![]() |
[size=6][color=blue][b]BU MAC HEM ŞAMPİYON OLMA HEMDE MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLEDİGİMİZ MAC OLACAGI ACISINDAN COOOK ONEMLİ!!![/b][/color][/size]
[size=7][color=red][b]SİVASSPORUM:3[/b][/color][/size] [size=1][color=indigo][b]V.MANİSA:0[/b][/color][/size] |
[color=red][size=7]Sivasspor:2[/size][/color]
[color=violet][size=1]manis:1[/size][/color] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[color=darkblue][size=7]sivasım 2
manisa 0[/size][/color] |
sivas : 3 (mehmet yıldız - ufuk - ertuğrul)
manisa : 1 |
sivas:3 vestel manisa:1 hersey senin uğruna katlanmak boyun borcum,vestele koyacaksın baska yolu yok bunun....
|
[size=7]SİVASIMIZ:3
MANİSA:1[/size] |
Şampiyoooooooooooooooon : 2
Vestel (Renğini kaybedecek) : 1 Veeeeeeeeeeeeee.Şampiyonlugumuzun garantilendiği maç olacak... Herkese selamlar... Bu arada maç 1-0 bizim üstünlüğümüzle devam ediyor. |
SİVASSPOR: 2 (MEHMET YILDIZ-MUHAMMED)
V.MANİSA: 1 :lol: :lol: :lol: |
[size=7][color=red]SİVASSPOR:2[/size][/color]
casus robot veysel:0 |
SİVASSPOR 5-VESTEL MANİSASPOR 0
İşte tahmin.Kendi sahamızda stresimizi kontrol altında tutabilirsek,takımımızı olumsuz etkileyen şartları en aza indirirsek SİVASSPOR'un gücü budur.İlk yarı manisadaki maçta Manisaspor SİVASSPOR'umuzun elinden hatırlayınız zor kurtulmuş,zoraki bir beraberlik almıştı. |
[size=6][color=blue]SİVASSPOR 2
V.MANİSA 1[/color][/size] BENCE BOYLE BİTER MAÇ |
[b]SIVAS: 1[/b]Manisa: 1
|
[i][b][color=red][size=7]SİVASSPOR: 2 VESTEL MANİSA: 0
EN GÜZEL DÜŞLER SİVASSPORDA YAŞANIR[/size][/color][/b][/i] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[b]SİVASSPOR: 3
manisa:1[/b] |
şimdi fark zamanı :lol: :lol: :lol: vesteli yenerek rahatca sampiyon oluruz... :lol: :lol: :lol:
|
SİVASIM:3
festel: mısır BİZİM İÇİN festelede AT SİWAS AAT SİWAS AAATT :lol: :lol: |
Sampiyon-2
Vestel-1[size=7][/size][color=darkred][/color] |
Sivassporu basarisindan dolayi kutlarim.
Süperligte Sivassporu dörtgözle bekliyoruz. |
TRABZONA teşekkürler
Sivasspor : 3 Vestel Manisaspor : 2 zor maç olacak ve kıran kırana mücadele ya bol gol yada atan kazanır şeklinde olacak yanii 1-0 gibi ama benim tahminim bu sivas atarda yerde.... |
SİVASSPOR: 2
manisa: 1[/b] |
Sivas:2
manisa:1 |
SİVASSPOR:2
MANİSA:1 :lol: :lol: :lol: |
Evet gardaslar bu mac,maclarin en anlamlisi ve en önemlisi bence.Sivasspor gercek sampiyonun kim oldugunu herkese bu macta gösterecek.Zira Manisa taraftari Erciyes macinda "iste taraftar,iste sampiyon "diye tezahurat yapiyorlardi.Kusura bakmasinlar ama yaniliyorlar asil taraftarda biziz asil sampiyonda.
SIVASSPOR yani sampiyon 3 Manisa 1 |
bence kesin kazanacagiz bunun baska türlü bi yolu yok ben bu mac üstünde daha düsünmedim tahmin imi daha sonra aciklayacagim
|
Bence maç sonucu
SİVASIMIZ 1 VESTEL 0 1 0 OLSUN BİZİM OLSUNNNNN |
İŞTE FİNAAALLLLLLLLL BİR TARAFTA ZOR İMKANLARLA FEDAKARLİKLA KURULAN YİĞİDONUN SEVGİSİYLE İNANÇLA KAZANAN
SİİİİİVAAAS SPOR DİĞER TARAFTA PARAYA BOĞULAN BİR DEDİĞİ İKİ EDİLMEYEN (TFF VB.) ZENGİN MA UMUTSUZ MUTSUZ VEYSEEEELMAAANİSA MAÇIN SONUCU İNANÇ SEVGİ UMUT(SİVASSPORUMUZ):2 MUTSUZ UMUTSUZ ZENGİN(MANİSA):1 ALLAH'A ŞÜKÜR SİVASLIYIZ |
SİVASSPOR: 2
V.MANİSA: 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[size=2][color=red][url][img][list=][list][code:1:f6f644def1]sivas:2[/code:1:f6f644def1][/list][/list][/img][/url][/color][/size]manisa:1[code:1:f6f644def1][/code:1:f6f644def1]
|
sivas:2
manisa:1 |
SİVASSPOR:::3
veysel manisa:0 |
SİVASSPOR: 2 VESTEL MANİSA : 0 HAYDİ YİĞİDOLAR
|
[size=7][color=darkblue][i][b]SİVASSPOR : 2
V.MANİSA : 0[/b][/i][/color][/size] [size=6][b]BU MAÇTAN SONRA TÜRKİYE AYAĞA KALKACAK.... SİVASIMIZ MATEMATİKSEL OLARAK SÜPER LİGİ GARANTİLEYECEK.[/b][/size] |
ßENCE
[color=red]SİVAS SPOR :2[/color] [color=violet]VESTEL MANİSA:0[/color] |
büyük bir ihtimalle berabere bitecek ama gönlüm
sivas 2 manisa 0 olsun istiyor.Çok az kaldı hadi canlarım benim. |
[size=6]bu hafta tur haftası öyle yada böyle vestel i yener memleketimizde turumuzu atarız.
tahminimi daha önce yapmıştım 3-1[/size] |
SİVASSIM 2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222 VESTEL 11111111111111111111111111111 [/code][/b]
|
bu mac 3-1 bizim
manisa ezip sampiyonlumuzu ilan edecegiz insallah en büyük sivas :P |
[size=6]Sivasım 2
Manisa 0[/size] |
SİVASIM:2
VEYSEL MANİSA:0 |
BEN SİVAS DIŞINDAYIM AMA MAÇA GELECEM MAÇ BİLETLERİ AYNI GÜN STADDAMI SATILIYOR YOKSA DAHA ÖNCE ŞEHİRDEMİ SATILIYOR.BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN.TŞK.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |