![]() |
Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım. |
-->: Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
bence macın ismi hayrettin...çok iyiydi bugun
|
Bence Kalla idi sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen çok iyiydi.
|
ben petkoviç ve kalla nın performansını beğendim... defansta ve kalede iyi işler yaptılar ve mağlup olmamızı engellediler...
|
aslında hakem seceneği olsaydı onu yazardım kesin olmadığı için hayrettin dedim
|
tabi ki raymond kalla..... abi bizimkiler bir türlü göremediler transfer sezonu boyunca bas bas bagırdık ama olmadı. yani orta saha dan bi top atacak orta sahamız yoktu.... yinede umarım bu maç çıkışımız olur.....
|
bence de kalla ..... hatta bugun sahada gorebıldıgım tek ıyı seyy....
|
KALLA KALLA KALLA, SAHANIN YILDIZI KALLA YORUMA NE GEREK
|
bence en formda hakemdi süper yönetti
|
tabiki KALLA adam duvar gibi. samsun maçında eksikliğini fazlasıyla hissettiğimiz güzide futbolcumuz . . . .
|
Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam.
Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi |
[QUOTE=sVs]Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam.
Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi[/QUOTE] [B]Biraz fazla ucmussun arkadasim. Ikincisi, bu siteyi futbolcularin gezdigini de unutma, bu tur asagilayici laflar hem bize yakismiyor hem de futbolculara zarar veriyor. Ucuncusu, Cem Karaca hic de kotu oynamadi. Topu alip ileriye ciktigi pozisyonlarda kendini iki uc defa yere atti, o pozisyonlarin harcanmasina ben de uzuldum ama bunlarin disinda gayet iyi mucadele etti, ozellikle de Hasan Sas ve Necati'nin pozisyon almalarini basariyla engelledi..[/B] |
kalla en iyi ibrahim en kötüsü petkoviçin payı da unutulmamalı
|
bende sana saygı duyuyorum ve senin de biraz uçtuğunu söylüyorumm yani 3 kere diyon ama ben daha doğrusu yaptığı bir tane doğru şeyi söylemeye zorluyorum kendimi ama bulamıyorum kocaman 0 elde hiç bir şey yokkk okusunlar arkadaş eğer güceniyorlarsa kendine çeki düzen versinlerrr
|
kalla bügün süper oynadi
|
[B][I]bencede kalla bugun macın yıldızıydı o kafa kurtarısları defansta aldıgı toplar onun vazgecılmezlıgını bıkez daha ortaya koydu [/I][/B]
|
BENCE DEFANSIMIZ ÇOK ÇOK İYİYDİ.GÖREVLERİNİ FEZLASIYLA YAPTILAR.AMA EN İYİSİ KALLA İDİ.
|
[B]Bende sadece bizim değil tüm sahanın en iyisi KALLA idi... ;) ;)
Sivasspor.com1 [/B] |
defansın tamamı özellikle de kalla . maçın yorumcusu futbol fukarası HAKAN ÜNSAL Hayrettin için milli takımda oynayacak kadar kaliteli değil dedi ya türkiyede o mevkide adam gibi oynayan kaç oyuncu var ki, bir de seni bile aldılar . edson gözardı etmesin arkadaşlar bir hocaya soruyorum baliliyi kendisi alman balilinin yahudi olmasından dolayı mı oynatmıyor soru işte
|
Maçın yıldızı tabiki kalla .ama biraz düşünün defans oyuncusu maçın yıldızı oluyorsa demekki takım acizleri oynamış
[CENTER][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/CENTER] |
[QUOTE=sinan58_34][B][I]bencede kalla bugun macın yıldızıydı o kafa kurtarısları defansta aldıgı toplar onun vazgecılmezlıgını bıkez daha ortaya koydu [/I][/B][/QUOTE]
GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMES TABİKİ KALLA |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bence Cem karacadaydı!!!![/FONT][/B]
|
[B]Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz.
Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz..[/B] |
[QUOTE=skywriter][B]Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz.
Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz..[/B][/QUOTE] gardas haklilik payin var ama hic pozisyon üretilmeyen bi defansif oyun anlayisinin da takdir edilecek bi yani yok. ilk haftalarda biraz da sansimiz yaver gitti bunu da kabul etmek lazim. tamam kadro yapimiz ölcüsünde oynayalim ama bugün 10 kisi kalmis bi galatasaray'a karsi sanki biraz daha ofansif oynanabilirdi mesela. bi balili son 15 dakika kullanilabilir miydi diye düsünüyo insan. Anderson'a hava topu saglayacak organizasyonlar gelistirebilrdi.Sag tarafta I.Aydemir kardesimizin mac boyu 4 ortasi vardi ki 1. lige yakismayacak türden. su da bi gercek ki bicok oyuncumuzda tedirginlik ve hata yapma korkusu sezdim. Ama Kalla sahaneydi. Hakki da iyiydi. Bi Hakan Bayraktar'in belli yerlerden geldigi top alisindan, kontrolünden, topu oyuna sokusundan belli oluyodu. Malesef I.Aydemir'i cok kötü buldum, galiba cok da heyecanliydi. Ama umarim iyi defnasif anlayisli futbola biraz daha ofansif organizasyonlar katabilir teknik ekibimiz. |
bu arada yasir'i de begendim bugün
|
[QUOTE=RüStüElmaS]Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım.[/QUOTE]KALLA TECRÜBESİYLE TAKIMI AYAKTA TUTTU BİZZ BÖYLE HADDİMİZİ BİLEREK OYNAYALIM BİZİ KİMSE YENEMEZ.Sivasspor.com1 |
[QUOTE=skywriter][B]Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz.
Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz..[/B][/QUOTE]TAMAMEN KATILIYORUM FARK TACAĞIMIZ YADA KAZANACAĞIZ DEDİĞİMİZ MAÇLARI FARKLI KAYBETTİK MACERAYA GEREK YOK HADDİMİZİ BİLELİM BU SENE YETERKİ LİĞDE TUTUNALIM YALNIZ DİKKATİMİ SON HAFTALARDAKİ ALEYHİMİZE OLAN HAKEM HATALARI ÇEKİYOR YOKSA HİÇ PROBLEM GÖREMİYORUM ŞİVASSPORUMUZ LİGİ İLK 10 İÇERİSİNDE BİTİRİR.Sivasspor.com1 |
istedimki anderson,atillabirlik,balili yaziyim ama neyazikki kalla yazmak zorundayiz bunada cok sukur
|
tabi bide seyirciyi unutmayalim seyirci superdi bu gun
|
Valla çok kötü bir maçtı.Sivas neden böyle oynuyor anlam veremiyorum.Sezon başından berli hep defans defans.Yazık valla Beşliktaş 10 kişi kaldı yine yenildik cimbom 10 kişi kaldı zor berabere kaldık.90 dakika boyunca 2 atak var ayıp valla.ne korkuyorsun çık topunu oyna, bak rizeye ne top oynuyor,bak ankaraya ne top oynuyor,adamlar beşiktaşa ve fenere ot yoldurdu valla.sonumuz hiç iyi değil bu gidişle bir an önce bu lorant giderde kurtuluruz.tam zamanı işte rıza boşta onu getir.
|
Maçın yıldızı Kallaydı.
Ayrıca Petkoviç ve Hakkı yıda çok başarılı buldum. |
[QUOTE=Nilay]Maçın yıldızı Kallaydı.
Ayrıca Petkoviç ve Hakkı yıda çok başarılı buldum.[/QUOTE] PETKOVİCE İŞ DÜŞMEDİKİ AMA HAKKI İYİ CALIŞDI |
Bence dün geceki Galatasaray maçında en iyi oynayan oyuncumuz [B]KALLA[/B] idi. Tüm büyük maçlarda çok iyi oynadı. İlk G.Saray maçında Hakan Şükür'e göz açtırmamıştı (gerçi Hakan Şükür'ün göz açacak hali kalmadı ya neyse..)
|
kalla sakat sakat oynadigi macta cok yerinde mudahaleler yaparak bizim gol yememizi engelledi cok iyi bir mac cikardi dun kalla defansimizin sigortasiydi dun hep boyle devam et kalla
|
Samsun ve Manisa maçlarında Kalla oynasaydı yenilmemizin imkanı mı vardı be... Bu iki maçı da en az beraberlikle bitirirdik. Ama olmadı.. Neyse biz önümüze bakalım. Uzun lafın kısası defansta KALLA ve Hakkı beraber oynadığı sürece biz kolay kolay yenilmeyiz.....
Maçın yıldızı KALLA........ |
kalla gerçekten çok iyi oynadı bravo
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][I][COLOR="Blue"]Bence maçın yıldızı LORANT tı çünkü onun kadar korkak oyun oynatan başka hoca yoktur dünyada.10 kişi kalmış GSye gel bize gol at diye bekledi takımı her zaman ki gibi çekti defansa ALLAH tan GSliler beceriksizdide yenilmedik.
Şahsen ben maçı ilerken utandım milletin bu sivas ne kadar korkak oynuyor diye UTANDIM... Fenermaçındada aynı oyun 1-0 öne geçtik çekti takım defansa yenildik.. Gitsede kurtulsak LORANT denen ödlekten.. YİĞİDO yuz biz ERKEK gibi oynamalıyız... Bilmem aynı görüşü savunan varmı benimle [/COLOR][/I][/I][/B][/FONT]. |
[COLOR="Black"][B]Tartışmasız KALLA!
Görevini fazlasıyla yaptı,yani kendinden bekleneni fazlasıyla karşıladı SAĞOL K A L L A...[/B][/COLOR] |
tek kelimeyle Raymond Kalla....sonra Petkoviç
|
Maçın adamı: Savunmanın sigortası Kalla
Galatasaray, kendisi için çok büyük önem taşıyan Sivasspor maçının ilk yarısında etkiliydi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bunu skora yansıtamadı. Bunda en büyük paylardan birisi Kalla’nındı. Sivasspor savunmasının göbeğinde görev yapan Kamerunlu oyuncu, arkadaşlarını çok iyi organize etti. Bunun yanısıra, 3 tehlikeli pozisyonda yaptığı yerinde müdahalelerle Galatasaraylı oyunculara gol izni vermedi. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |