![]() |
''Delikanlı adamın'' PANKARTI
"Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfüs kağıdında yazar"
Bu çok güzel ve çokta doğru bir pankarttı. Emeği geçenleri kutluyorum.Herkes böyle düşünmeli.Ne kadar doğru bir söz.Sizin düşünceleriniz neler bu pankart için arakadaşlar. |
-->: "Delikanlı adamın" PANKARTI
evet bu çok güzel di helal olsun gecenin en iyi şeyi idi
|
-->: ''Delikanlı adamın'' PANKARTI
BENDE MAÇI İZLERKEN TVDEN ORADA NE YAZDIĞINI OKUMAYA ÇALISIYORDUM.
OKUDUM VE COK HOSUMA GİTT ELLERİNE SAĞLIK |
bencede bu pankart olmasi gereken zamanda olmasi gereken yerde harika ve mukemmel dusunulmus bir olaydi ve bu pankart sivasli olupta bu mac icin galatasaray'i diger maclar icin herhangi bir takimi destekleyenlere osmanli tokati gibi anlamli bir seydi;yapan ve emegi gecen herkesi cani gonulden kutluyor ve diyorumki elhamdulillah sivasliyiz ve tek bir takimimiz var oda SIVASSPOR hangi durumda olursa olsun takimimizin olene dek arkasindayiz.butun sivas ve sivasspor'lulara selamlar
|
haklisin abi.cok iyi dedin vallaha
|
[B][I]cok guzel anlamlı bı pankarttı buyuk baskanda bu konu hakkında yorum yaptı emegı gecenlerı kutluyoruz [/I][/B]
|
Bu pankart sivasın oynadığı futboldan milyon kat daha güzeldi . yapandan emeği geçenden ALLAH razı olsun
[CENTER][B][I][U][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............[/COLOR][/FONT][/U][/I][/B][/CENTER] |
Çok güzel ve anlamlı bir pankarttı.
Bizim düşüncelerimizi pankarta yansıtmışlar. Hazırlayanları kutluyorum. |
PANKART ALTINDAKİ İMZA SİVASSPOR.COM.TR DI YANILMIYORSAM KULÜP HAZIRLAMIŞ YANİ, GAYET BAŞARILI BULDUM TEBRİK EDİYORUM
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Evet..Ben bu sözü GEçen hafta ilk Sitemizin değerli abilerinden Sönmez abiden duymuştum..Walla süper olmuştu...içimizdeki İrlanadalılaraydı bu pankart!!!![/FONT][/B]
|
EVET BENDE GORDUMMM HERKEZ GORDUU KONYALI ARKADASLARIMDA GORDUUU BEGENDILERRRRR HEPSIDEE
|
Çok güzel bir pankart. İstanbul takımlarının takliti olmaktan uzak, her bakımdan fark yaratan bir takım olduğumuzu bu pankartlada tescillemiş olduk.
|
mukemmel bir pankart artik diger takim taraftarlarina ornek olur bu pankart
|
Emeği gecenlere teşekkürler cok duymak isterdim KIRMIZI BEYAZ ÜÇ YILDIZ SİVAS SİVAS HEY ruhumuz kaybolmuş şimdiki gençlere duyrulur
|
BU PANKART DURUYORSA BU HAFTA YİNE 4 EYLÜLE ASALIM PANKARTI ARKADAŞLAR
|
--->: ''Delikanlı adamın'' PANKARTI
Benimde hosuma gittigi icin bende zaten ekledim altta gördügünüz gibi!
|
[QUOTE=DJMuRaT;112439][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet..Ben bu sözü GEçen hafta ilk Sitemizin değerli abilerinden Sönmez abiden duymuştum..Walla süper olmuştu...içimizdeki İrlanadalılaraydı bu pankart!!!![/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]+1967+İMZA+KAŞE+MÜHÜR+.....4 EYLÜL STADYUMUNA BU PANKART ÇOK YAKIŞMIŞTI.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PANKART ANLAYANA SİVRİSİNEK CAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ...[/B]
|
-->: --->: ''Delikanlı adamın'' PANKARTI
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;167255][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]+1967+İMZA+KAŞE+MÜHÜR+.....4 EYLÜL STADYUMUNA BU PANKART ÇOK YAKIŞMIŞTI.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="red"]ben geçen sene gs maçında görmüşdüm bu pankartı ve çok güzeldi o pankart suruyorsa haftaya oynayacağımız gs maçına getirilse ne güzel olur [COLOR="red"][/COLOR][/COLOR] |
[QUOTE=yigidolar06;167239]BU PANKART DURUYORSA BU HAFTA YİNE 4 EYLÜLE ASALIM PANKARTI ARKADAŞLAR[/QUOTE]
BURSA MACINDA TÜRÜBÜNLERE ASIN ARKADAŞLAR İSTANBULDAKİ SİVASLILAR İÇİN İYİ OLUR |
--->: -->: ''Delikanlı adamın'' PANKARTI
[QUOTE=yigidolar06;197603]BURSA MACINDA TÜRÜBÜNLERE ASIN ARKADAŞLAR İSTANBULDAKİ SİVASLILAR İÇİN İYİ OLUR[/QUOTE]
[I][B]anlasalar asalımda anlamazlarki [/B][/I] |
-->: --->: -->: ''Delikanlı adamın'' PANKARTI
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;197605][I][B]anlasalar asalımda anlamazlarki [/B][/I][/QUOTE]
SİVASTA OYNANAN TÜM MAÇLARA ASIN SES GETİRİR GÜZEL OLUR MURATCIM |
Emeği gecenlerin elelrine sağlık
|
:D:D BENIM NUFUS CUZDANIMDA TUTTUĞU TAKIM DIYE BIR YER VAR ORda ``ölümüne sivaslıyız ``yazıyor
|
[QUOTE=arifcoskun;112395]"Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfüs kağıdında yazar"
Bu çok güzel ve çokta doğru bir pankarttı. Emeği geçenleri kutluyorum.Herkes böyle düşünmeli.Ne kadar doğru bir söz.Sizin düşünceleriniz neler bu pankart için arakadaşlar.[/QUOTE] +++++++++++++++++++++İMZA++++++++++++++++[COLOR="RoyalBlue"][/COLOR] |
ister bu pankarti as istersen stada koskoca yaz arkadasinda dedigi gibi anlamazlar
|
bu pankartı bulanın ellerine sağlık
işte bir zeki sivaslı profilinden böyle güzel şeyler çıkıyo:: |
benimde çok hoşuma gitti orjinal taraftar sadık taraftardır yensende yenilsende yanındayız sivasspor
|
bu pankartı kim bulduysa anlından öpmek lazım
|
YERİNDE BİR PANKART HAZIRLAYAN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.
|
ANKARADA DERNEK AÇARSAK Bİ TANEDE BİZ YAPTIRIRIZ.
İŞALLAH AÇILIR WALLA ÇOK İYİ OLUR BİDE BEN BAYRAK YAPTIRACAM YARDIMCI OLACAK TOPRAK VAR MI ? MSN : [email]pini_felix_balili@hotmail.com[/email] |
[QUOTE=arifcoskun;112395]"Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfüs kağıdında yazar"
Bu çok güzel ve çokta doğru bir pankarttı. Emeği geçenleri kutluyorum.Herkes böyle düşünmeli.Ne kadar doğru bir söz.Sizin düşünceleriniz neler bu pankart için arakadaşlar.[/QUOTE]ARTIK YENİ NÜFÜS CÜZDANLARINA YAZDIRACAĞIZ |
guruluyuz bizimde nufus cüzdanımızda [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] yazıyor :)
|
hazırlayanlara emeği geçen lere [COLOR="Red"]TEŞEKKÜRLER[/COLOR]
|
[COLOR="Indigo"][B]ıste bız saatlerce marslar pankartlar hazırlamaya gerek duymayız.nufus cuzdanımızı koyarız ortaya.bundan ders alan alır ders almayan kendını carsı pazar dolastırır. ;) [/B][/COLOR]
|
İŞTE FIRSAT CİMBOMLU SİVASLILAR ALİSAMİYENDEKİ MAÇA BEKLİYORUZ
|
valla cok dogru bı laf kıtabın ortgasından soylenmıs bı laf:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:35. |