![]() |
Sivasspor`un unutulmayanı kim???
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
Toplam 46 kayıt bulunmaktadır. Şimdiye Kadar Sivasspor kulübünde oynamış tüm oyuncuların listesi (1997-1998 Sezonundan İtibaren) Toplam 46 kayıt bulunmaktadır. [COLOR="Black"] SİZCE İÇLERİNDEN EN ÇOK AKILDA KALAN VE UNUTULAMAYAN HANGİSİ OLABİLİR?[/COLOR] Abdulkadir Demirci Akin Vardar Anderson Ricardo Dos Santos Atilla Birlik Balili Pini Can Arat Cem Can Cem Karaca Cetin Limanoglu Dennys Richard Pena Lamego Ertugrul Arslan Fransergio Euripedes Ferreira Bastos Furkan Bastan Gokhan Bozkaya Hakan Bayraktar Hakan Turan Hakki Hocaoglu Hayrettin Yerlikaya Ibrahim Aydemir Ilhan Ummak Ishak Ozbey Kadir Demirel Kalla RaymondN kongo Mahmut Hosgiz Mehmet Yildiz Mehmet Zengin Mohamed Ali Kurtulus Murat Akkan Murat Duman Musa Kus Oguz Daglaroglu Onur Tuncer Petkovic Micheal Remzi Kizilsimsek Serkan Encetin Tayfun Ozkan Timur Yanyali Tolga Seyhan Ufuk Ates Unal Demirkiran Vedat Kaburtu Yasir Elmaci Yavuz Eraydin Yunus Murat Ceylan Yusuf Peken (içlerinde hala devam edenler var,favoriniz devam edenlerdende olabilir..)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
-->: sivassporun unutulmayanı kim???
mohammed ali ..........
|
vaaaaayyy be Tolga Seyhan in Sivasspor formasini giydigini bilmiyordum, ama benim tercihim Mehmet Yildiz. Sivassporu takip ettim edeli hep bizdeydi tek bi ara gitmisti. Ve Mohammed Ali=Lider kisiligilikli tek kaptanimiz. Insallah mutlu olur Diyar da.
|
muhammed aliiiiiiiiiiiiiiiii
|
[B]sivasspor bu çizgide devam ederse daha çoooooookkkkkkkkk futbolcunun canını yakar........
malesef takımda emeğe ve oyuncuya saygı kalmadı ..... yakında [B][COLOR="Red"]GÖKHAN BOZKAYA ve HAKKI HOCAOĞLU [/COLOR][/B]da bu listede yerini alır........ nedenmi SİVASSPORDA HARCANIYORLAR.........[/B] |
MUHAMET ALİİİİ SÜPER LİGE ÇIKMAMIZDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN BİRİ TEK İSTEĞİM GERİ DÖNMESİ ONUN EMEĞİ ÇOK:)
|
walla biraz erken ama hakkı da unutulmayanlara gircek bence . . .
|
[B][I][CENTER][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Tabiki GÖKHAN BOZKAYA....[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
olabilir . . . hayrettin yerlikaya ??
|
burda isimleri olmayıpta çok beğendiğim üç isim var onlar benim her zaman favorilerimdi MEHMET ALİ KARABAŞ(defansta oynardı) ATİLLA vardı (oda defans) ve GÜRCAN vardı kayseriye verdiğimiz içlerinde bir gürcanın gidişine çok yanmıştım ayrıca her zaman kötü hatırlayacağım bir oyuncu var bizi iki sene süper lige geç çıkmamızın en büyük sebebi AYDIN dır ben yaşadıkça hep seni kötü anacağım arkadaşım
|
[COLOR="Blue"]bana göre ikinci ligteki futbolcularımız hiç unutulmaz neden derseniz senelerdir beklenen süperlig özlemini onlar sona erdirdi hepsi harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR]
|
m.ali bi bombacı halil vardı gökhan bozkaya mehmet yıldız burak akdiş....
|
ozan beyaz da olabilir . . .
|
Vestel Manisaspor
& Sivasspor 11 Şubat 2006 Saat 16:30 VS mac saat 16 .30 da imiş arkadaşlar cumartesi |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]tek tek saymak yerine beni düşüncem süper lige çıkmasında hepsinin rolü var...süper lige çıkarken emeği geçen başta sayın başkan mecnun OTYAKMAZ teknik patron ismail KARTAL ve futbolcu arkadaşlara sonsuz teşekkürler... sivas mu altın adamları unutmayacak...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
bence Hayrettin Yerkikaya
|
benim favorim de hayrettin süper bi sol kanat oyuncusu avrupa standartlarında bir oyuncu . . .
|
Sivassporumuz ikinci ligdeyken bir oyuncumuz vardi ILKER,fenerbahceden gelmisti galiba,SIvassporumda suana kadar gordugum eniyi futbolcu,topu kendi cezasahamizdan alip rakip kaleye tek basina gider gol atardi,bir macta iki kere yaptigini bilirim.
Bence unutulmayacak futbolcu ILKER |
ilker sitar mı ? yoksa başka ilker mi ?
|
Soyadini hatirlayamiyorum,ama kendisi kaptandi o donemlerde
|
-->: Sivasspor`un unutulmayanı kim???
Bence,geçen yılın unutulmayanları,
Muhammet Ali Kurtuluş Serkan Erçetin Ufuk Ateş Ertuğrul Arslan Can Arat tı. Bu yılın ve inşallah önümüzdeki yıllardada asla unutulmayacak olan; Hayrettin Yerlikaya. |
[B][I]Bence Süper Lige Cikmamizda en büyük payi olan ve
2005/2006 1.ci sezon sonu ihrac edilip Diyarbakirda Ilahlasan Kaptan MUHAMMED ALI´dir[/I][/B] |
can arat geri döndü fener e hem o çok genç ve tecrübesiz çabuk unutulur . . . ama ertuğrul hayrettin ya da mohamed ali unutulmaz kolay kolay . . .
|
bence muhammed ali sivasımıza emeği cok
|
olabilir ama ben hayrettinde ısrarlıyım . . .
|
[B]Kaptanımız MUHAMMED ALİ'NİN YERİNİ KİMSE DOLDURAMAZ....
HEM FUTBOLCULUĞUYLA HEMDE KİŞİLİĞİYLE UNUTULMAZLAR ARASINDA ZİRVEDE OLACAĞINA İNANIYORUM[/B] |
[QUOTE=Nilay]Bence,geçen yılın unutulmayanları,
Muhammet Ali Kurtuluş Serkan Erçetin Ufuk Ateş Ertuğrul Arslan Can Arat tı. Bu yılın ve inşallah önümüzdeki yıllardada asla unutulmayacak olan; Hayrettin Yerlikaya.[/QUOTE] ........................... |
Muhammet Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız |
benim favorim mohammed kurtuluş
|
[QUOTE=aircan]vaaaaayyy be Tolga Seyhan in Sivasspor formasini giydigini bilmiyordum, ama benim tercihim Mehmet Yildiz. Sivassporu takip ettim edeli hep bizdeydi tek bi ara gitmisti. Ve Mohammed Ali=Lider kisiligilikli tek kaptanimiz. Insallah mutlu olur Diyar da.[/QUOTE]
Sanırım Tolga nın soyadı yanlıs yazılmıs.Gerçeği Tolga Tag. Yukarıda yazılmamıs ama 99-02 arası kalemizi koruyan Abdullah Arslan ve büyük kaptan Mohamed Ali baştaçlarımız. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bence A.Turan....taa 3.ligdeyken ortasahada oynardı kendisi..Sivas tribünlerinden çok küfürü yedi..[/FONT][/B]
|
tek kelime ile hayrettin. birde ufuk ateşi çok severim altayda iyi gidiyor
|
bombacı halil ve kaleci abdullah
|
HAYRETTIN VE HAKKI..........
|
katılıyorum bi de mohamed ali yi eklersek . . .
|
ya aklima gelmiyor ismi, ama hatirlayaniniz olacaktir muhakkak. 4-5 sene evvel. belkide 5-6? Allah-u Alem, tam bilemiyecegim ama bi defansta oyuncumuz vardi, libero, olgun bir futbolcuydu, Atillayla birlikte oynuyorlardi defansta, daha sonra sanirsam Antalyaspora, ordanda D.C Divrigine mi ne gelmisti. Kaptanlikta yapti bi dönem, hafiften uzun sacli yakisikli bir futbolcuydu. Ama gercektende de takimi defansta iyi toparlayip, topu oyuna süper sokardi. Adini bilen varsa yazsin lütfen
|
[B][B]Arkadaşlar Unuttuğunuz Kimsenin Söylemediği Var O da Geçen Sene Bence En büyük emeği geçen kalecimiz [COLOR="Red"]YAVUZ ERAYDIN[/COLOR] dır...[/B][/B]
|
[I][B][CENTER][COLOR="Navy"]ALMANYADA DOĞDU
SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA.... TABİKİ GÖKHAN BOZKAYA...[/COLOR][/CENTER][/B][/I] |
ewet yaw yavuz u unuttuk geçen sene çok büyük katkısı oldu takıma . . .
|
[QUOTE=ReDYiGiDo][B][B]Arkadaşlar Unuttuğunuz Kimsenin Söylemediği Var O da Geçen Sene Bence En büyük emeği geçen kalecimiz [COLOR="Red"]YAVUZ ERAYDIN[/COLOR] dır...[/B][/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]hatırlattığınız için teşekkürler...:)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:14. |