![]() |
FORMA NERDE VEKAC PARA
SELAM HEMSOLARIM BEN AUSTRIAYDA YASIYORUM VE SIVASSPORUN FORMASINI ISTIYORUM AMA KAC PARA VE SIVASIN NERELERINDE SATIRYIOR
|
bende istiyorum ama nerde satıldığını bilimiyorum sivasda satarlar ahh bi storemiz olsaaa
|
İSTASYON CADDESİNDE SİVASSPOR ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI BÜFE VAR ORDA POLAR ,ŞAPKA,FORMA,BAYRAK VS ÜRÜNLER MEVCUT FİYATLAR 35-40 MİLYON ARASI....
|
[quote=ultraSivas_58]İSTASYON CADDESİNDE SİVASSPOR ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI BÜFE VAR ORDA POLAR ,ŞAPKA,FORMA,BAYRAK VS ÜRÜNLER MEVCUT FİYATLAR 35-40 MİLYON ARASI....[/quote]
[size=4][b][i]Onur lan bilmediğin hiçbişeyde yok valla helal olsun..[/i][/b][/size] |
[color=darkred][i][b]ONURUN BİLMESİNE GEREK YOK ABİ SİVASTA OLUPTA İSTASYONDA TUR ATAN HERKES GÖRÜR ZATEN :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
İDDA EDİYOM İSTASYON CADDESİNDE Kİ KALDIRIMLARIN SAYISINI BENDE İYİ BİLEN YOK.. :lol:
|
kaç tane söyle bakalım
|
ESKİ PARKELER Mİ YOKSA YENİ KARE PARKELER Mİ? :lol:
|
[size=6]ikiside..kırklar apartmanı ile eski vali köşkünün arasında kaç parke var ??? :D :D :D [/size]
|
[size=6][color=red] :lol: birazdan sayip gelecek galiba :lol: [/color][/size]
|
yok aklımda bak şimdi kırklar, kaptanlar sitesi olarak değişti ordan vilayet konağının önüne kadar yeni kare parkeler toplam 3356 adet belki bir tanede yalnışlık olabilir ama en kısa zaman da tekrar sayacam...
|
[size=6]hesap makinası göndereyim mi gardaş[/size]
|
[quote=ultraSivas_58]yok aklımda bak şimdi kırklar, kaptanlar sitesi olarak değişti ordan vilayet konağının önüne kadar yeni kare parkeler toplam 3356 adet belki bir tanede yalnışlık olabilir ama en kısa zaman da tekrar sayacam...[/quote]
[size=6][color=red]senden sasmamasi lazim sasarsa sasirirdim zaten gardas[/color][/size] |
yok gardaşım sayısı bellide metre kare hesabı zor biraz.. :lol:
|
n'olacak senelerdir kaldırımları gezmekten eskittik...
|
[quote=ultraSivas_58]ESKİ PARKELER Mİ YOKSA YENİ KARE PARKELER Mİ? :lol:[/quote]
[color=red][i][b]BUNA DİYECEK LAFIM YOK OKADAR ÇOK GEZMİYORUM O CADDEDE.AYRICA BİLMESEKTE OLUR....[/b][/i][/color] |
[quote=ultraSivas_58]İDDA EDİYOM İSTASYON CADDESİNDE Kİ KALDIRIMLARIN SAYISINI BENDE İYİ BİLEN YOK.. :lol:[/quote]
[b]kaç tane???????[/b] |
İSTANBULDA NEREDE VAR
|
laa onur bekle aggga bende geliyorum beraber bi daha sayalım kaldırımları :=))))
duwarlara yazı yazalım :=))) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |