SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İmkanı Olupda Sivas-Manisa Macında Gelmeyen Sivaslı Değildir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=655)

Unnamedplayer 19.04.2005 10:02

[b][i]buraya yorum yazmanız ıcın acmadın bı forum sadece benım gozumde ımkanı olupda maca gelmeyen sivaslı değildir!!! bakın brezilya da mac oldugu gunler resmi tatil olarak kabul ediliyor dukkanlar kapatılıyor ımkanı olan macı stadda ızlıyor gıdemeyen yada bılet bulamayanlarda meydanlara kurulan dev ekranlarda ızlenıyor kımse sıze dukkanınızı kapatın demıyor zaten sivas bu macı kazanınca sivas kitlenecek kımsenın gozu cafe lokanta vs vs gormeyecek her yer işallah karnaval havasında olcak bu karnavalı kacıran kendını ayrı tutan benim gozumde sivaslı değildir o stadda eger ınsanlar ust uste kol kola mac ızlemezse suc kımsede degıldır sivasdadır sivaslıdadır....

sivaslim58 19.04.2005 10:05

ŞEHİR DIŞINDAKİLER MAÇ BİLETİNİ NASIL TEMİN EDECEK.

serdar_058 19.04.2005 10:12

[b]evet bende arkadaşa katılıyorum ama mealesef ben maçı televizyondan izleyeceğim ama kalbim 4eylül'de çünkü ben sivasın 3 lig'den 2 lige çıktığı zamanı hatırlıyorum çok güzel bir duyguydu herkesin maça gitmesi gerekiyor... bende kütahyadan destekliyeceğim[/b]

sivaslim58 19.04.2005 10:18

3.LİGDEN 2.LİGE ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN BENDE SİVASTAYIM MUHTEŞEM BİR ÇOŞKU VARDI TAKIM ŞEHİR DIŞINDA KARŞILANIR HÜKÜMET MEYDANINDA HALAY ÇEKİLİR İSTASYON CADDESİ SİVAS BAYRAĞINDAN GÖZÜKMEZDİ.AMA ŞİMDİ BUNUN YARISI BİLE YOKMUŞ.ÇOK AYIP VALLA SÜPER LİGE ÇIKAN TAKIMIN TARAFTARI BÖYLE OLMAMALI.BİZİM MANİSA SEYİRCİSİNDEN FARKIMIZ NERDE HANİ.

ofozturk 19.04.2005 10:20

Evet arkadaşlar...Stadın dolabileceğinden şüpheniz olmasın ama o stada tüm sivas sıgabilecek mi?...Ben şahsen karnaval gibi maça abimi, kardeşimi, yiğenlerimi götüreceğim...Ama pazar günü gelene kadar nasıl dayanacagım bilemiyorum...
İnş zaman biraz hızlı geçerde kalbim heyecandan durmadan maça giderim...:)

Unnamedplayer 19.04.2005 10:20

[quote=sivaslim58]ŞEHİR DIŞINDAKİLER MAÇ BİLETİNİ NASIL TEMİN EDECEK.[/quote]

eger sen geleceksen senın bıletı ben alıyım gardasım ayıp ediyon yeterkı gel sen gozlerını yedıgım....

sivaslim58 19.04.2005 10:24

VALLAHİ GELİYORUM BİLET NERDEN ALINIYOR.ÖNCEDENMİ SATILIYOR YOKSA STADDAMI.SİVASTA AKRABALARIM VAR ONLARA SÖYLECEM ALMALARI İÇİN.TŞK.

Unnamedplayer 19.04.2005 10:36

[b][i]macdan once satılıyor ama normalde bu mac anormal bı mac oldugundan onceden satılır eger sıvasdakı akrabalarına soylersen onlar duyar onceden satısa cıkarsa alırsın ama cıkmassa macdan once stadda satılıyor ama maca 12 yada 12 den once gel bence yoksa zor olur gırmen ıceri :twisted: [/i][/b]

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 08:06

VALLA BEN KOCAELİNDEN GELİYOM GARDAS...

SÖNMEZ VE CEVİKLE BERABER...

ofozturk 21.04.2005 08:32

:D

ahmetdmr 21.04.2005 08:52

ben de bu maç için sivas'a gelmeye çalışacağım...
bekle bizi süper lig...

serhankaburcuk 21.04.2005 17:42

[size=4][b][i]Stadımız 10000 kişilik zaten istesenizde herkesi almaz bilet ayarlamadan maça gelmeyin...İmkanı olan herkes gelecek zaten kimsenin şüphesi olmasın...[/i][/b][/size]

GuNaY 21.04.2005 18:16

[size=6][color=blue][b]ahhhh ahhhh imkan olsada bende gelsem :( :( :( [/b][/color][/size]

serhankaburcuk 21.04.2005 18:32

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]ahhhh ahhhh imkan olsada bende gelsem :( :( :( [/b][/color][/size][/quote]

[size=4][b][i]İnşallah İstanbuldaki maçta olursun...[/i][/b][/size]

GuNaY 21.04.2005 18:59

[size=6][color=blue][b]ona birtek ölüm engel olur... sınav dahil olmak üzere herseyi ekecegim denk gelirse :lol: :lol: :lol: ins bir sorun cıkmaz!!![/b][/color][/size]

Yigido58_NL 21.04.2005 20:52

AHHHHHH AHHHHHHHHHH NERDE O GUNLER,GELMEK ICIN CANIM GIDIYOR AMA,TA CEHENNEMIN DIBINDEYIM GARDAS,BURDAN HA DEYINCE CIKIP GELINMIYORKI.GELEMEDIGIM YETMIYORMUS GIBI,BIRDE PAZAR GUNU CALISIYORUM TV DEN BILE BAKAMIYACAM,BENDE TELEFONLA DINLERIM MACI NAPIYIM.HAFTLARDIR PAZAR GUNU EVDEYIM SIVAS MACINI GOSTERNEDILER BU HAFTA CALISIYORUM MAC GOSTERIYORLAR KAFAYI YIYECEM.HAFTAYA PAZAR DA EVDEYIM KESIN GOSTERMEZLER.
NEYSE,KALBIM SIVASTA ATIYOR BEDENIM OLMASADA RUHUM TRUBUNLERDEKI YERINI ALACAK.
YIGIDO OLUNMAZ YIGIDO DOGULUR

mehmetkarabulut 21.04.2005 21:04

SLM ARKADASLAR NE GUZEL DUSUNMUSSUNUZ KESKE IMKANIMIZ OLSADA GELSEK O ATMOSFERI BIZDE TATSAK AMA OLMUYOR ALMANYADAN KALKIP DA GELEMIYOZ SIVASDAKI ARKADASLARIMIZ COK SANSLI BU GURBETIN GOZU KÖR OLSUN HERKEZE SELAMLAR

Yigido58_NL 21.04.2005 21:09

GURBETIN GOZU KOR,KULAGI SAGIR,AYAKLARI TOPAL,KOLLARI COLAK OLSUN.DAHA NE DIYIM GURBET KADAR KOTU BIRSEY MI VAR.
DAHA 3 SENE ONCESINE KADAR SIVASIN HER MACINA GIDEN,
MACLARI CILGINLAR 58 TRUBUNUNDEN IZLEYEN,
HER MAC SESI KISILINCAYA KADAR BAGIRAN BEN
SIMDI OTURUP TV KARSISINDA MAC IZLIYORUM.
BUNDAN DAHA KOTUSU OLABILIRMI?
GURBET HAKKINDA DAHA FAZLA BEDDUA BILEN VARSA YAZSIN :D :lol: :P [color=darkred][/color][size=6][/size]

senarist 21.04.2005 22:28

bence doğru değil herkes maçı izlemek yada sevmek izlemek zorunda değil ayrıca neden kendine brezilyalıları örnek alıyorsunki şayet brezilyada gerçektende maçların olduğu gün resmi tatil ilan ediliyorsa bu onların salaklığıdır...

O gün o ülkede milyonlarca insan çalışmayacak ve ülke ekonomisini zarara uğratacaklardır vs vs...

Ki benim gerçektende gitmeye imkanım yok istanbulda oturuyorum zaten imkansız... ama aynı zamanda galatasaraylıyımdaama stata maça gitmiyorum.İşim buna engel oluyor hafta sonları akşam full çalışıyorum ayrıca çalışmıyor olsaydım yine gitmezdim.digitürkten izlemek bana daha cazip geliyor...
Bu herkese göre değişir Ben her hafta bir günümü statlarda trafikte vs. işkence gibi geçiremem...
Ama bu herkese göre değişir...

senarist 21.04.2005 22:32

heeeeee birde bu durum galatasaraya ve sivasspora göre değişir tabiiki...

galatasarayı çokl sevmeme rağmen stada gitmek istemiyıorum sevmiyorum zorlamı????

ama sivasta otursaydım mutlaka sivasın çoğu maçına giderdm o beni daha çok çekiyor...
Ayrıca önümüzdeki sezon sivas gs- fb ve beşiktaş maçı için mutlaka iş yerimden izin alacağım en azından gs maçını kesin izleyecem ali samiyende bunu kimse engelleyemez ben bile :D

GuNaY 21.04.2005 23:34

[size=6][color=blue][b]yaw sende bir alemsin haaa... sana gel diyen yok.. ama gidenede mani olmaya calısma... ne diyor baslık? imkanı olupta gitmeyen!!! rahat ol... tvden daha güsel oluyor stad ama sen bunu bilmiyorsun galiba?[/b][/color][/size]

leventk58 21.04.2005 23:35

ben sivas şarkışladan yazıyorum.vestel maçına 8 otobüs kalkıyor kendi aracıyla gelecekler ve minübüs kiralayıp gelecekleride katarsak yaklaşık 1000 kişi şarkışladan gelecek.şahsen ben kendi aracımla 4 kişi getiriyorum.dışardaki yigidolar tv den gönül destegi versinler.ben tüm yigidolar için maçı izlemeye talibim.

senarist 21.04.2005 23:55

aman günaycığım yanlış anlaşılmıyım.....
kimseye mani olduğum falan yok :D

isteyen gitsin sadece ben gitmiyorum dedim...

stadda izlemeyi sevmiyorum...
çevremdeki dostlarımla beraber evde izlemek inan daha hoşuma gidiyor...

ama sivassporun maçlarına sivasta otursam giderdim herhalde o daha farklı bi duygu...

sivasli_tufan 21.04.2005 23:56

slm hemso
levent kardesim bizim icinde bagir yurt disindayiz kalbimiz ama herzaman sivasta olacak ben eger turkiyede olsaydim bende sarkislada kaliyordum kesinlikle bende giderdim insaalah birgun nasip olur.

FatihSoner58 22.04.2005 00:03

[quote=Yigido58_NL]AHHHHHH AHHHHHHHHHH NERDE O GUNLER,GELMEK ICIN CANIM GIDIYOR AMA,TA CEHENNEMIN DIBINDEYIM GARDAS,BURDAN HA DEYINCE CIKIP GELINMIYORKI.GELEMEDIGIM YETMIYORMUS GIBI,BIRDE PAZAR GUNU CALISIYORUM TV DEN BILE BAKAMIYACAM,BENDE TELEFONLA DINLERIM MACI NAPIYIM.HAFTLARDIR PAZAR GUNU EVDEYIM SIVAS MACINI GOSTERNEDILER BU HAFTA CALISIYORUM MAC GOSTERIYORLAR KAFAYI YIYECEM.HAFTAYA PAZAR DA EVDEYIM KESIN GOSTERMEZLER.
NEYSE,KALBIM SIVASTA ATIYOR BEDENIM OLMASADA RUHUM TRUBUNLERDEKI YERINI ALACAK.
YIGIDO OLUNMAZ YIGIDO DOGULUR[/quote]

Aynen bende kebebcida calisacagim gardas.

Allahtan sahibi arkadasim(afyonlu). Evleride dukkanlarinin ustunde. Anteni indirecek. Yani anlayacaginiz, hemcalisacagim, hemde maca bakacagim.....

ariffr58 22.04.2005 00:06

gardaslar lutfen stat'i dolduralim yer gôk inlesin biz de
in$allah dualarimizla size destek olalim.Biz degil ama
kalbimiz ruhumuz sizinle.maçi stat'tan veya gurbette
olup tv den izleyecek bûtûn yigidolara selam olsun.
AMAN KALBI OLANLAR DIKKAT.

GuNaY 22.04.2005 00:17

[size=6][color=blue][b]stadın yanına itfaiyeden merdiven falan getirseler ii olur malum yetmeyecek gibi gorunuyo... vestelin sonunu herkes görmek istiyor :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

senarist 22.04.2005 10:05

ya inşallah başımıza bi kaza gelmez de şu maçı kazanırız...

geçen manisa maçında hakemlerin desteğiykle son anda berabere bitirmişlerdi maçı penaltı goluyle....

haydi sivas sık dişini kazan şu maçıda bizi rahatlat bi hafta daha beklemeyelim...

İnşallah 4 atacaz ama bakalım hayırlısı!!!

HakkıTİMUÇİN 22.04.2005 10:08

[quote=gunay][size=6][color=blue][b]ona birtek ölüm engel olur... sınav dahil olmak üzere herseyi ekecegim denk gelirse :lol: :lol: :lol: ins bir sorun cıkmaz!!![/b][/color][/size][/quote]

[color=red][b][size=7]AYHANDA GELECEKMİŞ MAÇA HABARIN OSSUN :D :D [/size][/b][/color]

V1CT0RY 22.04.2005 15:19

[size=7][color=darkred][i][b]UNNAMEDPLAYER YENİÇERİ GARDAŞIM GELDİM SİVASTAYIM AKŞAM Bİ TOPLU EGLENCE YAPARIZ...[/b][/i][/color][/size]

Unnamedplayer 22.04.2005 16:11

[b][i]Eywallah sabaha kadar mukoko :)[/i][/b]

V1CT0RY 22.04.2005 16:13

[size=7][color=darkred][b]mukoko yazma walla kufur derler karışmam haaaa :lol: [/b][/color][/size]

1967_DERNEK_10UR 22.04.2005 16:20

PAZAR GÜNÜ HAYAT DURACAK...

Unnamedplayer 22.04.2005 16:23

[quote=ultraSivas_58]PAZAR GÜNÜ HAYAT DURACAK...[/quote]

yok kardeşim hayat durması aptallıkmıs oyle dıyordu bırı forumda anlamıyorum kı ben sankı bız her sene sampıyon olup super lige cıkıyoz 38 yıllık tarıhımızde yenı bı sayfa acıyoruz ama hayatı durdurmak aptallık oluyor!!! :twisted:

V1CT0RY 22.04.2005 16:25

[quote=ultraSivas_58]PAZAR GÜNÜ HAYAT DURACAK...[/quote]
[size=7][color=darkred][i][b]bu forumda yasak onur hayat felan duramaz!!![/b][/i][/color][/size]

Unnamedplayer 22.04.2005 16:32

YEeeeee niiiiiiiii çerilerrrrrrrrrrr yeni yeni çerilerrrrrrrrrrrrrr

ZARALI_SELO 22.04.2005 16:48

KEŞKE İMKANIM OLSADA GELSEM AMA... :( :( :(
AMA İSTANBULDAKİ MAÇLARI KAÇIRMADIM.. :lol: :lol: :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:50.