![]() |
EN ÖNEMLİ VE ZORLU MAÇIMIZ
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Erciyes maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu
Sivasspor`da Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Dün öğleden sonra yaptığı tek çalışma ile antremanlarını sürdüren Sivasspor`da cezalı ve sakat futbolcu bulunmaması teknik heyeti sevindiriken, menajer Bülent Uygun Yiğidolara önemli mesajlar verdi. Her şeyden önce komşu ve kardeş bir takımla önemli bir maça çıkacaklarını belirten Menajer Bülent Uygun, "Gerek Kayserispor,gerekse Erciyes bizim kardeş takımlarımız. Tabiki sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız,ama her şey sahada kalmalı. Yiğidoların bu maçta tribünleri tıklım tıklım doldurup futbolcuları desteklemelerini bekliyoruz. Bunu yaparkende her zamanki gibi yine en küçük bir taşkınlık istemiyoruz. Ben bu konuda Sivaslılara güveniyorum,ligin en önemli maçlarından birisini oynayacağız" dedi. Takımda futbolcuların moral olarak iyi bir seviyede olduklarınında altını çizen Uygun, "Trabzon maçında sergilenen futbol ve alınan bir puan bizim tekrar eski günlerimize döndüğümüz bir işareti. Futbolcularımızda bunun farkında. Allah`ın iziniyle pazar günü Erciyesspor`i yenip haftalardır süren şanssızlımıza son vermek istiyoruz, yeterki taraftarımız bizi bu maçta yalnız bırkamasın" şeklinde konuştu. Hürdoğan |
-->: EN ÖNEMLİ VE ZORLU MAÇIMIZ
bende maçdayım, sizleride bekliyorum :)
|
Bundan sonraki her oynanacak maç çok önemli. Bu haftalar ligde kopmaların yaşanacağı haftalar olacağından ilk saha maçlarımızda kesinlikle kazanmalıyız. Rakiplerimizin ne yapacağı bizi ilgilendirmemeli. çıkabileceğimiz en üst noktaya çıkmalıyız. Sivassporun asıl hedefi bu sene için değil önümüzdeki yıl için olmalı.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Erciyes bizim raiplerimizden 6 puanlık maç tabir edilebilir...Özelliklede kaybedersek ki bunu aklımızdan bile geçirmiyoz...alt sıralara yaklaşırız....bizim için hayati önemm taşıyan 3 puanı mutlaka almalıyız...[/FONT][/B]
|
Bu maçı almalıyız. En azından yenilmemeliyiz. Yenersek 6 puan almış gibi oluruz. Berabere kalırsak 3 puan almış gibi oluruz. Yenilirsek 6 puan kaybetmiş gibi oluruz. (açıklayabilirim)
|
Imkani olan maca gitsin ve destek versin coh önemli mac
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTAR HER ZAMAN GÖREVİNİ YAPIYOR TRİBÜNLERDE Kİ YERİNİ ALIYOR...BU MAÇTA TA 12 BİN KİŞİ 4 EYLÜL STADYUMUNDA YERİNİ ALACAK..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTAR HER ZAMAN GÖREVİNİ YAPIYOR TRİBÜNLERDE Kİ YERİNİ ALIYOR...BU MAÇTA TA 12 BİN KİŞİ 4 EYLÜL STADYUMUNDA YERİNİ ALACAK..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
12,000 kişi çok iyi bir rakam inşalah maçı da alırız... |
Lorant: "Paniğe kapılmadım.."
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımının puan cetvelinde üst sıralarda yer aldığı dönemde havaya girmediğini, puan kayıplarının yaşandığı haftalarda da paniğe kapılmadığını belirterek, Bunlar bir lig maratonunda olağan şeyler ve her takımın başına gelir" dedi.. 2 Mart 2006, 14:52 Lorant, kulübün sosyal tesislerinde düzenlendiği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Kayseri Erciyespor'un çok kaliteli bir takım olduğunu ifade ederek, ''Defansif olarak da çok güçlü bir takım. Forvetleri de çok hızlı. Özellikle deplasmanda rahat oynayan, kontraatak oynayan bir takım'' dedi. Rakiplerinin özelliğine göre önlemlerini alacaklarını ve buna göre maça çıkacaklarını belirten Lorant, ''Biz sadece ev ödemize konsantre olmamız gerekiyor. Orada hakem ne yapmış, bize burda bu hatayı yapmış veya şunu yapmış onları konuşmamamız gerekiyor. Biz kendi ödevimizi yapıyoruz ve maçımıza konsantre oluyoruz. Benim görevlerim bunlar'' diye konuştu. -HAKEM HATALARI- Lorant, hakem hataları ile ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti: ''Bugüne kadar bazı girişimlerde bulunulması gerekiyordu. Bazı uyarılarda bulunması gerekiyordu. Ama o zamanı kaçırdık. Ben bu konuya defalarca değindim. O yüzden bu konuda da fazla konuşmak istemiyorum. Şimdi bu konuyu açmakla ilgili bir istek de kalmadı. Defalarca, sezon başından bu yana yapılan hataları ben dile getirdim. Artık geçimişi konuşmanın da bir anlamı yok. Ben hakem hataları, ya da şu olmuş bu olmuş onları konuşmuyorum artık. Ben işime konsantre oluyorum ve gelecekteki maçlara bakıyorum.'' Büyük takımların hemen maçlardan sonra şikayetlerini dile getirdiğini, yorumlarını yaptıklarını ifade eden Lorant, ''O zaman ben maçtan sonra, hele deplasmanda oynadığım maçlardan sonra şikayetimi dile getirmem gerekiyordu. Görseler bizim başımıza neler geliyor. Bakalım aynı şekilde davranacaklar mı?'' dedi. Sivasspor'un defans ağırlıklı futbolu ile ilgili bir soru üzerine de Lorant, rakip takımların ligin ikinci yarısında daha dikkatli ve disiplinli oynadığını, bu nedenle de gol atmakta zorlandıklarını belirterek, ''Bizim çok iyi defans oyuncularımız var. Ofansif olarak da sorunlarımız var. Bu da yeni lige çıkan takımda gayet normal ve doğal bir olay. Yani bu ilk devrede şans yanımızdaydı, hemen golü buluyorduk. Şimdi bir kaç poziyona fazladan girmeniz gerekiyor golü bulmak için'' diye konuştu. Lorant, Sivasspor'un büyük takımlara karşı daha rahat bir futbol oynadığı yönündeki bir görüşü de, ''Büyük takımlara karşı oynamak bizim için daha kolay. Normal takımlar bize karşı çok derin defans oynuyorlar. Bunu da hafta sonu tekrar göreceksiniz. Sahaya çıktığımız zaman çok sabıra ihtiyacımız olacak'' dedi. Büyük takımlarla oynanan maçlar dahil tüm maçlarda tribünlerin boş kalmasından yakınan Lorant, taraftarlardan stadı tamamen doldurmalarını isteyerek, ''Stada gelmiyorsun, takımına destek vermiyorsun ve bazı rüyalara dalıyorsun'' diye konuştu. -HEDEF 40 PUAN- Sivasspor'un sezon başında ilk 5 içine girmeyi hedeflediği şeklindeki bir görüşü de Lorant, gülerek şöyle yorumladı: ''Ben hangi takımı çalıştırdığımı biliyorum, elimdeki futbolcu kalitesini biliyorum, bir sezon boyunca başıma neler gelebilecek biliyorum, yani bunun inişli-çıkışlı bir lig olduğunu biliyorum. Bunları bildiğim halde size böyle bir şey söylemem imkansız. Ben hep gerçekçi oldum.'' Sezon sonuna kadar en az 40 puan almayı hedeflediklerini belirten Lorant, ''En az diyorum. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben sadece bu 40 puanın nasıl alınabileceğinin planlarını yapmaktaydım. Ve hala da onu yapıyorum. Yani ne üst sıralardayken havaya girdim, ne de puan serisini kaybettiğimiz zaman 6-7 maç arka arkaya paniğe kapıldım, korku yaşadım. Bunlar bir lig maratonunda olağan şeyler ve her takımın başına gelir'' diye konuştu. |
zor bi r maç ama alacaz inşallah
|
12000 seyirci geliyorda 100 tanesi tezahürat yapıyor. biraz canlanın yiğidolarım stadımızın adı değişsin CEHENNEM olsun. gelen korksun. takımlara seyirci baskısı yapamıyoruz. Haydin bari şu erciyese bu stadı dar edelim. Kavga küfür değil yanlış anlamayın sürekli ve hep bir ağızdan SİVASImıza destek..... E o zaman futbolcuları kamçıladıkmı bi de balili oynadımı erciyesi bozguna uratırız
|
inşallah 3 puan bizim olacak
|
evet bu maç önemli...
bu maçla iyi bir hava yakalaya biliriz.... |
evet bu maç önemli...
bu maçla iyi bir hava yakalaya biliriz.... ölümüne sivas......... |
MACI COK ONEMLI YENERSEK CIKICA GECEBILIRIZ
SİVASSPORUMUZUN FITBOLCULARINA INANIYORUM BU MACI BIZIM OLACAK |
bu mac tabiki hem zor hemde kolay biz kolayı
secelim yenelim erciyeside bir nefes alalım sivas spor yenecek gücü var bu gücü göstersinler yeter |
tüm yiğidolar stada akacak
|
BU MACI KESIN ALMALIYIZ SIVASIMIZA BASARILAR DILERIM Sivasspor.com1
|
[B][I]ben okadarda zor bı mac olacagını sanmıyorum cunkutakımımız guclu sadece kontrol yok ınsallah trabzon macındakı aksaklıklar gozonunde bulundurularak derscıkarılmıstır ercıyesı farklı yenebılrız[/I][/B]
|
[B]NE KADARDA ZOR BİR MAÇ OLSADA BU MAÇI ALACAK KADAR GUÇTEYIZ YETERKI GÜNUMUZDE OLALIM[/B]
|
Erciyes maç bizim için 6 poanlık maç bu maçı kazanmak zorundayız . Gerek taraftar gerekse fotbolcular çok ama çok dikkatli olmak zorunda cenki çok iyi tutmak gerekir. En ekili adamları Trabzon, G.S. maçlarında çok iyi oynadık.İNŞALLAH bu maçıda kazanırız.
|
Sivasspor süper lige çıktıgından beri hiçbir maçına gidemedim..çünkü askerdeydim.geldim ve ilk işim bu maçta stadda yerimi alacağım.çok heyecanlıyım..!! inşallah 3 puan bizim olacak..!!
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Erciyes maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu
Sivasspor`da Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Dün öğleden sonra yaptığı tek çalışma ile antremanlarını sürdüren Sivasspor`da cezalı ve sakat futbolcu bulunmaması teknik heyeti sevindiriken, menajer Bülent Uygun Yiğidolara önemli mesajlar verdi. Her şeyden önce komşu ve kardeş bir takımla önemli bir maça çıkacaklarını belirten Menajer Bülent Uygun, "Gerek Kayserispor,gerekse Erciyes bizim kardeş takımlarımız. Tabiki sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız,ama her şey sahada kalmalı. Yiğidoların bu maçta tribünleri tıklım tıklım doldurup futbolcuları desteklemelerini bekliyoruz. Bunu yaparkende her zamanki gibi yine en küçük bir taşkınlık istemiyoruz. Ben bu konuda Sivaslılara güveniyorum,ligin en önemli maçlarından birisini oynayacağız" dedi. Takımda futbolcuların moral olarak iyi bir seviyede olduklarınında altını çizen Uygun, "Trabzon maçında sergilenen futbol ve alınan bir puan bizim tekrar eski günlerimize döndüğümüz bir işareti. Futbolcularımızda bunun farkında. Allah`ın iziniyle pazar günü Erciyesspor`i yenip haftalardır süren şanssızlımıza son vermek istiyoruz, yeterki taraftarımız bizi bu maçta yalnız bırkamasın" şeklinde konuştu. Hürdoğan[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]bundan sonraki her maç final olacak özellikle iç sahada oynayacağımız maçlar ve bu maçlarda sivassporumuza gereken desetği vermek onları motive edip ateşlemek bizim görevimiz ve bizde üzerimize düşen bu görevi en iyi şekilde yerine getirelim hadi pazar günü saat 14:00 yer [COLOR="Red"]4 EYLÜL CEHENNEMİ [/COLOR]HERKEZ İDESTEĞE BEKLİYORUZ....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]normalde önemlı olmuyucaksa da sivas bu durumdayken cidden çok önemli bncede..!![/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tam bi Anadolu derbisi gibi geçecek...Haftanın en önemli maçlarından biri ve bu maç tam 6 puanlık...İnşallah kazasız belasız atlatırız ve maçtan 6 puanla ayrılırız....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
BU MAÇI ACALAZ HEM KAYSERİYİ ŞEHİR OLARAK HEMDE KAYSERİ ERCİYESSPOR OLARAK YENECEZ....MAÇ CENTİLMENCE VE DOSTANE Bİ HAVADA GEÇECEKTİR...KAYSERİDEKİ MAÇTA YAŞANAN OLAYLAR YAŞANMAYACAKTIR...SİVASSPOR TARAFTARI SADECE TAKIMINI DESTEKLER
|
[B]6 puanlık maç tabıki önemlı olcak .anadolu derbisi cok zorlu gececek inşallah gülen taraf biz oluruz.[/B]
|
TABİKİ ARTIK 2 BERABERLİK SONUNDA, ARTIK GALİBİYET VE 3 PUAN LAZIM BİZE...
|
Sivas moralli
Yönetimden destek Sivassporlu yöneticiler, futbolculara K. Erciyesspor maçı öncesi tesislerde yemek verdi. Çok neşeli bir ortamda geçen yemekte takımın moralli olduğu gözlenirken yöneticiler galibiyet sözü aldı. Hasret bitecek Kırmızı-beyazlı takımın genel menajeri Bülent Uygun ise 11 haftadır süren galibiyetsizlik özlemine son vereceklerini ifade ederek, "Takım olarak bunu çok istiyoruz. Erciyesspor'u puansız göndereceğiz" dedi. kaynak: [url]http://www.fotomac.com.tr/sup102.html[/url] |
BİZ BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOOOKKKKKK...
|
Trabzon ve Fenere oynadığımız futbolu oynarsak Erciyesi yeneriz, tabi burada Sivastaki hemşehrilerimizin takımımızı yalnız bırakmaması ve centilmence en iyi coşturucu tezahüratları yapması şart...bir de EDSON 'u merak ediyorum ,Galatasaray maçında son 10 dakikada oyuna girdi..Trabzona götürülmedi (nedense ?) bakalım bu maçta hakkında az buçuk fikir edinebileceğimiz oyununu görebilecekmiyiz Lorant bu fırsatı verecek mi ?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |