SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6733)

SivasSpor.Com 17.03.2006 15:45

HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A

Avrupa daki Yiğidolarımız, 9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı için Almanya dan Şükrü Saraçoğlu Stadı na uçmayı planlıyoruz. Avrupa dan Sivas a direkt uçuş imkanı olmadığından, takımımızın İstanbul da oynayacağı bu maçın biz Gurbetçi Yiğidolar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Takımınızı yanlız bırakmak istemiyorsak, Yiğidoların büyüklüğünü, gücünü göstermek istiyorsak, Şükrü Saraçoğlu nda buluşalımmı?

Haydi Gurbetçi Yiğidolar, bu konuda fikirlerinizi bekliyoruz.
Katılım sayısına göre organizasyon yapılacağından; İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımızın sitemize başvurularını bekliyoruz.

serdarsivas 17.03.2006 15:51

-->: AVRUPA DAKİ YİĞİDOLAR ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI NA BASKIN YAPMAYA NE DERSİNİZ?

ben almanyada deyilim ama düşünen çok guzel düşünmüş bence cok guzel olur tv lerede bunu duyurmak lazım bence haydi yiğidolar maça

juventus1994 17.03.2006 16:01

-->: Şükrü Saraçoğlu Stadında Buluşalımmı?

bence süper fikir italyada olanlar yani bende gelebilsem LÜTFEN BİDE İTL YA UÇAK...

kadir20 17.03.2006 16:09

cok güzel bence bi organize yapalim gitmek isteyenler hep beraber gidelim ayri ayri olmasin hep toplu olursa daha uygun olur kanisindayim

bugrakova 17.03.2006 16:12

[QUOTE=SivasSpor.Com]Avrupa daki Yiğidolarımız, 9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı için Almanya dan Şükrü Saraçoğlu Stadı na uçmayı planlıyoruz. Avrupa dan Sivas a direkt uçuş imkanı olmadığından, takımımızın İstanbul da oynayacağı bu maçın biz Gurbetçi Yiğidolar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Takımınızı yanlız bırakmak istemiyorsak, Yiğidoların büyüklüğünü, gücünü göstermek istiyorsak, Şükrü Saraçoğlu nda buluşalımmı?

Katılım sayısına göre organizasyon yapılacağından; İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımızın sitemize başvurularını bekliyoruz.[/QUOTE]

gurbetçilerimiz sizleride maçlarda görmek istiyoruz

SivasLady 17.03.2006 16:26

:D KIM ISTEMEZ YAAAA
COK GÜZEL OLURDU
:rolleyes: BAVULUMU HAZIRLAMAYA BASLAYIM BEN :D
HAYIRLISI OLSUN

SivasLady 17.03.2006 17:08

[QUOTE=67_DERNEK_EREN]BACILIK GELİRKEN OSMAN AMCAYIDA GETİRMEYİ UNUTMA[/QUOTE]

eren osman amcam danimarkada ben ise almanyanin
tam güneyinde onunla aramda 1200 km var,
elimden gelse tabiki getiririm ama elde degil
hem :D ben gelebildimde ötekiler kaldi yani :rolleyes:
tabi elimden gelse herkesi getiririm önce kendimi :D

DJMuRaT 17.03.2006 17:09

-->: HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A

[B][FONT="Comic Sans MS"]İStanbuldaki maçta Sİzleride aramızda gömek dileğiyle...:D :D...Benim evde 4-5 kişi kalabilir...tabi yatıya geliyosanız...!:D[/FONT][/B]

izmiriyigidosu 17.03.2006 17:21

ben avrupada degılım ama bence guzel bır uygulama herkesın destek vermesı daha ıyı olur avrupadakı sivaslılar sivassporu sivasımızı yalnız bırakmayalım

sivaslibozo 17.03.2006 17:23

süper fikir valla....hem avrupadaki sivasli derneklerinede öncülük etmis oluruz....
tüm masraflar dahil....bi hesap cikartilirsa fena olmaz....yani bilmekte fayda var simdiden...abilerimizin bu is organize etmeleri siddetle rica edilir..:)

ademgoze 17.03.2006 17:34

o maç çok kalabalık olacak takımımızı destekliyelim gurbetcileride bekleriz

agca58 17.03.2006 17:34

inşallah gelir taraftarımızzz..hayal kırıklığına uğramayıuz inşallah..

ademgoze 17.03.2006 17:48

maç biletleri çıkmış 22 ytl fiyat fene değil...sizce

UMTçarşı 17.03.2006 18:22

bekleriz kadıköye ordayız millet ist sivaslıları görsün taraftarı öğrensinn

SEMİH-58 17.03.2006 18:34

DÜŞÜNCE ÇOK ĞÜZEL AMA BEN PEK YAPILACXAGINI SANMIYORUM AMA İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR.

TracyMcGrady58 17.03.2006 18:38

cok güzel düsünce.ayri ayri gitmek iyi olmaz

S.Yildiz 17.03.2006 21:29

HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A

[I][COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"]Bence cok guzel bir dusunce, imkani olan herkezin gitmesini isterim..

Ben sahsen kendim cok istiyorum hatta aylardir ev halkini ikna etmeye calisiyorum istanbula mac'a gidelim diye ama malesef cabalarim pek bir ise yaramiyor...

Yanlis anlasilmak istemem ama bayan olmanin dez avantajlarindan biri.. mac'a gidememek degil yanliz gidememek sorun..[/FONT][/COLOR][/I]

KEREM_58_34 17.03.2006 22:21

VALLA SARIYER MAÇI GİBİ OLUR İNŞALLAH. GÜZEL BİR ŞEKİLDE MAÇIMIZA GİDER Bİ DE YENDİK Mİ VAR MI ÖTESİİİİİİ !!!!

serhankaburcuk 17.03.2006 22:37

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...

[COLOR="Red"][U]Adres :[/U]1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR Derneği
[U]Telefon:[/U]0-346-221-1967
[U]Cep telefon:[/U]0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 17.03.2006 22:40

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...

[U]Cep telefon:[/U]0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]REİS YAZIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ...3 HAFTA VAR ÖNÜMÜZDE ŞİMDİDEN ALT YAPIYI HAZIRLAMAMIZ LAZIM...HEP BİRLİKTE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMUNA GİDELİM..SİVASPORUMUZU DESTEKLEYELİM...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM128.gif[/img][/CENTER]

GuNaY 17.03.2006 22:41

[B]Bu haberi okuduğumda geçen seneki sarıyer maçı geldi aklıma :)
tevafuk olacakki yine şükrü saraşoğlu stadı....
organizasyona yeterli katılım olur ve sizlerde gelirsiniz inş...
Ve yine akıllardan çıkmayacak bir hatıra yaşamış oluruz... :D :D [/B]

zarali 17.03.2006 22:43

arkadaslar almanyanin hangi kentinden ucmayi düsünüyorsunuz.bana en yakin havalimani münich ve stuttgart.bilgi verilirse sevinirim.

GuNaY 17.03.2006 22:43

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...

[U]Cep telefon:[/U]0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]Zamanın olması sponsor işini biraz daha kolaylaştırabilir...
İnş Sivasspor'u düşünen birileri olur:rolleyes: :rolleyes: [/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 17.03.2006 22:51

[QUOTE=Gunay][B]Bu haberi okuduğumda geçen seneki sarıyer maçı geldi aklıma :)
tevafuk olacakki yine şükrü saraşoğlu stadı....
organizasyona yeterli katılım olur ve sizlerde gelirsiniz inş...
Ve yine akıllardan çıkmayacak bir hatıra yaşamış oluruz... :D :D [/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"]aynen günay kadı köy sahilindeki tanışma bir harikaydı inşallah bu karşılaşmada onun gibi olur nasip olursa bizim dernekte orda olacak üzelerek söylüyorum ben olamıyorumya yanarımda ona yanarım[/COLOR]

serhankaburcuk 17.03.2006 22:54

[QUOTE=Gunay][B]Zamanın olması sponsor işini biraz daha kolaylaştırabilir...
İnş Sivasspor'u düşünen birileri olur:rolleyes: :rolleyes: [/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla inşallah düşünen olur...Gerçekten çok sıkıntılar çekiyoruz...İnşallah bu maç öncesi yardımda bulunan birleri çıkar....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

CAGLAYAN 17.03.2006 22:54

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]aynen günay kadı köy sahilindeki tanışma bir harikaydı inşallah bu karşılaşmada onun gibi olur nasip olursa bizim dernekte orda olacak üzelerek söylüyorum ben olamıyorumya yanarımda ona yanarım[/COLOR][/QUOTE]
[B][I]Mustafa ve Ayhan Bayrak Gelmezse bende yokum :( [/I][/B]

GuNaY 17.03.2006 22:56

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]aynen günay kadı köy sahilindeki tanışma bir harikaydı inşallah bu karşılaşmada onun gibi olur nasip olursa bizim dernekte orda olacak üzelerek söylüyorum ben olamıyorumya yanarımda ona yanarım[/COLOR][/QUOTE]
[B]Abi sen başkasın sensizde olmazki...
inş dernek tam kadro orda olur ikinci bir iskele hatıramız olur ;) [/B]

erhan5834 17.03.2006 22:57

[QUOTE=SivasSpor.Com]Avrupa daki Yiğidolarımız, 9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı için Almanya dan Şükrü Saraçoğlu Stadı na uçmayı planlıyoruz. Avrupa dan Sivas a direkt uçuş imkanı olmadığından, takımımızın İstanbul da oynayacağı bu maçın biz Gurbetçi Yiğidolar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Katılım sayısına göre organizasyon yapılacağından; İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımızın sitemize başvurularını bekliyoruz.[/QUOTE]
[B][I][CENTER]inşallah düşüncenizde başarılı olursunuz böylece gurbetteki yiğidolarda sivassporumuzu izleme şansı bulur ve güzel bi ortam olur tanışma kaynaşma adına....[/CENTER][/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 17.03.2006 22:57

[COLOR="Blue"]abi sen ne yapar eder yine gelirsin bende gelemiyorum demiştim geçen sene ama ordaydım imşallah geçen seneki gibi olurda bende sen orda oluruz[/COLOR]

serhankaburcuk 17.03.2006 23:04

[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Mustafa ve Ayhan Bayrak Gelmezse bende yokum :( [/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Siz kafanızı yormayın eğer biz gelirsek onu hayli hayli getiririz....Ama bize biraz destek olunması gerekiyor...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

hattab 18.03.2006 01:30

GARDAS NE ICIN SPONSOR ARADIGINI TAM ANLYAMADIM SADECE BU MAC ICINMI
YOKSA DEVAMLI OLARAKTANMI AYRIYETEN VERDIGINIZ NUMARAYI VE BU SENIN YAZMIS OLDUGUN YAZIYI BIREBIR KOPYALAYIP BURDA SIVASLILARIN TAKILDIGI DERNEK VAR ORAYA ASACAM ELIMDEN GELEN BU BENIM FIRMA DAHA YENI ANLAYACAGIN DAHA TUYLENMEDIK AMA INSALLAH ILERLEYEN ZAMANLARDA INSALLAH BIR DEPLASMAN MACINADA BIZ SPONSORLUK EDERIZ
VE KENDI ADIMA BIR SORU SORMAK ISTIYORUM MACA GELDIGIMIZDE MACBILETI AYRLAMA IMKANIMIZ OLACAKMI NASIL BIR ORGANIZASYON OLACAK SIMDI KALKIP MACA GELIPTE STADA GIREMEZSEK BIR ANLAMI OLMAZ SANIRIM BU KONU HAKKINDADA BILGI VERIRSENIZ DAHA FAYDALI OLACAK..

GuNaY 18.03.2006 01:45

[QUOTE=hattab]GARDAS NE ICIN SPONSOR ARADIGINI TAM ANLYAMADIM SADECE BU MAC ICINMI
YOKSA DEVAMLI OLARAKTANMI AYRIYETEN VERDIGINIZ NUMARAYI VE BU SENIN YAZMIS OLDUGUN YAZIYI BIREBIR KOPYALAYIP BURDA SIVASLILARIN TAKILDIGI DERNEK VAR ORAYA ASACAM ELIMDEN GELEN BU BENIM FIRMA DAHA YENI ANLAYACAGIN DAHA TUYLENMEDIK AMA INSALLAH ILERLEYEN ZAMANLARDA INSALLAH BIR DEPLASMAN MACINADA BIZ SPONSORLUK EDERIZ
VE KENDI ADIMA BIR SORU SORMAK ISTIYORUM MACA GELDIGIMIZDE MACBILETI AYRLAMA IMKANIMIZ OLACAKMI NASIL BIR ORGANIZASYON OLACAK SIMDI KALKIP MACA GELIPTE STADA GIREMEZSEK BIR ANLAMI OLMAZ SANIRIM BU KONU HAKKINDADA BILGI VERIRSENIZ DAHA FAYDALI OLACAK..[/QUOTE]
[B]GARDAS ONU YAPMAKTA YETER... HERKES YAPABİLECEGİ ÖLÜCÜDE ELİNDEN GELENİ YAPMALI....[/B]

sinan58_34 18.03.2006 10:57

[B][I]cok guzel bı organızasyon olur coksevınırız sizi karsılarız ekıp halındestada gırer sıvassporumuza babalar gıbı destek cıkarız 9 nısanı sabırsızlıkla beklıyoruz Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 [/I][/B]

casus84 18.03.2006 12:26

ben istanbullular olarak sizleri maçta görmekten gurur duyarız.bizler kadıköy iskelesinde buluşmak istiyoruz. inşallah sizlerde aramızda olursuzun.

GuNaY 18.03.2006 14:13

[B]Evettt gurbetten kimler gelecekler???
Bizler kimleri ağırlayacağız???[/B]

5841 18.03.2006 14:29

kocaeli gurbet sayılırmı?:D :D

GuNaY 18.03.2006 14:35

[QUOTE=5841]kocaeli gurbet sayılırmı?:D :D[/QUOTE]
[B]sen ne dersen o olur abi :D
ister misafir istersen ev sahibi ol :D :D[/B]

Sampiyom 18.03.2006 17:26

turkiyeden olunca deplasmana gidersen genede ev sahibisin cunku herkes baska yerden gidiyo... sivas halki ...

evet iyi olur ama katilima ilgi ne kadar???

TracyMcGrady58 18.03.2006 18:31

valla cok iyi bir düsünce gerceklesirse cok güzel olur

ÜNİ_67_BAŞKAN 18.03.2006 18:35

İNSALLAH OLUR BU ORGANİZASYON .....[B][I][U][FONT="Book Antiqua"][/FONT][/U][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25.