SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KULÜPLER ALTYAPIYA ÖNEM VERMİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6734)

emreOKOCHA 04.11.2005 23:24

sivas yolspor

arkadaslar ben sivas yolsporun lisanslı topcucusuyum!ben anlamam koca bi yaz gecer sonbahar gecer bu maclar nie kışın oynanır .ayakkablarımızın icine çamurlar doluyordu ya yok bole bi sacmalık..ama şimdi çim saha yapıldı ve imkanlar biraz daha gelişti yavaş yavaş futbolcular cıkar umarım biz cıkamadık bariz yeni nesil yapsın!ama sivasta ki kafa yapısı ve birbirini cekememe olduktan sonra fazla basarı olmaz!!

1967_CLUB_ÖZGÜR 04.11.2005 23:29

[QUOTE=emreOKOCHA]arkadaslar ben sivas yolsporun lisanslı topcucusuyum!ben anlamam koca bi yaz gecer sonbahar gecer bu maclar nie kışın oynanır .ayakkablarımızın icine çamurlar doluyordu ya yok bole bi sacmalık..ama şimdi çim saha yapıldı ve imkanlar biraz daha gelişti yavaş yavaş futbolcular cıkar umarım biz cıkamadık bariz yeni nesil yapsın!ama sivasta ki kafa yapısı ve birbirini cekememe olduktan sonra fazla basarı olmaz!![/QUOTE]

gardas valla bende avgaziye gidiyordum....o zamanda hem ımkanlar kısıtlıydı hemde adam yoktu dogru duzgun bı araya gelıp mac yapamıyordukk...
maclarda cıddıyet bıle yoktu..........valla macları herseferınde okul donemıne kısın ortasına getırırlerse bıraz zor ılerlerler!!!

drummer 05.11.2005 00:16

yol spor hangi kurumun
demir yolmu
yada eski adıyla demirspormu

emreOKOCHA 05.11.2005 23:05

yolspor KARAYOLLARINA ait bir kurum.karayoları spor klubu olarak da geciyo.macları hangi akla gore kışa alıyorlar hangi futbolcu beceriisini gosterecek.hangi top çamura takılmadan gidecek ben şaşıyorum arkadaşlar!ben idda ediyorum bendeki bilekler sivasspordaki coğu futbolcuda yok gelsin görsünler bunu ben degil eski fenerbahceli futbolcu TURAN SOFUOĞLU söyledi(bi ara teknik direktorluk te yaptı fb de)isterseniz bi maç ayarlayın yapalıim:))))

sivasli_tufan 05.11.2005 23:26

kardesim o zor sartlar altinda yetenegini gösterirsen ozaman futbolcusundur futbolcu camur felan dinlemez bahane aramayalim.

emreOKOCHA 05.11.2005 23:37

HAHAHAHAHA!!!

allahını seversen biliyon mu futbolu bilmiyon mu sen buna cevap ver?sen ronaldinhonun camurda mı futbolcu oldugunu sanıyon?sen benle subat ayının 15 inde gel beraber paşa cayırı 2 .nolu saha ya gidek(saha demeye bin şahit lazım)yerlerde kar ve buz artı çamur birikintis!!karşında bir rakip var ve ve topu mac boyunca havadan oynamak mecburiyetindesin!en fazla 10 kere ayagına top geliyo gel de goster kendini!rakip karsında topa bir vuruyor top sana gelmiyor ÇAMUR SURATINA GELİYOR yaşamadıysan bunları dinle!!!bolton-zenit macını izlediysen biraz halimden anlarsın ayrıca futbol tarzım fiziğe dayalı değil tekniğe dayalı teknik futbolcu ona dayanamaz!sen maçları kışa al o çamurda boğuş sogukta tir tir titre.bide su birikintisine düşersen yandın zaten SONARA DA DE Kİ SİVASTAN FUTBOLCU ÇIKMIYOR TABİ CIKMAZ .ŞAMPİYON OLAN TAKIMLAR GRUPLARA GİDİO Nİ ELENİO SANIYON!!

fatih_058 13.11.2005 20:28

kardeş senin isim ne bende yolsaporda oynuyorum bende senin derdinden anlıyorum..gercektende artık sivas futbolcularına sahip cıkmalarını istiyoruz yeter artık..

MERİÇ 13.11.2005 21:06

türkiyenin heryerinde amöterlerin şartları olumlu değil.............

SivasSpor.Com 17.03.2006 16:42

KULÜPLER ALTYAPIYA ÖNEM VERMİYOR

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun yaptığı açıklamada,alttan yeterli futbolcu gelmesinin bir çok nedeni olduğunu, bunların başında kulüp yöneticilerinin altyapıya gereken desteği vermemesinin olduğunu söyledi. Ulusal bir gazeteye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygun “Tesis ve altyapı yokluğu Türkiye liglerinin kalitesizlikteki en büyük etkeni.
Kulüp yöneticileri altyapıya önem vermiyor, Federasyonda bu işe el atmıyor.

Kalitesiz altyapı antrenörleriyle kime kaliteli futbolcu yetişmesini ve kaliteli futbol oynamasını beklemesin. Durum böyle olunca kaliteli futbol beklenemez” dedi.
Hürdoğan

SivasLady 17.03.2006 16:49

-->: KULÜPLER ALTYAPIYA ÖNEM VERMİYOR

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun yaptığı açıklamada, alttan yeterli futbolcu gelmesinin bir çok nedeni olduğunu,
bunların başında kulüp yöneticilerinin altyapıya gereken desteği vermemesinin olduğunu söyledi. Ulusal bir gazeteye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygun “Tesis ve altyapı yokluğu Türkiye liglerinin kalitesizlikteki en büyük etkeni.
Kulüp yöneticileri altyapıya önem vermiyor, Federasyonda bu işe el atmıyor.

Kalitesiz altyapı antrenörleriyle kime kaliteli futbolcu yetişmesini ve kaliteli futbol oynamasını beklemesin. Durum böyle olunca kaliteli futbol beklenemez” dedi.
Hürdoğan[/QUOTE]

her yönetici önce takimin kadrosuna bakiyor
a-takimla ilgileniyor alt yapiya bakmiyorlar
disaridan futbolcu alacaklarina kendi alt yapilarinda
yetistirseler daha iyi olur onlar icin

orhan_sivasli 17.03.2006 18:20

Evet BÜLENT BEY doğru söylüyorsunuzda. Bizim takımımızda kaç tane var.....
Bence paf takımda oynayanlara ilgi olmalı. Ama paf takıma alınan çocuklara daha dikkat edilmeli ayrıcalık yapılmamalı. Benim görüşümdür bu sivasta nice gençler varki pafta oynayanlara taş çıkartır. Bence bunu tek bu söz açıklar.

"ELEĞİMİZ VARDA UNU ELEYEMİYORUZ" demek yeterli olur. Sivassporun herzaman yanıbdayız...

Sivasspor.com1

TracyMcGrady58 17.03.2006 18:46

dogru diyo.alt yapiya türkiyede maalesef hic kimse önem semiyo.ancak yabanci futbolcular aliyolar.aslinda baya cok iyi oynayan genclerimiz var ama sans verilmiyo

SVS_5858 17.03.2006 19:17

Bülent uygun bunları söylüyor ama kendileri paf takım oyuncularını tesislere almıyorlar ondan sonrada altyapıya önem verilmiyor diyor

yerliturkuaz 18.03.2006 08:54

BULENT UYGUN DOGRU SOYLUYOR TURK KULUPLERI GEREKEN ILGIYI VERMIYOR TURK ANTRONORLER TUTTURMUSLAR BI YABANCI HAYRANLIGI GIDIYORLAR ONLARIN AMACI GUNU KURTARMAK GELECEGE YONELIK ADIM ATMIYORLAR HIC BIR ZAMAN BAKIN TIGANA GELDI BESIKTASA HEMEN GENCLESTIRME OPERASYONU YAPTUI VE ALTYAPIDAN ANA KADROYA BIR KAC TANE OYUNCU CIKARDI HELAL OLSUN TIGANAYA GORUN TURK ANTRENORLOR TIGANAYI ALKISLIYORUM TIGANAYI BU CESARETIUNDEN DOLAYI

yerliturkuaz 18.03.2006 08:57

BULENT UYGUN SEZON BASINDA YIGIDO EKOLUNU OLUSTURACAGIZ DIYODU BU EKOLU OLUSTURURKEN BREZILYADABN VEYA BASKA ULKEDEN OYUNCU ALARAKMI YAPCAK MERAK ETTIM?

orhan_sivasli 18.03.2006 10:12

[QUOTE=öner]BULENT UYGUN SEZON BASINDA YIGIDO EKOLUNU OLUSTURACAGIZ DIYODU BU EKOLU OLUSTURURKEN BREZILYADABN VEYA BASKA ULKEDEN OYUNCU ALARAKMI YAPCAK MERAK ETTIM?[/QUOTE]

Daha ne bekliyorsunki yabancıya hayranlarya ondan yapıyorlar. Türk futbolcu pahalı diyorlar. Ee pahalıysa sende üret sende sat. İşte bu kadar. Buna en iyi örnek TORAMAN adam neden GAZİANTEP'e gitti.İlgi yoktu burda adama. SİVASSPOR alsaydıda kendi satsaydı kötümü olurdu.?????:rolleyes:

Sivasspor.com1

bugrakova 18.03.2006 12:19

ya şimdi sen sivastaki oyuncalara bakmaz gider istanbuldan adam getirirsen böyle olur sivasta ne kadr iyi çocuklar var

şimdi yolsporun şampiyonluk maçından geliyorum şuana kadarda bütün a genç maçlarını seyrettim çok harika oyuncular var yani sivassporun paf takımda ki oyunculardan çok daha iyi bu oyunculara bakılmıyo neden gidip istanbuldan oyuncu getiriliyo paf takım bu oyuncularla gitmezzz

yani şurda bu oyuncular denensede bakılsa takip edilse oyuncularımızın çoğu bir yerlere gelirler

ibrahim toraman zamanında sivasspor önerildi almadılar şimdi nerde sivassporun eline çok fırsatlar geçti kimse değerlendirmedi

bunlara bir çözüm lazım bunu istiyoruzzz

LiS67_Uğur 18.03.2006 12:36

-->: gençlere önem verilmesi lazım

bugra gardas güzel konulara değinmişsin seni tebrik ediyorum

bugrakova 18.03.2006 12:48

-->: gençlere önem verilmesi lazım

evet uğur gardaş gençlere önem verelim ki ilerde sorun çekmeyelim

GrP_GARDAŞLAR 18.03.2006 13:41

Arkadaş kim ne derse desin bu memlekete kimse el atmıyorrr.Sivas ta bir spor okulu kurulmalı buradan yetişen futbolcuların daha kaliteli olacağına eminin.alt yapıdaki dar görüşlü insanlar profosyonel olmadı halde bazı arkadaşlarımızın geleceği ile oynuyorlar.çok çabuk harcanmalarına sebeb oluyorlar.bir yerlerden eli tutulursa iyi yere gelenler oluyo bunun herkes farkında ama bu kadar net bir gençlik mevcut hatta şunuda idda edelim türkiyenin en iyi futbolcularınıda yetiştirebilirler ama nerde bizim millette kafa...

bugrakova 18.03.2006 15:27

zaten var gardaş spor okulu bu çözüm değilll....

Güner 19.03.2006 04:13

altyapısız fakir klupler şuana kadar zaten ligde kolay kolay tutunamamışlardır

mustafa56 19.03.2006 09:38

[B][/B]DAHA ÖNCEDE YAZDIM BU İŞİN PÜF NOKTASI ARAŞTIRMADAN GEÇİYOR GELECEĞİN SÜPER YILDIZLARINI TÜRKİYE VE YURTDIŞINDA ARAŞTIRACAK BİR EKİP OLMASI LAZIM BU YOLLA SİVASSPORUMUZA HER SENE İKİ ÜÇ GENÇ KAZANDIRIRSAK HEM TRANSFER BÜTÇEMİZ AZALIR HEMDE BÜYÜK PARALAR KAZANIRIZ ŞU ANKİ TRANSFER POLİTİKASI ÇOK İYİ ÖNÜMÜZ AÇIK YETERKİ BUSENEYİ ATLATALIM.Sivasspor.com1

agca58 19.03.2006 12:08

valla arkadaşlar ben hiç bi klube gitmedim çünkü yradan çok zarar oluyordu insana..arkadaşalr gidiyordu kluplere yense bi döner ısmarlayarak ödüllendiriliyordu..
yani boş bi uğraş gibiydi sivasta klube gitmek..

YatodaSin 19.03.2006 12:21

Menejerimiz dogur konusmus insallah bizde ilerleme olur ve türkiyenin alt yapi oyuncu yetisdirmesinde önde gelen külüplerden oluruz

twity_58 20.03.2006 17:06

[B]alt yapı tabiki bi takım için çok önemli.. bunu teırstırmek ve faydalanmak da kulup acısından bayaa faydalı.. tabı bu konulara agırlık vermek lazımmm.. ama ben diger sehırlerı bılmıyorum ama istanbulda önem verıldıgını dusunuyorum.. cunku arkadaslarımız bıle kuluplere gırmek için çabalıyor..:rolleyes: [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12.