![]() |
EDSON KADRODA YOK
Bugün ilimizden ayrılarak Trabzon’a giden Sivasspor kafilesinde golcü futbolcu Edson son dakikada kadrodan çıkartıldı
Anderson’un Galatasaray maçında sarı kart görmesiyle cezalı duruma düşmesi nedeniyle teknik heyet golcü futbolcu arayışına girmişti. Teknik heyet Anderson’un yokluğunu Brezilyalı bir başka golcü futbolcu Edson’u sahaya sürmeye hazırlanıyordu. Ancak dün sabah saatlerinde ilimizden ayrılarak Trabzon’a gitmeye hazırlanan Sivasspor’da Teknik direktör Werner Lorant sürpriz bir karar verdi ve Edson’u kadrodan çıkarttı. Teknik direktör Werner Lorant’ın verdiği bu karar kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Trabzon kafilesine forvet olarak sadece Balili’yi götüren Teknik heyetin bu tavrı kafaları karıştırdı. Edson’un ise son dakikada Trabzonspor kafilesinden neden çıkartıldığı merak konusu olmaya başladı. |
-->: EDSON KADRODA YOK
acaba lorantın bi şaşırtmacasımı bu???
|
[QUOTE=IsYaNKaR]acaba lorantın bi şaşırtmacasımı bu???[/QUOTE]
olabilir ama neye göre şaşırtma bu? |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]alla alla edsonu niye kadrodan çıkarmış..kim oyanayacak:confused: [/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=kral58]olabilir ama neye göre şaşırtma bu?[/QUOTE]
yaw başka açıklaması olamazki..!! madem oynatmayacaksın nie aldın..!! zaten diğer forvetin cezalı...eger mantıklı bi açıklaması yoksa yine katı bi savunmayla oynayacagız... :( |
yine lorant efendi 11 futbolcumuzu ceza sahasinda gelen toplari taca kornere atmakla gorevlendirmistir.
Utaniyoruz artik bu cagi gecmis antifutbol anlayisindan. Lorant efendi biz her macta yusufyusuf etmeye mecburmuyuz kardesim.Kotu manisa bile ofansif oynarken anli sanli Sivassporumuz neden hep defans yapiyor.Ofansif futbol oynamaya kadromuz cok musaitken neden israrla defans kardesim...???? |
bu lorant ın yaptığına akıl sır ermiyo.ya kardeşim sen yine de götür oynatmıyacaksanda beklesin yedekte allah allah
|
bu lorantı anlamak mümkün değil adam beraberlik alırsak büyük başarı mantığıyla sahaya çıkıyor 90 dakika defans bir iki kontratak gol atarsak ne ala
|
yarın kadroyu acıklayınca goruruz bakalım nasıl bır oyun sıstemı gelıstırecek
|
[COLOR="Blue"]bu bir hocanın gizli taktiği ola bilir edson oynaması lazım bu karşılaşmada yinede son anı bekleyelim[/COLOR]
|
herr lorant hemen mactan sonra basin toplantisinda aciklamak gerekir neden edsonu kadrodan cikardi diye.ya süper futbolcu aliyoruz sahada göremiyoruz bari hic futbolcu gettirme.iste bu mac edsonun maci olacaktin adam bu macda kendini göstere bilirdin
|
yaw bu macta oynatmıcan da ne zman oynaatacan !!! ayrıca adam kendını daha nezaman gosterecekk !!! anamadım gıttı ......
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Zaten Lorantı anlamak imkansız gibi bişi...!!!!.Edson un bence kumaş iyi...ama işlenmese lazım...aklımdaki diğer soruysa oynatmayacaksa niye aldı!!!![/FONT][/B]
|
Bi bildigi vardir ki almadi veya denildigi gibi taktik olabilir.
|
YAV KARDESIM OYNATMAYACAKSIN NEDEN ALDIN ADAMI,BIZ BURDA BIRYERLERIMIZI YIRTIYORUZ TAKIMA FORVET LAZIM DIYE,ALIYORLAR OYNATMIYORLAR,BARI TRABZONA GOTURDE YEDEKTE DURSUN ADAM.
|
Bu Loranta acayip GICIK olmaya basladim .Adam ne yapmaya calisiyo,feneri batirfi SIRA SIVASSPORDA .
|
niye cikartti lorant edson anlamiyom.kac tane forvet götürüyo benim bildigim balili ve atilla birlik.sakatligi yoksa niye cikardiyo bu adam bunu.ne güzel bu macta kendini gösteriridi.hayirlisi olsun.lorantinda bi bildigi vardir herhalde
|
Onun bildigi hic bir sey yok. Bence Sivasspor un ligi nerede bitirecegi de onun icin hic önemli degil. O beni anlasmam geregi göndermediler, bari kendimi kovduruyum diye milyonluk bir camiayi karsina aliyor. Bakalim hayirlisi. Insallah biz haksiz cikarizda Sivas´imiz puanla döner Trabzon´dan. Sunuda unutmayalim. Kupadan elenmis bir Trabzon bütün hatlariyla saldiracak. Eger düsündügüm gibiyse kontratak futbol oynatmaya calisacak, ama hangi forvetle?:confused: Sivasspor.com1
|
[QUOTE=tanju_58]bu lorant ın yaptığına akıl sır ermiyo.ya kardeşim sen yine de götür oynatmıyacaksanda beklesin yedekte allah allah[/QUOTE]
Ama yinede kartlardan ötürü son maçlaramı sakladı acaba .Bakalım görecez teknik kadroya ve oyuncularımıza güveniyoruz... |
tamamen sacmalik bu ya nasil bir karar anlamadim gitti bu adami tatil yapsin diye mi transfer ettik biz yoksa sahaya cikip mac kazandirmasi icin mi ne yapiyor anlamadim bu loranta yaptina pisman olmaz insallah
|
sonunda lorant kafayı yedi yeni transferler alıyoo hiç birini oynatmıyoo gis maçında cem can,atilla,yı tam gördüm da silva son dk lerde girdi edson niye yok şimdi anlamadım???
|
[COLOR="Black"][B]Anderson cezalı,Edson yok heralde çıkıp kendisi oynayacak gerçi bizim oyun düzenimizde zaten forvete pek ihtiyaçta yok Edson oynasada defansta oynatırdı Sayın Lorant.[/B][/COLOR]
|
edson iyi bir futbolcu izlenimi uyandırmış tı loaran t ne yapıyo r anlamıdım mac anını bekleyip göreceğiz bakalım neler olacakSivasspor.com1
|
maci beklemeye gerek yok trabzona bile götürmemis neyi beklicez ama yinede bir bildigi vardir herhalde
|
ANLAYAMIYOZ BU LORANTI EDSON SÜPER NİYE KADROYA ALMIYOR
|
Bir sakatlığı felanmı var,hayırdır neden kadroda yok hayretttt!!!!!!!
|
lorant belki tek forvet oynatmak ister boşa yer almasın yorulmasın diye götürmemiş olabilir mi veya biz sizi edson suzda yeneriz demiştir cesaret göstermiştir veya fatih tekkeye karşılık olabilir
|
p.balili maçta patlama yaparsa her zaman ilk onbirde oynar büyük şans onun için istanbuldaki ts maçındada güzel bir gol atmıştı
|
YIGIDOLAR-CAN DOSTLARIM
BEN HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BIZIM ACILEN KORKMAYAN BIR HOCAYA IHTIYACIMIZ VAR- INAN INSAN SIVASIN OYNADIKI FUTBOLDAN UTANIYOR-MALATYA BILE BIZDEN DAHA CESARETLI FUTBOL OYNUYOR:10 KISI GALATASARAYA KARSI INSAN HIC BIR ATAKTAMI YAPMAZ:ISTE LORANT;IN FUTBOLU-BU MADEMKI-EDSONA-IHTIYAC YOKTU-SIVASIMIZIN-PARASINI NEDEN BOSA HARCIYORSUNUZ:MEHMET YILDIZ NEYINIZE YETMIYORDU:GEL DE KAHROLMA SELAM VE SAYGIYLA |
bence sivasspor trabzonda defensiv oynayacana, göre balili yeter,edsona bi sey olmasin diye götürmemisdir
|
Arkadaslarimizdan biri deginmisti, Harbiden bence de Lprant kendini kovdurmaya calisiyor.Tazminat hikayesi bilirsiniz..Olan milyonlarca yigidoya oluyor.
Galatasarayda sampiyonlar liginde ilk yilinda cok defans yapmisti, hatta ilk golu son macin son dakikalarinda atmisti.Bu sene acaba super lige alisma senemizmi.?Insallah alisalim derken dusmeyiz. Bir taraftanda aptalca atak yapan takimlarin durumlarinada bakmak lazim.Samsunspor gibi. |
artik bu loranti anlamiyorum forvete kimi koyacak. bence beni kovsunlar diye cabaliyor lorant bunun baska aciklamasi yok
|
trabzonun forfetleri fatih ile ömer rıza oynamayacak büyük ihtimal bizde hiç forvet yok balili tek gol atamaz maç 0-0 biter veya iki kulüpte numara yapıyor.
|
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Anderson cezalı,Edson yok heralde çıkıp kendisi oynayacak gerçi bizim oyun düzenimizde zaten forvete pek ihtiyaçta yok Edson oynasada defansta oynatırdı Sayın Lorant.[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][B][I][FONT="Comic Sans MS"]cidden traji komik bir hal aldı bu,yorum süper serdar valla güldüm :D,siteminde sonuna kadar haklısın.adam son maçta yeni olmasına rağmen uyumu çok iyiydi,bence yavaş yavaş dizlerinin bağını çözmenin zamanı geldi,bu aynen [U]"karnın açken ekmeği küflendirmek[/U]"gibi bişiy...[/FONT][/I][/B][/B][/COLOR] |
[B]YA GENE 1 PUAN İÇİN GİDİYORUZ ANLAŞILAN.. FORVET OLMADAN NASIL GALİP GELİCEZ... ?[/B]
|
LORANT KAFASINA GÖRE Bİ TAKIM BULDU OYNAYIP DURUYO...
NEDİR BU ÇEKTİĞPİMİZ LORANTTAN YAW... ANAMIZI AĞLATTIN YETER ARTIK... BIRAKIN GİTSİN YAW... GOLCÜ ALIYORSUN EN ÖNEMLİ MAÇA GÖTÜRMÜYORSUN.... BALİLİYİ OYNATMAYACAKSIN NEDEN KADRODA TUTUYORSUN... VALLA HESAP SORANDA YOK BU ADAMA... GİTSİN ALMANYADA ANLAŞSIN GELSİN BİZİM CANIMIZI YAKSIN OH NE GÜZEL LORANT... YOK YOK BU ADAM BİZİ NE ÖLDÜRECEK NE DE GÜLDÜRECEK... GELECEK SEZONA KALABİLİRSEK LORANTIN HİTMESİ LAZIM... BİZİ BBİLEN BİZİ ANLAYAN BİRİSİNİN GELMESİ LAZIM... |
oyun anlayışımı bıraktı bu adam olmaz böyle şey forvet oyuncusu yok hep defans oynanmazki.
|
hangi anadolu takımında ilk çıktığı sene yabancı hoca getrmiş. bu bizi öldürecek.
İSMAİL KARTAL olsun 5 kuruş fazla olsun. |
lorantın bi bildigi wardır
|
lorant hocanın bi bildiği varki edsonı götürmedi...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58. |