![]() |
STAR SPOR SERVİSİ İSTİFA ETTİ
Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005 |
[QUOTE=rguler]Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005[/QUOTE][COLOR=BLUE]HAYDAAAAAAAA MEKANİK ÖRGÜTLENME OLMUŞ:D[/COLOR] |
[B]Zaten çok lüzümsuz bi adamdı o Serhat ulueren iyi olmuş...GElsinde çıkaracağımız okul gastesinde ona spor bölümünü werelim!!!:D[/B]
|
serhat uluerene acayip uyuz oluyordum çok iyi oldu
|
[QUOTE=rguler]serhat uluerene acayip uyuz oluyordum çok iyi oldu[/QUOTE]
[B]Walla abi ne yarıyodu adamı bi tarafından!!![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Walla abi ne yarıyodu adamı bi tarafından!!![/B][/QUOTE]
çatlak herif kendini birşey sanıyordu. |
[QUOTE=rguler]Şok! STAR Spor Servisi istifa etti
Star TV yönetimi, grubun Doğan Grubu'na geçmesinden sonra tüm çalışanlara "Tazminatlarınızı alarak istifa edebilirsiniz" çağrısında bulundu. Bu çağrıya ilk uyansa spor servisi oldu. İşte istifa edenlerin listesi: Serhat Ulueren Savaş Toprak Ertem Şener Süleyman Rodop Ziya Şengül Aslan Tekel Tamer Budak Mehmet Civan Devrim Zengi Selçuk Yıldırım Güven Mengü Taşkın Eroğlu Hakan Gündoğar Özgür Akay Cem Karaloğlu Muharrem Başkan 07.12.2005[/QUOTE] BU GÜZEL HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER ABİ..... |
OHHH BEE VALLA ÖYLE SEVİNDİMKİ BU HABERE,HER PAZAR SEYRETMEYEYİM DİYORDUM AMA YİNEDE SEYREDİYORDUM BUNLARIN PROGRAMINI ONDAN SONRA SİNİRDEN GECE UYUYAMIYORDUM,İNŞALLAH KİMSE BUNLARA İŞ VERMEZDE GİDER STAT ÖNLERİNDE KÖFTE EKMEK SATARLAR...ARTIK PAZAR GECELERİ RAHATÇA UYUYABİLECEM:)
|
ne yalan söylüyüm
VALLA NE YALAN SÖYLÜYUM İSABET OLMUŞ BİZE YARARI OLMYAN BİRİYDİ
|
ÇOK İYİ OLMUŞ UMARIM BAŞKA BİR ÖZEL KANALDA BU İŞİ YAPMAZ SERHAT ULUERENE UYUZUM UYUZZZZZZZZZZZZ
|
ya bunlar gundemı degıstırıyoruz dıyee ortalıgı karıstırmaktan baska bı boka yaramıyorlardı zaten
eger turk mıllı takımı uefa dan ceza alırsa bu serhat ve ekıbının rolu cok buyuk olacak bu arada eger işsiz kalırsalar isvicreye gıtsınler yandasları var orda ac kalmazlar |
ohh ne güzel olmuş oratlık karıştırıyorlardı
|
serhat zaten kendini bir mok sanan birisi idi.
milleti azarlar,abuk subuk konuşmalar yapar.televizyonu sırf kendi lehine kullanan kalitesiz bir adamdı. istifa etmiş ama kimbilir hangi tv kanalına yamayacak kendini. sevimsiz bir adam kısaca. |
SİTELERDEKİ HABERLERE BAKTIMDA MAALESEF YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEKMİŞ TELEGOL...
|
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhh be kurtulduk şu programdan.allah doğan grubundan razı olsun.
|
[QUOTE=the_cem]SİTELERDEKİ HABERLERE BAKTIMDA MAALESEF YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEKMİŞ TELEGOL...[/QUOTE]
o zaman yandık bir yıl daha bu eziyeti çekeceğiz.:( |
dün gece telegol'de tüm ekip vardı. nerden çıktı bu istifa haberi şimdi.
|
hani istifa etmişlerdi
adamlar pazar günü gene son hızla devam ediyorlardı |
[QUOTE=drummer]hani istifa etmişlerdi
adamlar pazar günü gene son hızla devam ediyorlardı[/QUOTE] o sayılmaz abi:))) |
[COLOR="Red"][B]ARKADAŞLAR HANI ISTIFA ETMIŞLERDI ADAMLAR PAZAR GUNU TAKIRTAKIR KONUŞTU YAAA.[/B][/COLOR]
|
desenıze yıl sonuna kadar bunlar gene ortalıgı karıstıracaklar isviçre yandaasları serefsızler
|
telegol her futbol programı gibi üç büyükler ile ilgili haberleri yorumluyor. telegol'e bu yüzden kızmak doğru deil, diğer kanalllarda aynı şeyi yapmıyor mu ? anadolu takımlarının konuşulduğu spor programları da var ancak izleyen yok.
İsviçre maçı ile ilgili telegol'un yorumlarına gelince, Türk milli takım yoneticileri ve futbolcularına ağır eleştiri yapan sadece telegol deildi. Hıncal Uluç ve 90 dakika programı da çok eleştiri yaptı hatta 90 dakika programında daha çok eleştiri yaptılar. Telegol'e veya 90 dakika'ya Milli takımı eleştirdiği için vatan haini muamalesi yapmak doğru mu ? Eleştirelim ancak abartmayalım. |
[QUOTE=arifcoskun]o sayılmaz abi:)))[/QUOTE]
O ZAYILMAZSA BİRHAKİ SEFERE İSTİFA EDERLER |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Zaten çok lüzümsuz bi adamdı o Serhat ulueren iyi olmuş...GElsinde çıkaracağımız okul gastesinde ona spor bölümünü werelim!!!:D[/B][/QUOTE]
bende sana aynen katılıyom kendini bişey sanıyordu serhat ulueren adlı zat spor yazarımı mit ajanımı olduğu belli değildi:D |
ay ne üzüldümmmm vahhh vaahhh yazik olmus
iyi olmus allahin kirolarina türk futbolunun buralara gelmesinde serhat denen insan müsvettesinin cok katkisi var batirdi türk futbolunu salak herif |
aslında ben üzüldüm yaa...yiyi bayaı zevkli bir progarmdı.... bakalım kime gececek.
|
dün yine formundaydı telegol serhat ulueren cavcavı mahvetti.
|
[COLOR="Blue"]Parayı veren düdüğü çalar parayı verdiler ekibi aldılar yanlız serhatulu eren gibi bir yorumcu sıfatına soyunan şahsiyeti hiç sevmedim ikili oynayan bir yorumcuydu.[/COLOR]
|
HEPSİNİ TOPLASAN BİR ADAM ETMEZLERDİ ZATEN.
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]Walla abi ne yarıyodu adamı bi tarafından!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Valla tam olarak adamı tanımıyom ama bütün herkesin bu kadar tepki gösterdiğine göre bir bildiğiniz vardır iyiki gitmiş oh olsun ne güzel olmuş...[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:56. |