SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Uniyiğidolar (67) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=61)
-   -   İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN GARDASLARR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6409)

apolat 25.02.2006 22:56

İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN GARDASLARR

ınsallah unıyıgıdoların ıstanbul ayagını kurmayı planlıyoruz kardaslarrr...ben kendı okulumda calısmalara baslıyacagım ...ıstanbulda okuyan kardaslar veya sıvasspor a gonul vermıs desteklerını esırgemeyecek kardaslar varsa buyursub buraya yazsıın sonrada ırtıbata gecelım ınsallahhh ...bu olayı en kısa zamanda sonuca baglayalım ınsallah kı ustumuze dusen gorevler varken bos oturmayalımm ...maddı manevı elımızden geldıgınce destegımızı esırgemeyelımm ... beklııyorum kardaslarrrr !!!!!

sinan58_34 25.02.2006 23:06

-->: İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN KARDASLARR

[B][I]ınsallah ıstanbuldakı unıverstelı arkadaslarda boylesıne guzel bı organızasyonda bulunursa bizde destek cıkarız [/I][/B]

apolat 25.02.2006 23:09

[QUOTE=sinan58_34][B][I]ınsallah ıstanbuldakı unıverstelı arkadaslarda boylesıne guzel bı organızasyonda bulunursa bizde destek cıkarız [/I][/B][/QUOTE]

[email]apolat1903@hotmail.com[/email] ırtıbat ıcın kardaslar en yakın zamanda bu ıs olacak ınsallahh....

alimuharrem58 26.02.2006 16:09

[QUOTE=apolat]ınsallah unıyıgıdoların ıstanbul ayagını kurmayı planlıyoruz kardaslarrr...ben kendı okulumda calısmalara baslıyacagım ...ıstanbulda okuyan kardaslar veya sıvasspor a gonul vermıs desteklerını esırgemeyecek kardaslar varsa buyursub buraya yazsıın sonrada ırtıbata gecelım ınsallahhh ...bu olayı en kısa zamanda sonuca baglayalım ınsallah kı ustumuze dusen gorevler varken bos oturmayalımm ...maddı manevı elımızden geldıgınce destegımızı esırgemeyelımm ... beklııyorum kardaslarrrr !!!!![/QUOTE]

kardes basarılar

İnşallah kurarsın

NAUGHTYBOY58 26.02.2006 16:15

inşallah başarılı olursun gardaş...

NAUGHTYBOY58 26.02.2006 16:16

inşallah başarılı olursun gardaş...
fırsat olursa bende katılırım...

özsivasli1903 26.02.2006 17:31

gardas insallah olur...
kücük gruplar degilde büyük gruplar olusturunuz...

slmlar özsivasli bugra...

SEMİH-58 26.02.2006 18:38

HAYIRLI OLSUN GARDAŞLARRRRRRRRRRRRR

apolat 26.02.2006 20:06

[QUOTE=özsivasli1903]gardas insallah olur...
kücük gruplar degilde büyük gruplar olusturunuz...

slmlar özsivasli bugra...[/QUOTE]

kardas kucuk bı grup la baslamak buyumeyecegız demek degıll ...kardeslerımmız sanal taraftar olmaktansa elinden gelenleri yapmaya calıssınlar yeter..BİZ OYLE YAPIYORUZ ...ELLERIMIZ KUCUK AMA EL ELE TUTUSTUKCA BUYUR BELKI KIM BILIR ....

apolat 26.02.2006 20:07

[QUOTE=NAUGHTYBOY58]inşallah başarılı olursun gardaş...
fırsat olursa bende katılırım...[/QUOTE]

kardas eger ıstanbuldaysan fırsatını bulmaya calıs.... SIVAS ICIN...sayımız ın artması lazım ....

sivaslıavukat 27.02.2006 00:19

[QUOTE=apolat]ınsallah unıyıgıdoların ıstanbul ayagını kurmayı planlıyoruz kardaslarrr...ben kendı okulumda calısmalara baslıyacagım ...ıstanbulda okuyan kardaslar veya sıvasspor a gonul vermıs desteklerını esırgemeyecek kardaslar varsa buyursub buraya yazsıın sonrada ırtıbata gecelım ınsallahhh ...bu olayı en kısa zamanda sonuca baglayalım ınsallah kı ustumuze dusen gorevler varken bos oturmayalımm ...maddı manevı elımızden geldıgınce destegımızı esırgemeyelımm ... beklııyorum kardaslarrrr !!!!![/QUOTE]

Sevgili kardeşlerim , 12 martta saat 15.00 de yapılacak olan Dernek toplantımızda aramızda olup bizimle gücünüzü paylaşırsanız mutlu oluruz. Ayrıntılı bilgiyi organizasyonlar başlığında bulabilirsiniz.Sevgilerimle

apolat 27.02.2006 21:38

[QUOTE=sivaslıavukat]Sevgili kardeşlerim , 12 martta saat 15.00 de yapılacak olan Dernek toplantımızda aramızda olup bizimle gücünüzü paylaşırsanız mutlu oluruz. Ayrıntılı bilgiyi organizasyonlar başlığında bulabilirsiniz.Sevgilerimle[/QUOTE]

abı baktım ama yerı hakkında bı bılgı goremedım sana zahmet bılgılendırırsen sevınırım ...ayrıca destegını esırgemeyecek ıstanbulda bulunan genelı unıversıtelı yada genc kardeslerle KENDI ÇAPIMDA gorusmeye calısıyorum daha dogrusu toplanmaya ve sivasspora bıseyler yapmaya calısıyorum..insallah bu toplantıya da katılacagım ...Selametle ...

sivaslıavukat 27.02.2006 22:10

[QUOTE=apolat]abı baktım ama yerı hakkında bı bılgı goremedım sana zahmet bılgılendırırsen sevınırım ...ayrıca destegını esırgemeyecek ıstanbulda bulunan genelı unıversıtelı yada genc kardeslerle KENDI ÇAPIMDA gorusmeye calısıyorum daha dogrusu toplanmaya ve sivasspora bıseyler yapmaya calısıyorum..insallah bu toplantıya da katılacagım ...Selametle ...[/QUOTE]

E-5 Üsküdar sapağında mutlaka göreceksin ne taraftan geleceğini bilemediğim için tarif edemiyorum ama bana ulaşabilirsen mutlaka seni getirecek birini [email]buluruz. kahveciogluhukuk@hotmail.com[/email]

1967_DERNEK_10UR 27.02.2006 22:15

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN DESTEK OLACAK GEREKİRSE KURULACAK OLAN ÜNİ.YİĞİDOLAR KLÜBÜNDE AKTİF GÖREV ALACAK OLAN ARKADAŞLAR KONUYA CİDDİYETLE YAKLAŞALIM..ARTIK İSTANBULDA Kİ POTANSİYELİMİZİ GÖSTERELİM.[/FONT][/CENTER][/I][/B]

erhan5834 27.02.2006 22:16

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN DESTEK OLACAK GEREKİRSE KURULACAK OLAN ÜNİ.YİĞİDOLAR KLÜBÜNDE AKTİF GÖREV ALACAK OLAN ARKADAŞLAR KONUYA CİDDİYETLE YAKLAŞALIM..ARTIK İSTANBULDA Kİ POTANSİYELİMİZİ GÖSTERELİM.[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]haklısın onur destek ve katılımla ordaki çevreyide geniş tutmak tanışmak ve kaynaşmak adına güzel olur ....[/FONT][/CENTER][/I][/B]

34_KARAGUMRUKLU 28.02.2006 12:54

KARDEŞ ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI BİRBİRİMİZİ TANIYIP SİVASIMIZIN İSTANBULDAKİ MAÇLARINDA TAM DESTEK HEP DESTEK OLALIM MSN ADRESİM [email]islakh_85@hotmail.com[/email]

1967_CLUB_ÖZGÜR 28.02.2006 13:06

[B][FONT="Comic Sans MS"]KARDEŞŞ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !.... HAYIRLI UGURLU OLSUN ;)[/FONT][/B]

facoz_zarali 28.02.2006 14:28

sonuna kadar ölümüne sivasspor biz kocaeli ünideyiz ama sana yakınız maçları kacırmayız sen devam et

1967_CLUB_ÖZGÜR 28.02.2006 16:05

[QUOTE=facoz_zarali]sonuna kadar ölümüne sivasspor biz kocaeli ünideyiz ama sana yakınız maçları kacırmayız sen devam et[/QUOTE]

[B]KARDEŞŞ İRTİBATI KOPARMAYIN !..........[/B]

x_burnley 28.02.2006 17:08

Umarım bu konuda başarılı olursun

Arif Coşkun 28.02.2006 17:27

Sevgili arkadaşım,12 mart 2006 tarihinde bizim dernek çalışmalarımız hakkında yemekli 3.toplantımız var.Buraya katılarak hem tanışmış olur hemde bu konudada görüş belirtmiş olursunuz, sizleride bekleriz.

''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' E-5 üzeri Üsküdar sapağında.

apolat 28.02.2006 17:34

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN DESTEK OLACAK GEREKİRSE KURULACAK OLAN ÜNİ.YİĞİDOLAR KLÜBÜNDE AKTİF GÖREV ALACAK OLAN ARKADAŞLAR KONUYA CİDDİYETLE YAKLAŞALIM..ARTIK İSTANBULDA Kİ POTANSİYELİMİZİ GÖSTERELİM.[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

amacımız o zaten abi istanbulda da gercekten bısıler yapmak ıstedıgımızı gostermekk....suphenız olmasın yeter ...Selametle

alimuharrem58 28.02.2006 18:10

BENCE BU CALISMAYI YAPMADAN ONCE DERNEK ISINI BIR YAPSAK ÜNİYİĞİDOLARDA(İSTANBUL) BEN DE OLMAK İSTERİM

1967_DERNEK_10UR 02.03.2006 13:36

[QUOTE=apolat]amacımız o zaten abi istanbulda da gercekten bısıler yapmak ıstedıgımızı gostermekk....suphenız olmasın yeter ...Selametle[/QUOTE]
[B][I][CENTER][RIGHT][FONT="Comic Sans MS"] İSTANBUL BÜYÜK BİR ŞEHİR..ORDA BİR TEŞKİLATLANMA KOLAY KOLAY GERÇEKLEŞMEZ VE İLK ETAPTA OLMASI BEKLENEMEZ..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İSTENİLEN SEVİYEYE ULAŞACAK..[/FONT][/RIGHT][/CENTER][/I][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 02.03.2006 20:13

[QUOTE=alimuharrem58]BENCE BU CALISMAYI YAPMADAN ONCE DERNEK ISINI BIR YAPSAK ÜNİYİĞİDOLARDA(İSTANBUL) BEN DE OLMAK İSTERİM[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
AMA VAKIT KAYBETMEDEN ALT YAPIYI OLUSTURMAK GEREKIYOR......[/FONT][/CENTER][/B]

1967_DERNEK_10UR 02.03.2006 23:03

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ALT YAPIYI OLUŞTURUP İSTANBULDA KURULACAK OLAN DERNEKLE BERABER ÇALIŞILMALI...DAHA FAZLA DESTEK OLUR O ZAMAN RESMİ BİR ÇATI HER ZAMAN SAĞLAMDIR...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

TracyMcGrady58 03.03.2006 00:14

katilmak isterdim ama maalesef yurtdusunda yasiyorum

YatodaSin 03.03.2006 00:24

Sivasliyim diyen ve Sivassporu tutan elinden geleni yapsin sivasimiz icin

Hep beraber el ele

Etem-Murat 04.03.2006 17:18

BENCE BU CALISMAYI YAPMADAN ONCE DERNEK ISINI BIR YAPSAK ÜNİYİĞİDOLARDA(İSTANBUL) BEN DE OLMAK İSTERİM inşallah hadi bakalım

casus84 04.03.2006 17:25

şu an lise sondayım inşallah gelecek sene sizinle olacağım ;)

1967_DERNEK_10UR 05.03.2006 22:08

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ARKADAŞLAR ÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR BİZİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..NE GİBİ PROJELERİNİZ VAR??[/FONT][/CENTER][/I][/B]

alimuharrem58 07.03.2006 17:07

CALIŞMALAR NASIL GIDIYOR BİLGİSİ OLAN

serhankaburcuk 11.03.2006 20:35

[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben daha öncede söylediğim gibi ilk etapta İstanbulda geniş bir Sivasspor taraftarlar Derneği kurulmalı yani ana çatı burası olmalı...Daha sonrada bizim yaptığımız gibi Lise ve Üniversite seviyesinde organizasyonlar yapılmalı....Hayırlısı olsun yardım konusunda herzaman yanınızdayız....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

alimuharrem58 12.03.2006 09:27

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben daha öncede söylediğim gibi ilk etapta İstanbulda geniş bir Sivasspor taraftarlar Derneği kurulmalı yani ana çatı burası olmalı...Daha sonrada bizim yaptığımız gibi Lise ve Üniversite seviyesinde organizasyonlar yapılmalı....Hayırlısı olsun yardım konusunda herzaman yanınızdayız....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]

İNŞALLAH DERNEGIMIZ EN YAKIN ZAMAN DA KURULACAK

bugrakova 12.03.2006 09:51

gardaş bizlerde sizleri destekliyoruz istanbulda inşallah başarılı olursunuz

sivasligenc 04.06.2006 20:50

arkadaşlar ben sakaryada okuyorum istanbul ekibine katılabilirim inşallah bi problem olmaz ise

bayramdogan58 05.06.2006 10:38

gardasım ben izmitteyim ama istanbul hemen şurası finaller bitsin ordayım allah yardımcınız olsun

AYŞENUR1987_58 14.06.2006 16:58

-->: İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN GARDASLARR

HEMŞOLAR BU PAZAR SINAV DUA EDINNNNNNNNNNNNN

aykut-akay 14.06.2006 21:30

cümle okuyana ALLAH kolaylik versin

sivasligenc 07.07.2006 16:35

arkadaşlar bende sakaryadan katılmak istiyorum uniyiğidoya şimdi ne oldu bi teşkilatlanma maç organizasyonlarından yine site aracılığıyla mı olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:31.