SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TS/SS mac Biletleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6395)

ElbeyLi58 24.02.2006 13:01

TS/SS mac Biletleri

[IMG]http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Sivasspor.gif[/IMG],[IMG]http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Trabzonspor.gif[/IMG]
26 Subat Pazar 16:00
H. Avni Aker Stadyumu

Bilet Fiyatlari:
Açik B: 2 YTL
Açik A: 2 YTL
Maraton: 4 YTL
Maraton Özel: 15 YTL
Kapali: 20 YTL
VIP 2: 35 YTL
VIP 1: 50 YTL

Nasil Gidilir?
Sehir Merkezinden kalkan bütün otobüsler Stadin önünden geçer.

Toplu Tasima
Sehir Merkezinden kalkan bütün otobüslerle stadyuma
ulasmaniz 5 dakika sürer.

Otopark
Stadin 75 araba kapasiteli açik otoparki bulunmaktadir.

Yakindaki Restoranlar
Stadin yakininda
Sampiyon Cafe ve
Kebabistan gibi restoranlar mevuttur

PATRON 24.02.2006 13:03

-->: TS/SS mac Biletleri

BİLET FİYATLARI COK UYGUN HADİ YİĞİDOLAR TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM TRABZONDA.....

alimuharrem58 24.02.2006 13:24

SİVASSPOR TARAFTARI HAYDIN SİVASSPORU DESTEKLEMEYE

YatodaSin 24.02.2006 13:36

Fiyatlar güzel gidebilen gitsin Sivasimizi yanliz birahmiyalim

x_burnley 24.02.2006 13:41

Bilet fiyatları çok uygun ama buna ancak sivastaki arkadaşlarımız gidebilir.
Nedeni istanbuldan otobüs kalkmayacak ve aynı zamanda trabzona kadar kimsenin gideceğini sanmıyorum biz istanbul taraftarı olarak kendimizi istanbulda oynanıcak olan fener maçına tutuyoruz.
Herkes o zaman görecek sivas seyircisini

yerliturkuaz 24.02.2006 13:43

bilet fiyatlari gercekten cok uygun vr ucuz gidebiklen gitsin takimimizi yalniz birakmasin

PATRON 24.02.2006 13:47

sivastan cok ucuz fiyata trabzona otobusler kalkacak.kimlerin duzenlediğini yazmak istemiyorum.çarşıda ilanlar var 15 milyona gidiş dönüş..bence cok uygun..aslında dahada ucuz olabilirdi(sponsorlar sayesinde):)

ReDYiGiDo 24.02.2006 14:11

[QUOTE=ElbeyLi58][IMG]http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Sivasspor.gif[/IMG],[IMG]http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Trabzonspor.gif[/IMG]
26 Subat Pazar 16:00
H. Avni Aker Stadyumu

Bilet Fiyatlari:
Açik B: 2 YTL
Açik A: 2 YTL
Maraton: 4 YTL
Maraton Özel: 15 YTL
Kapali: 20 YTL
VIP 2: 35 YTL
VIP 1: 50 YTL

Nasil Gidilir?
Sehir Merkezinden kalkan bütün otobüsler Stadin önünden geçer.

Toplu Tasima
Sehir Merkezinden kalkan bütün otobüslerle stadyuma
ulasmaniz 5 dakika sürer.

Otopark
Stadin 75 araba kapasiteli açik otoparki bulunmaktadir.

Yakindaki Restoranlar
Stadin yakininda
Sampiyon Cafe ve
Kebabistan gibi restoranlar mevuttur[/QUOTE]

Doğan gardaş Sivasspor Taraftarını Alınacağı Bölüm hangisi Biletleri Ne Kadar?

PATRON 24.02.2006 14:18

VIP YE ALACAK DEĞİLLERYA :)

1967_DERNEK_10UR 24.02.2006 14:48

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BİLETLER ÇOK UCUZ BİZ BU FİYATLARA MAÇ OYNATSAK KAPALI GİŞE OYNARIZ..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

ElbeyLi58 24.02.2006 15:02

[IMG]http://www.biletix.com/Eventimages/seatplan/avni_aker_stadi.gif[/IMG]

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 10:05

Sarı olan Kale arkasi bizim yani ÇILGINLAR grubuna aittir...Ama sivaslı kardeşlerimiz yanımızda olan ve kırmızı renkli yere alınabilirler ya da karşı taraftada ki yeşl renkde bulunan kalearkasina alınabilirsiniz...Şunu söylemek istiyorum hafta boyunca tatlı sert atışmalarımız olabilir ama biz bütün misafirperverligimizi göstercegiz bunu unutmayın çünkü biz aynı topragın çocuklarıyız biz anadoluluyuz bütün sivaslı kardeşlerimi maça bekler fair-play çercevesinde bir maç dilerim tabi ki gönlümün Trabzonsporun kazanmasından yana ancak iyi oynayan ve hakeden kazansın
Saygılarımla
[url]www.kalearkasi.net[/url]
ÇILGINLAR

Etem-Murat 25.02.2006 10:17

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Sarı olan Kale arkasi bizim yani ÇILGINLAR grubuna aittir...Ama sivaslı kardeşlerimiz yanımızda olan ve kırmızı renkli yere alınabilirler ya da karşı taraftada ki yeşl renkde bulunan kalearkasina alınabilirsiniz...Şunu söylemek istiyorum hafta boyunca tatlı sert atışmalarımız olabilir ama biz bütün misafirperverligimizi göstercegiz bunu unutmayın çünkü biz aynı topragın çocuklarıyız biz anadoluluyuz bütün sivaslı kardeşlerimi maça bekler fair-play çercevesinde bir maç dilerim tabi ki gönlümün Trabzonsporun kazanmasından yana ancak iyi oynayan ve hakeden kazansın
Saygılarımla
ÇILGINLAR[/QUOTE]
Teşekkürler bu kadar centinmenliğine tabiki bizler anadolu kulupleriyiz yensekte yenilsekte bu hiç bir zaman değişmez misafir perverliğinizden dolayı şimdiden teşekkür ederim hak eden kazan sın bol şanslar

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 10:35

Ancak burda ki bazı arkadaslar ortamı germeye kalktılar şunu belirtiyim bunu yapanlar gerçek sivas taraftarı degil sivasspor formalı bejeke,gese ve febe taraftarıdır amaçları kendi asıl takımlarına hizmet etmektir bundan 3 yıl önce sivasspor Türkiye Kupasında Trabzonspor ile eşleşmiş ve 3-1 biten maçtan sonra biz sivassporu alkışlamışızdır bunu kimse görmezden gelemez yine de diyorum bizim farkımız Anadolulu olmamızdır iztanbul degil
ÇILGINLAR

Etem-Murat 25.02.2006 10:49

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Ancak burda ki bazı arkadaslar ortamı germeye kalktılar şunu belirtiyim bunu yapanlar gerçek sivas taraftarı degil sivasspor formalı bejeke,gese ve febe taraftarıdır amaçları kendi asıl takımlarına hizmet etmektir bundan 3 yıl önce sivasspor Türkiye Kupasında Trabzonspor ile eşleşmiş ve 3-1 biten maçtan sonra biz sivassporu alkışlamışızdır bunu kimse görmezden gelemez yine de diyorum bizim farkımız Anadolulu olmamızdır iztanbul degil
ÇILGINLAR[/QUOTE]
kardeşim tabiki bu taraftar sitesi buraya iyilerde art niyetlileride ğiriyor
sen bakma her takımda vardır böyle kendini bilmezler ortamı istemeden de olsa gerenler hayırlısı olsun bunlara biz bu site sayesinde alıştım örneğin hanği takımla oynayacaksak o takım taraftarı bu siteye giriyor bazıları iyi şeyler söylüyor bazlarıda ağza alınmayan laflar söyleyipgidiyorlar o yüzden biz alıştık bizler dostluk için de bir mac olması dileğiyle başarilaar dilerim her iki takımada

Etem-Murat 25.02.2006 10:51

Türkcell Süper Ligi'nde 26 Şubat Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün Trabzon'a gelerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde, Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy Kamp ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenmana, Trabzon'a getirilmeyen Anderson, Muharrem, Edson ve Görkem katılmadı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

UYGUN: ''ZOR MAÇ OLACAK''
Kulüp Genel Menajeri Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının çok zorlu geçeceğini düşündüklerini söyledi. Trabzonspor'un ligin son 4-5 haftasında bir çıkış yakaladığını belirten Uygun, şöyle konuştu: ''Biz de Galatasaray maçından 1 puan almayı başardık. Bizim için moral oldu.

Trabzonspor maçından da en az 1 puan alırsak kalan 13 maçın 8'ini içeride oynayacağımızdan dolayı bize büyük avantaj sağlayacaktır. Alacağımız 1 puan moral olarak bizi tatmin edecek ve önümüze daha iyi bakmamızı sağlayacak. Zor, çekişmeli ve güzel bir maç olacağını düşünüyoruz.''

25 Şubat 2006

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 10:55

İZTANBUL DİZE GELENE KADAR...

BU VUCUDUM YERE DÜŞENE KADAR...

KANIMDAN KAN CANIMDAN CAN GİDENE KADAR...

İZTANBULLA ŞAVASMAYA AND İÇTİK...

ANDIMIZDAN GERİ DÖNENİN...

AZRAİLİ BİZ ÖLÜRÜZ...

bunu yazmamdan sebeb işimizin 3 büzüklerle oldugunu göstermektir....

aciyurt 25.02.2006 11:18

Trabzonlu arkadasim sizin sitedeki forumda Altay maçı öncesi Sivas'ı kesin yeneriz fark atarız derken, kupadan elendikten sonra Sivas maçı çok zor olacak defans çok katı tarzında biraz umutsuz söylemlerde bulunuyorlar. Sebebini sormayacağım çünkü Sivasspor hafife alınacak bir takım değil..

Arif Coşkun 25.02.2006 11:46

Hafife almaları bizim yararımıza olur,bırak alsınlar,ağırlığımızı maç sonunda anlarlar:)

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:08

[QUOTE=aciyurt]Trabzonlu arkadasim sizin sitedeki forumda Altay maçı öncesi Sivas'ı kesin yeneriz fark atarız derken, kupadan elendikten sonra Sivas maçı çok zor olacak defans çok katı tarzında biraz umutsuz söylemlerde bulunuyorlar. Sebebini sormayacağım çünkü Sivasspor hafife alınacak bir takım değil..[/QUOTE]Biz sivası hafife almayız diyecegim o dur ki gelin ve farkı görün

FARKIMIZ TRABZONLU OLUŞUMUZ...;)

SEMİH-58 25.02.2006 15:15

fiyatlar gayet güzel

aciyurt 25.02.2006 15:15

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Biz sivası hafife almayız diyecegim o dur ki gelin ve farkı görün

FARKIMIZ TRABZONLU OLUŞUMUZ...;)[/QUOTE]

sizin sitede yazılanlara istinaden söylüyorum, buyrun inceleyin...

[url]http://www.bordomavi.net/bmn/forum/forum_posts.asp?TID=5237&PN=1&TPN=1[/url]

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:25

[QUOTE=aciyurt]sizin sitede yazılanlara istinaden söylüyorum, buyrun inceleyin...

[url]http://www.bordomavi.net/bmn/forum/forum_posts.asp?TID=5237&PN=1&TPN=1[/url][/QUOTE]Kardeş birincisi bordomavi.net bizim kardeş sitemiz orada benim de üyeligim var bizim asıl sitemiz [url]www.kalearkasi.net[/url] çılgınlar grubunun sitesi üçüncüsü bizim sitelerde asla sivasspora hakaret edilmez ama sizin sitede ne yazık ki ediliyor farkı anladın mı?

aciyurt 25.02.2006 15:28

o zaman seninde üyeliğinin olduğu kardeş siteden haberin yok, orada hakaret ötesi yazılar var

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:29

[QUOTE=aciyurt]o zaman seninde üyeliğinin olduğu kardeş siteden haberin yok, orada hakaret ötesi yazılar var[/QUOTE]
Göster bir tanesini tamam diyim

NAUGHTYBOY58 25.02.2006 15:30

yaw bilet fiyatları nerdeyse sudan ucuz yaaa

NAUGHTYBOY58 25.02.2006 15:31

yaw bilet fiyatları nerdeyse sudan ucuz yaaa.
inşallah stadı doldururuz..

aciyurt 25.02.2006 15:35

şimdi ne diyeceksin ?

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:35

[QUOTE=NAUGHTYBOY58]yaw bilet fiyatları nerdeyse sudan ucuz yaaa.
inşallah stadı doldururuz..[/QUOTE]Bizim stadımı dolduracaksınız gelin doldurun ne diyim yani siz bu kadar küstahsanız ben napıyım sözüm yine meclisden dışarı:mad:

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:36

[QUOTE=aciyurt]şimdi ne diyeceksin ?[/QUOTE]Nerde kardeş bir şey göremiyorum :confused:

aciyurt 25.02.2006 15:37

yazdiklarim silinmiş anla artık niye silindi

1967 dernek serkan20 25.02.2006 15:38

ortamı germeye gerek yok
herşey maç bitince belli olur
önemli olan dostluk kazansın

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:40

[QUOTE=aciyurt]yazdiklarim silinmiş anla artık niye silindi[/QUOTE]Ya kardeş teknoloji yoksunumusun? orda yazılanları kopyalama sadece siteyi kopyala gönder

GuNaY 25.02.2006 15:41

[B]ARKADAŞLAR DİĞER SİTELERDEN ALINTI YAPARAK ORTAMI GERMEYİN...
ORADA YAZILANLARDAN SİTE YÖNETİCİLERİ VE ÜYELER SORUMLUDUR...
BU TÜR YAZILAR VE LİNKLER SİLİNECEKTİR!!![/B]

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:43

Bizim sitelerimizde 3 büzükler ve bize hakaret eden büyüklük gösterenlere tepki gösteririz o da seviyeli bir şekilde protesto olarak

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:45

Kardeş az bi bekle o yazdıklarına ben bir bakayım

aciyurt 25.02.2006 15:46

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Kardeş birincisi bordomavi.net bizim kardeş sitemiz orada benim de üyeligim var bizim asıl sitemiz [url]www.kalearkasi.net[/url] çılgınlar grubunun sitesi üçüncüsü bizim sitelerde asla sivasspora hakaret edilmez ama sizin sitede ne yazık ki ediliyor farkı anladın mı?[/QUOTE]

site adresini her seferinde yazdım ama görmüyorsunki bir daha yazıyorum

[url]http://www.bordomavi.net/bmn/forum/forum_posts.asp?TID=5237&PN=1&TPN=5[/url]

TRABZONLUYUZ!!! 25.02.2006 15:47

Kardeş onlardan ben sorumlu degilim yazan yazmıştır yanlış hele bazı kelimeler çok yanlış bunu kabul ediyorum ama elden gelecek birşey yok elimden geldigi kadar fair-play diyorum hala ksr bakma

aciyurt 25.02.2006 15:50

[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Göster bir tanesini tamam diyim[/QUOTE]

o zaman hakaret etmeyiz diyerek suçu bizim üzerimize yıkmaya çalışma

serhankaburcuk 25.02.2006 15:51

[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu maçın centilmenlik ve fair play içerisinde geçeceğinden hiç kuşkum yok...Trabzonspor bu ligin köklü ve başarılı takımlarından biri ...Ve hatta İstanbul imparatorluğunu yıkan tek Anadolu takımı...İnşallah bizde ilerleyen yıllar içinde Trabzonsporun göstermiş olduğu başarıları tekrarlarız...Bir Sivasspor taraftarı olark inşallah Sivasspor bu maçtan puan veya punalarla ayrılacaktır...Bende bir aksilik olmaz ise Trabzon maçına gitmeyi düşünüyorum...İyi oynayan kazanır Ama inşallah SİVASSPOR kazanır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05.