![]() |
FİLELERİN EFENDİSİ KALEDE
Cezası nedeniyle 4 maçtır yerini alamayan Petkoviç bugün takımdaki yerini olacak
[B] [/B] Turkcell Süper Lig’inin en başarılı kalecilerinden birisi olan Petkoviç, bugün takımdaki yerini alacak. Kayserispor maçında yaptığı hareket ile Futbol Federasyonu tarafından ağır bir cezaya carptırılan Petkoviç, 4 hafta gibi uzun bir süre takımından uzak kaldı. Sivasspor’un en gözde futbolcularından birisi olan Petkoviç, Kırmızı-beyazlı takımın formasını giydiği maçlarında garantisi durumunda. Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinin başında yer alan Petkoviç, bununla birlikte takımının en başarılı futbolcuları arasında da yer alıyor. 4 haftadır forma giyemediği için büyük bin üzüntü içerisinde olduğunu belirten Petkoviç, “Hak etmediğim bir ceza aldım. Takımımdan ve formamdan da uzak kaldım. Ama artık cezam bitti. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Vestel Manisaspor maçında elimden gelen her şeyi yapıp takımımın galibiyet almasına katkıda bulunmak istiyorum”dedi |
-->: FİLELERİN EFENDİSİ KALEDE
ISTE FILENIN KAPLANI GERI GELDI LORANTA GÜVENMIYORUM YEDEKTE OTURTA BILIR
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SİVASSPOR GEÇİLMEZ...KALECİMİZ ARTIK YERİNİ ALIYOR..ÇOK ÖZLEMİŞTİK ONU..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]petko geldi ama ben oğuzu anlamadım gerçi yediğimiz gollerde pek hata göremedim ama malatyada süper bi oğuz vardı hayret ettim yozgatta ya baya bi hayal kırıklığı yaşattı bize....[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
bu 4 maç ceza verenl allahın cezaları allah belanızı versin..
işte geldi petko..inşallah yenecez manisalakları..hadi yiğidom..nolur yen bu maçı.. |
PETKOW...........
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]PETKOW KALEYİ Bİ AN ÖNCE DEVRALMALI O ADAM KULUBEYE ASLA YAKIŞMAZ!...
HOŞGELDİN PETKOW GEÇİLMEZ ;)[/FONT][/CENTER][/B] |
İLK YARIDAKİ PERFORMANSINI ŞİMDİDE GÖSTEREREK KALEMİZİ ARTIK GOLE KARŞI KAPAMASILAZIM VE BUNDA DA BAŞARILI OLACAKTIR.
|
Haydi kaleye petko oguzu bide kaleye gecirme guvenmiyorum oguza ihtiyacimiz var sana
|
filenin efendisi sivasa kurtaracak bundan sonra
|
İnşallah bundan sonra bir daha amatörce haraket yapıp hem kendini hem takımını yakmaz.
|
[QUOTE=yagci58]ISTE FILENIN KAPLANI GERI GELDI LORANTA GÜVENMIYORUM YEDEKTE OTURTA BILIR[/QUOTE]
haklısın abi lorant onu da yedek bırakır |
bence oguza haksizlik ediyosunuz yarin birgunoguza muhtac olursak ozaman anlariz oguzunda degerini hatali olabilir ama kasitli oldugunu sanmiyom tecrube meselesi bu bence
|
inşallah manisa'da kalede olu petko
|
Sana güveniyorum petko yüzümü kara çıkarma heeeeeeeee
|
petkoviç eminim yine aynı performanstadır .
petko kalemizde bir dev gibi. |
petkoviç eminim yine aynı performanstadır .
petkoviç sayesinde daha çok mac kazanacağız |
filelerin efendisi petkoviçe çalışmalarında başarılar dilerim....................
|
petkoviçi her zaman yanındayız..........................
|
insallah iyi olur...
az gol atip hic yemeden kazaniriz... slmlar özsivasli bugra... |
DÜNDÜ AMA Bİ İŞE YARAMADI YEDİĞİ O 3 GOL DE BİR BİRİNDEN SAÇMA İDİ
|
defansın (efendileri) yerlerinde yoktuki fileninki naapsın
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Takımımız her yerde sos veriyor...Acilen bir çözüm lazım...Haftaya Kallanın takıma katılması ile birlikte defans kurgumuz Hakkı,Kalla,Hayrettin ve Murat Duman olur...Defansta oynayan Fran Sergio ise esas yerine ön liberoya geçerse daha başarılı oluruz ve Petkoviçte artık daha rahat maçlar çıkarır diye umuyorum....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=Champion_58]defansın (efendileri) yerlerinde yoktuki fileninki naapsın[/QUOTE]
:) :D :confused: :mad: |
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]YİĞİDOLAR ŞİMDİ BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI...HER TAKIMIN BU TÜR DÜŞÜŞLERİ OLABİLİR...ÖNEMLİ OLAN BU TÜR GÜNLERDEDE TAKIMIMIZIN VE CAMİAMIZIN YANINDA OLABİLMEKTİR...İNŞALLAH BU TÜR BU KÖTÜ GÜNLERE BİR DUR DİYECEĞİZ...BİZİM İÇİN GALATASARAY MAÇI BİR TARİHİ FIRSAT İNŞALLAH BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
maşallah filenin efendisi güzel maç çıkardı
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]RADYODAN DİNLEDİĞİMİZ KADARIYLA 2.GOLDE HATASI VAR DEDİ...4 MAÇ SONRA ÇIKTIĞI İLK MAÇTA 3 GOL YEMESİ HOŞ OLMADI..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
filelerin efendisi 25 m den golmu yenir bu nasil efendilik
|
[QUOTE=Champion_58]defansın (efendileri) yerlerinde yoktuki fileninki naapsın[/QUOTE]
13 tane yeni transfer yaptik bi kallanin yerini dolduramadikmi ilk yari itibariyle yapilan istatistiklerde ilk 10 da 4 sivassporlu oyuncu var petkovic hayrettin hakki sercio ilk yarinin en iyi ilk 10 kisi icinde olan bu kisiler bugun yok muydu sahada alistik artik uc yemeye haftaya galatasaray da üc atarsa sasmam |
[B][I]insallah en kısa zamanda takımımız toparlanarak eskı performansını sergıler[/I][/B]
|
petkovic gercekten iyi bir kaleci ona guveniyoruz bu guvenimizi bosa cikarmayacagina eminim
|
[B]walla bu moral oldu inş düzelıcektır bu durummm..!![/B]
|
[QUOTE=twity_58][B]walla bu moral oldu inş düzelıcektır bu durummm..!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]inşaallah........ :([/FONT][/I][/B][/COLOR] |
insallah takımımıza moral kaynagı olurda bıran once kalkısa gecerız
|
Petkoviçin daha kırışığı açılmadı herhalde.bunların dini imanı para maddi olarak canlarını yakalım.keyfi takımı 5 maç bırakmanın sancısını bize çektirdi birazda kendi çeksin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41. |