![]() |
TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL
Sivasspor`a otobüs alınması için yaklaşık bir yıl önce söz veren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`ün bu sözünü yerine getirmesi isteniyor. Geçtiğimiz yıl Sivas`a gelen ve Sivasspor yöneticilerini ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Sivasspor`a otobüs alımı için yardımda bulunacağının sözünü vermişti.
Yine otobüs alımı için yardım sözü veren hemşehrilerimiz Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse ve Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük`ün sözlerine yerine getirdiği ve kulübe 100`er milyar lira yardımda bulunduğu belirtildi. Sivasspor yönetimi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`ün kamoyu önünde verdiği sözü yerine getirmesi gerektiğini söylediler. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sivas ziyaretinde amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunacağınında sözünü vermiş, ancak aradan geçen yaklaşık bir yıla rağmen bu kondada hiç bir şey yapmadığı öğrenildi. |
-->: TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL
insallah sözünü tutar mustafa sarigül.unutmaz insallah
|
sözünü tutsun............
|
[B]UNUTULMAMALI Kİ;
UNUTMAYANLAR, TUTULUR; UNUTANLAR UNUTULUR...!!![/B] |
bir politikacidan daha ne beklersinki hepsi ayni
|
POLİTİKACI LARIN NORMAL HALLERİ.BİRİLERİ SORSUN BAKALIM MUSTAFA SARIGÜL BU SÖZÜNÜ HATIRLIYORMUYMUŞ.HATIRLIYORSADA SÖZÜNÜ TUTMALI BENCE....
|
Adam söz verdiyse tutmali........Yakisirmi erkeklige tutmamak
|
BEN MUSTAFA SARIGÜL ÜN SÖZÜNÜ TUTACAĞINA İNANIYORUM,EĞER SÖZÜNÜ TUTMAZASA DA BİR DAHA SİVASA UĞRAMASIN,SİVASLILARLA DA AYNI ORTAMLARDA BULUNMASIN..YAKIŞMAZ MUSTAFA SARIGÜL E SÖZÜNÜ TUTMAMAK
|
Erkek adam sözünde durur.
|
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]BEN ŞİŞLİDE OTURUYORUM VE SARIGULUN YANINA SIMDI GIT HATIRLAT EMINIM SOZUNU YEMEZ!!TABI KENDI CIKARLARI ICIN YAPIYORLAR O AYRI..ADAMIN YANINA GIDIP HATIRLATMADIKTAN SONRA NE BILSIN![/FONT][/COLOR]
|
sadece lafta kalmasin
|
ooo hacılar çok beklersiniz..işte bi siyasetçi vaadi..
|
selamünaleyküm sivas mitingini düzenleyen mitinğ organizetörüydüm evet böyle bir söz verdi ama orda kaldı başkanla çalıştığım için ve buzamana kadar hiç bir sözünde durmadı ki o söz o gün geçerliydi ve unutuldu siyaset yalandır orda verilir orda biter. birdaha hatırlanmaz hiç beklemeyin gardaşlar asla vaadi yerine getirmez.saygılarımla şişli çevre gönülleri başkanı zehra özbek
|
sayın mustafa sarıgül bey ben seni sözünü tutan bir belediye başkanı sanırdım ama yanılmışım beni hayal kırıklıgına ugrattın sözünde dur
|
[QUOTE=cindysivasli]selamünaleyküm sivas mitingini düzenleyen mitinğ organizetörüydüm evet böyle bir söz verdi ama orda kaldı başkanla çalıştığım için ve buzamana kadar hiç bir sözünde durmadı ki o söz o gün geçerliydi ve unutuldu siyaset yalandır orda verilir orda biter. birdaha hatırlanmaz hiç beklemeyin gardaşlar asla vaadi yerine getirmez.saygılarımla şişli çevre gönülleri başkanı zehra özbek[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Blue"]EVET HAKLISIN ZEHRA ABLA HATIRLATILMASSA O SOZ YERDE KALIR AMA BUNUDA SARIGUL E YAKIN OLAN AYNI ORTAMI PAYLASAN BUYUKLERIMIZIN HATIRLATMASI LAZIM BENCE SİZ HATIRLATIRSANIZ SONUCA ULASIRIZ [/COLOR][/I][/B] |
Ben bu yaziyi direk Musatafa Sarigule e-mail olarak gonderdim.Insaallah dikkate alir ve vermis oldugu sozu yerine getirir
|
TIRNAGIN VARSA KAFANI KAŞI DERLER. ŞU SÖZ VERDI BU SOZ VERDI DİYE KENDIMIZI KANDIRMIYALIM.SİVASLA BİR BAGI OLMAYAN SAN YARDIM EDERMI HEPDE BİR SİYASETCI SÖZU .:confused:
|
otobüs istiyoruz hemde en cafcaflısın dan tut sözünü sarıgül
|
Mustafa Sarıgül iyi bir siyasetci İstanbulda yaşayan hemşehrilerimizin oyunu almak için yapmış olduğu konuşma idi yapsa kendi memleketi olan Erzincan Spor'a yardım yapar.Siz kendi hemşehrimiz olan bürokratlar ve siyasetcilerden iş adamlarından yardım alabilirseniz elinizi öpüp başınıza koyun.İstanbullu hemşehrilerimiz gelecek seçimlerde Sayın Mustafa Sarıgül'e gereğini yapsınlar.
|
[B][QUOTE=fatih_5834][COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]BEN ŞİŞLİDE OTURUYORUM VE SARIGULUN YANINA SIMDI GIT HATIRLAT EMINIM SOZUNU YEMEZ!!TABI KENDI CIKARLARI ICIN YAPIYORLAR O AYRI..ADAMIN YANINA GIDIP HATIRLATMADIKTAN SONRA NE BILSIN![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
madem öyle bu görev sana düşer gardaş gidip sen hatırlatabilirsin bir Sivasspor taraftarı olarak....[/B] |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TUT SÖZÜNÜ SARIGÜL...[COLOR="Red"]YİĞİDO İHMALE GELMEZ !...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]
|
sarigule ihtiyacimiz yok bence alirsa alir almazsa almaz ona ihtiyacimiz yok yani
|
gitsin mecidiyekoyspora otobus alsin
|
Mustafa Sarıgül görünüm olarak mert delikanlı görünümde ve bunu her alanda kendide dile getiriyor ben anadolu çocuğuyum sözümün eriyim diye.İnsan yapabileceği şeye söz verir,madem söz verdi bu doğru ise,yerinede getirmesi gerekir.O zaman unutmuş ise hatırlatalım,ama nasıl? Mesela:Belediyenin web sayfaları yokmu belediyenin yada Mustafa Sarıgül'ün kendi e-mail adreslerini bulup e-mail yoluyla hatırlatma yapılabilir.Yaparsa yapar yapmazsa o zaman demekki göründüğü gibi biri değilmiş deriz,Şişli, Sivas'lının ağırlıklı olduğu bir bölge, onlarda gereken cevabı da sandıkta verir.
|
MUSTAFA SARIGÜL E-MAİL ADRESİ...
[email]baskan@sislibelediyesi.com[/email] |
sayın mustafa sarıgül birinci hanımın sivaslı yigido demek sözünde durmak demek haberin olooooo
|
UNUTULMAMALIKİ MİTİNGLERDE YADA OY TOPLAMA HAVASINDA VERİLEN SÖZLER, POLİTİKACILAR TARAFINDAN SÖYLENENLER HERZAMAN İSTEDİKLERİNİ ALDIKLARINDA, SÖYLEDİKLERİ YERDE KALIYOR. UNUTULMASINKİ, ORALARA SİZLERİ ÇIKARAN BİZLER HİÇBİRŞEYİ UNUTMAYIZ!!!
|
[email]baskan@sislibelediyesi.com[/email]
Güzel bir uslupla hatırlatma yapabileceğimiz, başkanın e-mail adresi,isteyen arkadaşlar e-mail yollayabilir. |
TIRNAGIN VARSA KAFANI KAŞI DERLER. ŞU SÖZ VERDI BU SOZ VERDI DİYE KENDIMIZI KANDIRMIYALIM.SİVASLA BİR BAGI OLMAYAN SAN YARDIM EDERMI HEPDE BİR SİYASETCI SÖZU .
__________________ SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR!! |
hayrola gardaş ne o sivasa gelen her siyasetcinin sözünü tutmuş olsaydı
sivas şimdiki sivasın iki katı daha büyür iki katı daha iyi bir durumda olurdu bu gününe kadar deniz getireceğim diyecek kadar palavracılar gördük biz ne fabrikalar ne iş almalar neler neler vaatler ettiler bu ötebus meselesi devede kulak olur yinede bekleyelim görelim diyelim |
TIRNAGIN VARSA KAFANI KAŞI DERLER. ŞU SÖZ VERDI BU SOZ VERDI DİYE KENDIMIZI KANDIRMIYALIM.SİVASLA BİR BAGI OLMAYAN SAN YARDIM EDERMI HEPDE BİR SİYASETCI SÖZU .
__________________hadiya doğrumu SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR!! |
[QUOTE=Etem-Murat]hayrola gardaş ne o sivasa gelen her siyasetcinin sözünü tutmuş olsaydı
sivas şimdiki sivasın iki katı daha büyür iki katı daha iyi bir durumda olurdu bu gününe kadar deniz getireceğim diyecek kadar palavracılar gördük biz ne fabrikalar ne iş almalar neler neler vaatler ettiler bu ötebus meselesi devede kulak olur yinede bekleyelim görelim diyelim[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Walla haklısın Etem abi...Siyasilere pek fazla üven olmaz...[/FONT][/B] |
[QUOTE=Etem-Murat]hayrola gardaş ne o sivasa gelen her siyasetcinin sözünü tutmuş olsaydı
sivas şimdiki sivasın iki katı daha büyür iki katı daha iyi bir durumda olurdu bu gününe kadar deniz getireceğim diyecek kadar palavracılar gördük biz ne fabrikalar ne iş almalar neler neler vaatler ettiler bu ötebus meselesi devede kulak olur yinede bekleyelim görelim diyelim[/QUOTE] haklısın gaaarrrrrddaaaşşşşş |
[B][I]AMA BENCE YINEDE BI HATIRLATILMASI LAZIM SİYASETCILER UYANIKTIR REKLAMNIN OLACAGINI BILE GOZONUNE GETIRSE BU ISE OLUR DER[/I][/B]
|
O ADAMIN LAFINA İNANILMAZ
|
ZAMANINDA WEREMEYECEKLERİNİ WAATEDİYORLAR SONRA REZİL OLUYORLAR
|
[COLOR="Black"][B]Amaçlar hedeflerin ardında kaldımı verilen sözlerde alanda bırakılır.Söz;namluda bekleyen kurşun gibidir,çıktımı bir daha dönüşü olmaz,ya o kurşunun vebalini çekersin yada çektiğin tetiğin hesabını verirsin.Herşeyi ANlık düşünen siyasi beyinler elbet bir AN gelir gömülürler.
Kimsenin Sayın Sarıgüle birşey hatırlatmasına gerek yok çünkü SİVASSPOR artık zaten vitrin yani hep göz önünde,özelliklede bu hafta tuttuğu takım Galatasaray ile maçımız var kısacası verdiği sözleri unutmasına imkan yok.Sözünün eri olan insan gereğini yapar.[/B][/COLOR] |
Sevgili yiğidolar bence Mustafa Sarıgül'ün mail adresine beyefendice, nezaketi elden bırakmadan sözünü yerine getirmesini istediğimizi blirten e-postalar atalım. Kimseye kızmadan, sövüp, küfretmeden yapacağımız çağrılar emin olun meyvesini tez zamanda verecektir. Şimdi sizleri e-posta yağmuruna davet ediyorum....
Unutmayalım bir otobüs bir otobüstür... Herşey SİVASSPOR için... |
Ben inanmıyorum ama inş. yapar bişiler...
|
Zaten başka bi şey beklemek hata olur.1 sene geçmiş şimdimi hatırlayacak.Bunların hepsi verdiği sözleri tutsaydı varya oooooooooooooooo......şimdiye neler olmuştu neler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:26. |