SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   DEV BAYRAK KAMPANYASI !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=669)

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 07:47

[b][color=darkred][size=2]ARKADASLAR DEV BAYRAK KAMPANYASINDA EPEY YOL ALDIK..

KAMPANYAYA MADDİ DESTEK OLMAK İSTEYENLER LÜTFEN BENİMLE TEMASA GEÇSİN...

ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

TEL : 0 532 455 43 90[/size][/color][/b]

ofozturk 21.04.2005 07:57

Güzel olur...Hatta BJK'nın 100. yılındaki bayraktan bile uzun olsun..Sivasta istasyon caddesinin boyunca olsa daha bir güzel olur...:)...
İstanbulda da bir caddeye sıgar herhalde..Ayrıca o bayrağı taksim meydanına istanbuldaki gardaşlarımız götürür çoook güzel olur..Artık gün yigidonun günüdür.

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 14:25

[size=2][b][color=darkred]bu dev bayrak fikri kimsenin ilgisini çekmedi mi gardaslar[/color][/b][/size]

:?

serrkann58 21.04.2005 14:35

[b]

GERÇEKTEN GÜZEL BİR FİKİR MESELA SARIYER MAÇINDA ALİ SAMİYEN STADININ SAHAYI KAPATACIKA BİR BAYRAK MUHTEŞEM OLUR HERKES GÖRÜR SİVASIN GÜCÜNÜ AMA BU BİZİ BİRAZ AŞAR YÖNETİM DESTEKLİ OLMALI İST TEKSTİLİ YAPAMAZ ANCAK BURSADA DİKİLEBİLİR ORDAN OLABİLİR YADA BİR KAÇ İŞ ADAMI ORGANİZE EDEBİLİR[/b]

TeSTeRe 21.04.2005 15:08

Bence super olur ama nerde o duyarli taraftar (kimse 5 kurus vermez) konusmaya gelincede mangalda kul birakmazlar...

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 15:18

[b][size=2]böyle düşünme testere gardas...birlikten kuvvet doğar...inanarak başlamak bitirmenin yarısıdır....[/size][/b]

EMİNÇOLAK 21.04.2005 15:27

[color=darkblue][size=2][b]GAKGO GARDAŞ HERZAMAN YANINDAYIM
İSTANBUL - SİVAS
SİVAS - İSTANBUL
NAKLİYESİ EMRİNİZDE GARDAŞ [/b][/size][/color]

ZARALI_SELO 21.04.2005 15:54

WALLA GARDAŞ LAR BEN VARIM YAPALIM DEV BAĞRAĞI TÜRKİYE TAKIM GÖRSÜN :lol: :lol:

CEVIK 21.04.2005 16:20

[quote=gakgo58][size=2][b][color=darkred]bu dev bayrak fikri kimsenin ilgisini çekmedi mi gardaslar[/color][/b][/size]

:?[/quote]GARDAŞ COK GÜZEL BİR FİKİR NEDEN BİZLER SİVAS LI OLARAK MECİDİYE KÖYDEN TAKSİME KADAR YÜRÜMEYELİİM TÜM TÜRKİYE BİZİ SEYRETSİN ARKADAŞLAR BENDE KENDİMCE ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM :idea:

türkçerap_yakup 21.04.2005 16:28

yönetimede duyuralım bu fikrimizi..

ZARALI_SELO 21.04.2005 16:33

SENDE HAKLISIN YAKUP GARDAŞ YÖNETİME BİR DUYURSAK BAYRAK İŞİ TAMAMDIR.. :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote]

türkçerap_yakup 21.04.2005 16:39

mehmet çağlayan abi bi telefonla duyurur kemal abiye!!

GuNaY 21.04.2005 16:39

[size=2][color=blue][b]şöyle bin kişi bile yürüsek taksim m.köy arasını yeter... amma güzel olur.... bagıra cagıra gideriz!!! bu arada mac ali sami yendemi olacakmıs sarıyer macı???[/b][/color][/size]

türkçerap_yakup 21.04.2005 16:45

daha belli deil..ama büyük ihtimal öle olacak...

RüStü ElmaS 21.04.2005 16:49

BU FIKIR COK GÜZEL BIR FIKIR.

BU ISTE BENDE VARIM.

BÜYÜK BIR IHTIMAL BENDE GELICEM SARIYER MACINA.

HAYDI YIGIDOLAR DEV BAYRAGA DESTEK OLALIM!!!

Kaptan-58 21.04.2005 16:50

[size=2][color=darkblue][i][b]SAMİYEN BİZE YETMEZ.....

BAYRAK KAMPANYASINDA BENDE VARIM... HEMEN BAŞLAYALIM.....[/b][/i][/color][/size]

serhankaburcuk 21.04.2005 16:55

[size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size]

RüStü ElmaS 21.04.2005 17:03

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size][/quote]

BU SÜPER OLUR, HEMDE SAHANE!!!

EMİNÇOLAK 21.04.2005 17:07

[size=2][b]GERÇEKTENDE SÜPER OLUR[/b][/size]

serhankaburcuk 21.04.2005 17:09

[quote=emin58][size=2][b]GERÇEKTENDE SÜPER OLUR[/b][/size][/quote]

[size=2][b][i]iNŞALLAH OLACAK VE SİVASIN GÜCÜNÜ BÜTÜN TÜRKİYE GÖRECEK...[/i][/b][/size]

sVs 21.04.2005 17:16

muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?

HakkıTİMUÇİN 21.04.2005 17:23

[color=darkred][b][size=2]ARKADASLAR...

BU BAYRAĞI KİM DİKEBİLİR..FİKRİ OLAN TANIDIĞI OLAN ADRES TLF. NE VARSA BİLDİRSİN...

BEN MALİYETİNİ ARAŞTIRAYIM...[/size][/b][/color]

SONMEZ 21.04.2005 18:03

[size=2][color=red][b]HARİKA FİKİR,

DESTEKLİYORUM[/b][/color][/size]

yeniceri_emre 21.04.2005 18:13

bravo dede super fıkır sonuna kadar desteklıyorum.
artı benım de bir isteğim var super lıgı garantıledıgımızde istasyon caddesının kapatılıp meshur sivas agırlamasını ceksek başta mecnun baskan , teknık kadro ve futbolcular.

bu arada bayrağı ergin abi dıkebılır

türkçerap_yakup 21.04.2005 18:15

[quote=sVs]muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?[/quote]mehmet çağlayanın kardeşi kemal çağlayan sivassporda yönetici...

türkçerap_yakup 21.04.2005 18:16

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size][/quote]hobaaa...muhteşem olur ya..düşünemiorum ..boğaz köprüsünden aşağı sivasspor bayrağı..offfff offfffffffffff

[size=2][b][i]İnşallah olacak kafanızı yormayın...Biraz zaman..[/i][/b][/size]

GuNaY 21.04.2005 18:21

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Bu bayrak kampanyası çok güzel bir olay...Ama benim size daha büyük bir müjdem var.İstanbul emniyet müdürü Sayın Celalettin CERRAH; Sivassporun şampiyonluğu garantilemesi halinde Sarıyer maçı öncesinde İstanbul boğaz köprüsüne dev bir Sivasspor bayrağı asacagını söylemiş.Bütün Yiğidolara duyrulur...[/i][/b][/size][/quote]
[size=2][color=blue][b]cerrah baba yine yapacak babalıgını helal walla :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

RüStü ElmaS 21.04.2005 18:58

[quote=sVs]muhteşem olur belkide fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarına yakın bir kutlama olmalı ki 4. büyük geliyor desinler bu arada dev bayrak işini yönetecilere duyurabilecek abimiz veya arkadaşımız yok mu ?[/quote]

MERAK ETME GARDAS, SEN BURAYA YAZ YETER,
BURASI SÜREKLI YÖNETICILER TARAFINDAN IZLENIYOR.

karli-58 21.04.2005 19:10

Sevgili Gardaslarim bayrak fikri cok güzel ve ve kesinlikle desteklemek icin elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.Bu takima dünyanin en büyük bayragi yakikisir ama bayragimizi bogaz köprüsüne degilde Sivas"ta bir yere asilmasini tercih ederim.TAS YERINDE AGIRDIR....

kadir20 21.04.2005 20:51

rüstü abi sariyer macina giderken beni yoldan alirsan memnun olurum yolunun üstündeyim zaten sana zahmet olmassa

Yigido58_NL 21.04.2005 20:54

ABI FIKIR COK GUZEL,INSALLAH YETERLI DESTEK SAGLANIR DA TURKIYE GORUR SIVAS NE KADAR BUYUKMUS,NELER YAPABILIRMIS.
DEPLASMAN TAKIMI SIVASSPOR GELIYOR,KORK BIZDEN SUPER LIG!!!!!

FatihSoner58 22.04.2005 00:25

SUPPER FIKIR GARDASIM. BENDE DESTEKLIYORUM.. BIRDE CERRAH BABAYA HELAL OLSUN VALLA. ADAMIN HASIYMIS...

rapimist 22.04.2005 00:46

[quote=karli-58]Sevgili Gardaslarim bayrak fikri cok güzel ve ve kesinlikle desteklemek icin elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim.Bu takima dünyanin en büyük bayragi yakikisir ama bayragimizi bogaz köprüsüne degilde Sivas"ta bir yere asilmasini tercih ederim.TAS YERINDE AGIRDIR....[/quote]

Bence'de sivasta olmasi lazim ama ilk basta bogazda asilabilir 3 gün veya nekadar kalmasi gerekiyorsa ordan bayragi sivas'a getirilip yüksek biyere asilsa güzel olur herkez'in görebilecegi bir yer ;)

HakkıTİMUÇİN 22.04.2005 10:04

[color=darkred][b][size=2]ARKADASLAR

BAYRAK KAMPANYAMIZ HIZLA İLERLİYOR... MALİYET ÇIKARMAYA BAŞLADIK.. 50 X 10 VEYA 75 X 10 OLACAK BAYRAĞIMIZIN EBADI.

BAYRAĞIMIZIN ÜSTÜNE NE YAZALIM... FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..

ORTASINA : ŞAMPİYON SİVASSPOR (BÜYÜK)

EN ALTADA : [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] (ORTA BÜYÜKLÜKTE)

UYGUN OLURMU ???????[/size][/b][/color]

Kaptan-58 22.04.2005 10:21

[quote=gakgo58][color=darkred][b][size=2]ARKADASLAR

BAYRAK KAMPANYAMIZ HIZLA İLERLİYOR... MALİYET ÇIKARMAYA BAŞLADIK.. 50 X 10 VEYA 75 X 10 OLACAK BAYRAĞIMIZIN EBADI.

BAYRAĞIMIZIN ÜSTÜNE NE YAZALIM... FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..

ORTASINA : ŞAMPİYON SİVASSPOR (BÜYÜK)

EN ALTADA : [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] (ORTA BÜYÜKLÜKTE)

UYGUN OLURMU ???????[/size][/b][/color][/quote]

[size=2][color=darkblue][i][b]-SİVAS TARİH YAZACAK 3 BÜYÜKLER OKUYACAK

-3 BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS

- VATAN 58 MEKAN 34[/b][/i][/color][/size]

ofozturk 22.04.2005 10:48

ABILER BENDE KATKIDA BULUNMAK ISTIYORUM.NE YAPABILIRIM....

serrkann58 22.04.2005 11:29

[b]

Arkadaşlar herzeman yanınızdayım böyle bir kampanyaya herzeman destek olurum yanlız bayragımız en az 100 .. 20 olmalı ozaman muhteşem olur maliyeti hemen çıkaralım ve banka hesap numarası verilsin oraya gönüllerden kopan ne ise yatıralım

SİVASIMIZA YARDIM AN ASİL GÖREVİMİZDİR...

TEK BÜYÜK SİVASSPOR

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK......[/b]

HakkıTİMUÇİN 26.04.2005 09:47

[color=darkred][b][size=2]FLAS....FLAS....FLAS.....

DEV BAYRAK KAMPANYASINDA OLUMLU GELİŞMELER.....

AZ SONRA.....

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN ???????????????

:D :D :D :D :D :D :D :D [/size][/b][/color]

kadir20 26.04.2005 09:50

abi neymis bu gelisme

LütfiÜnal 26.04.2005 10:14

Gardaslar herkes destek olurken ben kenarda duramam.gerci evden müsaade istemedim ama cezama raziyim yeterki SIVSSPOR icin olsun.Üzerime düseni bildirin bende katiliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.