![]() |
Sivas İmranlı Karacaören Nahyessi
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
karacaören hakındaki düşüncelerinizi buraya yazaesanız sevinirim
|
-->: Sivas İmranlı Karacaören Nahyessi
resimlerin devamı bundan sora elime geçecek olan resimleride yayınlarım:)
|
Eline ve yüregine saglık gardaşim .Gurbette olan dostları gülümsetmen yeter...
|
Gardas resimler nerden cektin daga mi cihtin helikopterdenmi cektin nittin :D güzel olmuslar
|
ben bu köyde yaşadım büyüdüm o dağları taşları çok ii bilirim ama bu resimleri ben çekmedim gardaş o soğuk suları o mis gibi havası mükenmel bu yaz gidecem.
|
BEN BU KÖYDE DOĞDUM 14 SENE BURDA YAŞADIM
KÖYÜM BENİM GÜZEL KÖYÜM |
[QUOTE=YatodaSin]Gardas resimler nerden cektin daga mi cihtin helikopterdenmi cektin nittin :D güzel olmuslar[/QUOTE]
[B]KÖYÜN GÜZELLİĞİ KADAR, RESMİN CEKİLDİĞİ YERDE GÜZEL OLMUŞ... BENDE KOYSAM KÖY RESİMLERİ DİYECEĞİM AMA O KADA KÜÇÜKKİ TEK KAREDE İŞİ BİTİRİRİM :D :D [/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ŞU KÖYÜN GÜZELLİGİNE BAK BEA SEWGİLİ KAPTANIM GÜZEL BİR KÖYÜN VAR BENİ O KÖYE TRANSFER ETSENE[/COLOR][/FONT]
|
evet resimler cok güzel
manzara harika heryer yesillik kardes senin köyde benimkisi gibiymis :D |
[QUOTE=RaP_BoY][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ŞU KÖYÜN GÜZELLİGİNE BAK BEA SEWGİLİ KAPTANIM GÜZEL BİR KÖYÜN VAR BENİ O KÖYE TRANSFER ETSENE[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
süper lige çıkarsa kesin transfersin gardaş sen merak etme;) |
[QUOTE=SivasLady]evet resimler cok güzel
manzara harika heryer yesillik kardes senin köyde benimkisi gibiymis :D[/QUOTE] ya neresi aynı senin köyde ağaç yok !!! |
[QUOTE=karacaören34-58]ya neresi aynı senin köyde ağaç yok !!![/QUOTE]
sen zaten agacli olan yerini cekmissin köyünün :D |
çok yüksek bir yerden benim güzel köyümmm
|
[B]günay sizin köyde güzelmiş canım temiz hava bol gıda
olan yerlerden bir ben olsam emekli olduğumda o köyde yaşardım [/B] |
[QUOTE=SivasLady]sen zaten agacli olan yerini cekmissin köyünün :D[/QUOTE]
NE YAPİM NEREYE DÖNSEM ORMANLIK KISKAN MA OK:D |
[QUOTE=Etem-Murat][B]günay sizin köyde güzelmiş canım temiz hava bol gıda
olan yerlerden bir ben olsam emekli olduğumda o köyde yaşardım [/B][/QUOTE] ABİ NE DEMEK BUYUR GEL SANADA YERİMİZ VAR BİZİM EVİ KENDİN EVİN GİBİ BİL BUYUR SANA TARLA VERİM EV YAP İSTERSEN:) |
[QUOTE=karacaören34-58;121095]karacaören hakındaki düşüncelerinizi buraya yazaesanız sevinirim[/QUOTE]
ben bu köyün evladı olmaktan gurur duyuyorum güzelliğe bakarmısınız kardeşim ya nerde var bu güzellik. Görülmüşmüdür böyle bir yer yeryüzün de |
[QUOTE=sivaslı_ilknur;150551]ben bu köyün evladı olmaktan gurur duyuyorum güzelliğe bakarmısınız kardeşim ya nerde var bu güzellik. Görülmüşmüdür böyle bir yer yeryüzün de[/QUOTE]
:D işte köylüm çok güzel düşünüyor ben toprağım için biraz daha resim eklim kimbilir ne zamandır gitmemişsin köye yani benim gibi:D |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
BU EVDE 6 SENE YAŞADIM AMA ŞİMDİ YIKILMIŞ
|
Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
KÖYÜMÜN YENİ RESİMLERİ ELİME GEÇTİ BUNLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:)
|
MERHABA ARKADAŞ
BENDE KARACAÖRENLİYİM VE KARACAÖRENLİ OLDUĞUMLA GURU DUYUYORUM ÇÜNKÜ BENCE SİVASIN EN GUZEL KÖY TÜM İMRALILI VE KARACAÖRENLİ LERE SELAM VE SEVGİLER |
[QUOTE=karacaörenli;151004]MERHABA ARKADAŞ
BENDE KARACAÖRENLİYİM VE KARACAÖRENLİ OLDUĞUMLA GURU DUYUYORUM ÇÜNKÜ BENCE SİVASIN EN GUZEL KÖY TÜM İMRALILI VE KARACAÖRENLİ LERE SELAM VE SEVGİLER[/QUOTE] [B]sivasın her tarafı güzek kardeşim ama karacaören biraz daha yeşil yeşil göze hoş geliyor birde yaylalarımızın resmini bulsam süper olacak...:)[B][/B][/B] |
böyle bir düşünceyi paylaştığın için çok teşekkür ederim aynı bizim köye benziyor 3 yıldır gitmiyordum resimleri görünce köyüm aklıma geldi 18 yaşındayım ama yinede eski günler insanın aklına gelir 1967 bandırma kadir
|
--->: Sivas İmranlı Karacaören Nahyessi
gardaş resimlere bakınca sivasa gelesim tuttu içimden güzel köyün varmış
|
-->: --->: Sivas İmranlı Karacaören Nahyessi
[QUOTE=koyu58;151034]gardaş resimlere bakınca sivasa gelesim tuttu içimden güzel köyün varmış[/QUOTE]
NE DEMEK GARDAŞ GEL BEKLERİM KARACAÖREN SENİNDE KÖYÜN:) |
--->: -->: Sivas İmranlı Karacaören Nahyessi
[QUOTE=karacaören34-58;121096]resimlerin devamı bundan sora elime geçecek olan resimleride yayınlarım:)[/QUOTE]
karaca öreni daha önce görmüştüm gökcebeli sinan |
çok güzel bir çalışma tebrikler gardaş devamını bekleriz :)
|
BURASIDA BİZİM KÖY
[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]SİVAS / İMRANLI / KARACAÖREN / BOGANAK KÖYÜ[/FONT][/B][/COLOR] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5241/boganakdh9.jpg[/IMG][/URL] |
Bi köyümüz bilem olmadı.Şehirde doğup büyüdük.Tıpkı babamız gibi.Köyleri olanlar değerini bilsinler.Her fırsatta gitsinler.Sivasın içinden olunca Paşa Fabrikasına,sıcak-soğuk çermiğe gitmek zorunda kalıyor insan.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23. |