![]() |
Muharrem UZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Muharrem%20Uz.gif[/IMG]
[B]Isim: [/B] [B]Muharrem UZ[/B] [B]Mevki : [/B] Ortasaha [B]Doğum Tarihi :[/B] 10.12.1980 [B] Doğum Yeri : [/B] Herne / Almanya [B]Boy : [/B] 1,76 [B]Kilo : [/B] 85 [B]Ayakkabı No : [/B] 43 [B]Oynadığı Kulüpler:[/B] SG-Wattenscheid, Malatyaspor, Elazigspor[HTML][/HTML] |
[COLOR="Red"]Gardas, bu arkadas yeni transfer mi,yoksa tanitim mi?[/COLOR]
Sivasspor.com1 |
[B][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]RUSTU ABİİİ BU ADAM KİMM YENİ TRANSFERMİİ????????? Bİ ACIKLAMA YAZACAKMISIN ABİİİ ????[/CENTER][/FONT][/COLOR][/B]
|
Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum. |
Hayirli olsun,insallah faydali olur...
Sivasspor.com1 |
[QUOTE=RüStüElmaS]Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum.[/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]ABİ TESEKKUR EDERİM VALLA TARAFTAR OLARAK BEN BİLE BİLMİYODUMM [/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
Orta sahadaki açığımızı kapatması dileğiyle hayırlı olsun.
|
hayırlısı olsun ne diyelim genc arkadaş ileride
takıma girer inşallah o zaman daha iyi tanıma fırsatı buluruz |
[QUOTE=RüStüElmaS]Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum.[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]İnşaAllah başarıyı SİVASSPORda yakalayacaktır.Kendisine SİVASSPORumuzda başarılar diliyorum. [/B][/COLOR] |
İnşallah beklediğimiz verimi alırız.Hayırlı olsun,başarılar.
|
Sivasspor.com1
[COLOR="DarkOrange"][B][I][U]Hayirli olsun,insallah faydali olur...[/U][/I][/B][/COLOR] |
-->: Muharrem UZ
[B]İns başarılı olur... sessiz bir transfer olmuş pek haberimiz yoktu...[/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Muharrem Geçen yıl Elazığspor formasıyla Sİvassporumuza karşı iyi oynamıştı...Umarım bu forma altında bekleneni verir..Bu sezon başında Bursa çok istemişti ama Elazığ yollamadı onu...[/FONT][/B]
|
iyi oyuncu olmasa sivasspor almazdı onu inşallah faydalı olur
|
YA BU FUTBOLCU ELAZIĞ SPORDAYDI KADRO DIŞI FELAN KALDI GEÇEN SENE OYNUYORDU KAPALI KUTU AMA BÜLENT UYGUN GEÇEN SENEDEN BERİ PEŞİNDEYDİ VARDIR Bİ BİLDİĞİ BÜLENT BABANIN ELAZIĞDA BİDE EVREN VAR ODA İYİ AMA CEM CANI ALDIK ONA GEREK KALMADI HAYIRLI OLSUN
|
hayırlı olsun
hoşgeldin muharrem gardaş inşallah bize yararlı olursun |
[QUOTE=redwhite]YA BU FUTBOLCU ELAZIĞ SPORDAYDI KADRO DIŞI FELAN KALDI GEÇEN SENE OYNUYORDU KAPALI KUTU AMA BÜLENT UYGUN GEÇEN SENEDEN BERİ PEŞİNDEYDİ VARDIR Bİ BİLDİĞİ BÜLENT BABANIN ELAZIĞDA BİDE EVREN VAR ODA İYİ AMA CEM CANI ALDIK ONA GEREK KALMADI HAYIRLI OLSUN[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]İnş. iyi olur.......[/FONT][/B] |
[QUOTE=RüStüElmaS][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Muharrem%20Uz.gif[/IMG]
[B]Isim: [/B] [B]Muharrem UZ[/B] [B]Mevki : [/B] Ortasaha [B]Doğum Tarihi :[/B] 10.12.1980 [B] Doğum Yeri : [/B] Herne / Almanya [B]Boy : [/B] 1,76 [B]Kilo : [/B] 85 [B]Ayakkabı No : [/B] 43 [B]Oynadığı Kulüpler:[/B] SG-Wattenscheid, Malatyaspor, Elazigspor[HTML][/HTML][/QUOTE] hayırlı olsun sivasspora faydalı olur inşallah ne diyelim... |
[QUOTE=RüStüElmaS][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Muharrem%20Uz.gif[/IMG]
[B]Isim: [/B] [B]Muharrem UZ[/B] [B]Mevki : [/B] Ortasaha [B]Doğum Tarihi :[/B] 10.12.1980 [B] Doğum Yeri : [/B] Herne / Almanya [B]Boy : [/B] 1,76 [B]Kilo : [/B] 85 [B]Ayakkabı No : [/B] 43 [B]Oynadığı Kulüpler:[/B] SG-Wattenscheid, Malatyaspor, Elazigspor[HTML][/HTML][/QUOTE] inşallah daha iyi çalışmalarıyla kendisini tanıtır.herkese hayırlı olsun.başarılar dilerim.............. |
[B]insallah faydalı bir fussbollcu olur :D[/B]
|
[B][QUOTE=RüStüElmaS]Bu futbolcuyla Sivasspor ilgileniyordu ve sonunda transfer etti.
Malatya macinda yedek olarak kadroda bulunuyordu. Kendisinin Sivasspor`umuza faydali olacagina inaniyorum.[/QUOTE] Abi sağol hayırlı olur inşallah...[/B] |
HAYIRLISI OLSUN SIVASSPORA BASARILI GELIR
|
İNŞALLAH YARARLI OLUR.
|
kesinlikle adından söz ettiğimiz teknik adam werner lorant takıma faydalı olmasa hocamız bu oyuncuyu alır mı ? başarılar :)
|
[B]Isim: [/B] [B]Muharrem UZ[/B] [B]Mevki : [/B] Ortasaha [B]Doğum Tarihi :[/B] 10.12.1980 [B] Doğum Yeri : [/B] Herne / Almanya [B]Boy : [/B] 1,76 [B]Kilo : [/B] 85 [B]Ayakkabı No : [/B] 43 [B]Oynadığı Kulüpler:[/B] SG-Wattenscheid, Malatyaspor, Elazigspor[HTML][/HTML][/QUOTE] yalniz abi yazdigin boy ve kilo iliskisine bakilirsa daha ziyade güresci izlenimi uyandirdi bu arakadas bende... |
[QUOTE=redwhite]YA BU FUTBOLCU ELAZIĞ SPORDAYDI KADRO DIŞI FELAN KALDI GEÇEN SENE OYNUYORDU KAPALI KUTU AMA BÜLENT UYGUN GEÇEN SENEDEN BERİ PEŞİNDEYDİ VARDIR Bİ BİLDİĞİ BÜLENT BABANIN ELAZIĞDA BİDE EVREN VAR ODA İYİ AMA CEM CANI ALDIK ONA GEREK KALMADI HAYIRLI OLSUN[/QUOTE]
bravo gardas, elazig'a karsi oynadigimizda evren benim de dikkatimi cekmisti, hatta yanilmiyosam o macta 7 numaraydi... |
hayirlisi olsun.insallah sivasa faydali olur
|
Genc birisi ama pek faydali olacagini sanmiyorum.Mohammedi satmamaliydik.Sattik simdikde onun yerini dolduracak oyuncu ariyoruz.Ama bulamayiz cünkü kaptan bitanedir onun gibisi daha gelmez Sivassporumuza
|
Arkadaslar adam iyi oyuncu fakat bir turlu kendii gosteremedi belki bizde patlama yapabilir
|
.ilk geldiği yıl malatyada başarılı olmuştu,ama geçtimiz sezonun ilk yarısında pek şans bulamamıştı.muharremi elazığsporda seyretmiştim ve çok iyiydi.Sol kanada iyibir alternatif alacağını ümit ediyorum.Artık hayrettin ve cem karaca daha çok çalışmalı çünkü arkalarında muharrem uz var.
|
Rüştü abi bu antalyadaki hazırlık maçında vardı galiba 99 numaraydı ismi yazmıyordu bilmiyorum ama çok faul yapıyo kırmızı kartı görür çok bence. Antalyada izlemiştim abi inşallah faydalı olur.???????
|
abi çok kilolu buya inşALLAH sergen gibidir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |