![]() |
HERKES BİZİ ALKIŞLAYACAK
Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun, Galatasaray maçında sergileyecekleri futbol ile taraflı - tarafsız herkesin kendilerini ayakta alkışlayacağını söyledi...
Galatasaray ile kendi evinde karşılaşacak olan Sivasspor’da idari Menajer Bülent Uygun iddialı açıklamada bulundu. Uzun süredir devam eden galibiyet hasretlerini dindirmeyi istediklerini söyleyen Uygun, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Her takım gibi bizde normal bir düşüş dönemine girdik. Biz güçlü bir ekibimiz. Bu günleri en kısa zamanda atlatacağız”dedi. Maç hakkında da yorumlarda bulunan İdari menajer Bülent Uygun, her iki takımda önemli ve zorlu bir 90 dakikanın yaşanacağını belirtti. Uygun, “Kendi sahamızda önemli bir rakibi ağırlayacağız. Bu maçı kazanmak ve uzun süredir devam eden galibiyet hasretimizi dindirmek istiyoruz. Son günlerde üzücü ve kafaları karıştıracak bazı sorunlarla karşılaştık. Ama bizim gücümüz ortada”dedi. Galatasaray karşısında en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyleyen Uygun, “Futbolcuların hepsi ile tek tek görüştüm. Bu maça motive etmek için herşeyi yapıyoruz. Tek bir şeyden eminim Galatasaray maçında harika bir futbol sergileyeceğiz. Yenilsek bile maçı izlemeye gelen taraftarlarımız bizi ayakta alkışlayacak. Maçı TV’den izleyen ve yorumlayan herkes Sivasspor’un bu futbolunu konuşacak. Çünkü futbolculardan bunun sözünü aldım. Futbolcularımız sözünde duracaktır ve maçı izleyen her-kese avuçları patlayıncaya kadar alkış tutturacak” Hakikat Gazetesi |
-->: HERKES BİZİ ALKIŞLAYACAK
İnşallah 3 puanlada süslersek sonucu, o futbol uzun yıllar hafızalardan silinmez eminim.Başarılar
|
İnşallah bende inanıyorum Sivasım bu maçı çok güzel bir mücadele ile kazanacak...
|
İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLACAK BÜLENT ABİ. YENİLSEKTE SİVASIMIN YANINDAYIZ HERZAMAN HERYRDE YİĞİDOYUZ.
|
YENİ OYUNCUMUZ EDSON İNŞALLAH OYNAR ONUDA GÖRÜRÜZ BİRDE İLK GOLÜNÜ İNŞALLAH BU MAÇTA ATARSA GÖZLERE GİRER. TEK TEMENNİMİZ. [FONT="Arial Black"]ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ[/FONT]
|
galatasarayda ikinci yarinin iyi top oynayan takimlarindan bizde iyi bir mucadele ornegi gostererek tarafli tarafsiz herkezin begenisini kazanacagiz elimizden ne geliyorsa yapacagiz ve bu macta bir zamanlarin avrupa kralini devirecegiz ve buyuk bir sukse yapacagiz
|
[QUOTE=öner]galatasarayda ikinci yarinin iyi top oynayan takimlarindan bizde iyi bir mucadele ornegi gostererek tarafli tarafsiz herkezin begenisini kazanacagiz elimizden ne geliyorsa yapacagiz ve bu macta bir zamanlarin avrupa kralini devirecegiz ve buyuk bir sukse yapacagiz[/QUOTE]
Böyle bir durumda,hafta boyu bizden bahsedilecek basında,inşallag galip gelen biz olacaz. |
hadi bakalım bu sözünüzu tutunda bizleri sevinmeye hasret bırakmayın 10 hafta yeter artık bizlerde sevinmek istiyoruz haydi sivas spor görelim seni de sevindir bizi dolu dolu bir hafta sivas spordan bahsetsin şu medya yoksa medyada bile adımız gecmez oldu
|
Sivas deplasmanı Cim Bom’un en zorlu virajlarından.
Herkesin ideal 11’i olmalı
Sivas deplasmanı Cim Bom’un en zorlu virajlarından. Orhan cezalı, Ergün sakat. Gerets'in tesellisi, yıldızlarının geri dönmesi 17.02.2006 Kamerunlular hazır Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile göze göz, dişe diş bir mücadele veren Galatasaray için artık her maç bir final. Pazar günü oynanacak Sivasspor mücadelesi de hayati önem taşıyor. Olası bir puan kaybı, Sarı-Kırmızılı ekibin, motivasyonunu yitirmesine neden olabilir. Böylesi kritik bir mücadele öncesi Orhan Ak ceza aldı, Ergün’ün de belindeki ağrıları arttı. Ancak teknik direktör Eric Gerets panik yapmıyor. Kamerunlular’ın geri dönmesi, Belçikalı’nın en büyük güvencesi. Ümit-Necati dinlendi Ayrıca Mondragon, Ümit Karan ve Necati Ateş gibi üç yıldızının da dinlenmiş olması, Aslan’ın hocasının yüzünü güldürüyor. Mevcut şartlarda forma vereceği isimleri tespit eden Gerets, ideal 11’ine de dönmüş gibi gözüküyor. Kaleyi Mondragon’a teslim edip, Song-Saidou ikilisini ligin ilk yarısında olduğu gibi yine 11’de görevlendirecek olan Belçikalı hoca, ileri ikilide de golcülerini sahaya sürecek. Sivasspor karşısında Ümit Karan-Necati Ateş ikilisi, Cim Bom’un skor yükünü çekecek |
insallah allahin izniylen cim bom a futbol dersi verecegiz................haydi bastir
|
-->: Sivas deplasmanı Cim Bom’un en zorlu virajlarından.
Kim oynarsa oynasın bizim hedefimiz galibiyet, bu maçı almak zorundayız ileriyi görebilmek için.
|
-->: Sivas deplasmanı Cim Bom’un en zorlu virajlarından.
Sivasspor'da galibiyet sözü
Kırmızı-beyazlı takımda futbolcular Galatasaray karşısında kötü gidişe son vereceklerini söyledi. Takıma özellikle gol çalışması yaptıran Lorant, Sivasspor'dan ayrılmayacağını belirtti. |
Yeneceklerine inanıyoruz,büyük takımlara karşı bir başka oynar Sivasımız.Nede olsa ilk yarıda birazda olsa büyüklere karşı deneyim kazandı. Şimdi kazanma sırası.
|
"RAKİBİMİZDEN KORKMUYORUZ"
Lorant konuşuyor…
Sivasspor Teknik Direktörü, ligdeki kötü gidişe Galatasaray maçıyla son vereceklerini ileri sürüp, “10 maçtır kazanamıyoruz. Şeytanın bacağını kırmanın vakti geldi” diye konuştu ‘Dedikodulara son verin’ Sivasspor’un hocası Werner Lorant, ligdeki kötü gidişi Galatasaray maçında durdurmak istediklerini açıkladı. Sakatlıklar, cezalar ve hataların peşpeşe geldiğini ifade eden Alman çalıştırıcı, “Böyle olunca sonuçlar bizim açımızdan kötü oldu. Ayrıca benimle ilgili olarak ortaya atılan dedikodular da hiç hoş değil. Artık bu konu kapansın. Zor şartlar altında Galatasaray’ı ağırlayacağız. Ancak havaya alışkın olduğumuz için avantaj bizde” dedi. ‘Rakipten korkmuyoruz’ Tecrübeli teknik adam Galatasaray’ın iyi bir takım olduğunun da altını çizip, “Ligde ve kupada iyi gidiyorlar. Aldıkları sonuçlar ortada. Yine de biz Sarı-Kırmızılı rakimizden daha etkili ve baskılı bir futbol sergileyip sonuca gideceğiz” ifadesini kullandı. Bu arada Sivasspor’un cezası nedeni ile Yozgat’ta oynanan Samsunspor maçında seyircilere el hareketi yaptığı gerekçesi ile Murat Duman’a 1 maç ceza verilmesi Kırmızı-Beyazlı takımda tepki yarattı. Kalla sakat Yönetim cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu’na başvururken, Sivasspor’da Galatasaray maçı öncesinde Kalla dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Yiğidolar ayrıca Galatasaray maçının bilet fiyatlarını kale arkası 10, maraton 15, kapalı 40 ve VİP 100 YTL olarak belirledi. Maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı’nda ise kar temizleme çalışmaları yapılıyor. 17 Şubat Fanatik |
-->: "RAKİBİMİZDEN KORKMUYORUZ"
KORK KORKMAZDAN UTAN UTANMAZDAN BİZ YİGİDOLARIZ NE KORKARIZ
NE DE UTANMAZDAN UTANIRIZ CIKARIZ SAHAYA ASLANLAR GİBİ YÜREĞİMİZİ KOYARIZ ORTAYA KORKMADAN YILMADAN USANMADAN CESUR OLARAK SAVAŞMAYA HAZIRIZ ARTIK ÖLMÜŞ ADAM ASLANDAN KORKARMI ARTIK HAYDİ SİVAS HAYDİ KORMADIĞIMIZI ĞÖSTER ARTIK |
İNŞALLAH İNŞALLAH GARDAŞ Sivasspor.com1
|
Uzun zamandır sivassporu takip ediyorum. Ben aslında fenerbahçeliyim, ama Sivasspor'a karşı aşırı derecede sempatim var.
Ben Sivasspor' u Fenerbahçe' nin kardeş kulübü ilan ediyorum. Evet, bu haftaki rakip Galatasaray. Ben sonuç ne olursa olsun Sivasspor' un iyi bir futbol ortaya koyacağına inanıyorum. Dilerim bu hafta yapılacak maçla birlikte Siavsspor' un suskunluğu biter. Ben takımdaki herkese bol şans diliyorum. İnşallah iyi futbollarına gollerle süsleyip galip gelirler. Herkese selamlar. |
[QUOTE=nuraygemici]Uzun zamandır sivassporu takip ediyorum. Ben aslında fenerbahçeliyim, ama Sivasspor'a karşı aşırı derecede sempatim var.
Ben Sivasspor' u Fenerbahçe' nin kardeş kulübü ilan ediyorum. Evet, bu haftaki rakip Galatasaray. Ben sonuç ne olursa olsun Sivasspor' un iyi bir futbol ortaya koyacağına inanıyorum. Dilerim bu hafta yapılacak maçla birlikte Siavsspor' un suskunluğu biter. Ben takımdaki herkese bol şans diliyorum. İnşallah iyi futbollarına gollerle süsleyip galip gelirler. Herkese selamlar.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Sadece bir maçlığına Feneri kardeş takı mı yapıyon ya??Ayıp denen bişey war..!!!!Ne Cİm bom Ne Fenr Tek aşkımız Sivasspor!!!![/FONT][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]ARTIK HIRS OLSUN BU MAÇI ALACAZ DİYİN ÇIKIN YENİN ŞU gese Yİİ YİĞİDONUN GÜCÜNÜ GÖRSÜN HERKES...........[/FONT][/B]
|
bende hasta galatasaralıyım ama maçı yiğidolarım alsın kuşadasından sivaspora bol şanşlar
|
LORANT KONUŞUYOR......
Sivasspor Teknik Direktörü , ligdeki kötü gidişe Galatasaray maçıyla son vereceklerini ileri sürüp ''10 Maçtır kazanamıyoruz.Şeytanın bacağını kırmanın vakti geldi.'' diye konuştu.
'DEDİKODULARA SON VERİN' Sivassporumuzun hocası werner lorant , ligdeki kötü gidişi galatasaray maçında durdurmak istediklerini açıkladı. Sakatlıklar,cezalar ve hataların peşpeşe geldiğini ifade eden Alman çalıştırıcı ''Böyle olunca sonuçlar bizim açımızdan kötü oldu.Ayrıca benimle ilgili olarak ortaya atılan dedikodular da hiç hoş değil.Artık bu konu kapansın.Zor şartlar altında galatasaray'ı ağırlayacağız.Ancak havaya alışkın olduğumuz için avantaj bizde'' dedi. 'RAKİPTEN KORKMUYORUZ' Tecrübeli teknik adam galatasaray'ın iyi bir takım olduğunun da altını çizip, ''Ligde ve kupada iyi gidiyorlar.Aldıkları sonuçlar ortada Yine de biz sarı kırmızılı rakibimizden daha etkili ve baskılı bir futbol sergileyip sonuca gideceğiz'' İfadesini kullandı. Bu arada sivassporun cezası nedeni ile yozgat'ta oynanan samsunspor maçında seyircilere el hareketi yaptığı gerekçesi ile Murat duman'a 1 Maç ceza verilmesi Kırmızı-beyazlı ekibimizde tepki yarattı. KALLA SAKAT Yönetim cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu'na başvururken,Sivassporda galatasaray maçı öncesi de kalla dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Yiğidolar ayrıca galatasaray maçının bilet fiyatları KALE ARKASI 10, MARATON 15,KAPALI 40 ve VİP 100 ytl olarak belirlendi. Maçın oynanacağı 4 eylül stadı'nda ise kar temizleme çalışmaları yapılıyor. KAYNAK Pas fotomaç |
-->: LORANT KONUŞUYOR......
[B][I]MAC GUNUNU HEYECANLA BEKLIYORUZ [/I][/B]
|
insallah bu maci alacaz ve herkes oyuncularimizi alkisliyacah
|
Bu maci güzel futbol ,bomba gibi destekle söke söke alacaz.Ve Sivassporumuzun nasil bir takim ve arkasinda nasil taraftar oldugunu herkes yine görecek.
HERSEY SIVAS ICIN |
tüm türkiye görecek sivasin taraftar büyüklünü ve oyuncularimiz ne yapabildiklerini tüm türkiye görecek.türkiye nasil takim desteklenir 4 eylül de görecek.sonuna kadar destek iyi gündede kötü gündede.
ISTE TARAFTAR ISTE SAMPIYON |
valla öyle bi açıklama yapmışki grurlandım valla..
inşallah yenecüyük.. |
insallah dedigin gibi olur bülent abi...
ellerimiz catlayincaya kadar alkis tutariz sivassporumuzda gsarayi darma dagin eder ve tarihi bi skor aliiriz... mesela 5-0,6-1 gibi neden olmasin... insallah... tek hedef tek yürek sivassporrrrrrr slmlar özsivasli bugra... |
Sivas Valisi: "Galibiyet istiyoruz"
[B]Sivas Valisi: "Galibiyet istiyoruz"
Sivas Valisi Hasan Canpolat, Sivasspor’un Pazar günü kendi sahasında yapacağı Galatasaray maçında galibiyet beklediklerini söyledi. [IMG]http://www.ajansspor.com/resim/sivas_vali_buyuk.jpg[/IMG] 17 Şubat 2006, 19:17 (Haber: Serhat ZAFER / Sivas - Ajansspor) Vali Canpolat, Emniyet Müdürü Yahya Bal, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Agah Dolay, Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz ve basın sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte, Sivasspor-Galatasaray maçının oynanacağı 4 Eylül Stadı'nı gezerek yapılan hazırlıkları kontrol etti. Maç öncesi statta devam eden kar temizleme ve diğer çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'tan bilgi alan Vali Canpolat, 4 Eylül Stadyumu’nun maça hazır olduğunu belirterek, Galatasaray'ı misafirperver bir şekilde konuk etmek istediklerini belirtti. Kırmızı-Beyazlı ekibin son haftalarda puana hasret olduğunu söyleyen Sivas Valisi Hasan Canpolat, maçın skoru ile ilgili sorulan bir soru üzerine, “Maçın skoru ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ama sahada iyi oynayan kazanır. Gönlümüz Sivasspor’un kazanmasından yana. Sivasspor’un bu maçı kazanarak tekrar yükselme dönemine geçmesini arzu ediyoruz” dedi. 4 Eylül Stadı'nın onarım çalışmaları hakkında da bilgi veren Vali Canpolat, kale arkası tribünlerinin yıkılarak büyütüleceğini, inşaat ile ilgili ihalenin yapıldığını söyledi. Canpolat, kale arkası tribünlerinin tamamlanması ile birlikte stadın 17 bin seyirci kapasiteli olacağını ifade ederek, stadın üstünün tamamen kapatılmasına ilişkin ihalenin de mart ayında yapılacağını belirtti. Stadın VIP Tribünü'ne girişte, turnike ve kart sistemine geçileceğini belirten Canpolat, bu düzenleme ile protokol tribünündeki karmaşanın da sona ereceğini kaydetti. kaynak:ajansspor[/B] |
Yiğido'da hasret bitiyor !..
[B]Yiğido'da hasret bitiyor !..
Turkcell Süper lig'in 16. haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşan Sivasspor, 70 günlük bir aradan sonra Galatasaray maçıyla taraftarıyla buluşacak. [IMG]http://www.sivasbarosu.org.tr/haber_resim/sivasspor%20taraftar.jpg[/IMG] 17 Şubat 2006, 13:14 Sezon başında 4 Eylül Stadı'nın onarımda olması nedeniyle ilk 7 maçını kent dışında oynayan kırmızı-beyazlı ekip, Denizlispor, Diyarbakırspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Konyaspor'u sahasında konuk etti. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yenilen, Denizlispor ve Diyarbakırspor'u yenen, Konyaspor ile berabere kalan Sivasspor, 11 Aralık 2005'te oynanan Konyaspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç saha kapatma cezası aldı. Konyaspor maçının ardından Ankaragücü, Malatyaspor ve Vestel Manisaspor ile deplasmanda karşılaşan kırmızı-beyazlı ekip, Konyaspor maçında alınan ceza nedeniyle, sahasında konuk edeceği Samsunspor ile Yozgat'ta mücadele etti ve 3-0 mağlup oldu. Ligin 16. haftasındaki Konyaspor maçının ardından deplasman maçları, saha kapatma cezası ve liglerin ertelenmesi nedeniyle Sivaslı futbolseverlerden tam 70 gündür uzak kalan Sivasspor, uzun bir aradan sonra Galatasaray maçıyla taraftarının karşısına çıkacak. Sahasında bugüne kadar 3 büyüklerden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı konuk eden kırmızı-beyazlı ekip, 19 Şubat Pazar günü saat 19.00'da 4 Eylül Stadı'nda lider Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Galatasaray ile ile karşılaşacak. Kulübün sosyal tesislerinde hafta boyunca bu maça hazırlanan Sivasspor, Galatasaray maçından 3 puan alarak, hem son 10 haftadaki galibiyet hasretine son vermek, hem de Sivaslı futbolseverlere 3 puan hediye etmek istiyor. Bu maç öncesinde Sivasspor'da hafta içerisinde teknik direktör Werner Lorant'ın takımdan ayrılacağı ve Almanya'nın 2. lig takımlarından Sportfreunde Siegen ile anlaştığı iddiaları gündeme geldi. Alman teknik adam, Almanya dönüşü düzenlediği basın toplantısı ile bu iddiaları yalanlarken takımının başında olduğunu bildirdi. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde dün satışa sunulan maçın biletlerine kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları yoğun ilgi gösteriyor. Sivas deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayacak olan sarı- kırmızılı taraftarlar için de 4 Eylül Stadı'nın havuz tarafı kale arkası tribünü ayrıldı. Misafir takım biletlerinin bugün stattaki gişelerden satışa sunulması bekleniyor. [/B] kaynak:ajansspor |
inşallah gercekten bu macı almak zorundayız ya .. inanıyoruz basarmak ıcın hıc bı engel yok ...
|
neden olmasınki.ilk yarıdaki sivası arıyoruz ama bu kadroda birşeyler yapabilir.sonuçta sahada oynayanlar insan.onları gözümüzde büyütmeyelim.saha avantajını kullanalım.
hadi sivasım, bu taraftar senden az şeymi bekliyor. |
[QUOTE=mahmutarslan]neden olmasınki.ilk yarıdaki sivası arıyoruz ama bu kadroda birşeyler yapabilir.sonuçta sahada oynayanlar insan.onları gözümüzde büyütmeyelim.saha avantajını kullanalım.
hadi sivasım, bu taraftar senden az şeymi bekliyor.[/QUOTE] [COLOR="Red"]HAYDI YIGIDOLAR BU MACI ALIP TARAFTARA SON 10 HAFTAYI UNUTTURUN INSALLAH GÜZEL SONUC OLUR...[/COLOR] |
[B]insallah denecekkk bir sözzz ....;) [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:11. |