![]() |
KENDİNİ TANIMLA,SENİ TANIYALIM...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM...
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye [COLOR="Black"]Teşekkürler büyüyorum sizinle [/COLOR] Söz-Müzik: Şebnem Ferah [/COLOR]***************************** [COLOR="DeepSkyBlue"]KISA VE ÖZ CÜMLELERLE KENDİNİ TARİF ET SENİ SENDEN TANIYALIM...[/COLOR] [COLOR="Blue"]ilk ben başlayayım :) tutamayacagım sözler vermem adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem basit kişilerle polemige girmem dünyada kimse üzülsün istemem bazı şeyleri asla affedemem geçmişine takılıp dert etmem yaşanmışlıkları kolay silemem acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem cesaretsizligi 'gurur'la örtmem yalan ve taktiklerle ugraşmayın,yemem! dostlarıma laf ettirmem tutkularım var, vazgeçemem! gidiosan eğer,çok özlesem bile artık dön demem we artk kimseye kolay kolay güvenemem bi daha güvenmedikçe sevemem agır geliosa bunlar, firar serbest, üstelemem.. bazn çok severim ama söylemem! sessizliğimden anlarmısın,bilemem[/COLOR] ***************************** [COLOR="DarkOrchid"]SIRA SİZDE.... :):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
-->: KENDİNİ TANIMLA,SENİ TANIYALIM...
Fatma sen kendini tanıtmamışsın destan yazmışsın :)
|
ne sırası :D:D:D..........
|
BU YAZIN İÇİN TESEKKURLER INSALLAH GERISI GELIR BASARILAR
|
[QUOTE=aciyurt]ne sırası :D:D:D..........[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]topiğin içeriğine uyacak şeyler yazın lütfen....[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
--- BENI SEVMEK YÜREK ISTER-----
|
UNUTMA,UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR!!!!!!!1
UNUTULMAKTAN NEFRET EDEN BİRİSİYİM |
sevdimi ölümüne severim..
yalan konuşmayı sevmem. kendimi hiç övmem. herkesin mutlu olmasını isterim vs.... |
[QUOTE=DJMuRaT]:D :D :D..............................................................[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]topraktan geldik betonlaşıp gidiyoruz..kanka.:D[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
İŞTE ÖYLE BİRİYİM.....................
|
iki insanin bir araya geldigi o büyük an! belki bir mutluluk belkide bir hüzünle sonuclanir! fakat ebedi olan o askin yüreklerde daim olarak yasamasidir!!!!!!!!her ne kadar ölümcül olsada ask,,, benim yüregimde kalici olarak yasayacak!!!!!!!!!!!!!!!!her yasanmasi gereken kaderin bir baslangici vardir,,,,,,,,her ne kadar bu hayati yasasakta, güzellikleri paylasmak insanligin duygusal anlamda özlemidir....
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]KARA TOPRAK [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır. beyhude dolandım, boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır. Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm ne fayda buldum Her türlü istediğim topraktan aldım Benim sadık yarim kara topraktır Koyun verdi, kuzu verdi, süt verdi Yemek verdi, ekmek verdi, et verdi Kazma ile dövmeyince kıt verdi Benim sadık yarim kara topraktır Adem'den bu deme neslim getirdi Bana türlü türlü meyve bitirdi Her gün beni tepesinde götürdü Benim sadık yarim kara topraktır. Karnın yardım kazmayınan, belinen Yüzün yırttım tırnağınan, elinen Yine beni karşıladı gülünen Benim sadık yarim kara topraktır İşkence yaptıkça bana gülerdi bunda yalan yoktur herkes de gördü Bir çekirdek verdim, dört bostan verdi Benim sadık yarim kara topraktır. Havaya bakarsam hava alırım Toprağa bakarsam dua alırım Topraktan ayrılsam nerde kalırım Benim sadık yarim kara topraktır. Bir dileğin varsa iste Allah'tan Almak için uzak gitme topraktan Cömertlik toprağa verilmiş Hak'tan Benim sadık yarim kara topraktır. Hakikat istersen açık bir nokta Allah kula yakın, kul da Allah'a Hakkın gizli hazinesi toprakta Benim sadık yarim kara topraktır. Bütün kusurumu toprak gizliyor Melhem çalıp yaralarım düzlüyor Kolun açmış yollarımı gözlüyor Benim sadık yarim kara topraktır. Her kim ki olursa bu sırra mazhar Dünyaya bırakır ölmez bir eser Gün gelir Veysel'i bağrına basar Benim sadık yarim kara topraktır.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]AŞIK VEYSEL[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Aklımdan çıkmıyorsun
Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat Hasretim gülyüzüne Susamışım sevgine Başkasından bana ne Bana kendini anlat Boşver esen rüzgara Boşver yağan yağmura Hadi gel kollarıma Bana kendini anlat Geceleri üşür müsün Hemen örtünür müsün Beni düşünür müsün Bana kendini anlat Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Bana kendini anlat[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]ANLATILMAM SADECE YAŞANIRIM..............[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=alimuharrem58]BU YAZIN İÇİN TESEKKURLER INSALLAH GERISI GELIR BASARILAR[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Courier New"]GARDAS NEYIN DEVAMINI BEKLIYON :D KENDINI TANIT TOPIGI BURASI :D[/FONT][/CENTER][/B] |
yalan söylemeyi sevmem.
yapamıcam şeyler için söz vermem. |
[COLOR="Red"]KISA VE ÖZ CÜMLELERLE KENDİNİ TARİF ET SENİ SENDEN TANIYALIM[/COLOR][B]ne yazsam da sizlere kendimi nasıl tanıtsam.kısacası öz sivaslı[/B]
|
[B]EN ÇOK ZORLANDIĞIM ŞEYLERDEN BİRİ DE :
KENDİMDEN BAHSETMEK VE TANITMAKTIR...!!! AMA, ÜNİVERSİTE ARKADAŞLARIMIN KALEMİNDEN MEZUNİYET KATALOĞUNA, HAKKIMDA YAZDIKLARI ŞU TANIMLAMAYI SİZLERLE PAYLAŞABİLİRİM :[/B] [B][COLOR="Red"]SÖNMEZ =[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]GÖZÜNÜ BUDAKTAN; SÖZÜNÜ DUDAKTAN ESİRGEMEYEN HAS SİVAS'LI YİĞİDO...[/COLOR][/B] :) :) ;) ;) |
bak sonunda cıkacam tanımladım
-------------------------------------------------------------------------------- [url]http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html[/url] |
[COLOR="Blue"]işte öyle şöyle böyle biriyim ALLAHIN yarattığı acizane bir insanım[/COLOR]
|
[B][I][COLOR="Blue"]yaparım dedımmı yaparım
kolay kolay soz vermem verdıgım sozu yerıne getırrım kımseyı uzmek ıstemem buyuklerıme karsı hep sevıyelı konusmaya calısırım az konusurum cok dusunurum bırısını yargılamadan once kendımı onun yerıne koyarım biseyı ınat ettınmı bana zarar bıle gelecegını bılsem yaparımn cok cabuk sınırlenırım ama karsımdakının tavrına gore uzun surmez genellıkle slow arabesk [/COLOR][/I][/B] |
ŞÖYLE ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINA BİR GÖZ GEZDİRDİMDE NEDENSE HEPSİ İYİ YÖNLERİNDEN BAHSETMİŞ :) KİMSE KOTU YÖNLERİNDEN BAHSETMEMİŞ :)
İLGİNÇTİR..!! YOKSA SİTEDEKİ HERKES MELEKMİ :) :) :) |
[QUOTE=IsYaNKaR]ŞÖYLE ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINA BİR GÖZ GEZDİRDİMDE NEDENSE HEPSİ İYİ YÖNLERİNDEN BAHSETMİŞ :) KİMSE KOTU YÖNLERİNDEN BAHSETMEMİŞ :)
İLGİNÇTİR..!! YOKSA SİTEDEKİ HERKES MELEKMİ :) :) :)[/QUOTE] BU SİTEDE OLAN HERKES BENCE HEPSİ BİRER MELEK.... |
[QUOTE=5841]BU SİTEDE OLAN HERKES BENCE HEPSİ BİRİR MELEK....[/QUOTE]
:confused: :rolleyes: |
[B]Kendimi kelimelerle tanıtamam. Çünkü ne olursa olsun bu bencilce yazılar yazılmasına sebep olur. kimse negatif yönlerini pek fazla yazmaz. o zaman milletin kendini tanıtmasıda gerçekçi olmaz. Bizim tanıtan şeyler bizim kendi düşüncelerimiz değil asıl diğer insanların bizim hakkımızda ne düşündükleridir. [/B]
|
[QUOTE=erdalguler][B]Kendimi kelimelerle tanıtamam. Çünkü ne olursa olsun bu bencilce yazılar yazılmasına sebep olur. kimse negatif yönlerini pek fazla yazmaz. o zaman milletin kendini tanıtmasıda gerçekçi olmaz. Bizim tanıtan şeyler bizim kendi düşüncelerimiz değil asıl diğer insanların bizim hakkımızda ne düşündükleridir. [/B][/QUOTE]
+1 Altına imzamı atarım.....!! |
[COLOR="DarkRed"][B][COLOR="DarkRed"][CENTER][FONT="Arial Black"][I][COLOR="Blue"]----------------ALLAHIN YARATTIĞI BİR KULUM İŞTE------------------[/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR]
[U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] |
[QUOTE=bozok1071][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="DarkRed"][CENTER][FONT="Arial Black"][I][COLOR="Blue"]----------------ALLAHIN YARATTIĞI BİR KULUM İŞTE------------------[/COLOR][/I][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR]
[U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER][/QUOTE] Hay Maşallah....... :D |
[QUOTE=IsYaNKaR]Hay Maşallah....... :D[/QUOTE]
gardaş ne yapalım destan yazamadık ama alttaki sözler birazcık ifade eder heralde [CENTER][U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] |
ALLAH WERDİ CANIMIZI ALLAH ALACAK
|
merhametli cok dugusal ağlaynla aglayan
gülenle gülen sevenle seven halay cekenle ceken ben tabiki gezmeyi ,sporu. sinamayı cok ceverim tabiki birde cuhara ve cay harika gider |
AGRESİFİM,SİNİRLİYİM,KOMPLEKSLİYİM AMMA PERDELERİMİ KALDIRDIĞIMDA SON DERECE DUYGUSAL KEDİ GİBİ BİR İNSANIM HAAAAAAAAAAAA
|
valla ben kimsenin tavuğuna kış demeyen.Yoldan geçen kızlara laf atmayan. Her şeyden çabuk sıkılan . Tek bir manitayla baş edemezken 4 - 5 manita ile dolaşan. ( yiyip içtikten sonra hesabı kızlara ödeten biriyim :D )
|
konyaspor maçında sahayı cehenneme ceviren diyarbakır taraftarının arasında bile ölümüne SİVASSPORLUYUM diyen bir SİVASLIYIM.
|
sen rüya gibi birşeysin...
sen gerçekten de öte bir şeysin... sen tek mutluluk kaynağımsın... sen canım cananımsın... sen herşeyimsin... sen milyonların sevgilisi SİVASSPOR'sun... TEK GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR... |
[QUOTE=KEREM_58_34]valla ben kimsenin tavuğuna kış demeyen.Yoldan geçen kızlara laf atmayan. Her şeyden çabuk sıkılan . Tek bir manitayla baş edemezken 4 - 5 manita ile dolaşan. ( yiyip içtikten sonra hesabı kızlara ödeten biriyim :D )[/QUOTE]
yalan hemde sen hemi sonu doğru olabilir |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]işte öyle şöyle böyle biriyim ALLAHIN yarattığı acizane bir insanım[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] Dikkatimi çektide sitenin en çok sevilenleri neden sevildiklerini bilmiyorlar bence çünkü kendilerini tarif edememişler [COLOR="Black"]salih abi(5841)[/COLOR][COLOR="Blue"]mustafa abi(sönmez)[/COLOR][COLOR="SeaGreen"]diğer mustafa abi(dernek_mustafa)[/COLOR]neden yazmıyorsunuz insanların sizi neden bu kadar çok sevdiğini? yazın ki millete faydanız dokunsun:D:D:Deeh artık bizde bişiyler kaparız şu sizin farkedilir derecede hayran kitlenize nasıl ulaşabildiğinizi :D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
Evliyim,iki çocuk babasıyım,reklam işleri ile uğraşıyorum yaşım 43 İstanbul'da kalıyorum. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:D :D :D :D
Valla tanımla derken bu aklıma geldi. Sevgili Fatma,güzel bir konu seçmişsin fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi herkes hep iyi yönünü yazar,hani bir deyim vardırya: "Kimse ayranım ekşi demez" bu birazda ona benzer.Yinede güzel bir şey, yazılanları zevkle okuyoruz.:) |
[QUOTE=arifcoskun]Evliyim,iki çocuk babasıyım,reklam işleri ile uğraşıyorum yaşım 43 İstanbul'da kalıyorum. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:D :D :D :D
Valla tanımla derken bu aklıma geldi. Sevgili Fatma,güzel bir konu seçmişsin fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi herkes hep iyi yönünü yazar,hani bir deyim vardırya: "Kimse ayranım ekşi demez" bu birazda ona benzer.Yinede güzel bir şey, yazılanları zevkle okuyoruz.:)[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]teşekkür ederim arif abi sizlerin yorumlarıda bizleri mutlu ediyor.:)[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gerçi burda insanlar kendini tanıtırken hiç kimse kötü yönünü zayıf yanını yazmaz buraya....Herkes aman ben şöyle iyiyim şöyle maharetliyim v.s türünde şeyler yazar....Bence bir kişiyi iyi tanıyan diğer kişiler anlatsa daha iyi olur...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
en doğrusunu serhat abi söylemiş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |