![]() |
HAKEM SİVAS` I İNFAZ ETMİŞ
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/maraton.jpg[/img]
Trabzonspor-Sivasspor maçında rakip takımdan sert hareket yapan ve kırmızı kart göstermeyen hakem Fatih Gökçe`ye Erman Toroğlu ağır eleştirilerde bulundu. Önceki akşam Lig TV`de yayınlanan maraton proğramında Trabzon-Sivasspor maçının tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu, hakemin Trabzon`dan en az 2 futbolcuyu kırmızı kartla atması gerektiğini belirterek "Atilla`ya dirsek atan futbolcuya kırmızı kart göstermeyen hakemlik yapmasın, bu pozisyonun tartışalacak bir tarafı yok. Balili resmen infaz edilmiş. Trabzonlu futbolcular "Hakem bizden nasıl olsa" diyerek Balili`ye el ense yapmışlar! Aslında yerlerde sürünen Balili değil, maçın hakemi. İyiki bu maçı izlemedim, yoksa sinir sistemlerim bozulurdu. Burada kesinlikle iyi niyet yok, hakem şartlı çıkmış, Sivasspor resmen infaz edilmiş" dedi. Hürdoğan |
-->: HAKEM SİVAS` I İNFAZ ETMİŞ
Sayın Erman Toroğlu na teşekkürler. Biz en azından diğer spor Yorumcularındanda buna benzer açıklama yapmalarını beklerken Trabzonspor-Sivasspor maçını yorumlamaya bile değer bulmadılar galiba.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]ERMAN HOCA YINE DOĞRULARI KONUŞMUŞŞ...TESEKKURLERRR[/FONT][/B]
|
SİVASSPOR'DAN HAKEME TEPKİ
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Trabzonspor maçında dün resmen bir futbol maçı değil, hakem rezaleti izlendi'' dedi. Ünsal, İsrailli golcü Balili ile düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor ile oynadıkları maçın hakemi M. Fatih Gökçe'yi eleştirerek, hakemin bu maçta çok kötü bir yönetim sergilediğini savundu. Bu maçın ardından futbol otoriteleri tarafından da eleştirilen Gökçe'nin hakem camiasına da zarar verir konuma düştüğünü öne süren Ünsal, ''Bu maçta 6 sarı, 4 kırmızı kart daha gösterilmesi gerekiyordu. Çok büyük bir camia olan Trabzonspor'un böyle hakemlere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Benim Trabzonlu dostlarım var. Onlar da hakemin bu yönetiminden rahatsız olmuşlar'' diye konuştu. Aynı hakemin kendilerini Ankaragücü maçında da 2 puandan ettiğini öne süren Ünsal, şunları kaydetti: ''Ankaragücü maçını da Trabzonspor maçını da berabere bitirdik. M. Fatih Gökçe 4 puanımızı gasp etmiş bulunuyor. Ben buradan MHK Başkanı Mustafa Çulcu'ya sesleniyorum. Biz buradan bize ayrı muamele yapılsın gibi bir şey talep etmiyoruz. Bizim hakkımız gasp ediliyor. Şu anda MHK, federasyon yeni seçilmesine rağmen şaibe altındadır. Yani böyle hakemlerle siz bu işi götüremezsiniz. Trabzonspor maçında dün resmen bir futbol maçı değil, hakem rezaleti izlendi. Böyle bir hakemi maçlarda görmek istemiyoruz.'' Sivasspor'un şu anda Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Ünsal, ''Ancak bizim şu anda en büyük rakibimiz hakemler. Birçok kulübün de aynı, bu sadece bizim derdimiz değil. Yılnur Önen, Erol Ersoy ve Fatih Gökçe gibi hakemler bu ligde maç yönetemezler. O kapasiteye ne fiziksel, ne beyinsel olarak sahip değiller. Bunların yönettikleri her maç fiyasko'' dedi. KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI Sahalarında yapacakları Kayseri Erciyespor maçından 3 puanla ayrılarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini ifade eden Ünsal, şöyle konuştu: ''Taraftarlarımıza da burada büyük görev düşüyor. Bu maçta stadın tamamen dolmasını istiyoruz. İnşallah tribünleri doldurarak bize gereken desteği verirler, ancak kesinlikle çirkin tezahürat istemiyoruz. Küfür edecek seyirci stada hiç gelmesin. Futbol bir temaşa sanatıdır. Oraya gelerek adam gibi maç seyredecek taraftarlar stada gelsin. Takımımızın durumu bu hafta görüldüğü gibi gayet iyi, daha da iyi olacak. Bu maçta en ufak çirkin bir şey istemiyoruz.'' Maçlarda küfür olaylarının engellenmesi için kulüp olarak ciddi tedbirler alacalarını da anlatan Ünsal, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda uygulanan kameralı sistemi emniyetle irtibata geçirerek Sivas'a da getirmek istediklerini belirterek, ''Zaten Sivas seyircisi her zaman çok centilmendir. Biz de küfür eden seyirci 3 veya 5'te olsa kalmayacak'' diye konuştu. İsrailli Golcü Balili ise Trabzonspor maçının zor bir maç olduğunu ve aldıkları 1 puanın kendileri açısından iyi olduğunu belirterek, ''Kayseri Erciyespor maçı da çok zor maç olacak. İnşallah bu maça çok iyi hazırlanarak 3 puan alacağız'' dedi. [url]http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=6679[/url] |
atv de Ahmet Çakar'ın ve Kazım Kanat'ın katıldığı programı gece geç saatlere kadar bekledim saat 02-45 ti bizede sıara geldi,neyseki programın sonlarına doğru 5 dk. kadar bir zaman ayırarak Trabzon-Sivas maçı hakemi hakkındada üç beş kelime ettiler.Yorumcuların hepsi kahkaha attılar,bu nasıl hakem diye,ve bizim gözümüzde bu hakemin puanı 1 veya 2 dediler.Bu maç kasedini eğitim amaçlı kullanıp nasıl kırmızı kart gösterilir diye hakemler eğitilebilir dediler.Kesin iki kırmızı kart verilmeliydi diye görüş belirttiler.
|
Hakkinin mac´dan sonra görüsü:
"Hakem geneldi iyidi sonucu etkiliyecek bir hatalar yapmadi iyi bir niyetli bir hakemdir, biz kendisine tsk´ediyoruz" diye konustu... |
[QUOTE=ElbeyLi58]Hakkinin mac´dan sonra görüsü:
"Hakem geneldi iyidi sonucu etkiliyecek bir hatalar yapmadi iyi bir niyetli bir hakemdir, biz kendisine tsk´ediyoruz" diye konustu...[/QUOTE] .....................................İnanasım gelmiyor. |
[QUOTE=arifcoskun].....................................İnanasım gelmiyor.[/QUOTE]
abi elimde Video görüntüsü var,aksama atacam........ |
Erman hoca zaten hep dogrulari söyler.Adamin kimseden gorhdutugu yoh.Vallaha ben deli oldum maca baharken.Bu hakeme aslinda daha mac verilmemeli
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]her hafta aynı konuşmalar hakem sivasın hakkını yedi diye alıştık artık bir değil iki değil..aynı senaryolar..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
erman hoca hep söylüyo ama dinleyen kim hayırlısı
|
her hafta aynı olaylar yeter artık len
sivasımın hakkını yiyenin ................ sivasımız harcamak istiyorlar ama harcatmayız 3 büyükler olsa çığlık atarlar |
hakem genelde ıyıydı fakat yapılan sert hareketlerı gormezlıkten geldı erman toroglu dogru yorumlamıs
|
Trabzonspor-Sivasspor maçında rakip takımdan sert hareket yapan ve kırmızı kart göstermeyen hakem Fatih Gökçe`ye Erman Toroğlu ağır eleştirilerde bulundu.
Önceki akşam Lig TV`de yayınlanan maraton proğramında Trabzon-Sivasspor maçının tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu, hakemin Trabzon`dan en az 2 futbolcuyu kırmızı kartla atması gerektiğini belirterek "Atilla`ya dirsek atan futbolcuya kırmızı kart göstermeyen hakemlik yapmasın, bu pozisyonun tartışalacak bir tarafı yok. Balili resmen infaz edilmiş. Trabzonlu futbolcular "Hakem bizden nasıl olsa" diyerek Balili`ye el ense yapmışlar! Aslında yerlerde sürünen Balili değil, maçın hakemi. İyiki bu maçı izlemedim, yoksa sinir sistemlerim bozulurdu. Burada kesinlikle iyi niyet yok, hakem şartlı çıkmış, Sivasspor resmen infaz edilmiş" dedi. |
yakan yakana bu neyaw
ne olacaksa ne infaz etmesi infaz etse 2 dakkada acısı çıkar bizi süründürdü... böylesi hakemde hakemimdiye dolanıyorsa helal olsun..... doğru valla |
her hafta aynı konuşmalar hakem sivasın hakkını yedi diye alıştık artık bir değil iki değil..aynı senaryolar..
aynı sivasa bu yapılanlar artık fazla olmaya başladı |
[COLOR="Blue"]ne infaz etmesi infaz etse 2 dakkada acısı çıkar bizi süründürdü...
böylesi hakemde hakemimdiye dolanıyorsa helal olsun.....[/COLOR] |
evet hakem Sivas Sporu infaz etmiştir, bunu taraflı tarafsız herkes dile getiriyor
erman toroğlu söyleyincemi bu önem kazandı da haber yapıldı, zaten 3 yaşındaki çocukta bunu biliyor. erman toroğlu ortama göre yorum yapan adamlardan biridir. onu birbilen kabul etmek bence yanlıştır. Sivassporumuzun hakkı yenmiştir ve bunu savunacak kişiler bizleriz. |
ermna hoca dogru diyo.hakem canimizi yakti.ahmet cakarda baya elestirdi hakemi
|
aynı hakem ankaragücü maçındada aynı art niyetiyle penaltımızı ve nizami golümüzü vermemişti.federasyon diyet ödemeye devam ediyor.
|
[QUOTE=ElbeyLi58]abi elimde Video görüntüsü var,aksama atacam........[/QUOTE]
Sana inanıyorum tabiki,bu hakem Hakkı'nın akrabası felan olmasın:D ilk aklıma gelen o :D |
[COLOR="Blue"]bence sivassporu bu ligden düşürmeye çalışıyorlar aslında hakemler hakkında konuşmamak lazım ama bu fatih gökçe denilen adam hakem değil o yüzdden bizde onlara oynayacağımız futbolla ders verelim
bence trabzon sivas maçında fati akyel ve drojav atılması lazımdı ve sivassporun 3 puanını resmen yedi [/COLOR] |
hakemin korktugu avnı akerde ıkı kırmızı kart vermekten cok cekındıgı apacık ortada zatenn ... ama artık bızım de hakkmızın yenıldıgını soylesınler ...hakemler sebebıyle mazlum oluyoruz ama bunu soylesınler barıı de bı daaha aynı hatalara dusulmesın ...
|
Ya biz bu hakemlerden ne bekliyoruz iyi niyet mi?
Olmıyacak dua ya amin demem Bu böyle gelmiş böyle gider bizim hakemlerimiz bu kafa yapısı ile hiç bir yere varamaz gavurun oğlu avrupada maç yönetiyor bizim hakemler oturup evde çekirdek yiyor devam bakalım ne kadar sürecek buna kim dur diyecek |
hakemler yapıyo işte böyle şeyler idare edecen işte bugün aleyhimize yarın lehimize hep olacak hep olacak alışmalıyız neticede son iki haftada üstümüzdeki iki takımdan 2 puan aldık bence muhteşem sonuc
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]her hafta aynı konuşmalar hakem sivasın hakkını yedi diye alıştık artık bir değil iki değil..aynı senaryolar..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]evet dimi yaa nedir bu aynı senaryo baştan baştan :rolleyes: [/B] |
ERMAN HOCA YA TESEKKURLER
|
helal olsun erman hocaya
hic beklemezdim adamdan simdiye kadar dediklerine hic kabulenmedim ama bundan sonra sana destek var erman hoca |
erman hoca sansal abi )ve atv)de ahmet cakarda =trabzondan en az iki ve uc futbolcu atilir diye yorum yaptilar erkekgibi )==)bu saman yolu denilen milleti inanciyla oynayan bir kurulus olarak bu sivastan ne istedigini ben anliyamadim anliyan varsa yazsinda bende ne oldugunu anlayim )tum sivaslilara sesleniyorum samanyolu ve zaman gazetesini sivasli olarak sivasta oyle bir eylemcinin yayinlamasina izin verilmesin proramda sivasin ismi gectigi zaman hemen sunucu denilen goruntu hemen konuyu degistiriyor ben anlam veremedim bizde )sivasli olarak gorevimizi en iyi sekilde yapalim STV VE TGR BUNLARIN BIR KARIN AGRILARI VAR °+HA BEN DEMIYORUMKI BIZI AYRI YORUMLA HAYIR HERKESE VERILEN SOZ BIZEDE VERILSIN BIZ ONU ISTIYORUZ FAZLA BIR SEY ISTEMEDIK BUDA YANLIS ANLASILMASIN AMA BOS VER INSAN OLMUYANA SEN MI INSANLIGI OGRETECEKSIN °HA BIRDE YENI SECILEN MHK NIN BASKANI SEN HAKEMKEN NE YAPTINDA SIMDI ORUYA GECTIN MILLETI TEROREMI OZENDIRMEK ICINMI GECTIN ORDAN SEREFLI BIR INSANSAN HEMEN BASKALARINDA CANI YANMADAN °SSSSSSSSSSSSSSS+GIDERSIN SIVASLI OLMAK BIR SEREFTIR ONUN ICIN SIVASI COGU SEVMEZ
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivassporun hakkı her hafta gaspediliyor...Valla laf ile olmuyor artık buna bir dur demek lazım....Erman TOROĞLU na tesekkürler....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
Hakkinin mac´dan sonra görüsü:
"Hakem geneldi iyidi sonucu etkiliyecek bir hatalar yapmadi iyi bir niyetli bir hakemdir, biz kendisine tsk´ediyoruz" diye konustu... [url=http://www.hemenpaylas.com/download/247162/Hakkinin_macdan_sonra_grs..wmv.html]Görüntüyü Indirmek Icin [B]>>>> Tikla <<<< [/B][/url] |
[QUOTE=ElbeyLi58]Hakkinin mac´dan sonra görüsü:
"Hakem geneldi iyidi sonucu etkiliyecek bir hatalar yapmadi iyi bir niyetli bir hakemdir, biz kendisine tsk´ediyoruz" diye konustu... [url=http://www.hemenpaylas.com/download/247162/Hakkinin_macdan_sonra_grs..wmv.html]Görüntüyü Indirmek Icin [B]>>>> Tikla <<<< [/B][/url][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Sanki mecnun başkan çok tepki verdi!!!!!!!!!!!!herkes susuyor taraftar çıldırıyor,hakemler bildiğini okuyor....neyseki erman hoca bir ışık yaktıda millet gördü ortalığın halini..........[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Sanki mecnun başkan çok tepki verdi!!!!!!!!!!!!herkes susuyor taraftar çıldırıyor,hakemler bildiğini okuyor....neyseki erman hoca bir ışık yaktıda millet gördü ortalığın halini..........[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
sanirim herkes görüyor tek sivasspordakiler degil yasa bildikleri halde susuyorlar |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Sanki mecnun başkan çok tepki verdi!!!!!!!!!!!!herkes susuyor taraftar çıldırıyor,hakemler bildiğini okuyor....neyseki erman hoca bir ışık yaktıda millet gördü ortalığın halini..........[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
sanirim herkes görüyor tek sivasspordakiler degil yada bildikleri halde susuyorlar |
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu ışığı her hafta yakyorlar ama sonuç yine sıfır yine sıfır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
[COLOR="Blue"]HAKEM DEMEKKI SIZ RAHAT OLUN DIYE SÖYLEDI TRABZONLU FUTBOLCULARA
ONLARDA ISTEDIKLERINI YAPTILAR![/COLOR] |
onu bunu bilmem artik takimin daha guzel skorlara ihtiyaci var kim ne derse desin biz isimize bakalim bence
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Walla her hafta aynı şey...Hakkımız yendikten sonra kim ne derse desin...[/FONT][/B]
|
ARKADASLAR-BEN ZATEN MACLARIN HAKEMLERI BELLI OLDUGUNDA BIZIM MACIN HAKEMI( MEHMET FATIH OLDUGUNU)GÖRÜNCE-EYVAH DEDIM
BIZI BU ZAT SON MACIMIZDA ANKARAGÜCÜ MACINDA YAKMADIMI PENALTIMIZI RESMEN VERMEDIYA-O ZAMANDA ERMAN HOCA TENKIT ETMISTI YAZIK-SIVASIMIZA |
Trabzonspor – Sivasspor:
Mehmet Fatih Gökçe 26 yaşında, İstanbul bölgesi hakemi. Turkcell Süper Ligde 6. maçına çıktı. Oldukça fazla hakem hatası olan bir maç.Gökçe faulleri tespit etmesine rağmen kartına başvurmadı. Djokaj’ın Atilla Birlik’e attığı dirsek kesin bir kırmızı kart. Gökçe bu hareketi görüyor, çünkü pozisyona 2 metre uzaklıkta. Ama kartı vermiyor. Geçen hafta da Cihan’dan dirsek yiyen Atilla Birlik rakip oyuncuları tahrik edici ufak ama sinirlendiren hareketlerden vazgeçmeli. Rakibi attırmak adına strateji geliştirmek futbolda arzulanan bir taktik değildir. Fatih Akyel’in rakibine arkadan ve kasten yaptığı hareket te ciddi faullü oyun kıstasına girmektedir. Dolayısı ile ihraç edilebilirdi. Mehmet Fatih Gökçe daha cesur davranmadığı takdirde Turkcell Süper Lig klasmanında tutunakta zorlanacaktır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40. |