![]() |
AKILLI VE SABIRLI OYNADIK
Kayseri Erciyespor'u sahasında yenen Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, bu maçta akıllı ve sabırlı oynadıklarını söyledi.
Lorant, Kayseri Erciyespor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini, deplasmanda çok başarılı olan rakiplerinin bu özelliğine göre oynadıklarını ifade ederek, ''Ancak, duran toplarda hava hakimiyetlerinin olmadığını da biliyorduk. Golü de zaten o şekilde bulduk'' dedi. Golü bulduktan sonra oyunun lehlerine döndüğünü anlatan Lorant, ''Savunmamız son 3 haftadan beri çok disiplinli oynamaya başladı. Bu maçta gol yollarında da etkili olmayı başardık. Daha farklı olabilirdi, ama 3-0 oldu. Sonuçtan memnunum'' diye konuştu. Stadın atmosferinin de çok iyi olduğunu belirten Lorant, taraftarlarının kendilerini en iyi şekilde desteklediğini söyledi. Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise böyle bir mağlubiyeti beklemedikleri kaydederek, ''Karşımızda bizden çok daha fazla galibiyeti isteyen bir takım vardı. Sonuçta hak eden ve çok isteyen kazandı'' diye konuştu. Yeniülke |
-->: AKILLI VE SABIRLI OYNADIK
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN BU GÜN SİVASSPOR2A YAKIŞAN BİR OYUN VARDI..İNŞALLAH HER HAFTA BÖYLE OYNAYACAZ...İZLEMEYENLER BU MAÇI MUTLAKA İZLESİN...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][I]sivas kendıne yakısan galıbıyetı aldı lorant son haftalarda cok dısıplınlı oyun cıkardı ortaya ve sabırının mukafatını bu hafta galıbıyetle aldı ınsallah bu basarı lıg sonuna kadar devam eder [/I][/B]
|
hasret bitti sonunda... inşallah böyle devam ederiz..
|
Lorant'ı ve tüm oyuncularımızı seyircilerimizi tebrik ediyorum hepimizin bu galibyete ihtiyacı vardı. devamı gelir insallah
|
DAHADA FARKLI OLABILIRDI AMA 3 GOLDE GÜZEL INSALLAH DEVAMI GELIR![FONT="Arial Black"][/FONT]
|
Iste tarftar iste sampiyon.Bu taraftar oldugu siraca Sivasimizin sirti yere gelmez.
Taraftardan allah razi olsun radyodan dinledim icim gitti.Keskem bende orda olsaydim |
-->: HEP BÖYLE OYNARSINIZ İNŞALLAH..
İzmir-Buca' da maçı radyodan dinledim ,heyecan ve sevinçten ne yapacağımı bilemedim inşallah bu oyunun ve galibiyetlerin devamı gelir..sivas ve sivas halkı bu güzelliklere layıktır.. ileride çoğalınca gol yolları açılıyor.. demekki defans ve ofans kurgusunu rakibe göre değerlendirecek Lorant Başarılarının devamı dileği ile TÜM FUTBOLCULARIMIZI CANDAN KUTLUYORUM...
|
[B][FONT="Fixedsys"]tebrikler yigidolarima...
süper oynayip cok güzel bir galibiyet aldik... artik bi seri yakalamamiz gerek... [I][U]slmlar özsivasli bugra[/U][/I]...[/FONT][/B] Sivasspor.com1 |
INS... BÖYLE DEVAM EDERIZ AMA DENIZLIYIDE YENMEMIZ LAZIM INS.. KAZANACAGIZ....
|
cok iyi oynadik.insallah gelecek haftalarda böyle devam ederiz
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]3 HAFTA ÖNCEDEN BU GÜZEL OYUNUN SİNYALLERİNİ ALMIŞTIK.GALATASARAY VE TRABZON MAÇLARINDA Kİ OYNUMUZU DAHA DA GELİŞTİREREK FARKLI BİR GALİBİYET ALDIK...ÖZELLİKLE DEFANSIMIZA NAZAR DEĞEMESİN..HARİKALAR...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="blue"]inşallah hep böyle devam eder hocamızda bundan sonra bu şekil futbol oynatır devans ağırlıklı futbol sistemini ortadan kaldırır bütün futbolcuları tebrik ederim hocamada şunu söyleyeyim VENELLEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN LORANTTTTTTTTTTTTTTT OLSUNNNNNNNNNNN[/COLOR]
|
[B][CENTER][U][FONT="Comic Sans MS"][URL=http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html]BU OYUN ANLAYIŞIYLA KALAN MACLARIN COGUNDAN 3 PUANLA AYRILIRIZ...İNŞALLAH HEP BOYLE DEVAM EDER !...
ERCİYES GALİBİYETİ TÜM YİĞİDOLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN !...[/URL][/FONT][/U][/CENTER][/B] |
1-0 olsun bizim olsun Haydi SİVAS
|
ÖNCELİKLE SİVASSPORUMUZU TEBRİK EDİYORUM. BU SISTEMLE OYNADIGIMIZ TAKDIRDE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK. ANLAŞILAN VERDER LORANT A YAPILAN BASKI OFANSİF FUTBOLA DÖNÜŞTÜ. CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
|
sahaiçindeki ve tribündeki tüm yiğidolara selamlarımızı sevgilerimizi ve tebriklerimizi gönderiyorum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bu takım daha da iyi olacak inşallah. Lorant a, bülent uyguna ve başkan mecnun odyakmaz a da şükranlarımızı gönderiyoruz.
Maçı radyodan dinlerken içimiz bir garip oluyordu her golle zıpladık evimizde gurbet ellerde. Bizleri mutlu eden ve onuruyla ruhuyla orada olan herkese ama herkese selam olsun.... Allahım canımı Sivasta al ne olur.... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]BU YIL Kİ EN FARKLI GALİBİYETİMZ OLSA GEREK...LORANT'A DA SEVGİLER....DENİZLİ MAÇINDADA GAİBİYET PAROLASIYLA ÇIKSAK NE OLUR Kİ???:D[/FONT][/B]
|
lorant bu takimdan vaz gecmemeli.yani iki forvetten vaz gecmesin.ofansif oynuyunca neler oluyo hepimiz gördük
|
Bu mac bana fener macini hatirlatti. bu sene sade trabzon fener bide bu macda takim cok saglamdi ve galibiyetten basga biseyi düsünmedi
|
[QUOTE=YatodaSin]Bu mac bana fener macini hatirlatti. bu sene sade trabzon fener bide bu macda takim cok saglamdi ve galibiyetten basga biseyi düsünmedi[/QUOTE]
defans tas gibi olmaya basliyo.3 mactir gol yemiyok.takimsaglam oynamaya basladi |
[QUOTE=TracyMcGrady58]defans tas gibi olmaya basliyo.3 mactir gol yemiyok.takimsaglam oynamaya basladi[/QUOTE]
Defans zaten oldu bitti duvar gibiydi.Bi iki hafta boyunca karistiydi ortalik ama geri formlarini buldular helal olsun |
[B]Akıllı ve sabırlı oynadıktan ziyade;
KORKUSUZ VE ATAK OYNADIK cümlesi daha iyi olurdu... Defansızmı zaten Türkiyenin en iyi defans kurgularından biri buna güvenerek dahi atak oynayamıyorduk... Tabiki her maçta oynanmadı gerekmiyor, ama defansif oynamakta gerekmiyor... Bir iki gün önceki acıklamasında Lorant artık hücum oynayacağız demişti, ne mutluki bunu erciyes maçında yaptı, attığımızdan fazlasını kaçırdık... takımımızın fazlasıyla pozisyonlara girebildiğinide gördük... umarım bundan sonrada aynı taktik geçerli olur... defansif maçlarda olacak elbet....[/B] |
[B]İŞTE BU YAAA...
P.TESİ SABAHI İŞYERİNE GELDİĞİMDE, İLK İŞİM KAYSERİLİ ARKADAŞLARI ARAMAK OLDU. :D KAYSERİLİ ARKADAŞLARIN PASTIRMALI KAHVALTI İKRAMLARI ÇOK LEZİZDİ... :) UMARIM HAFTAYA P.TESİ SABAHI DA DENİZLİLİ ARKADAŞLARIN KAHVALTISINI YAPARIZ :) MENÜDE HOROZ OLACAKMIŞ :D[/B] |
sahaiçindeki ve tribündeki tüm yiğidolara selamlarımızı sevgilerimizi ve tebriklerimizi gönderiyorum. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bu takım daha da iyi olacak inşallah. Lorant a, bülent uyguna ve başkan mecnun odyakmaz a da şükranlarımızı gönderiyoruz.
Maçı radyodan dinlerken içimiz bir garip oluyordu her golle zıpladık evimizde gurbet ellerde. Bizleri mutlu eden ve onuruyla ruhuyla orada olan herkese ama herkese selam olsun.... Allahım canımı Sivasta al ne olur....beni bu yaban ellerde bırakma |
Lorant bir Alman düzeni yarattı. Ama hücum organizasyonları güzel olunca seyrine doyum olmuyor. Yayın üzerinden gören kaleyi deniyor, isabet yüzdesi çok yüksek değilsede hepsi güzel vuruşlar, tek top santraforda hırslı olunca tadından yenmiyor. Erciyes Fadhel' e dua etsin. Hep muhaliftim. Dün oynanan futbol beni rahatlattı. Ellerinize sağlık çocuklar!
|
Sivaspor'da hasret bitti!...
Ligin ilk yarısında aldığı başarılı skorlarla Ligde adından söz ettirmeyi başaran Sivasspor, 12 haftalık galibiyet hasretini kendi evinde sona erdirdi. Turkcell Süper Lig’inin 24. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’u ağırlayan Sivasspor takımı, rakibini güzel bir futbol ve skorla mağlup etti. 3-0. 4 Eylül Stadyumunda oynanan bu zorlu maçta Sivasspor sahaya 12 haftalık bir galibiyet hasreti ile çıkarken, bunu 11 bin tarafının önünde sona erdirdi. Deplasmanda aldığı skorlarla dikkatleri çeken Kayseri Erciyesspor takımı ise Sivasspor’un üstün futbolu karşısında etkili olamadı. Oyun disiplininden 90 dakika boyunca kopmayan Kayseri Erciyesspor takımı, her takımın olduğu gibi Sivasspor’un defansına takıldı. İLK KEZ BU KADAR OFANSİF OYNADILAR Bununla birlikte Sivasspor takımı ilk kez bir maçta bu kadar etkili bir ofansif futbol sergiledi. Sezon başından itibaren sürekli defansif bir futbol oynayan Kırmızı- Beyazlılar, bu kez aksi bir futbol ile ilk kez ofansif bir futbol sergiledi. Böyle olunca Sivasspor takımı maçı izleyen taraftarlara güzel bir futbol şov ve farklı bir skor elde etti. DAHA FARKLI OLABİLİRDİ Sivasspor takımı kendi sahasında oynadığı bu zorlu maçta rakibine karşı üç farklı skor üstünlüğünü ele geçirince defansif bir ‘Birindik oyun şekline’ futbola döndü. Bu nedenle Sivasspor çok daha farklı kazanabileceği maçı bu skorla kapatmak zorunda kaldı. LORANT MEMNUN Sivasspor Teknik Patronu Werner Lorant, maçtan sonra yaptığı açıklamada takımından ve alınan skordan son derece memnun olduğunu söyledi. Basın mensuplarını ‘Yine defansif futbol oynattınız’ eleştirilerine bu kez maruz kalmayan Lorant, toplantıyı da bir hayli mutlu terk etti. UĞUR; SİVAS GALİBİYETİ HAK ETTİ. Kayseri Erciyesspor teknik patronu Mustafa Uğur ise konuşmasında Sivasspor’un galibiyeti hak ettiğini söyledi. Uğur, “Söylenecek pek fazla bir şey yok. Sivasspor galibiyeti çok istedi. Çokta iyi bir futbol sergiledi ve galibiyeti hak etti. Sivasspor’u futbolundan dolayı kutluyorum” dedi. Mustafa Yıldız - Sivas |
Sivas varmış
Yiğidolar, muhteşem oynadıkları maçta Kayseri Erciyesspor'u 3-0 yenip büyük moral buldu. Sivas, böylece ligde 12 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Yiğido 12'den vurdu Sivasspor, 12 hafta süren galibiyet özlemini Kayseri Erciyesspor'u farklı yenerek giderdi Üç puanı üç güzel golle alan kırmızı-beyazlı takımda, iki gol atan Anderson yıldızlaştı. Sivasspor baştan sona üstün oynadığı maçta Kayseri Erciyesspor'u net skorla geçti: 3-0. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan kırmızı-beyazlı takım maça çok hızlı başladı. 11. dakikada rakip defansın hatasını iyi değerlendiren Hakkı, düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 25'te Balili sağ çaprazdan çok sert vurdu ancak top kalecide kaldı. İlk yarı böyle bitti. ANDERSON İŞİ BİTİRDİ İkinci yarıda sahada Anderson şov vardı. 54. dakikada Hakan Bayraktar sağdan ortaladı Anderson çok güzel vurdu: 2-0. 58'de Gökhan Bozkaya'nın ortasına iyi yükselen Anderson kafayla ağları gördü: 3-0. 70'te Cenk'in serbest atışını kaleci Petkoviç güçlükle önledi. 90'da Anderson plaseledi son anda kaleci Fadhel'e çarpan top kornere çıktı. Üç puanı Sivas kazandı. * HAKEMLER: Tolga Özkalfa ***, A.Turan Ökke ***, Ali Saygın Ögel *** * SİVASSPOR: Petkoviç ***, Hakkı ***, Fransergio ***, Kalla ***, Hayrettin ***, Murat Duman ***, Cem Karaca ***(dk. 53 Cem Can **), Hakan Bayraktar ***, Gökhan Bozkaya ***(dk. 65 Musa Kuş **), Anderson ***, Balili ***(dk. 73 Yasir **) * K.ERCİYESSPOR: Fadhel **, Ömer Ateş **, Bouzazizi **, Emre **, Gökhan **, Sergei Die ** dk. 46 Agali **), Devran **(dk. 67 Şenol H), Timuçin **, İlhan **, Mutlu **(dk. 74 Murat Akyüz H), Cenk ** * GOLLER: Hakkı (11), Anderson (54 ve 58) * SARI KARTLAR: Bouzazizi / Fransergio, Cem Karaca, Gökhan Bozkaya, Murat Duman Fotomaç tan |
İşte bu kadari, takımımızda Galatasaray maçından sonra bir yükselme başladı,ve K.Erciyes maçıylada zirveye çıktı,inşallah bu Denizli maçındada devam eder ve istediğimiz yere bir adım daha yaklaşmış oluruz.
|
aklını seveyim sabrını seveyim bee lorant senden allah razı olsun
|
takımıza ve teknik heyete tebrikler tarifi güç bir sevinç yaşattınız
|
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK .YİĞİDOLARA TEBRİKLER. BAŞARILARININ DEVAMINI ZEVKLE İZLEYECEĞİZ..... GÖNÜLDEN DESTEK...
|
BU GURURU YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
YİĞİDO TARAFTAR OLMAYA DEVAM EDECEK İNŞALLAH SİVASLI UYUYMAYIP BU MAÇTAKİ GİBİ TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM!! |
[QUOTE=sinan58_34][B][I]sivas kendıne yakısan galıbıyetı aldı lorant son haftalarda cok dısıplınlı oyun cıkardı ortaya ve sabırının mukafatını bu hafta galıbıyetle aldı ınsallah bu basarı lıg sonuna kadar devam eder [/I][/B][/QUOTE]
piyon kutuya girdi şahlarını 30. haftada kuya koyacağız |
-->:SAYIN BÜLENT UYGUN 'A ÇAĞRI..
Sayın BÜLENT UYGUN,
Öncelikle Erciyes galibiyeti ve ortaya konan oyun dan dolayı tüm Sivasspor camiasını kutluyorum, takıma yaptığınız büyük katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum sizleri çok sevdiğimizi ve saydığımızı da bilmenizi rica ediyorum. bir konuda şahsım ve taraftarlarımızın aydınlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .. EDSON ile ilgili taraftarların bilmediği bir konu mu var sadece Galatasaray maçında son 10 dakikada oynadı, Trabzona götürülmedi, Erciyes maçında da yoktu..yoksa beklediğiniz kalitede bir oyuncu çıkmadı mı, bu konularda sivasspor kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yaparsanız seviniriz.. Sevgi ve Saygılarımla, |
[B]gerçekten sivasspor çok güzel oynadı hiç geri çekilmedik sürekli ofansif oynadık inşallah bundan sonrada böyle devam eder.[/B]
|
-->: SAYIN BÜLENT UYGUN 'A ÇAĞRI..
[QUOTE=35gürün58]Sayın BÜLENT UYGUN,
Öncelikle Erciyes galibiyeti ve ortaya konan oyun dan dolayı tüm Sivasspor camiasını kutluyorum, takıma yaptığınız büyük katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum sizleri çok sevdiğimizi ve saydığımızı da bilmenizi rica ediyorum. bir konuda şahsım ve taraftarlarımızın aydınlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .. EDSON ile ilgili taraftarların bilmediği bir konu mu var sadece Galatasaray maçında son 10 dakikada oynadı, Trabzona götürülmedi, Erciyes maçında da yoktu..yoksa beklediğiniz kalitede bir oyuncu çıkmadı mı, bu konularda sivasspor kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yaparsanız seviniriz.. Sevgi ve Saygılarımla,[/QUOTE] bencede edson ne oldu bilen arkadaşlar açıklık getirse iyi olur |
akilli,sabirli ve bu sefer de daha atak futbol oynadik.insallah hep böyle oynariz.
|
Bu güzel galibiyet ile Sivasspor`muzun yeni bir galibiyet serisi başlatacağına inanıyorum.
Bu maçın bu kadar kolay olacağını doğrusu beklemiyordum. Erciyes`te Sivas`ın bu maça 3 forvetle cıkacağını kesin beklemiyordu. Lorant bu maçta bize ve rakip takıma güzel bir sürpriz yaptı. |
valla ilk defa güzel futbol oynattı lorant..tebrikler devamının gelmesini isteriz..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:41. |