SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FELAKET KAPIDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6193)

SivasSpor.Com 11.02.2006 20:23

FELAKET KAPIDA

Deplasmanda Vestel Manisapor karşısına mutlak galibiyet hedefleyerek giden Sivasspor, ilk dakikalarda öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. 10 haftadır galibiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekipte ilerisi pek umut vermiyor.

Ligin 21. haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşan Sivasspor, Hayrettin’in 8. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen, bu üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.
İbre tersine döndü ve ilk yarıda puansız gönderdiğimiz Vestel Manisaspor karşısında hem ikili averajdan olduk, hemde Vestel Manisaspor’a ciddi bir moral kazandıran bir mağlubiyet aldık. İki haftadır kalesinde yarım düzine gol gören Sivasspor, ilk yarıya oranla oldukça kötü bir çizgide ilerliyor.
Ligin ilk yarısında haftalarca kalesinde 5 gol bile görmeyen Sivasspor, alışılmışın dışında bir oyun anlayışıyla averajını bir anda -3’lere düşürdü. İlerisi için tehlike sinyalleri veren Sivasspor’da gözler yönetimin yapacağı açıklamalarda ve Teknik Direktör Verner Lorant’ın ajandasın da.
Önümüzdeki hafta kendi evimizde lig ikincisi Galatasaray gibi güçlü bir rakiple karşılaşacak olmamız ise, son derece moralsiz kırmızı-beyazlı ekip için ayrı bir handikap.
Teknik heyette değişiklik olup - olmayacağı söylentileri ile karşı karşıya kalan Sivasspor’da yönetimin ve teknik heyetin nasıl bir karar vereceği ise ayrı bir merak konusu.
Teknik Direktör Lorant’ın Süper ligde Sivasspor gibi bir camiayı bırakıp Alman ikinci liginden bir takımı çalıştırmaya talip olup olmayacağı veya başka bir takıma gidip gitmeyeceği ise hafta içinde açıklık getirilmesi beklenen ayrı bir konu.
Sivasspor’un Teknik Direktör Lorant ile arasında nasıl bir resmi sözleşme var, bu sözleşmenin feshi halinde takımın menfaatlerinin korunup korunmayacağı diğer bir konu.

Bizim Sivas Gazetesi

SEMİH-58 11.02.2006 20:28

-->: FELAKET KAPIDA

düşüşe geçtik ama belli olmaz

DJMuRaT 11.02.2006 20:30

[B][FONT="Comic Sans MS"]Takımın üstünde bi belirsizlik olduğu çok açık...Bence Lorant takımı kurarkende rahat değil....İnş. Gs maçıyla diyecem ama ....her maç öncesi bulunduğumuz temennilerde bulunmakta istemiyorum...bu 11.maç olacak..Allah sonumuzu hayreylesin...[/FONT][/B]

volkan 11.02.2006 20:42

Abi hep lorantın işleri bu işler.Baştan beri yok alman disipliniymiş falan filan.Bu adam takımdaki adamlara bi güven bile vermiyo.Çekiyo defansa.aman ha aslanlarım gol yemeyinde ne olursa olsun.He bide gol atarsanız hemen defansa.Böyle işmi olur ya lorantın gitmesi lazım.Futbolcularımız başta kendilerini kanıt için saldırdılar sağolsunlar ama bu güven kırıldı.LORANTSIZ SİVAS The Best..:(:(:(:(

ayhandemir58 11.02.2006 21:42

Herry Lorant gitmek istiyorsa gitsin ama takıma zarar vermeden.Yönetimin bir an önce Lorant la konuşup konuyu açıklığa kavuşturması gerekir.Çünkü beli
rsizlik oyuncuların performansını olumsuz etkiliyor.
Sorun güven kaybı gibi geliyor bana,ama herkesin olumlu katkılarıyla bu günlerin aşılacağına inanıyorum.

1967_DERNEK_10UR 11.02.2006 21:42

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]FELAKET DİE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ..LİGİ 15.SIRADA BİŞE BİTİRSEK BÜYÜK BAŞARI..BU DURAKLAMAYI EN KISA ZAMANDA ATLATACAZ..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

sinan58_34 11.02.2006 21:47

[B][I][COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ BULUNDUGU NOKTAYA BI COK ENGELLI ASIP GELDI KOLAY KOLAY DA BU ENGEBELI YOLDA KIMSEYE YERINI VERMEYECEK INSALLAH HERSEYI ZAMAN GOSTERECEK [/COLOR][/I][/B]

5841 11.02.2006 21:48

[B]PANİK YAPMAMIZA GEREK YOK. COK ZORLUKLARAI AŞIP GELDIK. BİZ BU İŞ BAŞARACAGIZ.[/B]

agca58 11.02.2006 22:21

yoksa ilk yarıdaki başarı tesadüfmüydü diye düşünesim geliyo

erhan5834 11.02.2006 22:38

[QUOTE=SivasSpor.Com]Deplasmanda Vestel Manisapor karşısına mutlak galibiyet hedefleyerek giden Sivasspor, ilk dakikalarda öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. 10 haftadır galibiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekipte ilerisi pek umut vermiyor.

Ligin 21. haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşan Sivasspor, Hayrettin’in 8. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen, bu üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.
İbre tersine döndü ve ilk yarıda puansız gönderdiğimiz Vestel Manisaspor karşısında hem ikili averajdan olduk, hemde Vestel Manisaspor’a ciddi bir moral kazandıran bir mağlubiyet aldık. İki haftadır kalesinde yarım düzine gol gören Sivasspor, ilk yarıya oranla oldukça kötü bir çizgide ilerliyor.
Ligin ilk yarısında haftalarca kalesinde 5 gol bile görmeyen Sivasspor, alışılmışın dışında bir oyun anlayışıyla averajını bir anda -3’lere düşürdü. İlerisi için tehlike sinyalleri veren Sivasspor’da gözler yönetimin yapacağı açıklamalarda ve Teknik Direktör Verner Lorant’ın ajandasın da.
Önümüzdeki hafta kendi evimizde lig ikincisi Galatasaray gibi güçlü bir rakiple karşılaşacak olmamız ise, son derece moralsiz kırmızı-beyazlı ekip için ayrı bir handikap.
Teknik heyette değişiklik olup - olmayacağı söylentileri ile karşı karşıya kalan Sivasspor’da yönetimin ve teknik heyetin nasıl bir karar vereceği ise ayrı bir merak konusu.
Teknik Direktör Lorant’ın Süper ligde Sivasspor gibi bir camiayı bırakıp Alman ikinci liginden bir takımı çalıştırmaya talip olup olmayacağı veya başka bir takıma gidip gitmeyeceği ise hafta içinde açıklık getirilmesi beklenen ayrı bir konu.
Sivasspor’un Teknik Direktör Lorant ile arasında nasıl bir resmi sözleşme var, bu sözleşmenin feshi halinde takımın menfaatlerinin korunup korunmayacağı diğer bir konu.

Bizim Sivas Gazetesi[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]her düşüşün çıkışıda olacak inşallah takım zor günler yaşıyo ama bu günlerde geçer muhtemelen 8 yada 9 . sıraya düşecez ama iyi olur inşallah.....[/FONT][/CENTER][/I][/B]

avare 11.02.2006 23:23

acilen yeni bir kan bulunmali takimi atesliyecek iyi motive edecek ve takimi eski gucune kavusturacak yeni bir teknik direktore ihtiyacimiz var
yeni oyuncu transferi yapamiyacagimiza gore en son cikar yol bu

hattab 11.02.2006 23:44

ben bu aciklamalarin hepsine toslarim ayriyetende bir efkar narasi atarim uleyn
EYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ULEN YERIM TAVUGU CUCUGU BIZ SIVASI SIVASSPOR BIRINCI LIGE CIKMADANDA SEVIYORDUK HERKES AKLINI BASINA ALSIN SIVASIN YUCELMEYE IHTIYACI YOK SIVAS YUCELTIR INSANI FUTBOLCULAR YONETIM TEKNIK KADRO HEPSI BILSINKI ONLAR YOKKENDE SIVAS VARDI VAR OLMAYADA DEVAM EDECEK HERKES ISINI CIDDI YAPARSA EN BUYUK FAYDAYI ONLAR GORUR YAPMAZSALARDA SIVAS YINE SIVAS DIR SIVASDA KALACAKTIR
OKADARRRRRRRR

superglam 11.02.2006 23:45

Arkadaşlar acıkcası kim ne derse desin bu başlığı hiç sevmedim.. Felaket tellalığı yapılıyor.. Bunun yerine "takımımıza destek zamanı" dense daha iyi olurdu.. neyse sakın yanlış anlaşılmasın ben ikicilik yapmak için söylemiyorum.. Bazı duygularını saklayamayan arkadaşlarımızında olduğunu düşünerek lütfen daha dikkatli sözler seçelim.. Bu olay basit değil.. rica ediyorum..

Başlık açan arkadaşlara ve site yöneticilerine şu zamanda daha çok iş düşüyor lütfen daha dikkatli olalım..

Sivasspor.com1

hattab 11.02.2006 23:49

ben bu aciklamalarin hepsine toslarim ayriyetende bir efkar narasi atarim uleyn
EYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ULEN YERIM TAVUGU CUCUGU BIZ SIVASI SIVASSPOR BIRINCI LIGE CIKMADANDA SEVIYORDUK HERKES AKLINI BASINA ALSIN SIVASIN YUCELMEYE IHTIYACI YOK SIVAS YUCELTIR INSANI FUTBOLCULAR YONETIM TEKNIK KADRO HEPSI BILSINKI ONLAR YOKKENDE SIVAS VARDI VAR OLMAYADA DEVAM EDECEK HERKES ISINI CIDDI YAPARSA EN BUYUK FAYDAYI ONLAR GORUR YAPMAZSALARDA SIVAS YINE SIVAS DIR SIVASDA KALACAKTIR
OKADARRRRRRRR
AYRIYETEN SUNUDA BELIRTEYIM TAMAM PARA YOK KADRO YUOK BILMEME NE YOKDA NEDEN BU KADAR IDDIALI KONUSUYO GARDASLAR BU INSANLAR HALA ANLAM VEREMEDIM

avare 12.02.2006 01:41

ortada felaketlik bisey yok biz bu ligde kalacagiz kimsenin süphesi olmasin sivasspor bu lige yeni cikti boyle sonclar olacaktir icinizi serin tutun

RÜTBESİZ ASKER 12.02.2006 07:59

Bunun böyle olacağı açık seçik ortadaydı herkes devre arsında takımlarındaki eksik mevkileri görüp yerlerini dolduracak trasfer yaparken,bir elimizde bulunan en iyi futbolcumuz Muhammedi,hiç oynatmadığımız süper liğe çıkmamıza en çok emeği olan Ertuğrul'u 1,5 maç şans tanıdığımız ve omaçlardada harikalar yaratan İlhanı verdik.Hele birde yerlerine aldıklarımıza bir bakın Süper ligin son sırasına düşmüş takımın bile beğenmediği futbolcular ve 2. lig 3.ligde oynayan futbolcular işte beklenende ortada çok şükürkü ilk yarı 25 puan aldıkta biraz sermayemiz var.

cavres__ss 12.02.2006 08:21

ilk yarıdaki takım nerder şimdi takım düzeni nerde bu takım böyle giderse bilmiyorum artık

juventus1994 12.02.2006 09:05

Arkadaşlar Siz Bu UEFA KUPASI'nı unutun biz bu gidişle 2.A katagori'sine bile düşebiliriz

Etem-Murat 12.02.2006 09:37

[COLOR="Red"]Felaket kapıda lafı ne kadar doğru olduğunu dün gözlerimle gördüm için desdekliyorum dünkü manisa macını seyreterken sivas sporu tanıyamadım takım nerdeyse 3 pas yapamadık bir şu cekemedik bu takım nasıl ourda dan dun vur ileriye ne olura olsun diye bir mac tı felaket tellallığı yapmayalım ama bu gideişi hiç hiç beğenmedim önümüzdeki telikeli 2 mac var bunlardan puan alamazsak taaaaaaa 15 sıraları görebiliriz inşallah ben yanılırım[/COLOR]

alimuharrem58 12.02.2006 09:50

ŞİMDİDEN ÜMİTSİZLİGE KAPILMAYA GEREK YOK

LİG DAHA BİTMEDİ

BEN İNANIYORUM BU KOTU GUNLER GERI DE KALACAK

Arif Coşkun 12.02.2006 10:00

İkinci yarının ilk 2 maçı bizim için çok önemliydi,bu maçların en az birini almamız gerekiyordu,ne yazıkki bunu başaramadık,önümüzde çok zor bir maç lig ikincisi ve şampiyonluğa oynayan bir takımla maçımız,sözün doğrusu benim bu maçtanda fazla ümidim yok dersem yalan söylemiş olmam.Tek temennimiz puan sıralamasında bizim altımızda olan takımlarında puan kaybetmeleri,yalnız tersi olursa ona birşey diyemeyiz tabiki.Sürekli kan kaybediyoruz 10 haftadır kazanamayan bir takımda bir şeylerin eksik olduğu apaçık,iligili kişiler oturup tedaviye hemen başlamalı,biz taraftarlar olarakta eleştirilerimizi bilinçli,moral bouzcu değil, ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında yer alacağımızı belirtip hep beraber bu takımı eski günlerine döndürmek için çalışmalıyız.

DJMuRaT 12.02.2006 10:46

[QUOTE=arifcoskun]İkinci yarının ilk 2 maçı bizim için çok önemliydi,bu maçların en az birini almamız gerekiyordu,ne yazıkki bunu başaramadık,önümüzde çok zor bir maç lig ikincisi ve şampiyonluğa oynayan bir takımla maçımız,sözün doğrusu benim bu maçtanda fazla ümidim yok dersem yalan söylemiş olmam.Tek temennimiz puan sıralamasında bizim altımızda olan takımlarında puan kaybetmeleri,yalnız tersi olursa ona birşey diyemeyiz tabiki.Sürekli kan kaybediyoruz 10 haftadır kazanamayan bir takımda bir şeylerin eksik olduğu apaçık,iligili kişiler oturup tedaviye hemen başlamalı,biz taraftarlar olarakta eleştirilerimizi bilinçli,moral bouzcu değil, ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında yer alacağımızı belirtip hep beraber bu takımı eski günlerine döndürmek için çalışmalıyız.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Abi düşüncelerine aynen katılıyorum.....[/FONT][/B]

ercan_dpinar 12.02.2006 11:16

loranta oldoum olası inanmadım her gittiği takımda aynı seneryolar birbinin aynısı defolsun gitsin sivasspra yakışmıyordu bile senelerce 1.ligin hasretini çektim bu yaşıma kadar bir alman köylüsü gelip bizlerin hayallerini yıkmaya hakkı yok çok zor geldik biz buralara kolayda inmeyeceğiz ALLAH,in izniyle bu yenilgiler yüzünden siteye giresim gelmiyor inşallah düzeliriz diyorum ve bize yakışan bir hoca

twity_58 12.02.2006 12:04

[B]her düsüsün bir cıkısı olacaktır fakat bu 11. mactada yani gs macında da olmuyacaktır..!![/B]

MERDO 12.02.2006 12:17

DÜŞÜYORUUUUUUUZ !!!!! ACİL ÖNLEM ALINSINN

MERİÇ 12.02.2006 13:22

inşallah takım kendine gelir ve bu durum biter....

deli_yigido 12.02.2006 13:57

ŞiMdi NoLaCak..!!

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Lorant bütün dengeleri alt üst etti şimdi ise kaçiyor haa nolduu[/B][/FONT][/COLOR]

serhankaburcuk 12.02.2006 13:59

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İyi günde herkes taraftardır önemli olan kötü gündede taraftar olabilmek...Felaket diye bişeyi ben duymak istemiyorum takımımız halen ilk 10 un içinde ve geride koskoca bir 14 maç var...Herşey olabilir biz kenetlenmeliyiz....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

AMCA58 12.02.2006 14:05

[QUOTE=arifcoskun]İkinci yarının ilk 2 maçı bizim için çok önemliydi,bu maçların en az birini almamız gerekiyordu,ne yazıkki bunu başaramadık,önümüzde çok zor bir maç lig ikincisi ve şampiyonluğa oynayan bir takımla maçımız,sözün doğrusu benim bu maçtanda fazla ümidim yok dersem yalan söylemiş olmam.Tek temennimiz puan sıralamasında bizim altımızda olan takımlarında puan kaybetmeleri,yalnız tersi olursa ona birşey diyemeyiz tabiki.Sürekli kan kaybediyoruz 10 haftadır kazanamayan bir takımda bir şeylerin eksik olduğu apaçık,iligili kişiler oturup tedaviye hemen başlamalı,biz taraftarlar olarakta eleştirilerimizi bilinçli,moral bouzcu değil, ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında yer alacağımızı belirtip hep beraber bu takımı eski günlerine döndürmek için çalışmalıyız.[/QUOTE]
[B]ARİF BEYE KATILMAMAK ELDE DEĞİL.EVET BIRAKALIM FELAKET SENARYOLARINI DA DAHA ÇOK NASIL DESTEK VERİRİZİ DÜŞÜNELİM BENCE.
UMUDUMUZU KAYBETMEMEMİZ LAZIM.[/B]

alimuharrem58 12.02.2006 15:22

SİVASSSPORA DESTEK ZAMANI GERCEK YİĞİDO ŞİMDİ BELLİ OLACAK

aşıksivaslı 12.02.2006 15:29

arkadaşlar başkanımız acil çare bulması lazım bu konuya loranta son şansı vermesi lazım yeter artık:mad:

sivaslıavukat 12.02.2006 16:30

Hep destek her zaman destek ancak tek kabahatli teknik direktör olmasa gerek .

emirhan58 12.02.2006 18:20

[B][I][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ya bu Lorant'in ne yaptigini anlayamadik gitti. UEFA dernek kume dusmemeye oynuyoruz. Kalkmis adam bir de kapris yapiyor. Yonetim acilen kotu gidise dur demesi lazim yoksa 2-3 hafta sonrasini dusunmek bile istemiyorum...[/FONT][/COLOR][/I][/B]

BEDIRLI58 12.02.2006 19:23

rezilligin daniskasi

[COLOR="Red"]ya kardesim bu nasil is anlamadim gitti.elinde süper yetenekler var sen onlari saga sol gönder ondan sonra sikinti yasa.bir transfer yapacaksin halaa bekliyorsun.3 aydan yabancini göndereli sen o zamandan bu zamana oyuncu bakip arastirmiyorsun bu nasil anlayis ya,hele bir balili var ne oynatiyorsun ne gönderiyorsun orasi besi ciftligimi.arkadaslar kusura bakmayin cok sinirliyim,
surda küme düsmemize ramak kalmis sonuncu ile 7 puan fark kalmis düsünebiliyormusun ertugrul gibi bir yetenegin var ilk yari 10 dakika bile oynatmadi simdi bursaya kiralamislar,takimin kaptanini diyarbakira ver oda ilk macinda 2 gol birden atti sorunlar var ama anlamak münkün degil.....[/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 12.02.2006 19:34

-->: rezilligin daniskasi

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]NO COMMENT...........[/FONT][/CENTER][/I][/B]

brave_eagle58 12.02.2006 21:25

TAKIMIN DURUMU KÖTÜ YÖNETİM NE YAPACAK BÖYLE GİDERSE ALLAH KORUSUN DÜŞER BU TAKIM AS FUTBOLCULARI GÖNDERDİLER GİTTİLER TAKIMLARINDA BAŞARISIZ FUTBOLCULARI ALDILAR LORANT DA BİRŞEY YAPAMAZ YERLİ HOCA ŞART İŞİMİZ YAŞ ARKADAŞLAR HEMDE ÇOK ZOR SEN ERTUĞRUL ARSLAN 'I MOHAMMET ALİYİ MEHMET YILDIZI SATARSAN İŞTE BÖYLE OLUR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Sivasspor.com1

hiko58 12.02.2006 22:00

herkes gücüne göre konuşacak.bütün takımlar bir sürü transfer yaptı.kadrolarını güçlendirdi.sivasspor kimi aldı allah aşkına.paramız yoksa alamıyorsak bizim yerimiz birinci lig değil arkadaş.bu kadar rezalet olamaz.geldiğimiz yere geri gidiyoruz.lorant ne yapsın.çıkıp kendimi oynasın.gücümüz bu kadar.şapkamızı önümüze alıp iyice düşünelim.hayallerle yaşayanlar birgün bitmeye mahkum olurlar....

yusufgucuklu58 12.02.2006 22:13

Herkez icin hayirlisi olsun.Onemli olan taraftar kala bilmek!

dogukan58 12.02.2006 23:18

hep taraftardık zaten hepte öööyle kalıcaz ,,,,,,
biz üçüncü ligdeykende sivassporluyduk şimdide sivassporluyuz ama biraz hüznümüz var tabii

1967_CLUB_ÖZGÜR 13.02.2006 00:06

İNŞALLAH DAHA GÜZEL YERLERDE OLURUZ...!!!...

[B][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]BUUDAAA GELİİRRRR BUUDAAAA geçer dayanmalıyızzz dayanmalıyızzzz....[/FONT][/COLOR][/CENTER][/B]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İNŞALLA BU KOTU GİDİŞE Bİ SON VERİP...SERİYİ YAKALAYACAZ.........ZOR GİBİ GORUNUYOR AMA NAPALIM.....İYİ DÜŞÜNMELİYİZ !...[/FONT][/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.