SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIVASSPOR FORMASI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5854)

türkçerap_yakup 27.04.2005 20:49

sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??

kral58 27.04.2005 21:27

[quote=türkçerap_yakup]sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??[/quote]
olabilir fenirum a danışmak lazım sen bi sor

kral58 27.04.2005 21:28

[quote=türkçerap_yakup]sivasspor formasını fenerium mu üretiyor???bazı sitelerde böle haberler gördüm..bilgi istiyorum..??[/quote]
la senin işin yokmu boş boş topic açmaktan başka otur dersine çalış sınıfta kalacann :lol: :lol: :lol: :lol: ayarlarız sana bi forma rahat ol on numara

türkçerap_yakup 27.04.2005 21:45

lan ibo makarayı git başka yerde yap olm..burda ciddi bi konu var..senin yaşın küçük tabi ..böle şeylere çalışmaz :D

eğer doğruysa gerekten büyük ayıp.. kocaelinin bursanın eskişehirin sitelerinde bu olay konuşuluo..ve sivasspor için fenerbahçenin pilot takımı bile deniyor artık .... sivas taraftarı için 3 büyük sevdalısı gibi sözler var....

kadir20 28.04.2005 00:07

abi hakkaten öyle birsey varsa cok ayip ya fenerbahce kim yaa insallah öyle degildir

FatihSoner58 28.04.2005 00:52

iNSALLAH OYLE DEILDIR

35fulya58 28.04.2005 14:13

Maalesef öyle....Hem Fenerium, hemde Diadora'nın dizayn etmiş olduğu formalar giyiliyor. Bunda kötü olacak birşey yok ki? Başkanımız Fenerbahçe patentli, Teknik direktörümüz Fener patentli, oyuncularımız da öyle. Fenerbahçe'nin sağlamış olduğu büyük imkanlardan neden yararlanmayalım ki? Dışarda bir takım malzeme yaptırmak kaç YTL biliyor musunuz? Fenerbahçe bunu bize yüksek indirimlerle sağlamış bu fırsatı neden kullanmayalım ki? Başkalrı ne derse desin, hiiiçç önemli değil......

skywriter 28.04.2005 14:14

Guzel cevap :), katiliyorum..

3yildizli 28.04.2005 14:38

Bence de çok doğru. İmkan verilmişse neden değerlendirmeyelim? Başkalarının ne dediği önemli değil. 3 büyüklerle lige çıkınca görüşürüz. Aramızda Fener'li olanlar vardır ama, "Sivasspor, Fenerbahçe'nin pilot takımı", "arka bahçesi" gibi laflar çok çirkin. Zamanı gelince biz çıkar futbolumuzu oynarız yenerizde, yenilebiliriz de...Herşey olabilir.

Onu bunu bırakın Şampiyonluğun, Süper Lig'in tadını çıkarmaya bakın...

tykinik58 28.04.2005 15:14

Ya arkadaşlar bunu polemik yapmanın ne alemi var? Fenerbahçe değilde, G.Saray yada Beşiktaş yaptırsaydı da aynı konuyu gündeme getirecekmiydiniz? Boş verin böyle şeyleri. Yardımcı olandan Allah razı olsun. Ne güzel işte, bir sürü formaları, eşofmanları ve malzemeleri oldu futbolcuların. Belki de Sivasspor tarihinde ilk kez bu kadar malzeme sıkıntısı çekmiyor takım. Helal olsun sana, Başkan Otyakmaz...

sivaslim58 28.04.2005 15:18

Ne demek çok ayıp ya bundan daha güzel ne olabilir.Sivasspora en güzel yerden giyinmek yakışır.Fenerium gibi bir yerden giyiniyoruz.Hocamızda fenerli değilmi menejerimizde fenerli değilmi.Fenerbahçe başkanı Sayın AZİZ YILDIM bizim kulup başkanı MECNUN başkanımızın yakın arkadaşıdır.Sivassporun kendi forma yapma tesisimi varki.Sıradan bir mağazadanmı giyinecektik.KISKANANLAR ÇATLASIN.YAKIŞIR SİVASIMA BENİM.

tykinik58 28.04.2005 15:38

[quote=sivaslim58]Ne demek çok ayıp ya bundan daha güzel ne olabilir.Sivasspora en güzel yerden giyinmek yakışır.Fenerium gibi bir yerden giyiniyoruz.Hocamızda fenerli değilmi menejerimizde fenerli değilmi.Fenerbahçe başkanı Sayın AZİZ YILDIM bizim kulup başkanı MECNUN başkanımızın yakın arkadaşıdır.Sivassporun kendi forma yapma tesisimi varki.Sıradan bir mağazadanmı giyinecektik.KISKANANLAR ÇATLASIN.YAKIŞIR SİVASIMA BENİM.[/quote]

Helal sana gardaşım. Aynen katılıyorum sana.

yigido62 28.04.2005 15:45

[color=darkblue]ÖYLE ŞEYMİ OLURYA SONRA CAMİADA BİZİ FENERBAHÇENİN KUMANDASINDA DİYE HABERLER ÇIKIYOR YANİ BÖYLE ŞEYLERİ DUYMAK SİZİ BİLMEM AMA BENİ UTANDIRIYOR VALLAHA. YANİ YORUM SİZİN AMA BEN BU SORUNU BAŞKA YÖNTEMLERLE ÇÖZÜLEBİLECEĞİNE İNANIYORUM. [/color][size=7][/size]

sivaslim58 28.04.2005 15:59

arkadaşlar lütfen aklıselim düşünelim.daha önceden çorap bile bulunmazken giymeye şimdi her maçta istediğimiz formayı giyiyoruz.maçtan sonra formaları trübüne atıyorlar.başka söze gerek yok.ayrıca biz buralara Fenerbahçe Başkanının Sayesinde geldik.Sayın İsmail KARTAL FENERBAHÇE takımının alt yapı hocasıyken Mecnun başkanımızın bir lafıyla Sivasspora gelmiştir.Bunu yapan Aziz Yıldırımdır.TeŞEKKÜR ETMEK VARKEN neden bu alehte yazılar.Bu yazıları yazanlar ya cimbomlu ya beşiktaşlı kıskanmaya gerek yok.Çok komik ya koskoca FENERİUM mağazasından giyiniyoruz buna bile bir kulp buluyoruz.KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNNNNNN.EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSSSS SONRA FENER

TOZANLI 28.04.2005 16:08

bildiğim kadarıyla sezon başında fenerium sivassporumuza 6 takım forma ve çeşitli kamp malzemelerini ücretsiz olarak vermiştir. değeri 50000 ytl nin üzerindedir gerçekten böyle bir imkanı değerlendirmek gerekiyordu ve yön. kurulu değerlendirmiştir ve sivassporun menfaati olmuştur.keşke bjk ve gs de böyle jestler yapsaydı.rıza hocadan sonra bjk nın sivasspora bakışında önemli değişiklikler vardır inşallah faydasını görürüz selamlar

sivaslim58 28.04.2005 16:11

FENERİUMDAN GİYİNMESİNİ İSTEMEYEN ARKDAŞLAR ARANIZDA PARA TOPLAYIN SİZDEN GİYİNSİNLER.50.000 YTL

türkçerap_yakup 28.04.2005 18:01

gerekirse toplarız..ama ben sivasıma fenerin arka bahçesi..fenerin çöplüğü dedirtmem ...fenerbahçe bunları bedavaya mı verdi..seneye görürüz ozaman bedavayamı ücretlimi??

kral58 28.04.2005 18:02

[quote=türkçerap_yakup]lan ibo makarayı git başka yerde yap olm..burda ciddi bi konu var..senin yaşın küçük tabi ..böle şeylere çalışmaz :D[/quote]
bırak lan bu yaş ayaklarını herkez biliyo senin 0-6 yaş grubu çocuklarla oyun oynadığını gerçi sende 0-6 yaş grubuna giriyorsun onlarla oynamanda bi sakınca yokk :lol: :lol:

kral58 28.04.2005 18:05

[quote=sivaslim58]FENERİUMDAN GİYİNMESİNİ İSTEMEYEN ARKDAŞLAR ARANIZDA PARA TOPLAYIN SİZDEN GİYİNSİNLER.50.000 YTL[/quote]
doğru

serserilerin_prensi 28.04.2005 20:25

maalesef öyle yakup canımm sen hiç duymadınmı bende tam bilmiyom ama mecnun odyakmaz ile aziz yıldırım bayagı bi iyi arkadaşlar zannedersem onunda bi etkisi var ama bence yanlışım varsa kusura bakmayın şimdidenn

korkmaz58 28.04.2005 21:21

ben şahsen BEŞİKTAŞLIYIM ama fenerbahçe, böyle bi imkanı bize tanıdığı için teşekkür ederim tabii ki.seneye süper lige çıkcaz
o zaman malzemelri nerden temin etcez ki???
bu imkanı bize tanıyan herkese sonsuz teşekkürler....

GFBEmir 03.05.2005 21:30

Abi Fenerium bence cok büyük bir üretici olacaktir Sivasspor kücük bir takim degildir dahasida gelecektir Fenerium'un baska takimlarida Forma satacaktir ve öylece büyüyecektir. Ben Fenerbahceliyim ama onunla hic bir alakasi yok burda konustugumla.

veysel 03.05.2005 21:54

allah askina arkadaslar söylermisiniz bana kim sivasin formasini aldi????
bayrak icin kim maddi yardimda bulundu bende dahil ferium felanlaflari olsun biz birincilik e ciktikya yetmezmi eski bir laf vardir hedefe ulasmak icin birilerinin omzuna basmak lazim

BROTHERS58 04.05.2005 18:22

SİVASSPOR VE TARAFTARI KİMSENİN BOYUNDURUGU ALTINA GİRMEZ!
NE FENER NEDE BASKASI BİZİ YÖNETEMEZ,FENERIUMUN FORMASINI GİYMEK BİZİ UTANDIRMAZ ÇÜNKÜ ODA BİR MARKA VEDE BEDAVA GELMİYOR.FORMANIN KULUBE OLAN YÜKÜNÜ İYİ BİLİYORUM O YÜZDEN 2.LİGDE FORMANIN ADI FARKETMEZ.AMA SÜPER LİGDE DURUM FARKLI.SENEYE HERKES GİBİ PARAYI BASTIRAN DÜDÜGÜ CALAR.YANİ BUNU UCUZ KAHRAMANLIKLA DRAMA HALİNE GETİRMEYİN REAL MADRİDTE ALIYOR BESİKTASTA KOCAELİDE HERKES ALIYOR FORMANIN REKLAM PARASINI.ARTIK NEYSE ADİDASMI OLUR PUMAMI HERNEYSE.
SİVASSPORUN CIKARLARI BİZİM ÇIKARIMIZDIR.

GuNaY 04.05.2005 19:49

[size=6][color=blue][b]yahu senin derdin ne hem iyice tahrik et milleti sonrada bozusmadık de!!!! istersen sen iki dusun bir yaz daha iyi olur... sen kendi takımınla ugras... biz cıktıkya simdi camur atan olacaktır.. unutma bizde yedek kıyafet cok :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

Karakayali 05.05.2005 17:59

Arkadaslar,

Fenerium bir markadir, aynen ADIDAS, PUMA ve UMBRO gibi. Simdi bu marka Fenerbahce spor kulübü'ne ait diye ve Sivaspor gibi bir kulübün bu ürünleri sectigi icin problem cikartmanin ne anlami var???

Yerli ürün sectigimiz icin övünmek yerine bu tür Topic acmanin hicbir anlami yok.

Saygilar
Levent

Yigido58_NL 16.05.2005 13:09

DUN AKSAM TGRT TELEVIZYONUNDA MECNUN OTYAKMAZ CANLI YAYIN KONUGUYDU.YAPTIGI ACIKLAMADA FENERIUMLA BIR ANLASMAMIZ YOK DEDI.

gkhnszksn 16.05.2005 16:14

Bizler Sivassporlu olarak bir klubün sahip olduğu markayı giymek istemiyoruz. Fenerbahçeyi sevenden çok sevmeyen var. Ben mesela Üzerinde fenerium yazan bir formayı almam. Bize ancak bizim kadar büyük olan Nike, Adidas veya Puma gibi markalar yakışır. İnşallah yeni sezona bize layık olan formalarla gireriz.

serhankaburcuk 16.05.2005 16:36

[quote=gkhnszksn]Bizler Sivassporlu olarak bir klubün sahip olduğu markayı giymek istemiyoruz. Fenerbahçeyi sevenden çok sevmeyen var. Ben mesela Üzerinde fenerium yazan bir formayı almam. Bize ancak bizim kadar büyük olan Nike, Adidas veya Puma gibi markalar yakışır. İnşallah yeni sezona bize layık olan formalarla gireriz.[/quote]

[size=4][b][i]Haklısın kardeş...[/i][/b][/size]

ELTURCO 16.05.2005 16:49

eyvallah gardaş senin gibi herkes bizi desteklerse bu iş olur. Maratona selam

serkankustarci 16.05.2005 17:01

[quote=serhankaburcuk][quote=gkhnszksn]Bizler Sivassporlu olarak bir klubün sahip olduğu markayı giymek istemiyoruz. Fenerbahçeyi sevenden çok sevmeyen var. Ben mesela Üzerinde fenerium yazan bir formayı almam. Bize ancak bizim kadar büyük olan Nike, Adidas veya Puma gibi markalar yakışır. İnşallah yeni sezona bize layık olan formalarla gireriz.[/quote]

[size=4][b][i]Haklısın kardeş...[/i][/b][/size][/quote]

Serhat Gs-store den giyinselerde aynı şeyi söylermiydin.Bırakın şu Bursalılar Kocaelililer gibi İstanbul kompleksini.Onların düştüğü durum ortada..

gkhnszksn 16.05.2005 17:06

Amacımız bursalılar kocaelililer gibi olmak değil. Gs storeden de olsa bjk storeden de olsa aynı şeyi söylerdim. Çünkü parayı Fenerbahçe kazanacağına Sivasspor kazansın istiyoruz. Bu böyle biline.

serhankaburcuk 16.05.2005 17:36

[quote=serkankustarci][quote=serhankaburcuk][quote=gkhnszksn]Bizler Sivassporlu olarak bir klubün sahip olduğu markayı giymek istemiyoruz. Fenerbahçeyi sevenden çok sevmeyen var. Ben mesela Üzerinde fenerium yazan bir formayı almam. Bize ancak bizim kadar büyük olan Nike, Adidas veya Puma gibi markalar yakışır. İnşallah yeni sezona bize layık olan formalarla gireriz.[/quote]

[size=2][b][i]Haklısın kardeş...[/i][/b][/size][/quote]

Serhat Gs-store den giyinselerde aynı şeyi söylermiydin.Bırakın şu Bursalılar Kocaelililer gibi İstanbul kompleksini.Onların düştüğü durum ortada..[/quote]

[size=2][b][i]Kardeş aynı şeyi söylerdim inanki ben artık bu işleri bıraktım artık Sivassporluyuz kardeşim inanki bu böyle artık bizde süper lig takımıyız ve bizimde büyük firmalarla anlaşmamız lazım ve kulübe gelir kaynaklarını aramalıyız...[/i][/b][/size]

serkankustarci 16.05.2005 18:01

Artık fenerlilik galatasaraylılık bitti tabiki.Bundan sonra herşey Sivasspor için.Sivassporun karı neredeyse bizde oradayız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:39.