
[QUOTE=Disi Kartal_58]böylesi çok daha iyi olacaktır bence[/QUOTE]
[B]bencede kendileri icin rıza hocayı harcadılar... aldılar boylarının ölçüsünü...[/B] |
[QUOTE=Disi Kartal_58]böylesi çok daha iyi olacaktır bence[/QUOTE]
[b]beşiktas ve türk futbolu için hayırlı ugurlu olsun [/b] |
[B]OLACAĞI BUYDU...
RIZA HOCADAN DOLAYI BİR SEMPATİMİZ VARDI, O DA GİTTİ, SEN MİSİN RIZA HOCAYI GÖNDEREN... BİZİM MAÇTAN SONRA BAKALIM DAHA KİMLER GİDECEK...???[/B] |
Hayırlısı olsun!
Ne işse anlamadık [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] la maç tarihi yaklaşan istifa ediyor veya istifa tarihinin [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] karşılaşmasının hemen peşi sıra olabileceğinin sinyalini veriyor.:confused:
|
[QUOTE=Ser58dar]Ne işse anlamadık [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] la maç tarihi yaklaşan istifa ediyor veya istifa tarihinin [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] karşılaşmasının hemen peşi sıra olabileceğinin sinyalini veriyor.:confused:[/QUOTE]
[B]HE VALLA GARDAŞ... TAM DA BEN DİYECEKTİM... SEN BENDEN ÇOK YAŞA HEMİ...[/B] |
[QUOTE=SONMEZ][B]HE VALLA GARDAŞ... TAM DA BEN DİYECEKTİM...
SEN BENDEN ÇOK YAŞA HEMİ...[/B][/QUOTE] Allah razı olsun Sönmez Ağabey,Bi mukabil... |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]O TAKIM ARTIK IFLAH OLMAZ :)
NE TESADUF Kİİ BIZIM MAC SONRASINA GELMIS....INSALLAH HERKES ICIN HAYIRLISI OLUR saygılarımla özgür yılmaz [/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=Ser58dar]Ne işse anlamadık [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] la maç tarihi yaklaşan istifa ediyor veya istifa tarihinin [COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] karşılaşmasının hemen peşi sıra olabileceğinin sinyalini veriyor.:confused:[/QUOTE]
[B]eceli gelen takım sivassporla oynarmış :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]eceli gelen takım sivassporla oynarmış :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]TEŞBİH[/B][/COLOR]in bir harika... |
[B]teşbihte hata olmazmış.. inş bundan sonrada devam eder bu atasözü ince bir değişiklikle....[/B]
|
BİZLER MİSAFİRPERVER İNSANLAR OLARAK BEŞİKTAŞ BAŞKANINIDA ALACAĞIMIZ GÜZEL BİR GALİBİYET HEDİYESİYLE GÖNDERİRİZ HİÇ MERAK ETMESİN BAŞKAN
|
BEŞİKTAŞ İÇİN HAYIRLISI OLSUN BEŞİKTAŞ BU KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKIR LİGE TEKRAR RENK KATAR UMARIM.
|
hayirlisi olsun
|
YILDIRIM BEYIN BU GUNE KADAR DURMASI HATA IDI YILDIRIM BEY IYI NIYETLI SAKIN BIR INSAN OTORITER DEGIL TAKIMI TOPARLARSA YINE SERDAR BILGILI VE EKIBI TOPARLAR ..... AMANHA SIVAS MACINDAN SONRA TOPARLANSINLAR...SIVASLIYIM DIYEN HERKESE DOSCA SELAMLAR.
|
Güle güle...
|
Beşiktaş başkanı sayın Demirören'in Beşiktaşlılığından ve sevdasından şüphe duymak yanlış olur.Ancak yöneticilik çokda kolay olan birşey değil.Duygusal yaklaşımlarla bazı işler yürümüyor ne yazıkki.Kendisine istifaya şuan çağırmıyorum.Çünkü,şuanda gerçekten bir çıkılmazın içerisindeyiz.2007 Ocak ayına kadar seçim yapılmamalı.
Yapılması gereken sadece içimizdeki pislikleri temizlemek.Beşiktaş formasını kaldıramayanlar ise Ocak ayında hesapları görülüp,gönderilmelidir. |
[QUOTE=disikartaL_mrv]Beşiktaş başkanı sayın Demirören'in Beşiktaşlılığından ve sevdasından şüphe duymak yanlış olur.Ancak yöneticilik çokda kolay olan birşey değil.Duygusal yaklaşımlarla bazı işler yürümüyor ne yazıkki.Kendisine istifaya şuan çağırmıyorum.Çünkü,şuanda gerçekten bir çıkılmazın içerisindeyiz.2007 Ocak ayına kadar seçim yapılmamalı.
Yapılması gereken sadece içimizdeki pislikleri temizlemek.Beşiktaş formasını kaldıramayanlar ise Ocak ayında hesapları görülüp,gönderilmelidir.[/QUOTE] beşiktaşlı olduğundan kimse şüphe etmezde,üstelik babadan beşiktaşlı yıldırım bey. ama beşiktaşlı olmak başka bir şey beşiktaşı yönetmek başka bir şey. seba bir yöneticiydi serdar bilgili bir yöneticiydi ve ekibi çok iyiydi.onlar bıraktı bunlar har vurup harman savurdu sonuç ortada.ahı gitmiş vahı kalmış futbolcuları topladılar,paraları bunlara saçtılar. carew gibi bir futbolcuyu aldılar salakça sattılar.sen türkiye liginde şampiyonluğa oynuyacaksın ve öyle futbocuyu göndereceksin.akıl ve mantık dışı işler. üstelik böyle göreve geliyorsun hemen akrabalarını önemli yerlere yerleştiriyorsun,orda bu işi yapacak daha büyük kabiliyetler var. sinan engin düşmanlığı neden? rizayı neden gönderdiler? samet neden sokulmuyor beşiktaşa? rıza gitti tigana geldi bjk kurtuldumu? bir sürü cevaplanacak soru var. bu başkanlık yıldırım beye babasından miras kalmadı. bence hemen bırakmalı. takımı bu kadar rezil etmemeli |
Yazdıklarına katılmamak elde değil tabi.Ancak sayın Demirören çok duygusal bir adam,bu yapılanların (transfer,harcama vs...) kasti ve düşüncesizce yapıldığını düşünmüyorum ben.Evet bencede çok iyi bir yönetici değil.En azından bu lig için,çok hafif kalıyor.
Babasının izni olmadan,hiçbirşey yapamıyorum başkan.Tek başına yönetmiyor bu takımı tabiki...Gidene gel,gelene git demeyiz sonuçta...Gidersede yolu açık olsun. |
[B]benim gördüğüm kadarıyla hasan arat aday olabilir![/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]benim gördüğüm kadarıyla hasan arat aday olabilir![/B][/QUOTE]
bencede hasan arat daha iyi başkanlık yapabilir. bir de çok beyefendi görüntüsü var. |
BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR CAMİA BU KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAKTIR.HER TAKIMIN BAŞINA GELEN ŞEYLER FAZLA BÜÜTÜLMEMELİ BEN FENERBAHÇELİYİM BEŞİKTAŞIM BİR AN ÖCE LİGE RENK KATMASINI BEKLİYORUM..............
|
[QUOTE=drummer]bencede hasan arat daha iyi başkanlık yapabilir.
bir de çok beyefendi görüntüsü var.[/QUOTE] [B]takip ettiğim kadarıylada iyi muhalefet yaptı... artık onu denemekten başka çareside kalmadı beşiktaşın...[/B] |
Bu hafta istifa etmez ise Sivas maçindan sonra kesin istifa eder (maglup olduklari için insallah.) Eski BJK li olarak ihsan Kalkavan yakisir diyorum.
|
[QUOTE=ofgurleyuk78]Bu hafta istifa etmez ise Sivas maçindan sonra kesin istifa eder (maglup olduklari için insallah.) Eski BJK li olarak ihsan Kalkavan yakisir diyorum.[/QUOTE]
[B]ihsan kalkavan artık gelmez... kendi söylemesi o sekilde....ve aday oldugunda cumhurbaskanı dahil muhalefet oluyor![/B] |
[QUOTE=ofgurleyuk78]Bu hafta istifa etmez ise Sivas maçindan sonra kesin istifa eder (maglup olduklari için insallah.) Eski BJK li olarak ihsan Kalkavan yakisir diyorum.[/QUOTE]
yok yok istifadan vazgeçmişler koltuk tatlı geldi,takımı yerlerde süründüreceklerki ondan sonra çekip gitsinler. koltuğu bırakıp giderlermi. koskoca beşiktaş kulübünün başkanı olmak varken. istifa etse kim neyapacak yıldırım demiröreni. saltanatlarını sürüyorlar. |
[COLOR=BLUE]BEŞİKTAŞ BU SEZONU UNUTSUN..BU HAFTA İTİBARİYLE ÇARŞAMBA GÜNÜ KONGRE OLACAK BEŞİKTAŞIN..HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM BİZ SAHADA EN GÜZEL CEVABI VERECEZ..[/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59. |