SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO`YU HEYECAN SARDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6309)

SivasSpor.Com 18.02.2006 18:52

YİĞİDO`YU HEYECAN SARDI

[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/food/DevBayrak.jpg[/img]

Sivassporlu taraftarlar, uzun süre sonra takımları ile hasret giderecek olması nedeniyle bir hayli heyecanlı.

Turkcell Süper Lig’inin ilk yarısının 16. haftasında oynanan Konyaspor maçının ardından 4 Eylül Stadyumunda takımlarını izleme fırsatı bulamayan Sivassporlu taraftarlar, bugünle birlikte takımlarını yeniden kendi sahasında izleme fırsatı bulacak.

5 haftadır kendi sahasında maça çıkamayan Sivasspor, bununla birlikte Lig’in devre arasına girilmesi nedeniyle de 70 gündür taraftarları ile kucaklaşamadı. Bu nedenle Yiğidolar takımlarına büyük bir özlem duyarken, bugünle bu hasretin bitecek olması nedeniyle heyecan içerisinde.

Bu hasretin Galatasaray maçıyla bitecek olması Sivassporlu taraftarları büyük bir sabırsızlık içerisine itti.

1967_DERNEK_10UR 18.02.2006 19:01

-->: YİĞİDOYU HEYECAN SARDI

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]dilek olay 70 gün..bu sene taraftar takıma hasret kaldı.tabi ki biz hariç..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

rallicifurkan 18.02.2006 19:02

-->: YİĞİDOYU HEYECAN SARDI

tüm yiğidolar çok heyacanlı bu maçta alacağımıza inanıyoruz hasretimizi sona erdirip yolumuza devam edeceğiz..

Arif Coşkun 18.02.2006 19:12

-->: YİĞİDO`YU HEYECAN SARDI

Heyecan dorukta, mutlu sona doğru ilerliyoruz,inşallah bu maçı alarak bayram yapacaz.

koz58 18.02.2006 19:31

Resimde görünen dev bayragida görecekmiyiz bu macta. Söhretini cok duydum,ama görmek nasip olmadi.Umarim bu önemli macta görebiliriz bu sanli bayragi.

5841 18.02.2006 19:37

[B]herkesten cok galıbıyete hasret kalan biziz inşallah bunu başaracagız,[/B]

TracyMcGrady58 18.02.2006 20:41

ilk mac gs ye karsi ilk galibiyet 4 eylül de gs ye karsi.

marsgezegeni 18.02.2006 20:55

SAYIN ARKADASLAR GERCEKTEN DE BÜTÜN SIVASSPOR SEVENLERI HEYACAN SARDI FENERBAHCE NIN BUGÜN YENILMESIYLEDE GALATASARAY BENCE KAZANMAK ICIN OYNAYACAKTIR COK CEKISMELI BIR MAC OLACAK DIYORUM
AMA BÜYÜK IHTIMAL BERABERLIK INSALLAH KAZANIRIZ ; BASARILAR +++++SIVASSPOR ++++++++BASARILAR

1967_Dernek_Ayhan 18.02.2006 21:05

inşallah taraftar yeterli desteği gösterirde gs gerçek taraftarı görür....

juventus1994 18.02.2006 21:22

İnşallah Bu Heyecan'ın Sonu Kötü Olmaz

kırmızı/beyaz/şampiyon/sivas

juventus1994 18.02.2006 21:22

bu arada fenerbahçe1-2 ankaraspor

YatodaSin 18.02.2006 21:26

GS geldigine pisman olacan macin sonunda.;)

1967_DERNEK_MUSTAFA 18.02.2006 21:30

[COLOR="Blue"]EVET SAHAMIZDA UZUN BİR ARADAN SONRA SAHAMIZA KAVUŞMANIN HEYCANINI YAŞIYORUZ BİRDE BU HEYCANA GALATA SARAR GİBİ BİR AVRUPA FATİHİNİ MİSAFİR ETMEKTENDE ONUR VE ŞEREF DUYUYORUZ HOŞ GELDİN CİMBOM [/COLOR]

erhan5834 18.02.2006 21:40

[QUOTE=SivasSpor.Com][img]http://www.sivasspor.com/images/stories/food/DevBayrak.jpg[/img]

Sivassporlu taraftarlar, uzun süre sonra takımları ile hasret giderecek olması nedeniyle bir hayli heyecanlı.

Turkcell Süper Lig’inin ilk yarısının 16. haftasında oynanan Konyaspor maçının ardından 4 Eylül Stadyumunda takımlarını izleme fırsatı bulamayan Sivassporlu taraftarlar, bugünle birlikte takımlarını yeniden kendi sahasında izleme fırsatı bulacak.

5 haftadır kendi sahasında maça çıkamayan Sivasspor, bununla birlikte Lig’in devre arasına girilmesi nedeniyle de 70 gündür taraftarları ile kucaklaşamadı. Bu nedenle Yiğidolar takımlarına büyük bir özlem duyarken, bugünle bu hasretin bitecek olması nedeniyle heyecan içerisinde.

Bu hasretin Galatasaray maçıyla bitecek olması Sivassporlu taraftarları büyük bir sabırsızlık içerisine itti.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]umarım bu arada sivas halkı yiğidolar takımını özlemiştir de hasretini coşkulu bi şekilde yarın gösterir sivasın yarın çok desteğe ihtiyacı var...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

agca58 19.02.2006 02:37

[QUOTE=resim58]Resimde görünen dev bayragida görecekmiyiz bu macta. Söhretini cok duydum,ama görmek nasip olmadi.Umarim bu önemli macta görebiliriz bu sanli bayragi.[/QUOTE]
VALLA BEN 1 MAÇIMIZA GİDEBİLDİM.RAMAZAN BAYRAMINA GİTMİŞTİM SİVASA.OZAMANDA FENER GELMİŞTİ O MAÇTA GÖRDÜM.AMA BAYRAĞIN AĞZINA ETTİLER..BİRİ ORDAN ÇEKİYOBİRİ ORDAN ÇEKİYO, BAYRAK YIRTILDI..UYUZ OLDUM ORDAKİ ÇEKİŞTİRENLERE..GÖRMEMİŞ GİBİ..

NEYSE İNŞALLAH TIKA BASA DOLDURURUZ STADI VE GS SAHAYA GÖMERİZ..
YA ALLAH BİSMİLLAH

Serkan-58 19.02.2006 08:58

Sivasspor 3 puana kilitlendi

Turkcell Süper Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken F.Bahçe'nin yenilgisi gözleri bu maça çevirdi.
Teknik direktör Werner Lorant yönetiminde 4 Eylül Stadı'nda yapılan antrenmana, tüm futbolcular katıldı.

Kar yağışı altındaki idmanda, bir süre koşan futbolcular, daha sonra topla birlikte ısınma hareketleri yaptı. Kaleciler Petkoviç, Oğuz ve Akın, kaleci antrenörü Murat Göksu yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışırken, diğer futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Yaklaşık 30 dakika süren pas çalışmasının ardından Lorant, tüm futbolcularına kaleciler Petkoviç, Akın ve Oğuz'un dönüşümlü olarak koruduğu kaleye şut çalışması yaptırdı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, teknik direktör Lorant ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanı Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun ile çok sayıda taraftar izledi. Sivasspor'un sağ kanat oyuncusu Murat Duman'ın cezalı olması nedeniyle teknik direktör Lorant'ın, Galatasaray karşısında sağ kanatta Altay'dan transfer edilen Murat Sözgelmez'e, forvetteyse ara transferde kadroya dahil edilen Brezilyalı golcü Edson ile Anderson ikilisine şans vermesi bekleniyor.

-SİVASSPOR'DA HEDEF 3 PUAN-

Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genel menajer Uygun, 10 haftadır galip gelemediklerini hatırlatarak, bu maçın zor ve çekişmeli geçeceğini söyledi. Bu maçla çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''Zor geçecek bir maçtan 3 puan almak istiyoruz. Çünkü Galatasaray'ın da durumu ortada. Gerçekten onlar da iyi bir takım. Özellikle kaptan Hakan, futbolcu kardeşlerini birleştirmiş durumda. Dolayısıyla ekip halinde hareket ediyorlar. Bu durum onlara da avantaj olarak dönüyor.

Maddi yönden ne kadar sıkıntı duyarsa duysun. Ama bizim çıkış yapmamız, tekrar kamuoyunun takdirini kazanabilmemiz için bu maçtan 3 puanla ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum.'' Sağ kanat oyuncusu Murat Duman'ın haksız bir şekilde ceza aldığını ve bu maçta forma giyemeyeceğini belirten Uygun, Lorant'ın yeni transfer Edson ve sakatlığı geçen Kalla'ya şans verme ihtimalinin olduğunu sözlerine ekledi.

-GALATASARAY ONURUNA YEMEK-

Bu arada, öğlen saatlerinde özel uçakla kente gelen Galatasaray takımıysa Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü'nün sahasında basına kapalı olarak kısa bir antrenman yaptı. Sarı-kırmızılı takım daha sonra 4 Eylül Oteli'nde kampa girdi. Sivasspor'un, misafir takım Galatasaray onuruna verdiği yemeğe Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergün Gürsoy ve yönetici Fatih Gökşen ile Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ile yöneticiler katıldı. Yemekte, Fenerbahçe'nin Ankaraspor'a 2-1 mağlup olduğu maçı televizyondan izleyen Gürsoy'un, ezeli rakiplerinin puan kaybetmesinin ardından neşeli olduğu gözlendi.

sinan58_34 19.02.2006 09:06

[B][I]heyecanlanmamak eldemı hem herkesın dort gozle bekledgı bı mac hem bızım yukselıs macı olarak adlandırdıgımız bı mac ınsallah uc puanı yıgıdo evınde sıvasımızıza hedıye eder maca saatler kaldı [/I][/B]

Arif Coşkun 19.02.2006 09:49

Önümüzde zor iki maç var,bu iki maçtan mutlak puanlar almak zorundayız,işimiz hiçte kolay değil ama heyecanla bekliyoruz.

gaptı 19.02.2006 10:03

İNŞALLAH YENERİZZZ BU GALİP GELEMEME SERİSİNE SON WERİRİZ İNŞALLAHH

Etem-Murat 19.02.2006 10:37

SARMALI GARDAŞ GÜGÜN BÜYÜK GÜN ZAFER GÜNÜ OLMALI İLK KEZ GELEN
BİR TAKIM VAR SİVASTA HAYDİ SİVAS YEN ARTIK ŞU GALATAYI DA
ŞU ÜÇ BÜYÜKLER NASIL YENİLİRMİŞ GÖRSÜNLER

alimuharrem58 19.02.2006 11:02

TARAFTARIMIZIN DESTEGIYLE BU MACI KAZANACAGIZ

casus84 19.02.2006 12:09

inşallah cimbomu sahamızda yeneceğiz

koz58 19.02.2006 12:09

[QUOTE=agca58]VALLA BEN 1 MAÇIMIZA GİDEBİLDİM.RAMAZAN BAYRAMINA GİTMİŞTİM SİVASA.OZAMANDA FENER GELMİŞTİ O MAÇTA GÖRDÜM.AMA BAYRAĞIN AĞZINA ETTİLER..BİRİ ORDAN ÇEKİYOBİRİ ORDAN ÇEKİYO, BAYRAK YIRTILDI..UYUZ OLDUM ORDAKİ ÇEKİŞTİRENLERE..GÖRMEMİŞ GİBİ..

NEYSE İNŞALLAH TIKA BASA DOLDURURUZ STADI VE GS SAHAYA GÖMERİZ..
YA ALLAH BİSMİLLAH[/QUOTE]

Neyani simdi gururlandigimiz devbayrak yirtildimi? Umarim Dernekteki arkadaslar bu konuda bizleri aydinlandirirlar. Benim anlamadigim neden bu macta bayragimizi dalgalandirmiyoruz.Bu bizim icin büyük bir gurur olmazmi?

apolat 19.02.2006 12:23

galatasaray simdi fenerın puan kaybından dolayı daha cok yenmek ısteyecek daha cok acık verecek ınsallah bu acıkları degerlendırecez ve de galıbıyet ozlemımız sona erecekk... bu ozlemın sona ermesıne sadece saatler kaldı kardeslerrrr...

yavuz öcbe 19.02.2006 12:32

tek temennimiz galatasarayı yenip yolumuza devam etmek inşallah yeneriz

twity_58 19.02.2006 17:02

[B]evet cok güzel olucak bu aksam inş herkesı orda görmek istıyoruzz.. hasretlılerın hasretı dınsınn bu sekıldee..[/B]

koz58 20.02.2006 11:38

Dev bayragimizi göremedim, gercekten cok üzüldüm. Halbulki ne kadar sevinmistim, bu macta görecegim diye :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:05.