SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   KONYAYA HAKEMİN GOLÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5812)

Arif Coşkun 02.10.2005 14:24

KONYAYA HAKEMİN GOLÜ

Bu büyük takımları bu hakemler daha ne kadar koruyacak? Çok acı vede çok ayıp. Göz göre göre resmen gasp. Böyle bir gölü konya lehine verebilirmiydi bu hakem. Sen faül ve eliyle atılan gölü ver. Takımın direncini bianda altüst et,sonrada kırmızı kartı ver ve gelsin goller. Oh ne güzel. Artık çok sinir bozucu bir şey bu. Bugün onlara yarın bize. İyi düşünmek lazım. Ve diyorumki tüm anadolu bu konuda ortak haraket etmeli. Öyle bir tutum olmalıki gerekirse yürüyüş yapacaksın ve bunu tüm anadolu takımları desdeklemeli. Yoksa daha çok böyle seyirci kalınır. Haksızlık nereden gelirse gelsin kime olursa olsun karşısında olmalı herkes. Bugün 14 anadolu kulübünün birer temsilcisi bir araya gelse bir ortak eylem kararı alsa fenamı olur. Kimin hakkı yenirse ortaklaşa eylem planı yapılsa belki diğerleride bundan biraz olsun çekinir. Ortada büyük bir haksızlık var gasp var ve tık yok o zamanda diğerleri için tekrarı kaçınılmaz oluyor tabiki.
Diyecek başka bir şey bulamıyorum. Herkese saygılar

bugrakova 02.10.2005 14:35

evet

haklısınız ama hakem görememiş hatasız kul olmaz ama tabi ki yanlış sivasspor a yapsaydı kan çıkardı

1984zalim58 02.10.2005 16:32

Ayıp ya küçük takımlar diye eziliyorlar yanlış anlamyın kücük takım dedim diye 4 büyük harici demek istedim.Hep bunu yaparlar bilakisde fenerbahce maclarında hiç birşey olmasa 90. dakikada penaltıyla işi bitiriyorlar.Ama hayırlısı elbek hak yerini bulur bu maç olmassa öteki maç:)

drummer 02.10.2005 16:45

öyle veya böyle bu sene hakemlerin zoruylada olsa,küçük takımların haklarıda gasp edilse şampiyon fenerbahçe olacak,görünen odurki federasyona emir gelmiş fener maçlarını takip edin.
ligden önce büyük takımlara biri veya ikisi ekarte ediliyor.sonra renk katsın heyeca katsın diye lideri zorlayacak bir takım bırakılıyor sonra fener şampiyon.

fener bu sene şampiyon olacak neden çünkü 3 sezon üst üste şampiyonluğu yok.
başbakan malum fenerlii ve çok istiyor takımının 3.şampiyonluğunu.

ne tesadüftürki akp iktidara geldikten sonra fb devamlı şampiyon olmaya başladı..

bu gerçekten tesadüfmü.
bu sene bütün umutlarınızı erteleyin.
sadece fb liler sevinsin çünkü onlar şampiyon olacaklar.

dj_sado_88 02.10.2005 16:55

HE tabi hepiniz çok bilmişsinizya boş buldunuz konuşun ya kim maçı 90 dk izledi içinizde tamam anelkanın attıgı gol şaibeli bi gol ona lafım yok diger gollerde bi şey varmıydı yoktu aynı golü sivas spor atsaydı tartışacakmısınız bu kadar basit

abircan 02.10.2005 21:58

DİKKAT ETTİNİZMİ

HEP GOLÜN ELLE ATILDIĞINI TARTIŞIYORUZ EVET AMA O TOPA ANELKADAN ÖNCE DOKUNAN KONYALIDA ELLE DOKUNDU İYİ İZLEYİN TEKRARLARI HAKEM ELE ELLE CEVAP VERMİŞ EYYAMA YATMIŞ AHMET ÇAKARIN LAFIYLA HEP ANELKAYA YÜKLENMEYİN HEMEN ONDAN ÖNCEKİ SON DOKUNUŞA BAKIN NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ

drummer 02.10.2005 22:02

konu anelka değilki.
yada elle attığı gol değilki.
konu federasyon,hakemler,yanlış kararlar,fenerbahçeye verilen bariz destek.

ErdalGüler 03.10.2005 09:10

Herkes yapıyor

[QUOTE=drummer]konu anelka değilki.
yada elle attığı gol değilki.
konu federasyon,hakemler,yanlış kararlar,fenerbahçeye verilen bariz destek.[/QUOTE]

[B][FONT=Arial]Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
Anelka bariz olarak kaleciye faul yaptı. kalecinin ellerine çarpan top kaleye gitti. Belki Konyaspor alehine haksız bir gol verilmiş olabilir. Ama Fenerbahçe ligde 5 - 0 bile geriye düşse maçı bırakmayacak bir konuma geldi... Yani takım oldu artık... Konyaspor haksız yediği golün şaşakınlığını atana kadar kalesinde 3 gol daha gördü... Diğer büyük takımlara zamanında yapılan destekler haksız yere alınan maçları kimse düşünmüyor. Fenerbahçe bu maçı o gol olmadanda kazanacaktı zaten... Ayrıca bir destek varsa sadece fenerbahçeye yapılmaz bu diğer büyük diye tabir edilen tüm takımlar bu pastadan payını alır... Yani Fenerbahçe her maçını şikeyle kazanıyorda diğer takımları sütten çıkmış ak kaşıkmı zannediyorsunuz. Şike bu ligin içine işlemiş küçük büyük herkes yapıyor...[/FONT][/B]

serrkann58 03.10.2005 09:42

Bu hafta neyi hatırlattı size...

Sene 2001..34. hafta. , TS-GS maçı...Maç Hagi'nin son maçı ve TS kaptanı Orhan Çıkrıkçı Hagi'yi elinden tutup tribünleri gezdiriyor.Ve ilk yarı 4-0 gsnin galibiyetiyle bitiyor...Bu bi kenarda dursun...

Sene 2005...8.Hafta...Galatasaray-Trabzonspor maçı..Bu sefer Orhan Çıkrıkçı TS teknik direktörü olarka sahaya çıkıyor.O da ne..Paf takımı kalecisiyle çıkıyor Trabzon maça ve 30 dk içinde 4 gol yiyor...

TEMİZ BİR LİG İSTEYENLERE DUYRULUR......

kursad58 03.10.2005 09:51

[QUOTE=serrkann58]Bu hafta neyi hatırlattı size...

Sene 2001..34. hafta. , TS-GS maçı...Maç Hagi'nin son maçı ve TS kaptanı Orhan Çıkrıkçı Hagi'yi elinden tutup tribünleri gezdiriyor.Ve ilk yarı 4-0 gsnin galibiyetiyle bitiyor...Bu bi kenarda dursun...

Sene 2005...8.Hafta...Galatasaray-Trabzonspor maçı..Bu sefer Orhan Çıkrıkçı TS teknik direktörü olarka sahaya çıkıyor.O da ne..Paf takımı kalecisiyle çıkıyor Trabzon maça ve 30 dk içinde 4 gol yiyor...

TEMİZ BİR LİG İSTEYENLERE DUYRULUR......[/QUOTE]

olay budur GS-TS kardeşliği tabi buna birde beşiktaş eklendi bu hafta oldu 3 lü ezik kardeşliği:) tepinedurun :)

yusuf_07 03.10.2005 10:24

[QUOTE=abircan]HEP GOLÜN ELLE ATILDIĞINI TARTIŞIYORUZ EVET AMA O TOPA ANELKADAN ÖNCE DOKUNAN KONYALIDA ELLE DOKUNDU İYİ İZLEYİN TEKRARLARI HAKEM ELE ELLE CEVAP VERMİŞ EYYAMA YATMIŞ AHMET ÇAKARIN LAFIYLA HEP ANELKAYA YÜKLENMEYİN HEMEN ONDAN ÖNCEKİ SON DOKUNUŞA BAKIN NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ[/QU
KATILIYORUM.MAÇI 90 DK İZLEYEN VARSA FENERBAHÇENİN BERABERLİK GOLÜNDEN SONRA ANELKANIN GİRDİĞİ Bİ POZİSYONDA CEZA SAHASI İÇİNDE BATİSTA ANELKAYI İNDİRDİ BARİZ PENALTIYDI.HAKEM BUNUDA ATLADI AMA KİMSE KONUŞMUYO.YANİ BUNLAR SADECE FB MAÇINDAMI OLUYO BJK NİN SEZON BAŞINDAN BERİ TAHKİME BÜTÜN İTİRAZLARI KABUL EDİLMİŞ.OKANIN CEZASI 3 MAÇTAN 2 MAÇA İNDİRİLDİ.BİR MAÇ SAHA KAPATMA CEZASI İPTAL EDİLDİ.GS SİVAS MAÇINDAKİ PENALTI.AMA İÇİMİZDEKİ GS LİLER HER FIRSATTA SİVASSPORUMUZUN SİTESİNDE BİLE GS PROPAGANDASI YAPIYO.GS DE NELER OLUYO FALAN.DİĞER TAKIMLARI BIRAKIP KENDİ TAKIMIMIZA BAKALIM.

1967_DERNEK_10UR 03.10.2005 12:39

[b]FENERBAHÇE 6 PUNANI KELEKTEN ALDI...Ç.RİZE VE KONYA MAÇLARI...[/b]

hemso58 03.10.2005 13:10

[b][color=blue]EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ...[/b][/color]

santiago 03.10.2005 14:35

[QUOTE=kursad58]olay budur GS-TS kardeşliği tabi buna birde beşiktaş eklendi bu hafta oldu 3 lü ezik kardeşliği:) tepinedurun :)[/QUOTE]

ne isin var buralarda git fenerbahce forumlarına yaz..
gökkuşağı gibi rengarenk gezmeyin..tek renginiz olsun..onun arkasında durun..
fenerlimisiniz sivaslımısın belli değil..
feneri sorsak tarihini yazarsınız sivasın ilk 11 ini sorsan en fazla 7 de takılırsınız..
sivasspor taraftar sitesimi fenerbahce fun clubmı belli değil

DJMuRaT 03.10.2005 14:46

[QUOTE=abircan]HEP GOLÜN ELLE ATILDIĞINI TARTIŞIYORUZ EVET AMA O TOPA ANELKADAN ÖNCE DOKUNAN KONYALIDA ELLE DOKUNDU İYİ İZLEYİN TEKRARLARI HAKEM ELE ELLE CEVAP VERMİŞ EYYAMA YATMIŞ AHMET ÇAKARIN LAFIYLA HEP ANELKAYA YÜKLENMEYİN HEMEN ONDAN ÖNCEKİ SON DOKUNUŞA BAKIN NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ[/QUOTE]
[b]Yuh Bea Abircan!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

[size=4][color=red][b]El Değmemiş temiz Bir lig İstiyoruz[/b][/color][/size]

JACKAL_35 03.10.2005 14:48

Bence hakemin verdiği hatlı gol kadar konyasporlu futbolcularda hatalı.Dk.73 te ilk golü yiyorsunuz ama hala öndesiniz avantaj sizin elinizde,daha iyi kenetlenmek lazımken dağılıyorsunuz ve 3 gol daha yiyorsunuz.Konyasporlu futbolcuların hakemden çok kendilerini eleştirmesi gerekir.

DJMuRaT 03.10.2005 14:53

[b]Burası Sivasspor Sitesidir.Diğer Takımları savunurken Renginizi belli etmeden yazılar yazın.Tek Rengi Belli olacak takımsa [/b][size=4][color=red][b]SİVASSPOR[/size][/b][/color] [b]dur[/b]

erhan5834 03.10.2005 14:54

[b]HAKEMLER SAĞOLSUN LİGİN KADERİYLE İYİ OYNUYOLAR DİLERİM BU HATALARDAN BİRİSİ SİVASIMIZIN BAŞINA GELMEZ ÇÜNKİ MHK NEKADAR ÖZÜR DİLESEDE 3 PUAN GERİ GELMİYOO...[/b]

Dağcı 03.10.2005 14:57

Futbolculara ara sıra voleybol oynatmakta fayda var galiba. . . :D

Disi Kartal_58 03.10.2005 16:12

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ...[/b][/color][/QUOTE]

sonuna kadar katılıyorum

puar 03.10.2005 16:14

[QUOTE=kursad58]olay budur GS-TS kardeşliği tabi buna birde beşiktaş eklendi bu hafta oldu 3 lü ezik kardeşliği:) tepinedurun :)[/QUOTE]

:) haklısın neyse bizim düşmanımız yok...busene görünen o ki şampiyon fener 2. gs olur bizde beşiktaş ile 3. için çekişiriz.... :)

cihanakkus 03.10.2005 16:15

olabilir

olabilir sahalarda bunlar herkes hata yapar sizde rakibinizde hakemde futbol hatalar oyunudur bunu unutmayalım

Disi Kartal_58 03.10.2005 16:38

[QUOTE=cihanakkus]olabilir sahalarda bunlar herkes hata yapar sizde rakibinizde hakemde futbol hatalar oyunudur bunu unutmayalım[/QUOTE]

TABİKİ HATA YAPABİLİR AMA BARİZ GÖZÜKÜYOR ADAMIN ELLE DTTİĞİ
BU HATA FALAN DEĞİL BENCE

ercan_dpinar 03.10.2005 17:58

tek sılogan

EL DEĞMEMİŞ BİR LİG

Blackkite 03.10.2005 18:52

Yazık oldu Konya'ya!! Aziz Yıldırım yine yapacağını yaptı !! Olan Konya'ya oldu !!

Blackkite 03.10.2005 18:54

[QUOTE=cihanakkus]olabilir sahalarda bunlar herkes hata yapar sizde rakibinizde hakemde futbol hatalar oyunudur bunu unutmayalım[/QUOTE]
kardeş yanlış anlama ama fenerli misin??

abircan 03.10.2005 19:17

SİVASIN TS YE ATTIĞI GOL HERKESİ ETKİLEDİ

AKŞAM BÜLENT YAVUZDA DİLE GETİRDİ, HAKEM GÖREMEDİĞİ ELİ, AYRICA SİVASSPOR TS MAÇINDA SERDAR TATLININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞECEĞİ ZANNIYLA GOLÜ SEBEPSİZ YERE HAKSIZCA VERDİ BU KABUL, AMA HER HAKEMİN AKLINDA SİVASIN KAFA GOLÜ YERETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BENZER DURUMA DÜŞÜP REZİL OLMAMAK İÇİN HAKEM SAĞLAMA YATTI NE OLUR NE OLMAZ AZİZİN GAZABINDAN ÇEKİNMİŞTİR BELKİ. AMA BU MAÇI ZATEN ALIRDI FENER, DİKKAT ETTİNİZMİ FENER ARTIK GOLLERİ SON 15 DAKKAYA SIĞDIRYOR, AYRICA HEP MAĞLUPKEN MAÇ KAZANMAYA BAŞLADI ACAYİP BİR İSTATİSTİĞİ OLUŞTU BU KONUDA, BOŞVERİN HAKSIZ BİR GOL AMA SONUCA ETKİ ETMEDİĞİ KANAATİNDEYİM.

GuNaY 03.10.2005 19:20

[B]NEYİN SAVUNMASI YAPILIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM???? ADAM ATMIŞ ELİYLE BU AÇIK... YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DEMENİN BİR ANLAMI YOK!!!
YİĞİDOMU SAVUNACAK FENERİ!!!???
OLABİLİR İÇİNİZDEN DİĞER TAKIMINIZI ATAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BURADA BUNU SAVUNMAK ÇOOOOKK ANLAMSIZ....[/B]

abircan 03.10.2005 19:28

AH AH BİR KAZINSA ZATEN BEYİNLERDEN SİVASIM UÇACAK ARTIK

[QUOTE=gunay][B]NEYİN SAVUNMASI YAPILIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM???? ADAM ATMIŞ ELİYLE BU AÇIK... YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DEMENİN BİR ANLAMI YOK!!!
YİĞİDOMU SAVUNACAK FENERİ!!!???
OLABİLİR İÇİNİZDEN DİĞER TAKIMINIZI ATAMAMIŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BURADA BUNU SAVUNMAK ÇOOOOKK ANLAMSIZ....[/B][/QUOTE]

HAKLISIN OSMANIM
AH AH BİR KAZINSA ZATEN BEYİNLERDEN SİVASIM UÇACAK ARTIK, AMA ZAMANLA, KİM İLK ÖPTÜĞÜ SEVGİLİSİNİ UNUTURKİ :)

GuNaY 03.10.2005 19:38

[QUOTE=abircan]HAKLISIN OSMANIM
AH AH BİR KAZINSA ZATEN BEYİNLERDEN SİVASIM UÇACAK ARTIK, AMA ZAMANLA, KİM İLK ÖPTÜĞÜ SEVGİLİSİNİ UNUTURKİ :)[/QUOTE]
ABİ İLERDE UNUTMAK İSTİYORSAN ÖPMEYECEKSİN HİÇ :D

Arif Coşkun 03.10.2005 20:27

[QUOTE=abircan]AKŞAM BÜLENT YAVUZDA DİLE GETİRDİ, HAKEM GÖREMEDİĞİ ELİ, AYRICA SİVASSPOR TS MAÇINDA SERDAR TATLININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞECEĞİ ZANNIYLA GOLÜ SEBEPSİZ YERE HAKSIZCA VERDİ BU KABUL, AMA HER HAKEMİN AKLINDA SİVASIN KAFA GOLÜ YERETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BENZER DURUMA DÜŞÜP REZİL OLMAMAK İÇİN HAKEM SAĞLAMA YATTI NE OLUR NE OLMAZ AZİZİN GAZABINDAN ÇEKİNMİŞTİR BELKİ. AMA BU MAÇI ZATEN ALIRDI FENER, DİKKAT ETTİNİZMİ FENER ARTIK GOLLERİ SON 15 DAKKAYA SIĞDIRYOR, AYRICA HEP MAĞLUPKEN MAÇ KAZANMAYA BAŞLADI ACAYİP BİR İSTATİSTİĞİ OLUŞTU BU KONUDA, BOŞVERİN HAKSIZ BİR GOL AMA SONUCA ETKİ ETMEDİĞİ KANAATİNDEYİM.[/QUOTE]

Merhaba Abircan. Doğru tektir değilmi? İkitane doğru olamaz! Bunu taraflı tarafsız spor dahileri ve köşe yazarları hepsi söyledi. Hatta Anelka'da itiraf etmek zorunda kaldı evet elle attım diye. Hangi takıma sempatimiz olursa olsun böyle bir haksızlığa kim uğrarsa uğrasın,biz yiğidoyuz (mertlikmiş anlamı) diyorsak o zaman hakısızlığa uğrayanın yanında yer almalıyız,diyorum bence. Nasıl etki etmedi diyebiliyorsun şaşıyorum. O hilleli golü hangi takım yese ne moral kalır nede motivasyon. Anında kaybolur direnç kırılır. Ve böylece goller peşpeşe gelir,tabiki.
Ben burada şu takımı tutuyor,şu takımı kötülüyor amacında değilim.Haksızlık nereden gelirse gelsin karşısında olalım diyorum. Yarın bu takımlarla Sivassporumuz da maçlar yapacak, o zaman bana hak vereceksin. Tam tersi olsaydı FB 2-0 sıfır önde olsaydı ve elle atılan golü konya atsaydı ve peşpeşe goller atıp konya 4-2 alsaydı maçı. Şuan olacakları tahmin edebiliyormusun?
Sanırım hakemin düdüğü asılmış olurdu. Lütfen objektif gözle bakalım biraz haksızlıklara birlikte karşı çıkalım. Bugün onlara, yarın bize. Ben böyle düşünüyorum.
Sevgi ve saygılarımla

drummer 03.10.2005 23:57

arkadaşlar ben haftaladır aynı şeyleri yazıyorum.
bu ligde şampiyonun adı belli.
bunu ben haftalar önceden biliyordum.
yada hissettim.
bu sene fener şampiyon bunu herkes bilsin.
gs-bjk başkanlarıda açıkaladılar dün bu ligin şampiyonu fenerbahçedir.
neden çünki spora siyayet karışmıştır.
daha önce yokmuydu elbette vardı ama bu iktidar döneminde ise sakız çiğnemenin kürt kızı deyimini hatırlatıyor.

amaç bu sene feneri 3 sene üst üste şampiyon yapmak.
gs-bjk oldu fb olamadı bütün mesele bu.
hakemlerle-federasyonla-hükümetle derken olacak budur.
sonuç yukarda yazdığım gibi gelişecek.
isterseniz sezon sonunu bekleyin

ali agca 04.10.2005 04:33

HAKEM YARDIMIYLA MAC KAZANIP BUYUK OLUNMAZ

bu kadar alın terı bu kadar emek vermış konyaspor
bı hakem arkadas cıkıyo anelkanın smac,ını
gormuyo olacak ış degıl gecen sene
g.s nın b macında ters taraftakı yan hakem gol ıptal ettırıyo
bu macta bırak orta hakemı gozlemcı bıle es gecıyo
uyanın sivas lı arkadaslar bu gun onlara yapılan yarın bıze yapılmıcanın
garantısını kımse veremez bıze dokunmayan yılan
bın yasasın mantıgı bıttı artık anadolu
kuluplerı olmazsa buyuklerde olmaz buyuk takım hakem yardımına gerek klmadan buyuklugunu gosterır maca 70 nc dakıkaya 2 0 maglup gırmez SAYGILARRR

[COLOR=Red]SİVASSPORRRRRR[/COLOR]

Arif Coşkun 04.10.2005 10:31

[QUOTE=ali agca]bu kadar alın terı bu kadar emek vermış konyaspor
bı hakem arkadas cıkıyo anelkanın smac,ını
gormuyo olacak ış degıl gecen sene
g.s nın b macında ters taraftakı yan hakem gol ıptal ettırıyo
bu macta bırak orta hakemı gozlemcı bıle es gecıyo
uyanın sivas lı arkadaslar bu gun onlara yapılan yarın bıze yapılmıcanın
garantısını kımse veremez bıze dokunmayan yılan
bın yasasın mantıgı bıttı artık anadolu
kuluplerı olmazsa buyuklerde olmaz buyuk takım hakem yardımına gerek klmadan buyuklugunu gosterır maca 70 nc dakıkaya 2 0 maglup gırmez SAYGILARRR

[COLOR=Red]SİVASSPORRRRRR[/COLOR][/QUOTE]
Bazı arkadaşlar diyorki,bırakın bu tür konuları biz Sivassporu konuşalım. Tamam biz konuşmayalım demiyoruz tabiki. Ama bunlar Sivassporuda ilgilendiriyor. O haksızlıklar yarın bizimde başımıza gelecektir. O zaman biz neyi savunacaz ses çıkarmayacaz tartışmayacaz bazı şeyler baştan belirleniyorsa karda kışta yağmurda çamurda futbol oynamanın ne gereği var. O zaman kuklalıktan öteye gitmez anadolu kuluplerinin durumu. Onun için adaletli dağıtım adaletli yönetim için hep birlikte haraket etmeliyiz ancak o zaman arzuladığımız yerlere gelebilir takımımız .
saygılar

Dağcı 04.10.2005 11:50

[QUOTE=drummer]arkadaşlar ben haftaladır aynı şeyleri yazıyorum.
bu ligde şampiyonun adı belli.
bunu ben haftalar önceden biliyordum.
yada hissettim.
bu sene fener şampiyon bunu herkes bilsin.
gs-bjk başkanlarıda açıkaladılar dün bu ligin şampiyonu fenerbahçedir.
neden çünki spora siyayet karışmıştır.
daha önce yokmuydu elbette vardı ama bu iktidar döneminde ise sakız çiğnemenin kürt kızı deyimini hatırlatıyor.

amaç bu sene feneri 3 sene üst üste şampiyon yapmak.
gs-bjk oldu fb olamadı bütün mesele bu.
hakemlerle-federasyonla-hükümetle derken olacak budur.
sonuç yukarda yazdığım gibi gelişecek.
isterseniz sezon sonunu bekleyin[/QUOTE]

[B]Şampiyonluğu sıraya sokmuş adamlar... Bu yıl ben, gelecek yıl sen, sen de 2 yıl sonra... Bu iş bu kadar basit.

İstanbul'dan dışarıya da kimse kolay kolay çıkaramaz...[/B]

Arif Coşkun 04.10.2005 16:44

[QUOTE=abircan]AKŞAM BÜLENT YAVUZDA DİLE GETİRDİ, HAKEM GÖREMEDİĞİ ELİ, AYRICA SİVASSPOR TS MAÇINDA SERDAR TATLININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞECEĞİ ZANNIYLA GOLÜ SEBEPSİZ YERE HAKSIZCA VERDİ BU KABUL, AMA HER HAKEMİN AKLINDA SİVASIN KAFA GOLÜ YERETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BENZER DURUMA DÜŞÜP REZİL OLMAMAK İÇİN HAKEM SAĞLAMA YATTI NE OLUR NE OLMAZ AZİZİN GAZABINDAN ÇEKİNMİŞTİR BELKİ. AMA BU MAÇI ZATEN ALIRDI FENER, DİKKAT ETTİNİZMİ FENER ARTIK GOLLERİ SON 15 DAKKAYA SIĞDIRYOR, AYRICA HEP MAĞLUPKEN MAÇ KAZANMAYA BAŞLADI ACAYİP BİR İSTATİSTİĞİ OLUŞTU BU KONUDA, BOŞVERİN HAKSIZ BİR GOL AMA SONUCA ETKİ ETMEDİĞİ KANAATİNDEYİM.[/QUOTE]

sizden yanıt alamadım abircan kardeş bu konuda birşey söylemeyecekmisiniz

Arif Coşkun 04.10.2005 22:04

Tabiki hata insanlara mahsustur katılıyorum sana arkadaşım. Lakin bu hata hep bir takımın lehine oluyorsa, bunda bir iş vardır bir haksızlık vardır onu belirtmeye çalışıyoruz. Yoksa birşey dediğimiz yok.
saygılar

JACKAL_35 04.10.2005 22:38

Türkiye deki Hakemler

Arkadaşlar türkiye de bunlar hep oluyor hep olacakta..Alışmamız lazım..birgün gelecek bizde hakemler sayesinde kazanıp kaybedeceğiz..belkide ligden düşeceğiz...belkide ligde kalacağız...onun için şimdiden alışmaya çalışalım...zor olsada.!!!!

Tuncay 04.10.2005 22:38

Hakemlerimiz

Turkiyenin 3. oldugu Dunya Futbol Kupasinda beni dusunduren hep hakemler olmustu. Hakem Misirli, kamerunlu, ve adini bilmedigimiz ulkelerden.
Bu gorev alan hakemlerin memleketlerinde lig bile yok. Dusunurdum ya koskoca Turkiyeden niye bir hakeme gorev vermezler. Cevabini bulamazdim.
Avrupadayim maclara gidebildigime giderim, uluslar arasi maclarda hic bir Turk hakemi gorev almaz.(Ahmet Cakar zoraki bir iki kez)
Her hafta sonu Turk liglerinin buyuk takimlarini izlerim. Kimse kizmasin ama boyle Konya-Fener maci yoneten hakemler oldukca,yaziklar olsun. Zavalli hakem, kendi meslektaslarininda geleceklerini sondurur. Olan Gs. liye Fenerliye degil olan Turk futboluna oluyor.
Kimse benim takimim 3 puan alsinda gerisi onemli degil diyemez. Bir ulkenin
serefiyle kimse oynayamaz. Zannedilmesinki is Konyada bitti, Beyler Dunya bizi izliyor. Turkiye dunyanin gozunun onunde, olaylara daha objektif yaklasmali.
Herkesin fikrine saygim var, benim dusuncem budur.

HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR.

58_yıgıdo_58 04.10.2005 23:29

___!!!___

napsın adamlar baktılar olmuyo bide volleybol deniyelim demişler herhalde fnerbahçe işte başka ne beklenir her türlü pislik onlarda

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18.