![]() |
[b][color=red] [size=6] [i] Mersin I Yurdu : 1[/color][/size] [/i][/b]
[b][color=red] [size=6] [i] SIVASSPOR : 3[/color][/size] [/i][/b] |
[b]Sivasspor:3[/b]
[size=1][color=violet]Mersin i.y.:1[/color][/size] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
sivasspor:1
mersin i. yurdu:1 [img]http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif[/img] |
MERSİNİ ÇOK RAHAT YENECEĞİMİZE İNANIYORUM VE SİVASSPOR BU GÜCE SAHİPTİR
SİVASSPOR: 3 MERSİN.İ.Y: 0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
SİVASIMIZ:3
MERSİN İ.D.Y.:0 BAYRAĞI AYAĞINIZIN ALTINA ALMAYA ÇALIŞTINIZ ALAMADINIZ AMA SİVASLININ YAR....'INI SİZ ALACAKSINIZ :D :D :D :D :D |
Casus gardaşım... 5-10 sütü kanı bozuk şerefsizin yaptığını tüm mersin halkına mal etmek çok yanlış.. hele hele aynı dertten muzdarip bir şehrin insanı olarak..
Sivasspor : 3 mersin : 1 |
[size=7][color=red][b]SİVASSPORUM : 3 [/b][/color][/size]
[size=2][color=olive][b]MERSİN İ.Y. :1[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]ARTIK PUAN KAYBETMEMİZ GEREKTİGİNDEN BURDA DAHA İYİ OYNARIZ 8) 8) [/b][/color][/size] |
3 puan alalimda nasil olursa olsun benim icimden bu geciyor
Mersin I.M. : 1 SIVASSPOR : 2 |
MERSİN BU GÜN KAZANDI BİR PUAN DURUMUNA BİR BAKIN MERSİN BİZİ YENERSE POTAYA GİRİYOR.ZOR MAÇ SKOR FALAN YAZMIYACAM AMA BU FUTBOLLA ZOR...
|
[color=darkred][i][b]MERSİN MAÇI BENCE ZORLU OLACAK.ÇÜNKÜ KALİTELİ VE DİNAMİK Bİ TAKIM....
M.İ.Y.:1 ŞAMPİYON:2[/b][/i][/color] |
[b][u]sivassporumuz:2
mersin:1 MACA GIDECEKLER BAYRAKLAR HAZIRMI?????????? _____________________________________ ÖNCE VATAN[/u][/b] |
ARTIK BİR GERCEGİ GÖRDÜM KİMSE KİMSENİM GÖZÜNÜN YASINA BAKIMIYOR
ÖRNEK:SİVAS MARDİN TELEKOM MANİSA ERCİYES MERSİN O YÜZDEN BEN SAMPİYONLUGA OYNUYORUM BEN SÜPERLİGE CIKIYORUM DİYORSAN CIK OYNA KARDESİM.MİLLET SANA SÜPER LİGDE BASRILAR DİLEMEK ZORUNDA DEGİL. PENALTINI ATACAKSIN FUTBOLUNU OYNAYACAKSIN ONDAN SONRA BİZ SÜPERLİGE CIKIYOZ DİYECEKSİN.6 MAÇ 18 PUAN VAR MERSİNDE İYİ OYNUYOR İKİNCİ DEVRE DE ÖZELLİKLE ABİ DUYGUSAL OLMAYALIM HEM ÜZÜNTÜDEN HEMDE SİNİRDEN YERİMDE DURAMIYORUM. SİVASIMIZ:1 MERSİN:0 ALLAHIM 6 HAFTA HAYIRLISIYLA BİR BİTSE ARTIK. HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK :!: |
BU MAC SANDIGIMIZDAN DAHADA ZOR OLACAK AMA BIZ DEPLASMANDA DAHA IYI OYNUYORUZ BU MACI ALACAZ BASKA YOLU YOK
M.I.Y.:2 SIVASSPOR:4 |
bu maci alirsak mucize olur!!!!!
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1 |
[quote=Ilko]bu maci alirsak mucize olur!!!!!
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] [color=red][size=6] bende diyorumki ilkonun inadina SIVASSPOR : 4 MERSIN I.Y : 0 insallah alacaz baska yolu yok cünkü haftaya tam kadro cikiyoruz sahaya ilko efendi gardasim[/size][/color] |
[quote=AyhanBayrak][quote=Ilko]bu maci alirsak mucize olur!!!!!
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] [color=red][size=6] bende diyorumki ilkonun inadina SIVASSPOR : 4 MERSIN I.Y : 0 insallah alacaz baska yolu yok cünkü haftaya tam kadro cikiyoruz sahaya ilko efendi gardasim[/size][/color][/quote] bu is inad isi degil . Cok zor mac olacak INSALLAH senin dedigin olur ama ben bu konuda cok karamsarim!!!! |
[quote=Ilko]bu maci alirsak mucize olur!!!!!
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] no comment :!: :!: :!: Respect :!: :!: :!: [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=Ilko][quote=AyhanBayrak][quote=Ilko]bu maci alirsak mucize olur!!!!!
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] [color=red][size=6] bende diyorumki ilkonun inadina SIVASSPOR : 4 MERSIN I.Y : 0 insallah alacaz baska yolu yok cünkü haftaya tam kadro cikiyoruz sahaya ilko efendi gardasim[/size][/color][/quote] bu is inad isi degil . Cok zor mac olacak INSALLAH senin dedigin olur ama ben bu konuda cok karamsarim!!!![/quote] ilko abi biz inandik sende inan abi ya yenecegiz yada yenecegiz :wink: :wink: [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] [color=red][size=6] bende diyorumki ilkonun inadina SIVASSPOR : 4 MERSIN I.Y : 0 insallah alacaz baska yolu yok cünkü haftaya tam kadro cikiyoruz sahaya ilko efendi gardasim[/size][/color][/quote] Evt haklisin Ayhan abi. Haftaya tam kadro cikiyoruz |
Abi insallah Alacagiz. Moralinizi bozmayin, endiseye kapilmayin. Su calkantili gunlerde takima destek sart. Hep destek tam destek...
Sanli SIVASSPOR 3 Mersin i. Yurdu 1 |
mersin 2
:( [b]SİVAS 2[/b] |
Mersin I.Y :4 Sivasspor :1[/quote] [color=red][size=6] bende diyorumki ilkonun inadina SIVASSPOR : 4 MERSIN I.Y : 0 insallah alacaz baska yolu yok cünkü haftaya tam kadro cikiyoruz sahaya ilko efendi gardasim[/size][/color][/quote] [size=6][color=blue][b]ayhan abi içim elvermese sana katılıyorum :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
M.İ.Yurdu:1
SİVASspor:3 mersinde tanıdığı, arkadaşı, akrabası olanlar şimdiden organizasyona başlasın.Ben başladım çünki. |
bu maç 1-1 berabere bitecek
[img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img] |
[quote=leventk58]M.İ.Yurdu:1
SİVASspor:3 mersinde tanıdığı, arkadaşı, akrabası olanlar şimdiden organizasyona başlasın.Ben başladım çünki.[/quote] [size=6][color=blue][b]tanıdık olmazmı yaw benim eniste orda... hatta butun polisleri falanda tanır... siz ışıkta geçin bisey olmaz o iptal ettirir cezayı :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
[quote=gunay][quote=leventk58]M.İ.Yurdu:1
SİVASspor:3 mersinde tanıdığı, arkadaşı, akrabası olanlar şimdiden organizasyona başlasın.Ben başladım çünki.[/quote] [size=6][color=blue][b]tanıdık olmazmı yaw benim eniste orda... hatta butun polisleri falanda tanır... siz ışıkta geçin bisey olmaz o iptal ettirir cezayı :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote] [color=darkred][i][b]GUNAYA UYARSANIZ İŞİN SONU KÖTÜ :!: [/b][/i][/color] |
Bu maç çok zor olacak fakat üst üste iki yenilgi olmaz. Onun için biz bu maçi aliriz zor güç de olsa alacagiz. Bunun baska alternatifi yoktur.
Mersin : 0 SIVASSPOR : 1 HAYDI SIVASSPOR GOREYIM SENI. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN |
[size=6][color=blue][b]yok bu konuda cok ciddiyim gardas... hicbir sorun olmaz allahın izniyle... yaw bu arada mac hangi gün??? pazar olursa gelme ihtimalim yüksek!!!![/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]yok bu konuda cok ciddiyim gardas... hicbir sorun olmaz allahın izniyle... yaw bu arada mac hangi gün??? pazar olursa gelme ihtimalim yüksek!!!![/b][/color][/size][/quote]
Pazar gunu gunay gardas. |
1 PUAN ALIRSAK ÖP BAŞINA KOY.MERSİN ALTTAN SİNSİ SİNSİ GELİYOR PUAN DURUMUNA BİR BAKIN ARKADAŞLAR.ZOR MAÇ OLACAK KİMSE SKOR SÖYLEMESİN . PUAn alalım allah bereket versin....
|
[b]29. Hafta (D) Mersin İ.Y.[/b]
[color=blue][b]Tüm Yiğidolara bir hizmetim olsun istedim !...[/b][/color] Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Mersin İ.Y. rakiplerin takıldığı son haftalarda zirveyi uzaktan kollayan takımlardan biri. Bu sezon, bugüne kadar evinde oynadığı [color=green][b]14[/b][/color] maçta [color=green][b]7[/b][/color] galibiyet [color=green][b]5[/b][/color] beraberlik [color=green][b]2[/b][/color] mağlubiyet alırken, [color=green][b]22[/b][/color] gol atıp [color=green][b]15 [/b][/color]gol yediler. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Sivasspor ise deplasmanda [color=blue][b]14[/b][/color] maçta [color=blue][b]9[/b][/color] galibiyet [color=blue][b]2 [/b][/color]beraberlik [color=blue][b]3[/b][/color] mağlubiyet alırken, [color=blue][b]20[/b][/color] gol atıp [color=blue][b]11[/b][/color] gol yedi. Mersin İ.Y. ile bugüne kadar oynadığımız maçlara bakarsak; 2. Lig’de ilk olarak 1979-1980 sezonunda karşılaştığımız rakibimizi deplasmanda hiç yenemedik. Deplasmanda oynadığımız [b]3[/b] maçıda kaybederken sadece [b]3 [/b]gol atıp [b]10[/b] gol yedik. Sahamızda karşılaştığımız rakibimizle [color=green][b]4[/b][/color] maçta [color=green][b]3[/b][/color] galibiyet [color=green][b]1[/b][/color] beraberlik alırken attığımız [color=green][b]5[/b][/color] gole karşılık sadece [color=green][b]1[/b][/color] gol yedik. Yani toplamda ise; [color=blue][b]7[/b][/color] maçta [color=blue][b]3 [/b][/color]galibiyet, [color=blue][b]1[/b][/color] beraberlik, [color=blue][b]3[/b][/color] mağlubiyet alırken attığımız [color=blue][b]8[/b][/color] gole karşılık [color=blue][b]11[/b][/color] gol yedik. Bu maçların dökümü ise şöyle: [u][b]1979 – 1980 Sezonu[/u] (2. Lig)[/b] ( 8.Hafta) [b](D)[/b] SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b] 1 – 2 [/b] (23.Hafta) SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]0 – 0[/b] [u][b]2002 – 2003 Sezonu[/u] (2. Lig A-Kategorisi)[/b] ( 2.Hafta) [b](D) [/b]SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]2 – 4[/b] (Dk.31 Bekir,Dk.33 Mustafa,Dk.48 Tufan,Dk.52 Armağan --- Dk.3 [color=red][b](kk)[/b][/color] Mustafa,Dk.61 Bülent Uygun) (19.Hafta) SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]2 – 1[/b] (Dk.62 Mehmet Yıldız,Dk.74 Burak --- Dk.60 Emre) [u][b]2003 – 2004 Sezonu[/u] (2. Lig A-Kategorisi)[/b] (13.Hafta) SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]1 – 0[/b] (Dk.80 Mehmet Yener --- ) (30.Hafta) (D) SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]0 – 4[/b] (Dk.23 Özgür Vurur,Dk.66 [color=blue][b](p)[/b][/color] Taner,Dk.81 İbrahim,Dk.84 Özgür Nasuh --- ) [u][b]2004 – 2005 Sezonu[/u] (2. Lig A-Kategorisi)[/b] (12.Hafta) SİVASSPOR – Mersin İ.Y. [b]2 – 0[/b] (Dk.32 [color=green][b](Fr)[/b][/color] Hakkı,Dk.87 Ertuğrul --- ) (29.Hafta) [b](D)[/b] SİVASSPOR – Mersin İ.Y. ? – ? |
mersin : 1
[size=6]SİVASSPOR : 2[/size] |
[size=4][b][i]Maçı kazanırız ama kaç kaç olacagını bilmiyorum Sivasspor deplasmanda daha iyi oynuyor geçen hafta elazığ maçında nasıl 9 kişi ile galip geldiğimizi hatırlayın bu haftada kimsenin şüphesi olmasın maçı kazanacağız....[/i][/b][/size]
|
Mersin: 1
Sivas: 3 |
mersin 1
SİVASIM 5 |
Belki bu maç bizi kamçılar, belki İsmail hoca takıma biraz çeki-düzen verir, belki tam kadro sahaya çıkarız ve kaleyide AKIN korursa maçı [color=blue][b]1 - 0[/b][/color] alırız. Yoksa..........
|
İst. Belediyeye yenildik,gittik Elazığı yendik.
Mardine burda yenildik,gidip Mersini orda yeneceğiz.Manisada Erciyesi yenecek.Bir hafta sonra Manisayı yenip şampiyonlık turu atacağız... Mersin İ.Y. :1 SİVASSPOR:3 |
Mersin 1-2 Sivas
|
bence maç
sivas : 2 mersin : 0 fazla zorlanmayız mersin fazla şansı kalmadı oyuncuların çoğu tranfer görüşmeleriyle meşgul seneye nerede forma giyeriz hesapları yapılıyo |
oglu babasina demis baba sen cennetlikin .babasi yasantisini bildiginden umamiyom evlat umamiyom demis .simdi bende sivassporun son senelerine bakiyom .bu son haftalarina bakiyom .sivasspor sampiyon diyenlere .umamiyorum .beklemiyom yani bu sampiyonlugu .insallah olurda beni mahcup eder .tek olsunda ben bu sitede bozulmaya hazirim .mersin macida husran olur sanirsam
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02. |