SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6005)

hemso58 20.09.2005 08:57

DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN...

[b][color=blue]DUN AKSAM KANALLARDA GEZINIRKEN BIR KAC HABER PROGRAMINDA SUPER KAYNANA SEMRA HANIMININ OGLU ATA_IN OLUM HABERIYLE KARSILASTIM.DAHA COK GENCTI AMA AZRAIL YASLI GENC ANLAMIYO...
ATA'NIN HABERINI DUYUNCA HAYATIMIZIN EN GERCEK YUZU AKLIMA GELDI.OLUM.ASLINDA SADECE O ANDA AKLIMA GELMESI KOTU BIR DURUM.HER ZAMAN AKLIMIZDA OLMASI GEREKEN AMA SADECE BU SEKILDEKI DURUMLARDA AKLIMIZA GELEN ER GEC BIZIDE BULACAK OLAN GERCEK.
SOYLE BIR DUSUNELIM.SU YASIMIZA GELDIK.ONCA SENE YASADIKACABA BU YASIMIZA KADAR ALLAH ICIN NE YAPTIK.KENDIMIZI OLUME NE KADAR HAZIRLADIK. HAYATIN OLUME GIDEN YOLUNDA HIZLA ILERLIYORUZ.HAYATIN KARMASASI YUZUNDEN AKLIMIZ GELMIYOR BILE DIYE DUSUNUYOR BAZILARI.ASLINDA ONLAR KENDILERINI KANDIRIYOR.OLUM HER ZAMAN VAR BIZ ONU HER ZAMAN HATIRLIYORUZ.AMA ONDAN KORKTUGUMUZDAN ONU HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUZ.
BU YAZIYI YAZMA GEREGI DUYDUM.CUNKU BU BIR GERCEK.YAZIMI OKUYAN ARKADASLAR SIZDE BIR SEYLER YAZIN ...[/b][/color]

1967_CLUB_ÖZGÜR 20.09.2005 09:06

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]DUN AKSAM KANALLARDA GEZINIRKEN BIR KAC HABER PROGRAMINDA SUPER KAYNANA SEMRA HANIMININ OGLU ATA_IN OLUM HABERIYLE KARSILASTIM.DAHA COK GENCTI AMA AZRAIL YASLI GENC ANLAMIYO...
ATA'NIN HABERINI DUYUNCA HAYATIMIZIN EN GERCEK YUZU AKLIMA GELDI.OLUM.ASLINDA SADECE O ANDA AKLIMA GELMESI KOTU BIR DURUM.HER ZAMAN AKLIMIZDA OLMASI GEREKEN AMA SADECE BU SEKILDEKI DURUMLARDA AKLIMIZA GELEN ER GEC BIZIDE BULACAK OLAN GERCEK.
SOYLE BIR DUSUNELIM.SU YASIMIZA GELDIK.ONCA SENE YASADIKACABA BU YASIMIZA KADAR ALLAH ICIN NE YAPTIK.KENDIMIZI OLUME NE KADAR HAZIRLADIK. HAYATIN OLUME GIDEN YOLUNDA HIZLA ILERLIYORUZ.HAYATIN KARMASASI YUZUNDEN AKLIMIZ GELMIYOR BILE DIYE DUSUNUYOR BAZILARI.ASLINDA ONLAR KENDILERINI KANDIRIYOR.OLUM HER ZAMAN VAR BIZ ONU HER ZAMAN HATIRLIYORUZ.AMA ONDAN KORKTUGUMUZDAN ONU HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUZ.
BU YAZIYI YAZMA GEREGI DUYDUM.CUNKU BU BIR GERCEK.YAZIMI OKUYAN ARKADASLAR SIZDE BIR SEYLER YAZIN ...[/b][/color][/QUOTE]
[b]ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİRKİ GARDAŞ BEN SEMA ICIN YASAMAYI GÖZE ALMIŞIM!...[/b]

Kaptan-58 20.09.2005 09:11

ÖLMEK ÖLÜM DEĞİL YAŞAMAKTIR...

[B] ÖLÜM HER CANLININ TADACAĞI BİR OLAYDIR..

AMA GERÇEK OLAN ÖLÜMDEN SONRA BAŞLAYACAK HAYAT.. ALLAH BİZE ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN ANLIMIZIN AKIYLA SORGULANMAYI NASİP ETSİN... [/B]

sivaslim58 20.09.2005 09:19

Semra Hanımın acısı büyük anlıyorum ama söylediği lafa bakın oğlum şehit oldu.Ne şehidi ya ne yaptıki otelde vatanı için çarpışırkenmi öldü.Uyuşturucudan ölmüş.Adana Adli Tıp Kurumu’nda Ata Türk’ün cesedinden alınan kan örneği, kısa sürede incelendi. Türk’ün, aşırı miktarda Extacy adlı uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ilaç ve az miktarda da esrar maddesine rastlandı. Alkol oranı ise yok denecek kadar az düzeyde bulundu.

Şehitmiş?????????

1967_CLUB_ÖZGÜR 20.09.2005 09:23

[QUOTE=Kaptan-58][B] ÖLÜM HER CANLININ TADACAĞI BİR OLAYDIR..

AMA GERÇEK OLAN ÖLÜMDEN SONRA BAŞLAYACAK HAYAT.. ALLAH BİZE ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN ANLIMIZIN AKIYLA SORGULANMAYI NASİP ETSİN... [/B][/QUOTE]
[b]+++++++++++++++++++++AMİN[/b]

hemso58 20.09.2005 09:26

[QUOTE=Kaptan-58][B] ÖLÜM HER CANLININ TADACAĞI BİR OLAYDIR..

AMA GERÇEK OLAN ÖLÜMDEN SONRA BAŞLAYACAK HAYAT.. ALLAH BİZE ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN ANLIMIZIN AKIYLA SORGULANMAYI NASİP ETSİN... [/B][/QUOTE]
[b][color=blue]+AMIN.....[/b][/color]

Er58Ol 20.09.2005 09:30

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

***GEÇ KALMA GEL GÜZEL ÖLÜM***

ALLAH HERKESE HAYIRLI BİR YAŞAM VE SONUNDA GÜZEL BİR ÖLÜM NASİP ETSİN

SEVDAMIZIN ADI BERRAK
SONU TOĞPRAK
DÖNEN ALÇAK OLSUN...........

mehmet34 20.09.2005 09:46

ÖLÜM

[b][size=12]ÖLÜM GÜZELDİR ÖLÜM
ÖLÜM GÜZEL OLMASAYDI
HİÇ ÖLÜRMÜYDÜ HAK PEYGANBER[/size][b]

RECEP_YÜKSEL 20.09.2005 09:50

GERÇEM ÖLÜM UNUTULMAKTIR?

YAŞAM VE ÖLÜM ARADAKİ FARK KIRMIZI VE BEYAZ BİRGÜN ANSIZ GELİR ÖLÜM HAK YOLUNDA OLSUN İSTERİM ÖLÜMDEN KORKMAM UNUTULMAKTAN KORTUĞUM KADAR ÖLÜM BİR GÜN UNUTULMAK İNSANA HERGÜN ÖLÜMDÜR BU HAYAT YALAN YÜCE ALLAH TÜM DOSTLARIMIZI CENNET MEKANINDA BİR ARADA TOPLANMAK NASİP ETSİN ( VATAN İÇİN CAN VEREN BAYRAK İÇİN KAN VEREN ŞEHİTLERİN MEKANINDA BİZLERE BİR YER NASİP ETSİN)

drummer 20.09.2005 10:13

sessiz gemi

artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol
rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli
günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli
biçare gönüller!ne giden son gemidir bu!
hicranlı hayatın nede son matemidir bu!
dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler
bilmezki giden sevgililer dönmeyecekler
bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden
bir çok seneler geçti;dönen yok seferinden

yahya kemal beyatlı

ölümü en güzel anlatan yahya kemalin bu dizeleridir.

S.Yildiz 20.09.2005 10:14

Olum asla yok degildir. Olum, su fani dunyadan ebedi hayata gecis koprusudur. Her canli varlik o kopruden mutlaka gececektir, olumu tadacaktir..

Semra hanimin oglu icin sehit demesine gulup gecmek gerek, Ata Allah yolundami olmuste sehit olmus?

Son zamanlarda sehitlik unvani istismar edilmektedir..
Bazilari batil inanc, fikir ve dusunceler ugrunda canini feda ediyor onlara sehit deniyor bazilari ise pavyondan, gazinodan, bardan, soygundan veya yuz kizartici bir suc islemek icin gittigi yerden donerken kaza gecirerek oluyor onlarada sehit deniyor. Bu durumlarda olen kimselerin uzaktan yakindan sehitlikle ilgileri yoktur..

Sehitler sagdirlar, Onlar Allah’in misafirleridirler. Sehitler Allah katinda riziklandirilirlar.
Sehitler icin peygamberlerin bile gibta ettikleri makamlar vardir. Sehitler cennette diledikleri yerlere gidebilirler..

Allah, Onun yolundan gidenlerden eylesin ve bizi bu yoldan ayirmasin.. Amin..

Dağcı 20.09.2005 10:33

Mevlana Ölümü Şeb-i Arus (Sevgiliye Kavuşma) olarak adlandırmıştır...

Ata'nın ölümüne şahsen üzüldüm. Bir insanın değeri bu kadar işte bu ülkede. Ne olacak şimdi, bu işin suçlusu kim... Malum medya ve bu işlerin organizatörleri amaçlarına uşaltılarmı acaba?

Ölüm bizim için. Doğduk ki öleceğiz. Her canlı mutlaka ölecektir. Ölümden kaçışımız yok. En güzeli şu fani ve kısa dünya hayatında bize yakışan şekilde yaşamaktır.

Çok sevdiğimiz bir hocamız var. Bize sık sık [B]"Öl ki; dirilesin"[/B] der...

Ölüm, ruhun bedenden ayrılmasıdır. Yaşadığımız âlemden kabir âlemine yolculuktur.

Dünyada kaldığı sürece bedene bağlı olan ruh, ölüm sebebiyle bir derece serbest kalır. Bedendeyken görmek için göze, işitmek için kulağa, düşünmek için beyne muhtaçken, artık bu aletlerin varlığına gerek duymadan görür, işitir, düşünür ve bilir. [B]Rüyada olduğu gibi[/B] Peygamberimizin bu konuda bir hadis-i Şerifi var. "Uyku, küçük ölümdür" diye. Berzah, "geçit" demektir ve berzah alemi, dünya ile ahiret arasında bulunan bir [B]"bekleme salonu"[/B]dur. Ruhlar, orada kıyameti ve dirilişi beklerler. "münker ve nekir taifesinden" olan sorgu melekleriyle karşılaşma, ilk mahkeme, ilk ceza ve ilk mükafat burada gerçekleşir.

Kabir hayatını yeniden diriliş takip edecektir. Ruh zaten ölmediğinden diriliş beden için söz konusudur. Ba’s (diriliş) ile ruhlar yeni bedenlerine kavuşurlar ve hesaba çekilmek üzere mahşer meydanına çıkarlar. Orada vakfe denilen bir süre kalındıktan sonra mizan safhasına geçilir. İman ile ölen ve bu mizanda sevapları günahlarından ağır gelenler ebedi saadet menzili olan cennete sevk edilirler. Küfür üzere ölenler Allah’ın azap diyarı alan cehenneme giderler. Günahları sevaplarından daha ağır gelen müminler de bu günahlarının temizlenmesi o dehşetli cehennem azabını tadarlar. Daha sonra onlar da cennete ulaşırlar.

Allah bizi imanımızdan ayırmasın...

sivaslim58 20.09.2005 13:39

Ünlü kaynana Semra Hanım, oğlu Ata'nın Adana'da bir otel odasında ölü bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, "O kadar şehitler verildi. Benim de şehit vermem gerekiyormuş. Ben de şehit verdim" demişti. Semra Hanım'ın sözlerine, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ve şehit ailelerinden tepki geldi.

Güner, "Son iki gündür ülke gündemini etkileyen Ata'nın ölümünün annesi tarafından 'oğlum şehit oldu' şeklinde ifade edilmesine karşıyız. Biz acısından, üzüntüsünden öyle dediğini düşünüyoruz. Otel odasında uyuşturucu veya alkol komasından ölmekle şehit olunmaz. Böyle bir şey şehitliğe sığdırılamaz. Biz kaza sonucu ya da bir düşman kurşunu tarafından ölmek hem Allah katında, hem kul katında şehit olmak demektir. Ölen bir Türk gencidir. Buna biz de üzülüyoruz. Annesinin acısını paylaşıyoruz; ama Semra Hanım'ın 'şehit verdim' sözünü geri almasını istiyoruz" dedi.

Şehit babası Kemal Selamet ise, "Acıyı paylaşıyoruz; fakat genç, otel odasında uyuşturucudan ölmüş. Benim oğlumun Güneydoğu'da şehit olmasıyla bu aynı şey değil" diye konuştu.

bugrakova 20.09.2005 13:45

ÖLÜM DEDİĞİN NEKİ

BENİM DAYI OĞLU VEFAAT ETTİ görmüştürsünüz srt de işte bi levhayı koybuyup insan hayatı ile oynuyorlar insanlar bu kadar kolay yetişmiyo

muRTix 20.09.2005 13:46

..

yoldan çıktığın zaman tabi böyle genç yaşta boylarsın eşşek cennetini yaklaşık 2 aydır tv izlemiyorum Anti-tv ciyim bu haberide buradan duydum

gercek58li 20.09.2005 14:46

Topragi bol olsun!

ALLAH hepimize müslüman olarak yasayip,müslüman olarak ölmeyi nasip etsin.
Son nefeste müslüman olarak ölebilmek icin öyle yasamak sart.

CÜSSKB-Aynur 20.09.2005 14:52

[QUOTE=sivaslim58]Semra Hanımın acısı büyük anlıyorum ama söylediği lafa bakın oğlum şehit oldu.Ne şehidi ya ne yaptıki otelde vatanı için çarpışırkenmi öldü.Uyuşturucudan ölmüş.Adana Adli Tıp Kurumu’nda Ata Türk’ün cesedinden alınan kan örneği, kısa sürede incelendi. Türk’ün, aşırı miktarda Extacy adlı uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ilaç ve az miktarda da esrar maddesine rastlandı. Alkol oranı ise yok denecek kadar az düzeyde bulundu.

Şehitmiş?????????[/QUOTE]

Semra hanım bu durumu bile şova çevirmeyi başardı.
Ölüm sebebi ne olursa olsun, genç yaşta ölümü çok acı. Onu yargılama hakkına sahip değiliz. Allah rahmet eylesin.

fatih_5834 20.09.2005 15:19

muhakkakkı gardas tıpkı zıncırlıkuyu mezarlıgındakı yazı gıbı'her canlı olumu tadacaktır'....

dogukan58 20.09.2005 23:16

eyyyy yaşam'!!!!

EY YAŞAM SENİN BU KADAR DEĞERLİ OLUŞUN PEŞİNDEKİ ÖLÜM SAYESİNDEDİR
ALLAH (C.C) HEPİMİZE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN

sivasli_tufan 21.09.2005 00:18

terbiyesiz herif uyusturucu ile öluyör pislikten baska bisey degil annesi cikiyor oglum sehit diyor töbe töbe sehit ailelerine düpe düz terbiyesizlilik kadinin oglu ölmus halen tv lerde nasil manset olurum onu dusunuyor
yazik.

drummer 21.09.2005 00:24

medyanın ders alması lazım

bu olaydan ilk önce uyduruk medyanın ders alması lazım.
insanları ne hale getiriyorlar.bomboş insanlar her gün televiyona çıkıp hır gür,uyduruk aşk ve sevda ile milyonlarca insanı ekran başına bağlıyorlar.
bu programlarla halka verileen hiç bir şey olmadığı gibi halktan götürdüğü bir yığın kültürel değerler var.
böyle medya olmaz.
bu nasıl yayıncılık.
hayali kahramanlar yaratıp belirli bir süre onlarla oynayıp,işi bitince kaldırıp çöpe atıyorlar.medya günü kurtarıyor ya kaldırıp attıkları insanlar işte böyle harcanıp gidiyor.
yazık gerçekten çok yazık
memleketin bunca sorunu varken bizler aylarca semra hanımla oğlunu ve onlara gelin olmaya çalışan kızın haberleriyle uyutuluyoruz.o kız ise şimdi şarkıcı olmuş barlarda şarkı söylüyor.
sonu nereye gidecek bu işin.
durum çok vahim.
halkı kendi kültüründen uzaklaştırıp günü birlik malzemelerle oyalayıp kendi benliğini unuttturmak amaç.

5841 21.09.2005 07:09

HAYATIN NE GÜZEL YANLARINDAN BİR TANESIDE ÖLUMDUR
CENABI ALLAH YAHIRLI ÖLUM VERSIN .
BURDA ŞEHITLIKTEN BAHSEDILIYOR KIM BU ADAM ŞEHITLIK KOLAYMI.
VATAN ,BAYRAK,DIN ,MILLET VEALLAH YOLUNDA ÖLEN INSANA ŞEHIT DENIR.

1967_DERNEK_TUĞRUL 21.09.2005 07:44

[b] FANİ DÜNYANIN MİSAFİR İNSANLARIYIZZ NASIL GELDİYSEK BİR GÜN ÖYLE GERİ DÖNECEGİZ.................. AMA MUTLU BİR SEKİLDE AMA MUTSUZ İNSALLAH SEVENLER KAVUSUR.................

İNSALLAH BENDE KAVUSURUMM................... SEVİDİGİME.....................[/b]

Dağcı 21.09.2005 07:51

Doğumdan sonra hayat varmı?

Karanliktaymislar.İki embriyo, bir ana rahminde...
Her seyden habersiz beklesiyorlarmis, sudan bir besigin içinde...
Sarilip birbirlerine, karanlikta uyumuslar öylece...
Haftalar geçmis, ikizler gelismis. Elleri, ayaklari belirginlesmis...
Gözleri çiktikça meydana, ikisi de çevrede olup biteni fark etmis...
Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymis bu... Sicak, islak, sevgi dolu...
"Öyle güzel bir dünyada yasiyoruz ki" demisler, "...bize ne mutlu..."

Gel zaman git zaman, çevreyi kesfe girismisler...
Bu karanlik dünyayi ve hayatin kaynağini deşmişler...
Onlari besleyip büyüten kordonu fark edince,o kordonla kendilerini var eden Anne'lerine sükretmisler.
Sonra baslamis bir varolus tartismasi:
"Buraya nereden geldik, biz nasil olduk" diye sormus ikizler...
"Annemiz" demis biri, "O bizi var etti, bize can verdi."
"Ne biliyorsun" diye itiraz etmiþ öteki, "Sen hiç Anneni görmedin ki...":
"Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inanci bizi rahatlattigi için uydurdugumuz bir seydir."

Süredursun ana rahmindeki tartisma, ikizler büyüyüp gelismisler...
Rahme sigamaz olup tekmelesmisler. Artik parmaklari ve kulaklari varmiş kerataların...
Büyüdükçe anlamislar ki, yolun sonu yakin.. Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek;
Karanlik bir yolculuk, onlari bir baska diyara çekecek.

"- Buradaki hayatimizin sonuna yaklasiyoruz" diye fisildamis ikizlerden biri efkarla...
"- Ben gitmek istemiyorum" diye diretmis öteki; "doyamadim ki daha hayata..."
"- Ama mukadderat alnina yazilandir; dua et, belki dogumdan sonra hayat vardir."
Sormus karamsar olan: "- Bir gün bize hayat veren kordon kesilecek. Ondan sonra başımıza neler gelecek?"
Şiirle cevaplamis iyimser olan:
"Birçok giden,
memnun ki yerinden,
çok seneler geçti,
dönen yok seferinden..."

Ve günlerden bir gün, yer sarsilmis, duvarlar kasilmis.Dayanilmaz sancilarla ikizler beklenen günün geldigini anlamis. Burusuk kollariyla birbirlerine son kez sarilip vedalasmislar. Ve "ömrümüz bitti" diye çiglik çigliga ağlaşmışlar.

Azrail sandiklari bir el kesmis onlari hayata baglayan kordonu, ağlaya ağlaya karanlik bir koridordan dünya hayatına çıkmışlar . . .

Can Dundar

politepol 21.09.2005 09:05

MAĞRURLANMA İNSAN OĞLU

MAĞRURLANMA İNSAN OĞLU ÖLMEMEYE ÇARE Mİ VAR?

4 KİŞİNİN SIRTINDAKİ TAHTA BİNMEMEYE ÇARE Mİ VAR?

OĞUZ 21.09.2005 09:35

Ölüm ölüm

DEDİĞİN NEDİRKİ GÜLÜM BEN [SIZE=5]''SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM''[/SIZE] [COLOR=DarkRed]Sivaslı 58OĞUZ !antalya![/COLOR]

serrkann58 21.09.2005 09:40

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

***GEÇ KALMA GEL GÜZEL ÖLÜM***

ALLAH HERKESE HAYIRLI BİR YAŞAM VE SONUNDA GÜZEL BİR ÖLÜM NASİP ETSİN

Disi Kartal_58 21.09.2005 09:53

HAYATI ÖYLE BİR YAŞAKİ ÖLÜM SENİ KISKANSIN

OrhanKARAHAN 21.09.2005 10:36

ölümü bile şova dönüştüren medya

Efkan Efekan öldü. 2 dakikayı dolduracak haber yapılmadı!

Gelinim olur musun yarışmasından Ata öldü. Üç gündür haberlerde başka bir şey yok!

Efkan Efekan tam elli yılını sinemaya vermiş, 1959 yılından beri 99 sinema filmi ve tv dizisinde başrol ve karakter oyuncusu olmuş, Türk sinemasının en önemli aktörlerinden biriydi. Yetmiş yaşında olmasına rağmen TV dizilerinde oyunculuğunu sürdürüyordu. Yaşasaydı eğer bu yılki Altın Portakal film festivalinde onur ödülü alacaktı. Ölümü haber değeri taşımadı.

Ardından Pekcan Koşar'ı kaybettik. Kenter tiyatrosunda yıllardır sahneye çıkmış önemli bir tiyatro oyuncusuydu. 15 kadar TV ve sinema filminde oynamıştı. O da tiyatro ve sinemaya elli yılını vermiş bir oyuncuydu. Onun ölümü de haber değeri taşımadı.

Üç gündür haber kanallarında, gazetelerin manşetlerinde, haber programlarında Gelinim olur musun adlı yarışma (!) programıyla ünlü olmuş Semra Hanım ve ölen oğlu Ata'nın haberinden başka bir şey yok.

Kim bu Ata! Cenazesinde halkın ayılıp bayıldığı, ağlaştıkları, büyük haber değeri taşıyan Ata kim? Üstelik tabutuna Türk Bayrağı asmak ne demek! Yanlış bilmiyorsam eğer Türk Bayrağı ancak Devlet Büyüklerinin cenazelerine, Şehit cenazelerine, Devlet Sanatçılarının cenazelerinde tabutlarına asılıyordu. Bir de yaygara kopartıyorlar ŞEHİT’miş ölen zat, ne şehidi be bu kadar ucuz mu Şehitlik Mertebesi ama burası Türkiye değil mi, sadece komik çok komik :) evet trajik bir ölüm burada bence Cumhuriyet Savcılarına iş düşüyor bu ölüm intihar mı yoksa medyanın işlediği bir cinayet mi bu sorulmalı. bu kadar reyting kavgasının içinde insanın aklına başka şey gelmiyor.

Korkum o ki zatın meşhur olduğu programın tekrarları kanalarda alıp başını gidecek...

Yıllarını sanata adayan, sinema ve tiyatroya bu denli emek vermiş Pekcan Koşar ve Efkan Efekan'a medyanın yaptığı hakaret ve baş tacı ettikleri Ata ile Türkiye'deki medya ve basının yozlaşmışlığını ve saygısızlığını bir kez daha görmüş olduk. Daha önce de görmüştük ve halkımızın duyarsızlığı ve vefasızlığı sürdükçe görmeye de devam edeceğiz.

OrhanKARAHAN 21.09.2005 10:41

bu sabah mailime ulaşan bu yazıyı paylaşmak istedim, sanırım yeterli cevabı veriyor...

drummer 22.09.2005 00:54

çok doğru bir yorum yukardaki
bzim ülkemizde sanata ve sanatçıya verilen değer işte bu.
insanlar hakettiği gibi yaşar ve yönetilir,hakketiği müziği dinler,hakkettiği televizyonları izler.
böyle halka böyle medya.
sanatçısına ve sanatına sahip çıkmayan bir halk.
arık ne hale geldik.
bizim gözümüzde semralar,atalar,gelinler,kaynanalar,popçularzevk için fuhuş yapan mankenler birer kahraman.
nereden geldik nereye gidiyoruz.
yıllarını sinemaya tiyatroya vermiş insanları hiç hatırlamıyoruz bile ama iki günlük ataya ağıtlar yakıyoruz.

drummer 22.09.2005 01:00

yıllar öncede böyle bir olay yaşanmıştı.
zeki müren öldü peşinden büyük usta bekir sıtkı sezgin vefat etti bir hafta sonra trt müzik dairesi başkanı aynı zamanda hemşehrimiz olan besteci ve udi saim konakçı beyefendi hakkın rahmetine kavuştu.
millet televizyonlar ve gazeteler zeki müren zırıltılarını dinlerken bu üstadların vefatından kimsenin haberi olmadı.
bu halk sanatçısına sahip çıkmıyor.
nerde sanatı yozlaştıran deforme eden sanatla ilgisi olmayan insanlar varsa onların peşinden gidiyor,şu anki durumumuzu bir düşünün.
yok efendim olmaz böyle olmaz.
sanata ve santçına sahip çıkacaksın.
hayali ve sahte,yaratılmış kahramanların peşinden gitmeyeceksin.

gercek58li 22.09.2005 01:28

Ölüm inananlar icin yeni bir baslangictir.Yaptiklarindan,isledigi amellerden kendini emin hissedenler icin gelecek hayatin müjdecisidir.Fakat ahirete inanci olmayanlar icinse bir korku,bir yokolustur.

Üstad Necip Fazil Kisakürek ne güzel söylemis;

Ölüm güzel sey;budur perde ardindan haber...
Hic güzel olmasaydi ölür müydü Peygamber?..

mciltas 22.09.2005 15:45

ölüler ölürmü

ademe eş noktadır
gördüğüm düş noktadır
ademi adem yapan
üç harfle beş noktadır

ölümü bilmeyen arkadaşların bu bileceğini zannetmiyorum ama yinede yorumlarınızı bekliyorum

mciltas 22.09.2005 15:47

????????????????

bir ahı olanın bin ahı gerek
bin ahım var iken bir gün ahım yok benim

ölümü görecek fanilere bir özdeyiş sundum nasibi olan burdan bir kadre alsın

GeCeVeMaVi58pRf 22.09.2005 16:09

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]DUN AKSAM KANALLARDA GEZINIRKEN BIR KAC HABER PROGRAMINDA SUPER KAYNANA SEMRA HANIMININ OGLU ATA_IN OLUM HABERIYLE KARSILASTIM.DAHA COK GENCTI AMA AZRAIL YASLI GENC ANLAMIYO...
BU YAZIYI YAZMA GEREGI DUYDUM.CUNKU BU BIR GERCEK.YAZIMI OKUYAN ARKADASLAR SIZDE BIR SEYLER YAZIN ...[/b][/color][/QUOTE]

[b]bence atanın ölümü genclerimize örnek olacak bir ölüm şöhret olmak için ne gibi pisliğe girdiğini herkes öğrendi valla ne dıyecegımı bılmıyorum ölünün arkasından konusmak pek iii degıldır ama inşallah herkes ibret alır bu olaydan ayrıca türk mılletınınde bazı degerlerı coktan kaybolmus gıtmıs ...çok yazık bu mıllete...[/b]

twity_58 22.09.2005 16:16

televızyon deden sıhırlı kutu dedıgımız teknolojık aracın işte hayatıma yansıması genc bırıne yapıkları böle teknolojı olmaz olsun gördugumuz gıbı bı cogumuza erısılmez ve buyulu gelenn bu arac işte sonun da böyle sonuclara yol acıyor lutfen hiç birşeye kendımız kaptırmayalım unutmayalım kı herkes kendı hayatından sorumludur medya denen sey ınsana sadece kötuluk getırıyor kamuoyunun gözu önunde olmak bize kötuluktan baska bısey kazandırmıyor göruldugu gıbı..... acı ama gercekk

kursad58 22.09.2005 17:27

bir insan ne oldum delisi olursa sonu budur

erhan5834 22.09.2005 18:10

[b]ÖLÜM DEDİĞİN NEKİ DALDA BİR KURU YAĞRAK 40 SENEDE YAŞASAN SON DURAK KARA TOPRAK... SENİN İÇİN YAŞIYORUM KENİDİNİ BİLİYOSUN GÜNEŞİM..[/b]

AYDIN1985 22.09.2005 18:41

KULLU NEFSIN ZE IGATUL MEVT

--- HER NEFIS ÖLÜMÜ TADACAKTIR ---

ALLAH HEPIMIZE ONUN ISTEDIGI GIBI YASAYIP YASATMAYI NASIP ETSIN. YÜCE RABBIM HERKESE HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN.

(MÜSLÜMAN OLMAK COK BÜYÜK BIR NIYMETDIR.)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26.