SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SPONSOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5849)

skywriter 25.06.2005 06:00

Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??

HakkıTİMUÇİN 25.06.2005 09:20

[b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b]

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 09:37

BANA GÖRE TURKCELL OLABİLİR...

CEVIK 25.06.2005 09:49

[quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

AMA YÖNETİMİN BU KONUDA ÇALIŞMALARI VARDIR MUTLAKA...[/b][/quote]

MUTLAKA YÖNETİM İN BİR BİLDİGİ VARDIR SİZLER RAHAT OLUN

ARKDAŞ LAR ARTIK 2 LİGDE OYNAYAN TAKIM DEĞİL SİVASSPOR

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

serhankaburcuk 25.06.2005 14:53

[size=7][b][i]Arkadaşlar Sivasspor bir aksilik olmaz ise Büyük bir ihtimal ile TURKCELL ile anlaştı...Hayırlı olsun...[/i][/b][/size]

yigido24 27.06.2005 15:26

[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote]

BROTHERS58 27.06.2005 15:34

TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.

yasin_58 27.06.2005 16:06

valla abi turkcell olursa iyi olur cola turka biraz karizmayı çiziyo :D

YigidoBrad 27.06.2005 22:12

[quote=skywriter]Bildiginiz gibi futbol takimlarinin en buyuk gelir kaynagi sponsorluk anlasmalarindan gelmektedir. Gecen sene ana ve forma sponsorumuz Cola Turka'ydi. Bu seneki sponsorlarimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
Eger yine ayni sponsorla devam edilecekse ek maddi destege daha cok ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden tanidigimiz buyuk sirket sahiplerine Sivasspor'a sponsor olmalari konusunda tekliflerde bulunabiliriz, ne dersiniz??[/quote]

Cola Turka seviyorum! 2005 Cola Turka yok? Turkcim tumam, cok guzel degil.

Bilmiyorum 27.06.2005 22:31

[quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]

Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ElbeyLi58 27.06.2005 22:56

[quote=Bilmiyorum][quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
gardasim haklisin
[b][url]www.cevikpen.com[/url][/b]´diye
oda olur :hmm:

FatihSoner58 28.06.2005 00:03

[quote=Bilmiyorum][quote=cevik][quote=gakgo58][b]HAKLISIN İLKER GARDAS...SPONSOR ÇOK ÖNEMLİ

Beyler bence cevik pen olsun çok yakışır formaya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

+IMZA

CAGLAYAN 28.06.2005 13:39

abircan 28.06.2005 14:57

BENCE ÜLKER UYANIKLIK YAPMIŞTIR, BİRKAÇ YILLIĞINA BAĞLAMIŞTIR HACI BABALAR MEMLEKETİMİN KOLASI MOLASI DEYİP, BAK BİZDE MEMLEKET AŞKIYLA YANIYORUZ DEYİP ÜÇ DÖRT YIILIĞINA 100 DOLARA KAPATMIŞLARDIR TAKIMI, İSTERSENİZ AÇIN SORUN, VEYA BİLEN VARSA AÇIKLASIN ÖZELLİKLE YEREL BASINDAKİLERDEN RİCA EDİYORUM, BENİMDE KAFAMI ÇOK KURCALIYOR BU SORU ÇÜNKÜ ÖNEMLİ BİR GELİR KAYNAĞI FORMA ÜSTÜ REKLAM ANLAŞMALARI

kangalli58yasin 28.06.2005 15:02

BENCE TURCKELL SPONSOR OLUR CÜNKÜ COGU SÜPER LIG TAKIMLARIN SPONSOR TURKCELLDIR AMA ONU YÖNETIM BILIR :?: :) :) :)

sVs 28.06.2005 15:44

Bence DİZAYN grup olsa daha iyi olur hem kendileri de sivaslı ama bizim için en karlısı hangisi ise o olmalı

+ ALMANYA dönüşü cumhuriyet kupası öncesi giyecek olacağımız formalarının bir gecede tanıtımı ve ordan az veya çok para kazanılması lazım

osman_58_1967 29.06.2005 16:47

[quote=sVs]Bence DİZAYN grup olsa daha iyi olur hem kendileri de sivaslı ama bizim için en karlısı hangisi ise o olmalı

+ ALMANYA dönüşü cumhuriyet kupası öncesi giyecek olacağımız formalarının bir gecede tanıtımı ve ordan az veya çok para kazanılması lazım[/quote]

TOZANLI 29.06.2005 17:19

yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor

abircan 29.06.2005 17:29

TAM TERSİNE ÜLKER ÇOK UYANIK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM, ÇÜNKÜ HESABINI YAPMIŞTIR GEÇEN YILDAN BÖYLE BÜYÜK TARAFTAR KİTLESİNE HİTAP EDECEK, O ZAMAN ÜLKERE KERİZLİK YAPMIŞLAR DEMEK GELİYOR İÇİMDEN, BAĞLASAYDINYA GEÇEN YILDAYKEN, ŞİMDİ SAÇ BAŞ YOLUYORLARDIR :D :D

58_KARTAL 03.07.2005 18:38

[quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]

TRKCLL Iyi SECIM SUBUO da iyi Sponsorlarimizi Simdiden Kutluyorum

TeSTeRe 03.07.2005 18:50

forma sponsoruz kim olacak peki?
formamizi hangi firma dikecek
keske adidas dikse cok kaliteli forma yapar adidas

Turkiyenin eski formasi adidasti cok harikaydi
simdi nike yapiyor hic biseye benzememis hic hosuma gitmedi benim

Cerus58 04.07.2005 08:00

[quote=BROTHERS58]TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.[/quote]
Gelir Açısından Turkcelde 5858 kısa mesaj servisinin açılması iyi olur bence de. Bunun için turkcell.com.tr den [url]http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,12000,00.html[/url] bu likle öneriler kısmında turkcele mesaj gonderebilirsek bence böyle bir servis açılabilir ve sivassporada gelir sağlamış oluruz

skywriter 04.07.2005 08:03

Yeni formamiz'dan (forma sponsorumuz Turkcell) ufak bir enstantane...

[img]http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/04/im/64F260B368B42E47AF86CAC5a.jpg[/img]

abircan 04.07.2005 08:56

ONU BUNU BİLMEM AMA BÜLENT UYGUN BÜYÜK ADAM OLACAK
YAZIYORUM

YAZDIM İŞTE BURAYA

bulldog 05.07.2005 16:18

[quote=serhankaburcuk][quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]

[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size][/quote]

CAGLAYAN 05.07.2005 16:19

[quote=bulldog][quote=serhankaburcuk][quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]

[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size][/quote][/quote]

lezgi 26.07.2005 23:44

[color=red][/color][size=7][/size]SİVASSPOR FORMASINADA TURKCELL YAKIŞMIŞ DOĞRUSU ADAMLAR İŞİ BİLİYOR :) :) :) :)

serhankaburcuk 27.07.2005 13:23

[quote=TOZANLI]yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor[/quote]

[size=6][b][i]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12.