![]() |
anderson kac gol atar
sivasimisin yeni santroferi anderson dos santos sisce bu sene kac gol atar
|
Bence Böyle 20ye Kadar Gol Atar
|
ligde 30 gol atar.malatyaya 4 gol atar
|
bence 27 gol atar
|
25 atması ilk sezonda baya iyi olur...
|
17 gol atar
|
abartmayalım
12-13 ü geçmez romario' mu bu adam karşı takımda kaleci var
|
helalinden 20 gol atar
|
15-20 tane atar
|
[b]TAHMİNİM 20 YE YAKIN GOL ATAR MEHMET YILDIZ VE M.ALİ DE İKİSİ BİRDEN 20 GOL ATSA=40 GOL EDER BU TAKIM İŞ YAPAR..[/b]
|
bütün forvetlerin 15 tane atması yeter tabiki ama birisi elbet biraz daha ileri cıkacaktır... buda muhtemelen anderson olur....
|
Bence 58 gol atar
Bence Anderson 58 Gol Atar
|
andeson kac gol atar.
[QUOTE=turkmenefe]Bence Anderson 58 Gol Atar[/QUOTE]
BENCE SIVASSPOR SEZONU 58 GOLLE BITIRIR.KACINI ANDERSON ATAR ? |
[b]Andersondan Gaziantep maçında gol bekliyoruz...Türkiye ligindeki ilk golünü atacak inşallah...[/b]
|
Bence Anderson 25 Gol atar...
|
15-20 atar
|
14 tane atar gibime geliyo buda yeterlki bi sayı
|
büyük konuşmayalım ama inşallah hak ettiği kadar atar. Tahminime gelince 17 gol atar gönül ister,kral olsun.
|
anderson
realist olmak gerekirse öncelikle kümede kalma hedefiyle yola cikan sivasspor gibi bir takimda 15 gol atmasi büyük basari sayilir. tabii gönlümüzde sivassporun sezon sonunda üst siralarda yer almasi ve takim oyuncularinin boy göstermesi. insallah ileride milli takimada oyuncu veya oyuncular gönderebiliriz.
|
13 Atar Gibime Geliyor.
|
[B][COLOR=DarkRed]Sezon boyunca 15 gol atabilirse bizim için çok iyi olur.[/COLOR][/B] :k15:
|
bence 17gol atar
|
adam DİYO BENİM HEDEFİM 10 LA 15 GOL ARASI DİYE SİZ 20 30 40 YAZMIŞSINIZ ADAM BİLE ATAMAMA OKADAR DİYO BENCE 12 GOL ATAR BİZE TETER ZATEN
|
[COLOR=DarkRed][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Asıl önemli olan, kaç tane atacağı değil. Gol atsın gerisi gelir zaten. [/FONT] [/SIZE] [/COLOR]
|
en az bi 20 gol atar
|
anderson
Sivassporumuzu Iyi Bir Seviyeye Getirecek Kadar Gol Atsin Yeter Bence!!!
|
24 - Tane Gol Atar Anderson
|
ilk sezon için 10 golün üstü başarıdır bence...
|
En Az 15 Gol Atacak Inşallah
|
21 dene atacak yazın bi köşeye bunu gece rüyama ak sakallı dede geldi....
|
en az 16 tane atar
|
[b]Anderson dün Antep maçında çok durgundu...Anderson ah bir ilk golünü atabilse gerisi gelecekte ama halen atamadı...Ama içimden bir his bu hafta Samsun filelerini havalandıracak diyor..İnşallah yanılmam...[/b]
|
acılması icin ilk golünü atmasını bekleyecegiz.. dua edelimde bir an önce atsın yaw
|
[b]ARKADAŞLAR BİRAZ ACELE EDİYOZ ADAMIN DAHA SİFTAHI YOK ...OKUTMASAK MI NE YAPSAK..ŞANSI YOK ATACAKTA GOLLERİ...[/b]
|
okuma isini sana bırakalım onur... senin nefesinle 30 civarında atar artık :D :D
|
[QUOTE=gunay]okuma isini sana bırakalım onur... senin nefesinle 30 civarında atar artık :D :D[/QUOTE]
[b]YOK GARDAŞ BEN SESİMİ MAÇA SAKLIYIM BEN OKURSAM KİM BAĞIRACAK ..BENİM YERİME MUSTAFA ABI OKUSUN O MAÇLARA GİTMİYOR..:D.[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]YOK GARDAŞ BEN SESİMİ MAÇA SAKLIYIM BEN OKURSAM KİM BAĞIRACAK ..BENİM YERİME MUSTAFA ABI OKUSUN O MAÇLARA GİTMİYOR..:D.[/b][/QUOTE]
[b]Onur aman gardaş sen okuyum falan deme...Sen okursan ters teper aman gardaş okuma sakın...Gözüğün yağını yerim...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Onur aman gardaş sen okuyum falan deme...Sen okursan ters teper aman gardaş okuma sakın...Gözüğün yağını yerim...[/b][/QUOTE]
[b]ABI BENDE BİLİYOM OKURSAM TERS DÖNEĞE ÇIKAR:D[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ABI BENDE BİLİYOM OKURSAM TERS DÖNEĞE ÇIKAR:D[/b][/QUOTE]
[b]Bak sende biliyon aman sakın okuma... :D:D [/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bak sende biliyon aman sakın okuma... :D:D [/b][/QUOTE]
[b]YOK ABI TÖBE TÖBE BİZE GELENE KADAR NE NURLU İNSANLAR VAR...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09. |