![]() |
SUSKUN KRAL KONUŞTU
Sivasspor’un golcüsü Brezilyalı Anderson attığı iki güzel golle maça damgasını vurdu.
Suskun golcü, dünkü maçta birisi ayakla, diğeri de kafa ile iki gol atarak kırmızı-beyazlı forma altında gol sayısını 7’ye çıkardı. Anderson’un özellikle attığı 2.gol 4 Eylül Stadı’nda ayakta alkışlandı. |
-->: Suskun kral konuştu!
evet yaw şeytanın bacağını kırdı
inşallah devamını getirecek... |
-->: SUSKUN KRAL KONUŞTU
suskun kral bundan sonrada konusur insallah
|
evet klasını konuşturdu dün golleri izlerken ne kadar klas futbolcu olduğunu bir kez daha anladım
|
artik bundan sonra böyle devam eder insallah
|
Anderson bu maçla kendini gösterme fırsatı buldu. Hava toplarında ve pres
yapmada çok başarılı. Her maçta havadan toplar gelse çok daha fazla gol atabilir. |
yaw adam mükemmel forvet yapması gerekende buydu zaten...
|
en sonunda gol atmayı başardı valla.andi aslında iyi bir forvet ama bazen oyunda yok gibi oluyor ve bizi çıldırtıyor.
|
gollerine inşallah devam eder ve ligi 15 golün üstünde tamamlar.
|
artik gollerin devamini isteriz aslanim.insallah daha cok goller atarsin bu sezon sivasspor iicn
|
[B]anderson anderson dos antos anderson
anderson anderson dos antos anderson anderson anderson dos antos anderson anderson anderson dos antos anderson[/B] |
Anderson Erciyes maçında kendine düşen görevi fazlasıyla yaptı ve uzun bir aradan sonra birbirinden güzel iki gol atarak kendine geldi.
Anderson’ dan yeni bir gol serisinin başlangıcı olmasını diliyorum. Sivasspor’ un bu maça üç forvetle çıkacağını doğrusu beklemiyordum. Lorant’ ın bu maçta doğru karar verdiğine böylece hepimiz şahit olduk. |
artik gollere devam eder anderson.artik acildi.yaninda hep balili ve ya edson oynamali.cünkü tek basina fazla etkili olamiyo ama yanina bir forvet daha olunca ne yapabildigini hepimiz gördük
|
''ANDERSON KENDİNE DÜŞEN GÖREVİN FAZLASINI YERİNR GETİRDİ'''''
|
ANDERSON KENDİNDEN EMİN OLSUN Kİ SİVASSPORDA KALACAK
|
devamını haftaya bekleriz, atsın 20 gol sivasa heykelini dikeriz valla :)
|
HELAL OLSUN ANDİ SANA İSTE BU HEP BÖYLE OL...YİĞİDO ARKANDA.... Sninleyizz.....
|
[QUOTE=abircan]devamını haftaya bekleriz, atsın 20 gol sivasa heykelini dikeriz valla :)[/QUOTE]
katılıyorum heykeli ozaman yakışır.... |
[B]İlerde yalnız kalmadığı sürece daha çok atacaktır...
2. golüde onun gerçekten iyi bir hava hakimiyeti olduğunu gösterdi ;) [/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor’un golcüsü Brezilyalı Anderson attığı iki güzel golle maça damgasını vurdu.
Suskun golcü, dünkü maçta birisi ayakla, diğeri de kafa ile iki gol atarak kırmızı-beyazlı forma altında gol sayısını 7’ye çıkardı. Anderson’un özellikle attığı 2.gol 4 Eylül Stadı’nda ayakta alkışlandı.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]evet andi bu maçta 2 gol attı ama 2 mutlak golünüde kalecei çıkardı herşey gibi mondide harikaydı dün tebrikler kral yakışır gollerinin devamı dileğiyle ....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
ANDERSONDAN GOLLERI BEKLIYORUM.
İNSALLAH HER TAKIMA BU GOLLERINI ATACAK |
kac gol atti toplam..?
|
[QUOTE=TeSTeRe]kac gol atti toplam..?[/QUOTE]
[B]7 oldu bu hafta ile birlikte...[/B] |
INS.. HEP BÖYLE DEVAM EDERZ GOLLERIN DEVAMINI BEKLIYORUZ AMA 2 GOLDE SÜPERDI
|
helal olsun be anderson baba..ilk golde başkası olsa kendini yere atardı ama sen atmadın helal olsun veeee 2. golün 5 kişinin arasından mükemmel bi kafa golü ..valla hjayran oldum..
devamını bekleriz.. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]2.GOLÜNÜ TAM 58.DAKİKA DA ATTI..TRİBÜNLERE GELDİ VE FORMASINI ÖPTÜ.TRİBÜNLER ANDERSONU SEVİYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
dehset oynadi anderson...
slmlar özsivasli bugra |
Anderson Yiğido attığı iki golde de klasını konuşturdu, tebrik ediyorum ve alnından öpüyorum..........
Darısı inşallah denizlispora. Bu arada denizli hafta içinde perşembe kupa maçı yapacak, Kratocvil kırmızı karın cezasını bu maçta çekecek ama bildiğim kadarıyla bülent ertuğrul ve mustafa keçeli sarı kart cezalısı ve bize karşı oynamayacak. Denizli ye maça gidiyoruz inşallah hava kötü de olsa yollardayız.............. |
KALİTESİ TARTISILMAZ,AMA YANLIZKEN ZORLANIYORDU.TAKIM OFANSIF OYNAYINCA RAHATLAYIP GOLLERİ ATTI.DİLERİZ DAHA COK ATSIN VE SİVASI BASARILARA TASISIN.
|
[B]ANDERSON U KUTLARIM DAHADA GÜZEL OYUNLARINI GÖRECEGIZ.[/B]
|
biraz daha dikkatli olsa 4 gol bile atabilirdi.helal olsun andersona
|
KANATLARDAN ÇOK ORTA GELİRSE SANIRIM BU YIL VE İLERKİ YILLARDA ÇOK GOL ATAR.ÇÜNKÜ KAFASI AYAKLARINDAN DAHA İYİ VURUŞA SAHİP.
|
DAHA IKI HAFTA ONCESINE KADAR BIRLIK OLMUSCASINA ANDERSONU ELESTIRIYODUNUZ ALIN ISTE ANDERSON SIZE COK GUZEL BIR CEVAP VERDI
|
[B][I]iste anderson farkı 2 golle ercıyes macına damgasını vurdu insallah bundan sonrada basarısını devam ettırır[/I][/B]
|
denizli maçında da gol atar insallah
|
inşallah dahada iyi olacak ....
|
inşallah dahada iyi olacak ....
ve sivasımızı zirveye taşıyacak... |
Denizli'de de aynı başarı ve gollarini bekliyoruz.Kral gibi gollere devam:)
|
eski krallar öldü, süper ligin yeni kralı geldi ANDERSON
|
kral bundan sonra her macta golleri konusturacak insallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57. |