SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sivasspor'a Komsudan Basarılar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5851)

kayserimania 21.04.2005 13:03

Merhabalar sivaslı kardesler artık super lige cıktınız öncelikle hosgeldiniz sefa getirdiniz ama önemli olan super lige cıkmak değil kalıcı olabilmek sivasspor umarım bunu basarırı ve kalıcı olur biz kayseri olarak cok kritik bir dönemecteyiz seneye belki 2 takımımızda 2A da olabilir belki ikisid esuper ligte olabilir yada bu seneki gibi 1i superligte diğeri 2A da olabilir gecen sene erciyessporumuzla yasadıgımız super lig sevincini insallah bu sene yine erciyessporumuzla yasayacagımıza inanıyoruz diğer yandan ise kayserisporumuzu asla yalnız bırakmıyoruz bu hafta sonu kritik genclerbirligi macına sınırsız otobus tahsis edildi insallah 3 puanı alıp dönecez sizlere kalan maclarında basarılar insallah erciyessporumuzda garantilerde elele cıkarız...

GuNaY 21.04.2005 13:08

[size=2][color=blue][b]eyv kayserili kardesim... sizede basarılar dilerim... ancak su bir kesinki iki takımınızı süper ligde bırakmazlar! bence olsa ii olurdu ama bırakmazlar işte!!![/b][/color][/size]

BROTHERS58 21.04.2005 13:19

AYNI YÖRENİN AYNI TÖRENİN İNSANI OLARAK GAYSERİLİ KARDESE TESEKKÜR EDİYORUZ.UMARIM ERCİYESTE EN AZINDAN 3.OLARAK CIKAR VE SÜPER LİGDE ELELE MÜCADELE EDERİZ.

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 13:43

[b][color=darkred][size=2]Sivas-erciyes elele...süper lige[/size][/color][/b]

1967_DERNEK_10UR 21.04.2005 13:55

ARTIK YALAMA OLDUNUZ İSİM DEĞİŞTİRİN YİNE :lol:

3YILDIZ 21.04.2005 15:29

kayserinin en az 1takimi süperligde olmasi lazim bu kesin, ama bence bu sene durumlar vahim !
kayseride erciyesde seneye 2.ligde oynarlar herhalde...

bence siz 2 kulübü bilestirip 1 tane adam gibi kulüb kurun ve kalici olun !
koca kayseri süperligde olamazsa yazik olur

ZARALI_SELO 21.04.2005 16:16

SAOL KAYSERİLİ KARDEŞİM UMARIM ERCİYES'DE ÇIKAR SÜPER LİGE

serhankaburcuk 21.04.2005 17:03

[size=2][b][i]Saol kayserili arkadaşım bizde size başarılar diliyoruz ve İnşallah seneye Erciyessporda bizimle beraber süper liğe çıkar...[/i][/b][/size]

alperen058 22.04.2005 08:39

bunun yalamalıkla ne ilgisi var güzel kardeşim karadeniz - ankara -istanbul takımları ortada nasıl bir dayanışma içerisinde görüyoruz görünürde birbirleri ile rakip gibiler ama zorda kalınca nasıl desteklediklerini görüyoruz geçen sezan sebat-rize-trabzon-samsun nasıl rizeyi kurtardıklarını gördük lütfen mantıklı olalım kayseri ile dostluğumuz yeniden pekişmişken gerek yok böyle konuşmalara elbet birbirimize fadamız dokunacaktır.[quote=ultraSivas_58]ARTIK YALAMA OLDUNUZ İSİM DEĞİŞTİRİN YİNE :lol:[/quote]

sivaslim58 22.04.2005 08:45

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Saol kayserili arkadaşım bizde size başarılar diliyoruz ve İnşallah seneye Erciyessporda bizimle beraber süper liğe çıkar...[/i][/b][/size][/quote]

SERHAN YANLIŞLIKLA YAZDIN HERALDE BİZ BU SENE ÇIKTIK.SENEYE NE DEMEK?

kayserimania 22.04.2005 09:46

İyi dilekleriniz icin tsk artık bundan sonra bizde dyanısma icinde olmalıyız saglıcakla kalın... :wink:

HakkıTİMUÇİN 22.04.2005 09:58

[quote=kayserimania]İyi dilekleriniz icin tsk artık bundan sonra bizde dyanısma icinde olmalıyız saglıcakla kalın... :wink:[/quote]

haklısın gardas....inşallah önümüzdeki sezon erciyeste çıkar..biz vestelin bu hafta icabına bakarız..sizinde zor maçınız kalmadı..bence 2. olursunuz

senarist 22.04.2005 11:57

Bu centilmence olan hareketinden dolayı kayseri dostumuza teşekkür ediyorum da benim merak ettiğim bişey var bu sene Kayserispor ligden düşecek gibi gözüküyor...Eğer kayseri erciyes de 1. lige çıkarsa Tekrar isimleri değiştirmek falan söz konusumu acaba... :D :D :D :D :D

KAYSERİ HER SENE LİGDEN DÜŞÜYOMUŞ Bİ DAHAKİ SENE YİNE KARŞIMIZDA :)))

VALLA EĞER KAYSERİ DÜŞMEZDE ERCİYESDE ÇIKARSA BUNUN ADINIDA KAYSERİ YAPARLAR :)

BİDE FENERLİLER ERCİYESSPORU PEK SEVMEZLER ÇÜNKÜ SEZON BAŞINDA SARI LACİVERT OLAN RENKLERİNİ SARI KIRMIZI YAPTILAR :D

kayserimania 22.04.2005 12:46

Dun kulupten bi abizimle gorustum maalesefki kayserispor duser erciyes cıkarsa yine isim degisikligi olacak bizde istemiyoruz :evil:

senarist 22.04.2005 13:23

ya bu olay çok saçma ama buna bi son vermek lazım bu insanların kafasında bir çok şeyi düşünmesine endne oluyo...

2 yönetimde el eleyse demekki geçen yıl kayseri erciyes birinci lige çıkarken kayserispor maçlarını vermişti demek....

V1CT0RY 22.04.2005 15:13

[size=2][color=darkred][i][b]kayserili eywallah[/b][/i][/color][/size]

kayserimania 24.04.2005 15:45

[quote=senarist]ya bu olay çok saçma ama buna bi son vermek lazım bu insanların kafasında bir çok şeyi düşünmesine endne oluyo...

2 yönetimde el eleyse demekki geçen yıl kayseri erciyes birinci lige çıkarken kayserispor maçlarını vermişti demek....[/quote]

Yok merak etme vermedi gecen sene 2A da oynanan macın birini kayserispor 2-1 aldı diğeri ise berabere bitti

baskentlitimsah 25.04.2005 11:31

[quote=ultraSivas_58]ARTIK YALAMA OLDUNUZ İSİM DEĞİŞTİRİN YİNE :lol:[/quote]

:roll: :lol:

1967_DERNEK_10UR 25.04.2005 11:56

[quote=baskentlitimsah][quote=ultraSivas_58]ARTIK YALAMA OLDUNUZ İSİM DEĞİŞTİRİN YİNE :lol:[/quote]

:roll: :lol:[/quote]İSİM SABİT KALSIN ARTIK DEĞİŞMESİN RACONA TERS

BROTHERS58 25.04.2005 17:17

KAYSERİNİN DÜŞMESİNDEN ÇOK ANKARA HAKEDİYOR DÜSMEYİ,ÇÜNKÜ YILLARDIR DİREKTEN DÖNÜYÜRLAR ARTIK GİDİŞ VAKTİ BİRDE BUYIL GERCEKTEN KÖTÜLER YÖNETİM FUTBOLCU TARFTAR HEPSİ BİR TELDEN ÇALIYOR.

izmirliyigido 25.04.2005 17:40

Bu haftaki Altay maçınızda Erciyes tribünlerinde olacağım ve bir Sivas'lı olarak sizi destekleyeceğiz. İnşallah bu sene beraber Süper Lig'e çıkacağız. Keşke şu Manisa'yı yenseydikde onların yerine Elazığspor çıksaydı...

baskentlitimsah 30.04.2005 09:12

[quote=BROTHERS58]KAYSERİNİN DÜŞMESİNDEN ÇOK ANKARA HAKEDİYOR DÜSMEYİ,ÇÜNKÜ YILLARDIR DİREKTEN DÖNÜYÜRLAR ARTIK GİDİŞ VAKTİ BİRDE BUYIL GERCEKTEN KÖTÜLER YÖNETİM FUTBOLCU TARFTAR HEPSİ BİR TELDEN ÇALIYOR.[/quote]

SİZ KALICI OLMAYA BAKIN SÜPERLİGDE DÜŞEN TAKIMLAR BELLİ

A ABAT İSTANBUL KAYSERİ SENEYE

kayserimania 28.05.2005 20:02

[quote=baskentlitimsah][quote=BROTHERS58]KAYSERİNİN DÜŞMESİNDEN ÇOK ANKARA HAKEDİYOR DÜSMEYİ,ÇÜNKÜ YILLARDIR DİREKTEN DÖNÜYÜRLAR ARTIK GİDİŞ VAKTİ BİRDE BUYIL GERCEKTEN KÖTÜLER YÖNETİM FUTBOLCU TARFTAR HEPSİ BİR TELDEN ÇALIYOR.[/quote]

A ABAT İSTANBUL KAYSERİ SENEYE[/quote]

kayseri dustumu gördün kardes kesin konusmamak lazım değilmi

GuNaY 28.05.2005 20:10

[quote=kayserimania][quote=baskentlitimsah][quote=BROTHERS58]KAYSERİNİN DÜŞMESİNDEN ÇOK ANKARA HAKEDİYOR DÜSMEYİ,ÇÜNKÜ YILLARDIR DİREKTEN DÖNÜYÜRLAR ARTIK GİDİŞ VAKTİ BİRDE BUYIL GERCEKTEN KÖTÜLER YÖNETİM FUTBOLCU TARFTAR HEPSİ BİR TELDEN ÇALIYOR.[/quote]

A ABAT İSTANBUL KAYSERİ SENEYE[/quote]

kayseri dustumu gördün kardes kesin konusmamak lazım değilmi[/quote]

[color=blue][b]tebrikler kayserili gardas... seneye iki takımla süper ligdesiniz gercekten büyük bir basarı!!! artık anadolu takımlarıda güçlerini gösterecek....

başarılar dilerim!!! 8) 8) [/b][/color][size=6][/size]

ali_58 28.05.2005 21:29

Seneye ilk 10 da yer alcağımızdan eminim kayserili arkadaşıda iyi niyetin dolayı tebrik ediyorum...
BU ALEMDE ÇILGINLAR HERKESE KARŞI

DJMuRaT 29.05.2005 01:17

[size=2][i][b]TerbRiKlEr GARDASH![/i][/b][/size]

serhankaburcuk 29.05.2005 12:32

[size=2][b][i]Seneye göreceğiz Kayseri ne kadar dost bir takım...Ben Kayseri ve Sakaryanın ligde kalmasını istiyordum..Kayseri kaldı ama Sakarya düştü keşke D.Bakır düşseydi..[/i][/b][/size]

kayserimania 30.05.2005 18:01

Unıversitede sivaslı gardaslar var ben her zaman onlara 3 takımla superligteyiz diyorum zaman birlik beraberlik zamanı anadolu kentleri olarak birbirimize sahip cıkmalıyız insallah hep beraber super ligin tozunu attırırız :)

buelent 01.06.2005 23:25

Merhaba gurbanlar ben UNION SOLINGEN ( verbandsliga ) Baskani Bülent Günes . Öncelikle hepimize hayirli olsun gercekten sivas illaki 1 ligde oynamasi gerekiyordu
Ama malesef maddi durumu iyi olmadigi icin zannedersem fazla dayanamaz. issallah tam tersi olur,

Ayriyetten sivasspor u solingen e davet ediyorum .Yaz kampini gelsinlet burada yapsinlar.

Sivasli vatandaslarim kendi takimlarini yakindan tanimis olurlar

hepinize saygilar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36.