![]() |
Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?
|
-->: Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
[QUOTE=erem]Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?[/QUOTE]
İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!! |
[QUOTE=IsYaNKaR]İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!![/QUOTE]
ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim |
[QUOTE=erem]Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]biz bir yasal derneğiz küfürle bizim ne alakamız var bu sorun hiç olmamış bir yasal dernek nasıl küfür ettire bilirki biz elimizden geldiği kadar küfürü kaldırmak istiyoruz[/COLOR] |
[QUOTE=erem]ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim[/QUOTE]
KARDEŞİM GENEL OLARAK BAHSEDİYORSUNDA..SİVASSPRUNDA TARAFTAR DERNEKLERİ VAR VE SİVASSPOR MAÇLARINDA DA KUFURLER OLUYO.DEMEKKİ SİVASSPORLA ALAKALIYMIŞ.!!!;) |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
SEN KONUYU YANLIS ANLADIN..ARKADAS MAÇLARDA KUFURU TARAFTAR DERNEKLERİMİ TEŞVİK EDİYO DİYE SORU.!!! ASLINDA ANLAMSIZ BİR SORU..!! NE İÇİN SORMUSSA :confused: |
HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ..
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim. |
[QUOTE=1967_dernek_arif]HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ..[/QUOTE]
SADECE RESMİYET DEĞİL BİREYSEL OLARAKTA KÜFÜRÜ SONA ERDİRMELİYİZ..! |
[QUOTE=erem]Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim.[/QUOTE]
BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!! |
[QUOTE=erem]Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BİR DERNEK ÜYESİ OLARAK BEN GÖRÜŞLERİMİ YAZDIM..BİZDE SAPITIRSAK AGRESİF OLURSAK BU TAKIMIN HALİ NE OLUR MERAK EDİYORUM..SAĞ DUYULU OLMAMIZ LAZIM..AYRICA KONU ÇOK SAÇMA NİYE DERNEK...DERNEKTEN BAŞKA STADA GİREN YOK MU???[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=IsYaNKaR]BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!![/QUOTE]
Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor. |
[QUOTE=erem]Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
3 Büyükler bu konuda bizi örnek almak zorunda kalsın! |
[QUOTE=erem]Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor.[/QUOTE]
Peki kardeşim..!!kendince haklısın..!! görüşlerine kimse mudahale edemez.ama bence derneklerin küfür olayında bi etkisi yok.. aslında var oda küfürü engellemek için.. 3 buyukleri bilemem ama sivasspor dernekleri bu yonde çalışıyo..gözlemledğim kadarıyla..!!! |
hic alakasi yoktur
sampiyon sivas |
-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
[B]konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim ..[/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim ..[/B][/QUOTE]
Ben 1967 taraftar derneğindeki arkadaşları hedef almamıştım yanlış anladılarsa özür dilerim. Bu şekliyle daha güzel oldu. Teşekkür ederim. |
[QUOTE=erem]Ben 1967 taraftar derneğindeki arkadaşları hedef almamıştım yanlış anladılarsa özür dilerim. Bu şekliyle daha güzel oldu. Teşekkür ederim.[/QUOTE]
[B]hedef almadığını yazmıştın zaten ama yazan arkadaşların yazılarında göründüğüne göre o şekilde algılanıyordu... yanlış anlaşılma olmasın daha geniş yorumlar gelir şimdi...[/B] |
Küfür bize yahismazz.Ve dernklerinde küfür attigini veya atana bisey yapmadigini sanmiyom.
|
Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.
|
bu ulkede maca ınsanlar sankı kan davası vamıs seklınde gelıyorlar macın bır zevk aracı oldugunu bılmıyorlar galıba evet taraftar derneklerının cok buyuk etkısı olduguna ınanıyorum bu kufurlu tezahuratta ınsanlar tek baslarına baslatamazlar kufurlu tezerahutları nerde bırlık varsa oradan kuvvet dogar mantıgıyla ılerlıyorlar taraftar derneklerı artık bıtsın bu kufurlu tezrahat ve aıleler rahatca mac ızlemeye gelsınler
|
Birtakım bınlerce hatta yuzlerce taraftarı varr.bu taraftarların hepsı ayrı kısılık ve ayrı ayrı bıreylerdır.burdan hareketle dernekler her taraftarı susturamaz.cezaı yaptırım uygulayamaz.suda cok barız kı kımse uyesı oldugu dernegın zarar gormesını ıstemez.bıreysel kufurlere karsı derneklerın yapabılecegı bısey yok.bı bayan olarak yan koltukta oturan bı adamın gozumun ıcıne baka baka kufur etmesı bence bayanların futboldan kopmasına neden oluyor..
HERKESI DAHA DUYARLI OLMAYA DEVET EDIYORUMM. |
[QUOTE=67_DERNEK_AKKIZ]Birtakım bınlerce hatta yuzlerce taraftarı varr.bu taraftarların hepsı ayrı kısılık ve ayrı ayrı bıreylerdır.burdan hareketle dernekler her taraftarı susturamaz.cezaı yaptırım uygulayamaz.suda cok barız kı kımse uyesı oldugu dernegın zarar gormesını ıstemez.bıreysel kufurlere karsı derneklerın yapabılecegı bısey yok.bı bayan olarak yan koltukta oturan bı adamın gozumun ıcıne baka baka kufur etmesı bence bayanların futboldan kopmasına neden oluyor..
HERKESI DAHA DUYARLI OLMAYA DEVET EDIYORUMM.[/QUOTE] tamamen dogru tesbit katılıyorum akkız'a isak EMMİOĞLU |
Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler.
Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.? |
[QUOTE=arifcoskun]Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler.
Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.?[/QUOTE] KÖTÜ OLAN HİÇBİR ŞEYDEN GÜZELLİK BEKLENEMEZ |
[QUOTE=EMD_58]tamamen dogru tesbit katılıyorum akkız'a
isak EMMİOĞLU[/QUOTE] AHA BENDE HER İKİSİNE KATILIYORUM |
Grupların bu konuda çok dikkatli davranması gerekiyor. Bir anlık öfkelerine yenik düşüyorlar galiba. Bireysel küfürler pekde dikkat çekmiyor. 4 eylül Stadyumunda küfürü yok etmeliyiz., Federasyonun kestiği cezalar hasılatın büyük bir kısmını götürüyor. Buda zaten fazla bir geliri olmayan klübümüze darbe vuruyor. |
bence derneklerin alakası yok..
dernekler ne yapabilirler ki? |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADLARDA TOPLU KUFURLER BENCE AZALDI !.. AMA ADAMIN BIRI KALKIP DUMDUZ GIDIYORSA BUNU TARAFTAR [COLOR="Red"]ların[/COLOR] KUFRU OLARAK ALGILAMAYIN !...[/FONT][/CENTER][/B]
. |
bence derneklerin yapacağı pek bişey yok...
|
Bence derneklerin az da olsa bir etkisi oluyor(grup)
|
Amaç stres atmak, deşarz olmaksa birilerine küfür etmek yerine bu enerjimizi takımımıza destek için tezahürat yaparak harcayalım.
|
[QUOTE=Nilay]Amaç stres atmak, deşarz olmaksa birilerine küfür etmek yerine bu enerjimizi takımımıza destek için tezahürat yaparak harcayalım.[/QUOTE]
Aslında en doğrusu da bu ama anlayana tabi . |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bence alakası yok!!!!İstem dışı bişi...Yani maçta heycanlanmayaz anlayamaz...Trabzon maçında hakeme çok küfür ettim walla....Cafrde bayanlar felan wardı ama onlarda maçı ve pozisyonları izlediklerinde bana hak werdiler...Ama bende Küfürün etkisizleştirilmesinden yanayım!!!!!![/FONT][/B]
|
toplu küfürler engellenebilir ki 67 taraftarları ettirmiyor.
ancak bireysel küfürler biraz zor. |
[QUOTE=arifcoskun]Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler.
Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.?[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ABI BİZ BU KONFERANSI GEÇEN SENE VERMEYİ DÜŞÜNDÜK AMA DESTEK GÖREMEDİK..YOKSA BİZ BU İŞİ GEÇEN SENE PLANLmıştık...ayrıca geçen sene ki adanaspor maçı öncesi 10 bin adet broşür bastırıp maçtan önce her kapıda tek tek elden dağıtım yaptık ama sağ olsun sivasspor taraftarı okuma zahmetinde bile bulunmadı ...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ABI BİZ BU KONFERANSI GEÇEN SENE VERMEYİ DÜŞÜNDÜK AMA DESTEK GÖREMEDİK..YOKSA BİZ BU İŞİ GEÇEN SENE PLANLmıştık...ayrıca geçen sene ki adanaspor maçı öncesi 10 bin adet broşür bastırıp maçtan önce her kapıda tek tek elden dağıtım yaptık ama sağ olsun sivasspor taraftarı okuma zahmetinde bile bulunmadı ...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Altlarına alıp oturp maç izlediler o broşürlerle!!!![/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:24. |