![]() |
İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI
Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ; Mustafa Sonmez (Sonmez) Tevfik Çevik (Çevik) Alper Kahvecioglu (Sivaslıavukat) Recep Yuksel (ZaralıX1968) Hakan Demirezen (Shadow3458) Gunay Güven (karacaoren3458) Erdal Güler (erdalguler) İbrahim Genç (Çecenibo58) Yusuf Mermer ( Mermerbey58) Cihat Korkmaz (Rap_boy) Murat Bayraktar (Djmurat) Salim Başer (Salim58) Kerem Yalçın (kerem5834) Muharrem Pektaş (alimuharrem58) Sinan Ozdal (sinan5834) ve mekanımızın işleticisi Sayın Yadigar Bey iştirak etmiştir. Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız. Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak , 1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya, 2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya, 3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye, 4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya, 5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya, Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım. Saygılarımla. |
-->: İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI
[B]Toplantuya iştirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim, afiyet olsun...
Bir sonraki toplantıda bir mani keder olmazsa bende olacağım... Orada olamamak ayrı bir üzüntü verdi, ancak mazeretim çok geçerli olduğundan gelemedim....[/B] [QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] |
[QUOTE=sivaslıavukat]Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ; Mustafa Sonmez (Sonmez) Tevfik Çevik (Çevik) Alper Kahvecioglu (Sivaslıavukat) Recep Yuksel (ZaralıX1968) Hakan Demirezen (Shadow3458) Gunay Güven (karacaoren3458) Erdal Güler (erdalguler) İbrahim Genç (Çecenibo58) Yusuf Mermer ( Mermerbey58) Cihat Korkmaz (Rap_boy) Murat Bayraktar (Djmurat) Salim Başer (Salim58) Kerem Yalçın (kerem5834) Muharrem Pektaş (alimuharrem58) Sinan Ozdal (sinan5834) ve mekanımızın işleticisi Sayın Yadigar Bey iştirak etmiştir. Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız. Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak , 1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya, 2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya, 3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye, 4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya, 5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya, Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım. Saygılarımla.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Alper abi seninde dediğin gibi gurbetde harbidende sıcak bi aile ortamı oluştu...Emeği geçenlere teşekkürler..İNşallah önümüzdeki günlerde daha somut adımlarla hep birlikte yürüycez!!!!!!![/FONT][/B] [QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] |
ORTAM HERZAMANKİ GİBİ SÜPERDİ AMA RESİMLERİ DE YÜKLERSEK O SICAKLIĞI VE GÜZELLİĞİ HERKES GÖRÜR SİNAN RESİMLERİDE YAKINDA EKLER.
[QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] |
hayırlı uğurlu olsun inşallah bi dahaki sefere bende geleceğim..
[QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] |
VALLAHİ BEN MUSTAFA ABİNİN(Sonmez) RESİMLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM... SİNAN ÇOK GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇEKTİ...
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN YAŞADIK... GELEN TÜM HERKES UZUN YILLAR BİRBİRİNİ TANIYORMUŞ GİBİ CANDAN VE İÇTENDİ... SİVASIMIZIN MADIMAĞININ VE KÖFTESİNİN DE İSTANBULDA BİR MEKANDA BU KADAR GÜZEL YAPILDIĞINI DA GÖRMÜŞ OLDUK... GELEN TÜM KARDEŞLERİM VE ABİLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM. [QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] |
gelemedik arakadaşalar yine iş güç malum resimleri koysanızda bizde oradaymış gibi hissetsek ne güzel olur bir dahaki sefere inş.ordayız
|
[B]RESİMLER 2. TOPLANDI FORMUNA EKLENDİ....[/B]
[QUOTE=Gunay][B]RESİMLER 2. TOPLANDI FORMUNA EKLENDİ....[/B][/QUOTE]
[B]GÜZEEEEEELL.... HEHEHEEE... O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ. BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.[/B] :D :D :D :D |
[QUOTE=SONMEZ][B]GÜZEEEEEELL.... HEHEHEEE...
O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ. BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.[/B] :D :D :D :D[/QUOTE] [B]MERAK ETME ABİ SİNAN AKŞAMA BURAYADA EKLER :D :D :D [/B] |
O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ. BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.[/B] :D :D :D :D[/QUOTE] [QUOTE=sivasliavukat]Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D[/QUOTE] PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR PAPARAZZI HERYERDE ..... |
[QUOTE=Gunay][B]MERAK ETME ABİ SİNAN AKŞAMA BURAYADA EKLER :D :D :D [/B][/QUOTE]
[B]TÜH YAAA... UYANDIRDIK YAAA... :mad: HAY BENİM KLAVYEMİ EŞŞEK ARISI SOKSUUUN...![/B] :D :D :D |
O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ. BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.[/B] :D :D :D :D[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Abi zaten atılan resimler temiz resimler...Demekki Sİnanın bi ibldiği war...Mesela bi tatlı resmini atmamaış ama bu topiğe atar kesin..:D :D[/FONT][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN]PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR
PAPARAZZI HERYERDE .....[/QUOTE] [B]DEMEKKİ YEMEKLİ TOPLANTI YAPILMAMASI GEREKİYORMUŞ BİR KİŞİ HARİCİNDE HERKES AÇ KALMIŞ :D :D :D [/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN]PEKI PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR
PAPARAZZI HERYERDE .....[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Abi o resim hiç bişi tarzından ...Daha ne REsimler war Mustafa abinin...:D :D[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Abi o resim hiç bişi tarzından ...Daha ne REsimler war Mustafa abinin...:D :D[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I]GARDAS SU RESIMLERI BURAYA ATINDA MILLET GÖRSÜN SÖNMEZIN FOYASI TAMAMEN ORTAYA CIKSIN.....[/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]GARDAS SU RESIMLERI BURAYA ATINDA MILLET GÖRSÜN SÖNMEZIN FOYASI TAMAMEN ORTAYA CIKSIN.....[/I][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Abi Sinanda REsimler ....O halleder heralde..Sİnan yemedi içmedi Mustafa abiyi çekti walla....Paparazzi gibii...:D :D[/FONT][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN]PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR
PAPARAZZI HERYERDE .....[/QUOTE] [B]EEEEYYY...CUMAAAAATTTT.... BAKIN KENDİLERİ SÖÖÖLÜYOOOO...: [COLOR="Red"]PAPARAZZİ HERYERDE...![/COLOR] SÖZLÜKLERE BAKTIM, LUGATLARI KARIŞTIRDIM, ANSİKLOPEDİLERİ DEVİRDİM,... [COLOR="Red"]PAPARAZZİ'NİN[/COLOR] ANLAMINI ARAŞTIRDIM... [COLOR="Red"]PAPARAZZİ[/COLOR] : UYDURUK HABERCİ, İFTİRACI, KOMPLOCU...VS YA RABBİİİİM, BENİ [COLOR="Red"]PAPARAZZİLERİN[/COLOR] VE [COLOR="Red"] SAUNA CANAVARLARININ[/COLOR] ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLE YA RABBİİİİ... AAAMİİİİİİİİİİNNN...! :D :D :D [/B] |
[QUOTE=SONMEZ][B]EEEEYYY...CUMAAAAATTTT....
BAKIN KENDİLERİ SÖÖÖLÜYOOOO...: [COLOR="Red"]PAPARAZZİ HERYERDE...![/COLOR] SÖZLÜKLERE BAKTIM, LUGATLARI KARIŞTIRDIM, ANSİKLOPEDİLERİ DEVİRDİM,... [COLOR="Red"]PAPARAZZİ'NİN[/COLOR] ANLAMINI ARAŞTIRDIM... [COLOR="Red"]PAPARAZZİ[/COLOR] : UYDURUK HABERCİ, İFTİRACI, KOMPLOCU...VS YA RABBİİİİM, BENİ [COLOR="Red"]PAPARAZZİLERİN[/COLOR] VE [COLOR="Red"] SAUNA CANAVARLARININ[/COLOR] ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLE YA RABBİİİİ... AAAMİİİİİİİİİİNNN...! :D :D :D [/B][/QUOTE] [B][I]TAMAM ANLADIK..... ANLADIKTAAAAAA... BU RESIMDEMI YALAN..!!! DAHA NEYI ISPAT EDECEGIZ.....? PAPARAZZI HERYERDE....... :D [/I][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Yaw Sİnan Diğer resimleri niye atıp Sönmez abiyi konuşturuyon??:D Abi belki sönmez abi ;Sinana suikast düzenlemiştir...:D[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Yaw Sİnan Diğer resimleri niye atıp Sönmez abiyi konuşturuyon??:D Abi belki sönmez abi ;Sinana suikast düzenlemiştir...:D[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I]GARDAS BU SÖNMEZDEN HER SEY BEKLENIR...... YAPARMI YAPAR ..[/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]GARDAS BU SÖNMEZDEN HER SEY BEKLENIR......
YAPARMI YAPAR ..[/I][/B][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Abi bahsana adımızı iftiracıya çıkardı...:D ....Gözümüzle görmesek yine neyse...hele O bahlawayı yiyişi yoh mu...?Ben o baklawayı 5-6 dilimde yedim ..maşallah sönmez abi tek Çatalda ağzınaaaaaaaaa..:D:D :D[/FONT][/B] |
ALLAHTAN MUSTAFA ABİYE YAKIN DEĞİLDİM YOKSA BİZİM KÖFTELERİDE TATLILARIDA YERDİ...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Aha bi şahit daha......Tazminat davası açsak kazanırız walla...:D :D[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Aha bi şahit daha......Tazminat davası açsak kazanırız walla...:D :D[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I]ISTE O KADAAAAAR................... SIMDI AYIKLASIN PIRINCIN TASINI... BAKALIM CEVABI NE OLACAK.... ? PAPARAZZI HERYERDE..... :D[/I][/B] |
[B]ŞİMDİLİK SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM.
AMA GÖRÜYORUM Kİ; PAPARAZZİ ÇETESİ DE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ...! AVUKATIM NİRDEEEEEEEEEEE.....? ALPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR.....[/B] |
SÖNMEZ ABİ EN ÖNEMLİ RESİM TATLI RESMİ ONU KOYARSA SİNAN VAY GELDİ HALİNE :)
|
[QUOTE=SONMEZ][B]ŞİMDİLİK SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM.
AMA GÖRÜYORUM Kİ; PAPARAZZİ ÇETESİ DE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ...! AVUKATIM NİRDEEEEEEEEEEE.....? ALPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR.....[/B][/QUOTE] Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın. Ne diyim şimdi seni nasıl savunayım gardaş |
[B]bende malesef ancak kadıkoy iskeleye gelebıldım ondan sonrası için zamanım yoktu.. bende karacaören
mermerbey alimuharrem rap_boy kerem58_34 sinan58_34 bunları iskelede gördum geri döndüm :D :D ama sizleride görmus kadar oldum :D[/B] |
Değerli Hemşehrilerim,
Hesapta olmayan meşguliyetler nedeniyle aranızda olamadığım için üzüntülerimi bildirir, özür dilerim. Bir mani olmazsa inşallah bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle saygılar, selamlar sunarım... Öner ÖZBEK |
[QUOTE=sivaslıavukat]Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın.
Ne diyim şimdi seni nasıl savunayım gardaş[/QUOTE] [B][I]Neeeeeeee Kürdanlami tatlilari yuttuuuu....... PES PES PEEEEEEEES Vallahada PES Billahada PES ...!!!!!! Hay ALLAH senden razi Olsun Gardas........ biraz daha anlatinda ciksin su Sönmezin Foyalari ortaya... [/I][/B] |
[QUOTE=sivaslıavukat]Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın.
Ne diyim şimdi seni nasıl savunayım gardaş[/QUOTE] Sonunda sizde Sönmez gardaşımın ağına düştünüz ha? Sönmez gardaş, bizede benzerini yapmıştı. Erişte sofraya geldiğinde önce kendininkini, sonra bizimkini biz daha başlamadin tüketmişti :D Bende isbat resimleri bile var. |
O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ. BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.[/B] :D :D :D :D[/QUOTE] hayırlı olsun öncelikle toplantınız yemekleri senmi bitiriyon gerdaş adamlar şikayetci bak neki demi varvarası 5 porsiyon demi |
AAAAA HERKES NE O YÜKLENMIS SÖNMEZ ABIME :D
TABI YIYECEK ORDA LOKANTADA A$ BITMIYOR YA IS GÖRMÜS UGRASMIS YORULMUS KOLAY MI BUNLAR - HAK EDEN YER ;) HEM YESIN KUVVETLENSIN DAHADA COK SEYLER YAPABILSIN :D ABII KISKANANLAR CATLASIN :D HEM SIZDE GIDEYDINIZ YIYEYDINIZ |
[QUOTE=SivasLady]AAAAA HERKES NE O YÜKLENMIS SÖNMEZ ABIME :D
TABI YIYECEK ORDA LOKANTADA A$ BITMIYOR YA IS GÖRMÜS UGRASMIS YORULMUS KOLAY MI BUNLAR - HAK EDEN YER ;) HEM YESIN KUVVETLENSIN DAHADA COK SEYLER YAPABILSIN :D ABII KISKANANLAR CATLASIN :D HEM SIZDE GIDEYDINIZ YIYEYDINIZ[/QUOTE] [B]Ya zaten sorunda ordaya gidenlerde birşey yiyememiş :D :D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Ya zaten sorunda ordaya gidenlerde birşey yiyememiş :D :D [/B][/QUOTE]
:D KOCA LOKANTADA AS BITMEDI YA EEE YEMEYENINKINI YERLER :D ÖTEKILERDE AC GÖZLÜLÜK YAPAYDI DÜNYA KURALI BÖYLE ;) |
[QUOTE=SivasLady]:D KOCA LOKANTADA AS BITMEDI YA
EEE YEMEYENINKINI YERLER :D ÖTEKILERDE AC GÖZLÜLÜK YAPAYDI DÜNYA KURALI BÖYLE ;)[/QUOTE] [B]bu mantıkla olmaz ;) hoşgörü ve acıma duygusu olmalı ne öyle başklarının yemeğini yemekle uyanıkmı olunuyor ordakilerin çoğu yaşça küçük olduğundan birsey diyememişler ben olsaydım :D :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bu mantıkla olmaz ;)
hoşgörü ve acıma duygusu olmalı ne öyle başklarının yemeğini yemekle uyanıkmı olunuyor ordakilerin çoğu yaşça küçük olduğundan birsey diyememişler ben olsaydım :D :D[/B][/QUOTE] OOOO SEN OLSAYDIN BILIRIM :rolleyes: NEDE OLSA YÖVENSIN SENDE ONA CEKMISINDIR :) BU SEFERDE HIC BIRSEY DÜSMEZDI ONLARA HAHAHA HEM ECÜK VERMIS YA ONLARADA :D |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]GÜZEL VE FAYDALI BİR TOPLANTI OLDUGU İNANNIYORUM MA SOMUT ADIMLAR ATMA ZAMANI GELDİ...GELENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER [/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Indigo"]MUSTAFA ABİ YEDİKLERİN HELAL OLSUN....WALLA REKLAM OLDUN SİTEYE :D[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ......CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=Gunay][B]bu mantıkla olmaz ;)
hoşgörü ve acıma duygusu olmalı ne öyle başklarının yemeğini yemekle uyanıkmı olunuyor ordakilerin çoğu yaşça küçük olduğundan birsey diyememişler ben olsaydım :D :D[/B][/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"] ABİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA YEMEK BİLE YİYEMEDİK MUSTAFA ABİ BİZE BİŞEY BIRAKMADI AÇ AÇ GELDİK :( KÜÇÜGÜZ DİYE SAYGI GÖSTERDİK SESİMİZ ÇIKMADI AMA BU KADAR DA ACIMASIZ OLUNMAZ Kİ :([/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"] AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.......CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:25. |