![]() |
arkadaslar sivassporun en son maci kendi evinde karagümrük e karsi bir tur düzenlesekte o maca avrupadan da katilsak iyi olmazmi ben sahsen düsünüyorum ama toplu bir sekilde gidilirse daha iyi olacagini düsünüyorum
|
[size=4][b][i]Avrupadaki yiğdolara önümüzdeki sene çok iş düşüyor hem maddi hemde manevi desteklerinizi bekliyoruz...[/i][/b][/size]
|
[color=darkred][i][b]AVRUPADA BULUNAN SİVASLILARIN MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ İLE BU TAKIM HEM PARASAL HEMDE DESTEK BAKIMINDAN DAHA DA GÜÇLENİR...BU GÖZARDI EDİLMEMELİ BENCE....[/b][/i][/color]
|
arkadaslar beraber gelmek isteyen varsa lütfen bana mesaj gecsinler fiyatlarda cok uygun benden söylemesi
|
[color=darkred][i][b]ABİ TEL FELAN YAZSAN VEYA DAHA BAŞKA ULAŞABİLİNECEK Bİ ŞEY YAZSAN DAHA İYİ OLUR.ÇÜNKÜ SIK GİREMEYENLER OLABİLİR[/b][/i][/color]
|
valla victory gardas haklisin zaten benim msn yaziyor ama yinede yazayim
[email]akadiraktas55@hotmail.com[/email] |
VALLAHA HIC FENA OLMAZ SEVE SEVE GELIRIM HEM ANA BABAMIZI GORMUS OLURUZ HEMDE MACI IZLERIZ.
|
HER GELEN YANINDA BİR TANEDE YABANCI GETİRSE EKONOMİ DE HAREKETLENİR.
|
[color=darkred][i][b]BÖYLE BİR İKİ DERKEN BENCE ÇOK GENİŞ KATILIM OLUR SİZLERE KOLAY GELSİN...[/b][/i][/color]
|
bir tasla 3 kus vururuz maci seyrederiz yakinlarimizi görür hemde su okuldu is ti biraz stress atariz
|
[color=darkred][i][b]BENCEDE BU DÜŞÜNCEDE OLACAK BİR ÇOK SİVASLI GELECEKTİR...[/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]zamanla bu topic'e katılım artacaktır... bundan süphe olunmasın... sizede orda kolay gelsin allah yardımcınız olsun... zor bir organizasyon...[/b][/color][/size]
|
[color=darkred][i][b]BENİM YAZDIĞIM TOPİC TUTAR ABİ MERAK ETMEYİN... :lol: [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]alcak gönüllüyüz baya[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[color=red][i][b]HEMENDE KENDİNİ ÖVÜYOR YAWS....[/b][/i][/color]
|
Yigido Gardaslar Almanyada Sivassporun sampiyonlugunu kutlamak ve Süperlige hosgeldin demek icin 20-21-22-Mayis tarihlerinde 3 gece yapmayi planliyoruz.Program bu hafta icinde yani 15 haftada kesinlesecek.Cok büyük bir sanatci kadrosunun katilmasi bekleniyor ve bu tarihte son haftaki maca isabet ediyor.Bu Organizeyi yapmadan önce 15 haftayi beklemenizi tavsiye ediyorum.Daha genis bilgiler bu siteden bütün Dünyaya duyurulacaktir.
|
[color=darkred][i][b]LUTFİ ABİ ORGANİZASYONUNUZ İÇİN TEŞEKKURLER.SİZ AVRUPADAKİ YİĞİDOLARIN DESTEĞİ OLMADAN OLMAZDI.SİZLERE ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR...[/b][/i][/color]
|
abi biraz erken haber verirseniz iyi olur ona göre kendimizi ayarlariz
|
[quote=LütfiÜnal]Yigido Gardaslar Almanyada Sivassporun sampiyonlugunu kutlamak ve Süperlige hosgeldin demek icin 20-21-22-Mayis tarihlerinde 3 gece yapmayi planliyoruz.Program bu hafta icinde yani 15 haftada kesinlesecek.Cok büyük bir sanatci kadrosunun katilmasi bekleniyor ve bu tarihte son haftaki maca isabet ediyor.Bu Organizeyi yapmadan önce 15 haftayi beklemenizi tavsiye ediyorum.Daha genis bilgiler bu siteden bütün Dünyaya duyurulacaktir.[/quote]
Sayin baskanim, Ne zamandir boyle bir geceyi bekliyordum. Hatta Rustu abiye bir ara sormustum mayista felan diyordu. Hemde dortmundta olacakmis demisti belki. Canim atiyor gelmeye ama insallah bir aksilik cikmazsa gelmeye calisacagim. Simdiden tesekkur ederim emegi gecenlere... |
Insallah giderik gardaslar neden olmasin. Hollandadan bir yigido olarak Sivassporuma maddi manevi yardimda bulunmakta hazirim....
hersey Sivasspor icin GURBETCI YIGIDO FATIH SONER |
[color=darkred][i][b]GELİN ABİ BEKLERİZ.HLAL OLSUN SİZİN GİBİ YİĞİDOYA....[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]GELİN ABİ BEKLERİZ.HLAL OLSUN SİZİN GİBİ YİĞİDOYA....[/b][/i][/color][/quote]
Saol gardas. Insallah diyelim. Bir aksilik cikmazsa.. |
[color=darkred][i][b]senbenim misafirimsin abi bak[/b][/i][/color]
|
Saol viktory gardas insallah
|
victory gardas biz üvey sivaslimiyiz
|
bende o maca gitmeyi düsünüyorum ama stad dolar yer bulamayiz bence
|
yani ta almanyadan gidipte yer bulamazsak cok kötü olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |