![]() |
LİS67 ANKARA İLK BULUŞMA,VE TANIŞMA
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]22/01/2006/ PAZAR GÜNÜ SAAT:13-30
KIZILAY GÜVENPARK YKM ÖNÜ..[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][FONT="Courier New"]1.ci buluşma işallah iyi gecer diyorum.. GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KİMSE ADINI YAZDIRMASIN BİZ VERİLEN TARİHTE VE SAAT TE ORDA OLACAGIZ... GELMEZ İSTEYENLER SADECE BEN GELİYOM DESİN YETERLİ...[/FONT][/COLOR] |
GELİRKEN ATKI GETİRİNNN
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]LEVENT SENİ TEBRİK EDERİM ÇOK ÇALIŞIYORSUN KARDEŞ..İNŞALLAH DAVETE HERKES GELİR..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[B] ilk toplantıda tanısma faslında sizlere başaralılar diliyolrum!!![/B]
|
[QUOTE=1967_Dernek_Levent][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]22/01/2006/ PAZAR GÜNÜ SAAT:13-30
KIZILAY GÜVENPARK YKM ÖNÜ..[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][FONT="Courier New"]1.ci buluşma işallah iyi gecer diyorum.. GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KİMSE ADINI YAZDIRMASIN BİZ VERİLEN TARİHTE VE SAAT TE ORDA OLACAGIZ... GELMEZ İSTEYENLER SADECE BEN GELİYOM DESİN YETERLİ...[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Levent Tebrikler gardaş..İnş.Çalışmalarının karşılığını alırsın....[/FONT][/B] |
HADİ HAYIRLISI BULUŞTUKTAN SONRA ACIKLAMA YAPARSINIZ İNŞALLAH
KAC KİŞİ OLDUĞUNUZU BİZE BİLDİRİRSİNİZ |
arkadaslar gelirdimde kusura bakmayın çalısıyoruz işte ama olsun gardaşlar baska bi zaman görüşürüz
BİR GÜN HERKES ***SİVASLI**** OLACAK |
ANKARADAKİ YİĞİDOLARI BU BULUŞMAYA BEKLİYORUZ. LEVENT ABİ İNŞALLAH KATILIM İYİ OLUR
|
[QUOTE=resul5858]arkadaslar gelirdimde kusura bakmayın çalısıyoruz işte ama olsun gardaşlar baska bi zaman görüşürüz
BİR GÜN HERKES ***SİVASLI**** OLACAK[/QUOTE] RESULUM CANUM BENİM sen korkma ben sana anlatırım yeni işin hayırlı olsun kim oldugumu bildin galiba |
bencce çok geç olur o tarih 16sında aynı yerde buluşalım
|
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=hafiklisemo58]bencce çok geç olur o tarih 16sında aynı yerde buluşalım[/QUOTE]
BAK KARDEŞ SENDE İYİ HOŞ YAZMIŞSIN AMA! ARAMIZDA ÇALIŞAN,ÖGRENCİ ÇOK VAR.ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE BEN GELEMEM.. Yani senin dediğin olmaz... Ki fazla talep olmaz.. ve 16 sıda pazartesi günü oluyor.. senin dediğin imkansız... |
arkadaşşlar lorant la bulent in arası bozukmuş bulent seneye gidecek diye bir haber duydum doğrumu
|
abi kafayımı yediniz o gun malatya maçı var
|
LEVEN T ABİ WALLA ÇOK GÜZEL ORGANİZE EDİYOSUN...HELAL SANA...
|
hadi hayırlısı buluşun da tanışın bakalım kac kişi olacaksınız inşallah sayı cok olurda menmum olursunuz
|
kardes ben ankaraya bu sabah geldim daha
olay ne zaman nerede olacak basta yazdıgın gibi dimi bizim semih araya biseyler sıkıstırmıs:) |
LEVENT KARDES GELMEYI BENDE COOK ISTERDIM AMA AVRUPADA YASIYORUM BELCIKA DA
EGER BIR GUN SIVAS AVRUPAYA GELIRSE BURDA COOOK SIVASLI GENC VAR BIZ DESTEKE HERZAMAN HAZIRIZ EYVALLAH HAKAN |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=sinan-58]abi kafayımı yediniz o gun malatya maçı var[/QUOTE]
KARDEŞ İLK ÖNCE KONUŞMANA DİKKAT ET. Hiç kimse ne kafasını nede bir başka yerini yedi... malatya maçı var peki o gün bizin negibi faydamız olacak? |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=DeLi YuReK 58]LEVENT KARDES GELMEYI BENDE COOK ISTERDIM AMA AVRUPADA YASIYORUM BELCIKA DA
EGER BIR GUN SIVAS AVRUPAYA GELIRSE BURDA COOOK SIVASLI GENC VAR BIZ DESTEKE HERZAMAN HAZIRIZ EYVALLAH HAKAN[/QUOTE] Eywallah gardaş... |
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=ertus07]kardes ben ankaraya bu sabah geldim daha
olay ne zaman nerede olacak basta yazdıgın gibi dimi bizim semih araya biseyler sıkıstırmıs:)[/QUOTE] evet kardeş buluşma tarihin de bir değişiklik yok... [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Buluşma tarihi:22/01/2006 pazar Buluşma yeri:Güvenpark ykm önü Kızılay.. Buluşma saat:13-30[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sinan-58]arkadaşşlar lorant la bulent in arası bozukmuş bulent seneye gidecek diye bir haber duydum doğrumu[/QUOTE]
gardaş terbiyesizlik yapma kim oldugunu sanıyonda böyle gonuşuyon yazarken aklına bişi gelmediyse en iisini yap we SUS |
HGERKES GİBİ BİZDE ORADA OLCAZ ALLAHIN İZNİYLE
|
LÜTFEN BURAYA ANKARADAKİ YİĞİDOLAR YAZSIN
o kadar |
BÜTÜN YİĞİT YİĞİDOLARI BEKLERİZ.....
|
YANLIZ GELİRKEN ATKIYLE GELİNNNN
|
FOTO SU OLAN VAR SA GELİRKEN GETİRSİN....
|
NE KADAR ÇOK LUK OKADAR.....
|
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT burs@nk@ragücü
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][U][CENTER]1967 ANKARA GENÇ SİVASSPOR TARAFTARLAR HAYALİ DERNEĞİ...[/CENTER][/U][/B][/FONT][/COLOR]
Belkide bu sekilde hayali olmaktan kurtulur... |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][U][CENTER]1967 ANKARA GENÇ SİVASSPOR TARAFTARLAR HAYALİ DERNEĞİ...[/CENTER][/U][/B][/FONT][/COLOR]
Belkide bu sekilde hayali olmaktan kurtulur...[/QUOTE]İNŞALLAH GARDAŞIM İNŞALLAH TEK TEMENNİMİZ BU |
LEVENT GARDAŞ ANKIARASPOR SİVASSPOR MAÇINDAKİ ĞÖZLÜKLÜ ANKARAGÜCÜ ELBİSELİ SENMNİYDİN
|
YADA WARSA RESMİNİ AWATARA EKLEDE TANIYAH
|
TECRÜBE PUANIMA BAHIN BE 58 OLDU
|
ankaraspor maçında gördüğün kişi bendim
|
O ZAMAN TANIRIM BEN SENİ
|
msn aç......
|
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]msn aç......[/QUOTE]