![]() |
KÜFÜR İSTEMİYORUZ
Sivasspor yönetimi olarak ciddi kararlar aldıklarını ve maçlardaki küfür olayları için tedbirler alacaklarını da ifade eden Basın Sözcüsü Ünsal, “Ankara’da bir sistem yapılmış, gayet güzel.
Polis izleme odasından izliyor, hangi seyirci küfrediyorsa veya aşırı derecede saldıracak şekilde reaksiyon gösteriyorsa o seyirciyi hemen aldırıyorlar. Bizde hemen bu hafta harekete geçerek, Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği içerisine girerek aynı sistemi Sivas’ta da oturtmak istiyoruz. Zaten Sivas seyircisi gerçekten çok sağduyulu ama maalesef bizde de 8-10 tane insan çıkabiliyor. Onlarda bundan sonra küfür etmeyecekler, çünkü küfür ettikleri takdirde derhal maçtan alınacaklar” dedi. |
-->: KÜFÜR İSTEMİYORUZ
Sivasin Insani adam gibi adamdir.Küfür baslasa bizden baslamaz.Durduh yere gavgada ciharmayiz.
|
Küfür,kavga,dövüş bunlar cahilliğin ifadesidir,kültürlü taraftar küfürde etmez bu insanlığada yakışmaz zaten.
|
[B]delikanlı adam kufur etmez. kufrun her turlusune karşıyız[/B]
|
[QUOTE=arifcoskun]Küfür,kavga,dövüş bunlar cahilliğin ifadesidir,kültürlü taraftar küfürde etmez bu insanlığada yakışmaz zaten.[/QUOTE]
gardaş sana katılıyorum sen nedersen haklısın bizler sivaslıyız bize yakışmaz mahalle ağızları demi |
[B][I]eger uygulamaya gecerse cok guzel bı sıstem bence turkıyenın hertarafında uygulanmasılazım tabıkı bazı maclarda polısler bıle caresız kalıyo ama en azından olayların baslangıc noktasını bulup ımha ederler [/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]...Küfürsüz bir futbol mu???????!!!!!!!![/FONT][/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor yönetimi olarak ciddi kararlar aldıklarını ve maçlardaki küfür olayları için tedbirler alacaklarını da ifade eden Basın Sözcüsü Ünsal, “Ankara’da bir sistem yapılmış, gayet güzel.
Polis izleme odasından izliyor, hangi seyirci küfrediyorsa veya aşırı derecede saldıracak şekilde reaksiyon gösteriyorsa o seyirciyi hemen aldırıyorlar. Bizde hemen bu hafta harekete geçerek, Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği içerisine girerek aynı sistemi Sivas’ta da oturtmak istiyoruz. Zaten Sivas seyircisi gerçekten çok sağduyulu ama maalesef bizde de 8-10 tane insan çıkabiliyor. Onlarda bundan sonra küfür etmeyecekler, çünkü küfür ettikleri takdirde derhal maçtan alınacaklar” dedi.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ALDILAR YA...SON ÖRNEĞİNİ DİYARBAKIRSPOR-KONYASPOR MAÇINDA GÖRDÜK..SAHAYA GİRMEYEN KALMADI...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=YatodaSin]Sivasin Insani adam gibi adamdir.Küfür baslasa bizden baslamaz.Durduh yere gavgada ciharmayiz.[/QUOTE]
aynen öyle sana katiliyorum.bizden kavga baslamaz |
kardaslar kotu olanların daima karsısındayız ...kufur de bunlardan bırı...amac ne kavga ne de kufur amac eglenmek ...ne gerek var kufree !!!
|
EVET KÜFÜR VE ŞİDDETİN SPORDA YERİ OLMAMALI
FAKAT 20 YILDIR KÜFÜRÜ ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORLAR BİR TÜRLÜ BAŞARAMADILAR BU SÖZLERİ DAHA ÖNCE ÇOK DUYDUK BEKLEYİP GÖRECEĞİZ:rolleyes: :rolleyes: |
[COLOR="Blue"]BİZDE KÜFÜRE KARŞIYIZ AMA TRÜBÜNDE KÜFÜR EDENDE ÇOK MÜDAHELE ETMEYENLERDE ÇOK İCRAT GEREK LAF DEĞİL[/COLOR]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor yönetimi olarak ciddi kararlar aldıklarını ve maçlardaki küfür olayları için tedbirler alacaklarını da ifade eden Basın Sözcüsü Ünsal, “Ankara’da bir sistem yapılmış, gayet güzel.
Polis izleme odasından izliyor, hangi seyirci küfrediyorsa veya aşırı derecede saldıracak şekilde reaksiyon gösteriyorsa o seyirciyi hemen aldırıyorlar. Bizde hemen bu hafta harekete geçerek, Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği içerisine girerek aynı sistemi Sivas’ta da oturtmak istiyoruz. Zaten Sivas seyircisi gerçekten çok sağduyulu ama maalesef bizde de 8-10 tane insan çıkabiliyor. Onlarda bundan sonra küfür etmeyecekler, çünkü küfür ettikleri takdirde derhal maçtan alınacaklar” dedi.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]sistemin sadece adı var sanırım eğer böyle bi sistem her yerde uygulanıyosa bu diyarbakır - konya maçında uygulansaydı keşkede bu çirkinlikler olmasaydı...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="Black"][B]Basın sözcümüz Fikret Beye katılmamak mümkün değil;Ne demek küfür ya hem anasına,avradına küfür ettiğin kim?oda bu vatanın evladı deyilmi?yarın birgün savaş çıksa beraber savunmayacakmısınız bu yurdu?bu kin bu öfke nerden geliyor?sonuçta bu bir oyun,o sahada küfre maaruz kalan hepimizin bir yakınıda olabilir bugün değilse bile yarın ailenizden birinin futbolcu,hakem,veya rakip takımdan biri olma olasılığı yokmu.
Küfre ve şiddete sonuna kadar hayır. "E onlar da küfrediyor"diyenlerde olabilir.Bir ayıp başka bir ayıpla asla örtülmez. [/B][/COLOR] |
bu küfür illeti bizim icimize islemis biz küfürsüz edemeyiz
biz överken bile söveriz ha suda var avrupada yokmu alasini yapiyorlar ama sınırlı, biliyorki ileri gitse güvenlik tepesine binecek |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]...Küfürsüz bir futbol mu???????!!!!!!!![/FONT][/B][/QUOTE]
evet arkadaşlar küfürsüz bir futboll küfürün yerine kullanılacak daha güzel sloganlar var.. djmurat gardaş profiline koyduğun o resimdeki kişiyi tanıyormusun?. bende o internet ortamindaki sempatik kişiyi tesadüf tanıdım. kendisi sivaslı |
Delikanlı adamın takımı nüfus cüzdanında yazar.
Sivaslıda delikanlıdır küfür etmez |
BİRAZ ÖZELEŞTİRİ YAPALIM. KAMERA SİSTEMİ DEĞİL, HER İNSANA CİP TAKSALAR BİZİM İNSANIMIZ YİNE KÜFÜR EDER. BU DENETİMLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN BİR MÜSLÜMAN KÜFÜR ETMEZ.GALATASARAY MAÇINA EŞİMLE BİRLİKTE GİTTİM. KAPALI TRİBÜNDE HERKES KÜFÜR EDİYORDU. GALATASARAYLI OYUNCULARA, HAKEMLERE VE HATTA KENDİ FUTBOLCULARIMIZA BİLE TEK TEK KÜFÜR ETTİLER. BEN EŞİMİN YANINDA İNSANLIĞIMDAN UTANDIM. DELİKANLI SİVASLILIK BUYSA EĞER, BEN SİVASLI OLMAK İSTEMİYORUM...
|
[QUOTE=KA2105]BİRAZ ÖZELEŞTİRİ YAPALIM. KAMERA SİSTEMİ DEĞİL, HER İNSANA CİP TAKSALAR BİZİM İNSANIMIZ YİNE KÜFÜR EDER. BU DENETİMLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN BİR MÜSLÜMAN KÜFÜR ETMEZ.GALATASARAY MAÇINA EŞİMLE BİRLİKTE GİTTİM. KAPALI TRİBÜNDE HERKES KÜFÜR EDİYORDU. GALATASARAYLI OYUNCULARA, HAKEMLERE VE HATTA KENDİ FUTBOLCULARIMIZA BİLE TEK TEK KÜFÜR ETTİLER. BEN EŞİMİN YANINDA İNSANLIĞIMDAN UTANDIM. DELİKANLI SİVASLILIK BUYSA EĞER, BEN SİVASLI OLMAK İSTEMİYORUM...[/QUOTE]
Çok doğru haklısın bu bir toplumsal olgu zor olur değişmesi en azından epey zaman alır |
küfür hiçbirzaman hiçkimseye birşey kazandırmamıştır. Tezahüratlarımızı insanlar arası saygı ve sevgi cercevesinde yapalım. Fair-Play ruhunu seyircimiz lütfen uygulasın olumlu yada olumsuz nolursa olsun SİVAS centilemen seyircisi fair-play ödülüne layık olsun
|
[B]küfürün yeri ,zamanı ve nedeni olmaz...bu nedenle küfür engellenemezz[/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasın insanı asla küfür etmez....Diyarbakırda ve Türkiyenin diğer stadlarında yaşananlar bizim stadımızda yaşanmaz zaten...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasın insanı asla küfür etmez....Diyarbakırda ve Türkiyenin diğer stadlarında yaşananlar bizim stadımızda yaşanmaz zaten...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
[B]abi o zaman küfür edenleri bşka ilden mi getırıyolar..? :D[/B] |
[QUOTE=twity_58][B]abi o zaman küfür edenleri bşka ilden mi getırıyolar..? :D[/B][/QUOTE]
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yani demek istediğim kendini bilen bir Sivaslı küfür etmez diyorum....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
[QUOTE=twity_58][B]abi o zaman küfür edenleri bşka ilden mi getırıyolar..? :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]güldürdün beni bacım :D:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
Bence küfür edenleri sahadan almak yetmez tesbit edip sonraki maçlarada almamak gerekir. İkinci bir konuda küfür edenlere seyircinin anında tepki göstermesi gerekir. Umarım bir gün bu bilince ulaşırız. Çünkü küfretmek çok ilkel bir davranış.
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]WALLA SÜPERSİN..KÜFÜR EDENLERDE BİZİM İÇİMİZDE Kİ İNSANLAR YANİ SİVASSPOR TARAFTARI..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
bende istemiyorum ama küfürsüzde olmuyor beeeeeeeeee
|
küfür takımımıza zarar verir adım atarken iyi düşünün
HER ŞEY SİVAS(VATAN) İÇİN |
evet yaw küfür olmasın bu maçta...
|
küfürü dünyada hangi federasyon hangi takım veya günlük yaşantıda kim engellemişki sivasspor engelleyebilsin.toplu küfürlü tezahuratlardan herkes uzak tursun bence bu yeterli. bu arada biz holigan deliz biz taraftarızz....
|
Evet küfüre karsıyız kesinlikle statlarımızda küfüre son destekliyiz efendim...
|
YA KÜFÜR SAHALARDA MALESEF KAÇINILMAZ OLUYOR. HERKES BİR BAŞKASININ EDEPSİZLİĞİNİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL TABİKİ,
KÜFÜRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZZZ. |
KÜFÜRÜN HER ZAMAN KARŞISINDAYIZZZZZ
|
futbol için küfür gerçekten kötü bir olay yani hem yanımızdaki kardeşlerimizi rahatsız ediyoz hemde caanım sivassporumuz onlarca milyar para cezası alıyor.. :rolleyes: Sivaslı çok küfür eder diye karizmamız bozuluyor..
özellikle hakemlere küfrediliyor.. haketmeyen hakem yokmu?? var tabiki :mad: ama sırf sivassporu zor durumda bırakmamak için içimizden edelim arkadaşlar :D :D :D ... olurya unutupta yüksek sesle küfür edersekte kardeşimizi uyaralım.. Herşey sivasspor için... ;) Sivasspor.com1 |
özellikle hakemlere küfrediliyor.. haketmeyen hakem yokmu?? var tabiki ama sırf sivassporu zor durumda bırakmamak için içimizden edelim arkadaşlar ... olurya unutupta yüksek sesle küfür edersekte kardeşimizi uyaralım.. Herşey sivasspor için...
özellikle hakemlere küfrediliyor.. haketmeyen hakem yokmu?? var tabiki ama sırf sivassporu zor durumda bırakmamak için içimizden edelim arkadaşlar ... olurya unutupta yüksek sesle küfür edersekte kardeşimizi uyaralım.. Herşey sivasspor için... özellikle hakemlere küfrediliyor.. haketmeyen hakem yokmu?? var tabiki ama sırf sivassporu zor durumda bırakmamak için içimizden edelim arkadaşlar ... olurya unutupta yüksek sesle küfür edersekte kardeşimizi uyaralım.. Herşey sivasspor için... özellikle hakemlere küfrediliyor.. haketmeyen hakem yokmu?? var tabiki ama sırf sivassporu zor durumda bırakmamak için içimizden edelim arkadaşlar ... olurya unutupta yüksek sesle küfür edersekte kardeşimizi uyaralım.. Herşey sivasspor için... |
Umarım erciyes maçında içimizdende olsa küfretmek zorunda kalmayız :D :D :D
Sivasspor sen çok yaşa canım feda olsun sanaaaaaa üç üç üç üç üç üç .... kırmızıııııııııııı beyazzzzzzz en büyükkk SİVASSSSSS umarım bu tür tezahüratlardan küfre vakit bulamayızz :D :D :D Sivasspor.com1 |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yani demek istediğim kendini bilen bir Sivaslı küfür etmez diyorum....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
KUFUR YOK SADECE KIZALIM |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BİZ KÜFÜRÜ BİLMEYİZ EDENİDE SEVVMEYİZZ...4 EYLÜLE GEL ERCİYES HEPİNİZİ YENERİZZZ..AL BUNU ALAMAZMISIIINNNNNNN :D[/COLOR]
KÜFÜRE KARŞI ARTIK AĞIR CEZALAR GELMELİ.....STADLARDA KUFUR DUYMAK ISTEMIYORUZ !...[/FONT][/CENTER][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Küfürsüz tribün için bizde dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz yapmayada devam edeceğiz....Bugün oynadığımız maçta inanın tribünde bir tane bile küfür yoktu...İnşallah bu yoldaki çalışmalarımız devam edecek....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |