SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Milli Takımıın Sol Beki Hayrettin YERLİKAYA Olmalı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5822)

huseyin34 19.08.2005 14:31

Milli Takımıın Sol Beki Hayrettin YERLİKAYA Olmalı

şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.

Bilmiyorum 19.08.2005 14:53

[QUOTE=huseyin34]şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.[/QUOTE]

evet aynen katılıyorum

EKO58 19.08.2005 16:05

neden böyle düşünüyorsinki bir maçta yargılanmamalı unutmamalı ki ümit özat ta bir sivaslı tabiki milli takımda daha çok sivas lı oyuncu görmek istiyoruz eğer hayrettin yerlikayada kendini milli takımda göstermek istiyorsa çok çalışmalıdır kimse milli takıma kolay kolay gelemiyor

mesut1982 19.08.2005 16:18

benim fikrim

Ben ce Hayrettin icin daha zaman var, yani daha 1. lige alismasi lazim hemen milli maca cikarmak hicte mantikli birsey degil...

mortal-love 19.08.2005 16:22

Hea,, sizde cok abartiyorsunuz .. hayrettinmis .. adam 1 ligte oynamayi ogrensin .. ondan sonra gerisine bakariz

Sivasli-Imparator 19.08.2005 16:24

[QUOTE=huseyin34]şuan Görev Yapan ümit özat Görevini Hiç Iyi Yapamiyor Bence.sivasimizdan Bir Milli Oyuncumuzu Kadroda Görsek Mükemmel Olmazmiydi ? Benim Temennim Sol Bekte Hayrettin Yerlikaya'yi Görmek.[/QUOTE]

UMIT OZAT SOL BEK DEGIL..!!! E TABI NORMAL ORDA OYNIYAMAMASI.
O ASLINDA ORTA SAHANIN SAGINDA GOREV YAPIYOR AMA DAUM ONU SOL'DA OYNATIYOR. AMA YINEDE TURKIYENIN EN IYI SOL BEKI YINEDE UMIT OZAT..!!

Sivasli-Imparator 19.08.2005 16:25

[QUOTE=mesut1982]Ben ce Hayrettin icin daha zaman var, yani daha 1. lige alismasi lazim hemen milli maca cikarmak hicte mantikli birsey degil...[/QUOTE]

Hayrettinmi? Hahaha o hiç olmaz be.
O daha turkiye 1. ligine alisamadi nasil oynuyacak dunyanin en iyi futbolcularina karsi..? Turkiyede Umitten daha iyi sol bek tanimam..!!Lutfen mantikle seylerli gelelim.. Hayrettin kendini gelistirsin gerisi Allah Kerim

hemso58 20.08.2005 14:32

[QUOTE=Sivasli-Imparator]UMIT OZAT SOL BEK DEGIL..!!! E TABI NORMAL ORDA OYNIYAMAMASI.
O ASLINDA ORTA SAHANIN SAGINDA GOREV YAPIYOR AMA DAUM ONU SOL'DA OYNATIYOR. AMA YINEDE TURKIYENIN EN IYI SOL BEKI YINEDE UMIT OZAT..!![/QUOTE]
[color=blue][b]ARKADAŞIM GÖRÜNEN O Kİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLSİN.ÜMİT ÖZATA GELİNCE GERÇEKTENDE SOL KANAT GÖREVİNİ YERİNE GETİREMİYOR.İŞİN GERÇEĞİ BU.BUNUDA HERKES BİLİYOR.O KANADA DAHA YENİ İSİMLER KAZANDIRMANIN VAKTİ GELDİ.BUNUN İÇİNDE EN UYGUN İSİMLERDEN BİRİSİDE HAYRETTİN YERLİKAYA.BELKİ YETERİ KADAR TECRÜBESİ OLMAYABİLİR AMA HER ZAMAN TECRÜBE YETMEZ...[/b][/color]
[color=blue][b]TÜRKİYENİN EN İYİ SOL KANADI ÜMİT ÖZAT :D :D :D...[/b][/color]

sivaslihakan 20.08.2005 15:48

evet becede su an cok tecrübesiz hayrettin ama ileriki senelerde bence milli takimin degismez ismimi olabilir
ve bi sorum var size bilen varsa cevaplasin bu hayrettin kardesimiz acaba hamza yerlikayanin akrabasi falanmi ? kendisiyle almanyada görüstüm ama aklima gelmedi sormak

GuNaY 20.08.2005 17:23

sunu yada bunu kesmesi önemli değil bence önemli olan sivasspordan bir futbolcunun A MİLLİ TAKIMDA oynaması

hemso58 20.08.2005 17:46

[QUOTE=gunay]sunu yada bunu kesmesi önemli değil bence önemli olan sivasspordan bir futbolcunun A MİLLİ TAKIMDA oynaması[/QUOTE]
[color=blue][b]O MEVZU AYRI ABİ.TABİKİ HARİKA OLUR YA...[/b][/color]

Sivasli-Imparator 21.08.2005 00:08

[QUOTE=hemso58][color=blue][b]ARKADAŞIM GÖRÜNEN O Kİ SİVASSPOR TARAFTARI DEĞİLSİN.ÜMİT ÖZATA GELİNCE GERÇEKTENDE SOL KANAT GÖREVİNİ YERİNE GETİREMİYOR.İŞİN GERÇEĞİ BU.BUNUDA HERKES BİLİYOR.O KANADA DAHA YENİ İSİMLER KAZANDIRMANIN VAKTİ GELDİ.BUNUN İÇİNDE EN UYGUN İSİMLERDEN BİRİSİDE HAYRETTİN YERLİKAYA.BELKİ YETERİ KADAR TECRÜBESİ OLMAYABİLİR AMA HER ZAMAN TECRÜBE YETMEZ...[/b][/color]
[color=blue][b]TÜRKİYENİN EN İYİ SOL KANADI ÜMİT ÖZAT :D :D :D...[/b][/color][/QUOTE]

Abi sapina kadar Sivassporluyuz ama hemserimize yapilan ayip.. Sencede degilmi? Tamam dogrudur orada oyniyamiyor çünkü onun mevkisi orta sahada.\
Niye FB onu sol bek oynatiyor? Çünkü FB'nin sol beki yok.
Bende onu inanilmaz kotu buluyorum sol bekte ama napacaz, Ondan daha tecrubeli sol bek yok Türkiyede.
Hayretine gelince, Ileride belki olabilir neden olmasin ama simdi onu dusunemiyorum A Milli'de. Sol için yeterli futbolcu var:
Ibrahim Uzulmz, Adem Dursun, Celaleddin bunlar da iyi.
Abi Umit Sag'da oynasin ozaman gorun gercek Umiti.:D

Sivasli-Imparator 21.08.2005 00:11

Hayrettin oyniyabilir ama tabii zamani ihtiyaci var degilmi?
Hemen sap diye olmuyor ki bu isler kendini gelistirmesi lazim.
Insallah oynar ama kendini gostermesi lazim.
Hakkida dusunulebilir A Milli takima onuda çok begeniyorum.

GeCeVeMaVi58pRf 21.08.2005 14:43

bence ümit özat milli bir ruha sahip bir futbolcu değil ümitin yerinde hayrettin oynarsa milli takım için daha yararlı olur...

serhankaburcuk 21.08.2005 15:11

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]bence ümit özat milli bir ruha sahip bir futbolcu değil ümitin yerinde hayrettin oynarsa milli takım için daha yararlı olur...[/QUOTE]

[b]Bencede Ümit O mevkide başarılı ama o kadarda iyi değil ...O mevkiye bence Hayrettin Yerlikaya yakışır...[/b]

Blackkite 26.08.2005 14:53

milli takıma gitmesi için önce sivassporun şampiyon olması lazım... ya da hayrettinin beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray veya trabzon dörtlüsünden birine transfer olması lazım :) acı ama gerçek !!

Dağcı 26.08.2005 14:57

Dört büyüklerde o mevkiide adam bulamayınca ne yapacağız, diğer takımlara bakacağız. Şu an en iyi performans kimde, Hayrettin'de.

rguler 26.08.2005 15:02

Sivasspordan Milli Futbolcu çikmasi Gurur Verici Bir Olay Olur Ancak Henüz Erken Belki Seneye Olur!!!

Kibrisli 29.08.2005 21:36

[QUOTE=mortal-love]Hea,, sizde cok abartiyorsunuz .. hayrettinmis .. adam 1 ligte oynamayi ogrensin .. ondan sonra gerisine bakariz[/QUOTE]

Gardaş sende sanki Milli Takım teknik direktörü senmişsin gibi konuşmuşsun Hayrettin gitmeden sen gitmişin bile milli takıma. Hayrettin den önce oynayacak çok adam var bence sol kanatta takımda ibrahim üzülmez, ergün daha alt sıralardan adamlarda bulunur Hayrettinin bence kendini galatasaray maçında göstermesi lazım Terim'e. Fatih TERİM bence bu kadar iyi bir oyuncunun farkında bile değildir en azından bu kadar iyi olduğunu bilmiyordur. Gel gelelim deneyime en azından 2 yıl soora seçilir takıma.

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 14:09

[QUOTE=mortal-love]Hea,, sizde cok abartiyorsunuz .. hayrettinmis .. adam 1 ligte oynamayi ogrensin .. ondan sonra gerisine bakariz[/QUOTE]
[b]YUH SANA OYNASANA KÖTÜ MÜ OLUR MİLLİ TAKIMDA OYNASA NERDE KALAS VARSA MİLLİ TAKIMDA OYNATTILAR ...HAYRETTİN BU TAKIMDA NİYE OYNAMASIN...[/b]

Dağcı 30.08.2005 14:16

Neyi Eksik?

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Galatasaray-Sivas maçında göstereceği performans da önemli. O maçı muhtemelen Fatih Terim'de izleyecektir. Orada kendisini gösterebilirse uzun vadede neden olmasın.[/FONT][/SIZE]

GeCeVeMaVi58pRf 30.08.2005 14:57

bence milli takımda en problemli yerlerden birisi sol bek ve buraya hayrettinin yararlı olacagını düşünüyorum çünkü hayrettin miili bir ruhla oynar ümit özat gibi gökdeniz gibi ruhsuz top oynamaz bence onlar sadece alacagı paraya bakarlar ...

serhankaburcuk 30.08.2005 15:09

[QUOTE=Dağcı][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Galatasaray-Sivas maçında göstereceği performans da önemli. O maçı muhtemelen Fatih Terim'de izleyecektir. Orada kendisini gösterebilirse uzun vadede neden olmasın.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]

[b]Evet çok haklısın...Onun Galatasaray maçındaki perfonmansı Milli takımdaki geleceğini belirleyecek...[/b]

5841 30.08.2005 15:37

Sahaya Cikip Yigido Gibi Oynayacak. Buna şupemiz Yok. Milli Takimda Yerini Alacak

Dağcı 31.08.2005 06:46

Gururumuz Hayrettin A2 Milli Takım Kampında

Sivas’ın ve Sivasspor’un son yıllarda yetiştirdiği en başarılı futbolcular arasında yer alan Hayrettin Yerlikaya Milli takım heyecanı içerisinde.

İlk kez Milli katım formasını giyecek olan Sivas’ın gurur kaynağı Hayrettin Yerlikaya, A2 Milli takım kampına katılmak için Cuma günü ilimizden ayrılacak. Milli takım formasını ilk kez giyecek olan Hayrettin, Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, [I][B]“Ben uzun yıllar Milli takıma hizmet etmek istiyorum. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Milli takım kampına katılacağım için çok heyecanlıyım. Yapılacak olan kampta formayı kapmak ve vazgeçilmezler arasına girmek istiyorum”[/B][/I]dedi.

Hayrettin seninle gurur duyuyoruz.

DisiKartal_58 05.09.2005 10:32

[QUOTE=Dağcı]Sivas’ın ve Sivasspor’un son yıllarda yetiştirdiği en başarılı futbolcular arasında yer alan Hayrettin Yerlikaya Milli takım heyecanı içerisinde.

İlk kez Milli katım formasını giyecek olan Sivas’ın gurur kaynağı Hayrettin Yerlikaya, A2 Milli takım kampına katılmak için Cuma günü ilimizden ayrılacak. Milli takım formasını ilk kez giyecek olan Hayrettin, Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, [I][B]“Ben uzun yıllar Milli takıma hizmet etmek istiyorum. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Milli takım kampına katılacağım için çok heyecanlıyım. Yapılacak olan kampta formayı kapmak ve vazgeçilmezler arasına girmek istiyorum”[/B][/I]dedi.

Hayrettin seninle gurur duyuyoruz.[/QUOTE]

BEN HAYRETTİN'E SONSUZ GÜVENİYORUM O ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR BUNA ADIM GİBİ EMİNİM İNANIYORUMKİ BİR GÜN A MİLLİ TAKIMDADA GÖRECEĞİZ KENDİSİNİ

SENİNLE GURUR DUYUYORUM (KARA ÇOCUK)

serhankaburcuk 06.09.2005 13:08

[QUOTE=DisiKartal_58]BEN HAYRETTİN'E SONSUZ GÜVENİYORUM O ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR BUNA ADIM GİBİ EMİNİM İNANIYORUMKİ BİR GÜN A MİLLİ TAKIMDADA GÖRECEĞİZ KENDİSİNİ

SENİNLE GURUR DUYUYORUM (KARA ÇOCUK)[/QUOTE]

[b]O Dişi_Kartal sen nereledesin ya...Özlettin kendini..Görüşmek dileğiyle..[/b]

DisiKartal_58 06.09.2005 13:57

[QUOTE=serhankaburcuk][b]O Dişi_Kartal sen nereledesin ya...Özlettin kendini..Görüşmek dileğiyle..[/b][/QUOTE]

ben burdayımda siteye giremiyordum bir ara

GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005 14:31

[QUOTE=DisiKartal_58]BEN HAYRETTİN'E SONSUZ GÜVENİYORUM O ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR BUNA ADIM GİBİ EMİNİM İNANIYORUMKİ BİR GÜN A MİLLİ TAKIMDADA GÖRECEĞİZ KENDİSİNİ

SENİNLE GURUR DUYUYORUM (KARA ÇOCUK)[/QUOTE]

evet suanda bile hayrettine milli takımın ihtiyacı var ümit özatın yerınde çok rahat oynar ve ümit özat bir daha milli takıma giremez inşallah fatih terim galatasaray macında olacak mutlaka...

CAGLAYAN 07.09.2005 08:35

[QUOTE=OĞUZ]Dün Akşamki A2 Milli Takimimizda Oyunuyla Göz Doldurdu. Sol Bekte Görev Alan Hayrettin Ilk çiktiği Millitakim Formasi Altinda Sivasimizi Temsil Etti. Inşallah Yakindada A Milli Takimda Görmek Umuduyla.[/QUOTE]
.............

OĞUZ 07.09.2005 08:53

Selam Gardaşlar

Daha Hayrettin Terlikaya A2 Milli Takiminda Yetişiyor. Ondan Sonra Nereye ümit Milli Veya A Milliye Gececek. şuandada Hemen A Milli Takima Gecmeside Mümkün Diğil Inşallah Ileride Daha Iyi Olursa Hayrettin Yerlikaya A Milli Takima Gecmesini Isteriz. By

Dağcı 07.09.2005 09:02

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Performansını devam ettirse kendisini en kısa sürede en iyi yerde bulacaktır. Biz ona güveniyoruz.[/SIZE][/FONT]

furkan58 07.09.2005 10:38

baya sallamışsınız Hayrettin tamam Sivasspor da iyi oynuyor ama Milli Takım çok farklı bir yer ve orada rakipleri süper ligdeki gibi düşük kalitede futbolcular değil ayrıca Türkiye de şu anda Ümit Özat'tan daha iyi sol kanat yok adam sol kanat oyuncusu olmadığı halde Türkiye nin en iyisi Milli ruh yokmuş onu nasıl tespit ediyorsun elinde bi alet var da adama tutunca sana milli ruh olmadığını mı söylüyor. Bırakın bu boş lafları o kötü dediğiniz adam geçen yıl 7 asist 2 gollle oynadı.Tamam memleketimizin çocuğu ama çok iyi dediğiniz Hayretttin ne yaptı yılın yarısını sakatlıklarla geçirdi.Ayrıca Hayrettin sürekliliği olmayan bir futbolcu bir maç bakarsın çok iyi diğer maç saha da göremezsin. Bu nedenle heyecanla konuşmayalım biraz mantıklı düşünelim.
Şimdi banada Sivaslı değilsin diyeceksiniz ama bilesiniz ki doğma büyüme SİVASLIYIM

furkan58 07.09.2005 10:51

Ayrıca Hayrettin Ümit Milli olamaz çünkü Hayrettin 24 yaşında bundan sonra ancak A-Milli olabilir. Tek temennimiz inşaallah olur.

DOST60 07.09.2005 10:58

[QUOTE=EKO58]neden böyle düşünüyorsinki bir maçta yargılanmamalı unutmamalı ki ümit özat ta bir sivaslı tabiki milli takımda daha çok sivas lı oyuncu görmek istiyoruz eğer hayrettin yerlikayada kendini milli takımda göstermek istiyorsa çok çalışmalıdır kimse milli takıma kolay kolay gelemiyor[/QUOTE]
KÖTÜ OYNAYANA KÖTÜ OYNUYOR DELER KARDEŞİM.. BENCEDE HİÇ İYİ YAPAMIYOR GÖREVİNİ..SİVASLI OLSUN YADA OLMASIN MİLLİ TAKIMADA İYİ OYNAMADIKTAN SONRA KADRODA OLMAMALI BENCE..ZATEN YAŞIDA GEÇİYORR..HAYRETTİN ONUN YERİNİ DOLDURUR...

DisiKartal_58 07.09.2005 11:14

Hayrettin'in yapacağı şey önce kendisine olan güveni sonra çok çalışmak ve hiç birzaman şimarmamak

GuNaY 07.09.2005 11:29

[QUOTE=DisiKartal_58]Hayrettin'in yapacağı şey önce kendisine olan güveni sonra çok çalışmak ve hiç birzaman şimarmamak[/QUOTE]
[b]haklısın bu kıssasları uyguladıktan sonra başarı arkasından gelecektir zaten!![/b]

mami_LEE 09.01.2006 20:41

bence hayrettin türkiye nin en iyi sol kanat oyuncusu bence ayrıca kimse abartı sanmasın şu anda real madrid de yaşlanan carlos un yerine çok iyi bir oyuncu . zaten kendisini fb ve gs istiyor şu anda türkiye ve dünya da yapılan bir araştırmada en büyük sorun her takımda sol kanatta sivasspor hayrettin e sahip olduğu için çoooook şanslı !!

NAUGHTYBOY58 15.02.2006 14:39

-->: Milli Takımıın Sol Beki Hayrettin YERLİKAYA Olmalı

tabikide hayrettin olmalı ümit yaşlandı artık

NAUGHTYBOY58 15.02.2006 14:40

-->: Milli Takımıın Sol Beki Hayrettin YERLİKAYA Olmalı

tabikide hayrettin olmalı ümit yaşlandı artık
zaten umit pek iyi değil...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.