![]() |
Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz?? |
[b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ
AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b] |
BANA GÖRE TURKCELL OLABİLİR...
|
[quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ
AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote] MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
[size=7][b][i]Arkadaşlar Sivasspor bir aksilik olmaz ise Büyük bir ihtimal ile TURKCELL ile anlaştı...Hayırlı olsun...[/i][/b][/size]
|
[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote] |
TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.
|
valla abi turkcell olursa iyi olur cola turka biraz karizmayı çiziyo :D
|
[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote] Cola Turka seviyorum! 2005 Cola Turka yok? Turkcim tumam, cok guzel degil. |
[quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ
AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote] MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote=Bilmiyorum][quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ
AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote] MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] gardasim haklisin [b][url]www.cevikpen.com[/url][/b]´diye oda olur :hmm: |
[quote=Bilmiyorum][quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ
AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote] MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] +IMZA |
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote] |
BENCE ÜLKER UYANIKLIK YAPMIŞTIR, BİRKAÇ YILLIĞINA BAĞLAMIŞTIR HACI BABALAR MEMLEKETİMİN KOLASI MOLASI DEYİP, BAK BİZDE MEMLEKET AŞKIYLA YANIYORUZ DEYİP ÜÇ DÖRT YIILIĞINA 100 DOLARA KAPATMIŞLARDIR TAKIMI, İSTERSENİZ AÇIN SORUN, VEYA BİLEN VARSA AÇIKLASIN ÖZELLİKLE YEREL BASINDAKİLERDEN RİCA EDİYORUM, BENİMDE KAFAMI ÇOK KURCALIYOR BU SORU ÇÜNKÜ ÖNEMLİ BİR GELİR KAYNAĞI FORMA ÜSTÜ REKLAM ANLAŞMALARI
|
BENCE TURCKELL SPONSOR OLUR CÜNKÜ COGU SÜPER LIG TAKIMLARIN SPONSOR TURKCELLDIR AMA ONU YÖNETIM BILIR :?: :) :) :)
|
Bence DİZAYN grup olsa daha iyi olur hem kendileri de sivaslı ama bizim için en karlısı hangisi ise o olmalı
+ ALMANYA dönüşü cumhuriyet kupası öncesi giyecek olacağımız formalarının bir gecede tanıtımı ve ordan az veya çok para kazanılması lazım |
[quote=sVs]Bence DİZAYN grup olsa daha iyi olur hem kendileri de sivaslı ama bizim için en karlısı hangisi ise o olmalı
+ ALMANYA dönüşü cumhuriyet kupası öncesi giyecek olacağımız formalarının bir gecede tanıtımı ve ordan az veya çok para kazanılması lazım[/quote] |
yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor
|
TAM TERSİNE ÜLKER ÇOK UYANIK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM, ÇÜNKÜ HESABINI YAPMIŞTIR GEÇEN YILDAN BÖYLE BÜYÜK TARAFTAR KİTLESİNE HİTAP EDECEK, O ZAMAN ÜLKERE KERİZLİK YAPMIŞLAR DEMEK GELİYOR İÇİMDEN, BAĞLASAYDINYA GEÇEN YILDAYKEN, ŞİMDİ SAÇ BAŞ YOLUYORLARDIR :D :D
|
[quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]
TRKCLL Iyi SECIM SUBUO da iyi Sponsorlarimizi Simdiden Kutluyorum |
forma sponsoruz kim olacak peki?
formamizi hangi firma dikecek keske adidas dikse cok kaliteli forma yapar adidas Turkiyenin eski formasi adidasti cok harikaydi simdi nike yapiyor hic biseye benzememis hic hosuma gitmedi benim |
[quote=BROTHERS58]TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.[/quote]
Gelir Açısından Turkcelde 5858 kısa mesaj servisinin açılması iyi olur bence de. Bunun için turkcell.com.tr den [url]http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,12000,00.html[/url] bu likle öneriler kısmında turkcele mesaj gonderebilirsek bence böyle bir servis açılabilir ve sivassporada gelir sağlamış oluruz |
Yeni formamiz'dan (forma sponsorumuz Turkcell) ufak bir enstantane...
[img]http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/04/im/64F260B368B42E47AF86CAC5a.jpg[/img] |
ONU BUNU BİLMEM AMA BÜLENT UYGUN BÜYÜK ADAM OLACAK
YAZIYORUM YAZDIM İŞTE BURAYA |
[quote=serhankaburcuk][quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]
[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size][/quote] |
[quote=bulldog][quote=serhankaburcuk][quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]
[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size][/quote][/quote] |
[color=red][/color][size=7][/size]SİVASSPOR FORMASINADA TURKCELL YAKIŞMIŞ DOĞRUSU ADAMLAR İŞİ BİLİYOR :) :) :) :)
|
[quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]
[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |