![]() |
SİVASSPOR İÇİN YOĞUN 10 GÜN
Cumartesi günü Diyarbakır deplasmanında seyircisiz olarak Diyarbakırspor ile karşı karşıya gelecek olan Yiğidolar, erteleme maçında Çarşamba günü Gaziantepspor, Pazar günü ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.
Sivasspor Spor Direktörü Bülent Uygun, müsabakalarla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ Yoğun bir 10 günün içerisine girdik. 10 gün içerisinde 3 müsabaka oynayacağız. Diyarbakırspor deplasmanının ardından kendi saha ve seyircimiz önünde iki maç yapacağız. Bu müsabakalar bizim açımızdan çok önemli. Kesinlikle kazanmak istiyoruz.Üç müsabakadan kazanacağımız puanlarla ligin zirvesine adım,adım ilerleyeceğiz “ dedi. Yeniülke |
-->: SİVASSPOR İÇİN YOĞUN 10 GÜN
BU MACLAR SONUNDA HEDEFIMIZ 10 PUAN OLMALI
|
[B]maçlar bizim olmalı rakıpler bana pek dişli gözukmedi.. disiplinli çalısılarak sırayla geceriz hepsini..;) [/B]
|
bu maclarin hepsinide alacak gücte bir takimiz ve insallah da alacaz.maclarin yogun olmasi bizim icin bir avantaj olur hem yavas avrupa icin de alismis oluruz
|
bu 3 maçtan en az 7 puan çıkarmamız lazım
|
inşallah bütün maçlardan mutlu ayrılırız...
|
INS.. BÜTÜN MACLARI KAZANACAZ HAYIRLISIYLE VEDE INS.. 1CILIGE YÜKSELIRIZ
|
5:CILIGE OLACAKTI YANLIS YAZDIM INSALLAH 1 CILIGIDE SENEYE YASARIZ ARTIK
|
[QUOTE=twity_58][B]maçlar bizim olmalı rakıpler bana pek dişli gözukmedi.. disiplinli çalısılarak sırayla geceriz hepsini..;) [/B][/QUOTE]
bende sizle aynı fikirdeyim iyi çalışırsak kazanırız. |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Cumartesi günü Diyarbakır deplasmanında seyircisiz olarak Diyarbakırspor ile karşı karşıya gelecek olan Yiğidolar, erteleme maçında Çarşamba günü Gaziantepspor, Pazar günü ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.
Sivasspor Spor Direktörü Bülent Uygun, müsabakalarla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ Yoğun bir 10 günün içerisine girdik. 10 gün içerisinde 3 müsabaka oynayacağız. Diyarbakırspor deplasmanının ardından kendi saha ve seyircimiz önünde iki maç yapacağız. Bu müsabakalar bizim açımızdan çok önemli. Kesinlikle kazanmak istiyoruz.Üç müsabakadan kazanacağımız puanlarla ligin zirvesine adım,adım ilerleyeceğiz “ dedi. Yeniülke[/QUOTE] [B][I][CENTER]bence sivas gerçekten zorlu bi 10 güne girdi bu 3 maçta en az 7 puan alması gerekiyoo inşallahda olur alabilecek güçte de ben güveniyorum sivassporumuza başarılar....[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=öner]BU MACLAR SONUNDA HEDEFIMIZ 10 PUAN OLMALI[/QUOTE]
[B][I][CENTER]gardaş 3 maçta 10 puan alınmaz enfazla 9 olur ama 7 puanda yeter yanii.....[/CENTER][/I][/B] |
inşallah bu üç maçın üçüde bizimdir. yiğidolar alır o kadar
|
[COLOR="Purple"][B]3 MAÇ 7 PUAN İYİDİR
FAZLA MAL GÖZ ÇIKARMAZ HADİ 9 OLSUN[/B][/COLOR] |
İyi maçlar çıkarabilirsek 3 maçta 9 puan bizi bir hayli rahatlatır. Bu da diğer maçları stressiz oynamamız demektir, işte o zaman UEFA hesapları yapabiliriz,başarırız başaramayız o ayrı konu ,ama bu hedefleri önümüze koyarak oynarsak taraftarlarımıza ve futbol kamuoyuna güzel ve heyecenlı maçlar izletme şansımız olur diye düşünüyorum.
|
bence yarı yarı düşünsek daha iyi olur biz önemli olan 6 puan bu puanı alırsak cok rahat ederiz yoksa alimallah hayellerimiz hepsi suya düşer
|
[B]burdan 6 puan çıkarırsak o kadar güzel olurkı buda bizi bayağı rahatlatır.[/B]
|
MUHAKKAK SİVASSPORUMUZUNDA BİR HEDEFİ OLMALI,BU HEDEF NEDEN UEFA OLMASINKİ?HEM BU SENE FENERBAHÇE TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL OYNASA BİLE UEFA YA 4.SIRADAKİ TAKIMIMIZ DA KATILABİLİYOR.
HANİ SİVASSPORUMUZA DA YAKIŞIR DEĞİLMİ ARKADAŞLAR? |
İNŞALLAH ANTEBİ VE ÖZELLİKLEDE RİZEYİ YENERİZ...
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
GARDAS UCPUANLISISTEME GORE UC MACIDA ALIRSAK DKOUZ PUAN EDIYO ONUNCU PUANIDA VALLA NASILALACAGIZ BILMIYOM :) :) :) |
GARDAS BEN 9 PUANA RAZIYIM BE!9 PUAN YETER 10 GÜNDE AZMI?:D :D Sivasspor.com1 |
bugün diyarbakırı çarşamba gaziantepi hafta sonuda rizeyi yendikmi süper olur
3 maçta 9 puan bence rahat alıcağımız maçlar hepsindende daha güçlüyüz yeterki maçlara ofansif bir kadroyla çıkalım lorant forvete ağırlık verirse 9 puanla oda rahatlar bizde ve galibiyet serileri devam eder |
10 GÜNDE ÜÇ ZORLU MAÇ VALLA ÇOK ZORLANIRIZ ÇOK.ANTEP MAÇI GECE OLMALIYDI GÜNDÜZ PEK AKLLICA DEİL.ARTI SON MAÇA TAKIMIZ ÇOK YORGUN GİRECEK BU MAÇTA BERABERLİK İYİ SONUÇ.BUGUN OYNANACAK OLAN DİYARBAKIR MAÇINDA MUTLAK ÜÇ PUAN ALARAK DEPLASMAN FOBİSİNİ YENMELİ VE DİĞER MAÇLARA RAHAT GİRMELİ.HAYIRLISI OLSUN .......
|
BU MACLARI KAZANABILIRIZ BASARILAR SİVASSPORA
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence Sivasspor bu maçlardan en azından 7 puan alabilecek kapasitede...Zaten evimizde kolay kolay puan bırakmıyoruz...Yani İçerde oynayacağımız 2 Maçtan 6 puan ve Diyarbakırdanda enaz 1 puan alırsak 7 puan yapar...Ama bence bugün oynayacaağımız Diyarbakır maçında rakibimiz risk altına girecek ve bence Sivasspor bu maçtanda 3 puanla ayrılacaktır...Ama takımın son moral motivasyon durumunu bilmiyorum Ligdeki rahat konumumuzdan dolayı rehavet olursa bu maçtan 1 puan bile alamayız....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bence bugün diyarbakırı rahat yeneriz onlar rahat olmayacaklar gol için yüklenicekler bizde kontrataklarla işi bitireceğiz diyarbakır bugün darmadağın olucak ota saha ve forvet bugün çok hızlı oynasınlar yeter
|
[B]sivasımız için hayırlısı olsun
inşallah bu 10 gün istediğimiz puanları alırız[/B] |
inşallah bütün maçlardan mutlu ayrılırız
|
bu zorlu günlerden insallah alnımızın akıyla cıkarız. diyarı yenemedik insallah anteple özellikle rizeyi yeneriz. rizeye ilk yarı yenilmiştik intikam vakti...
|
Diyarbakirdan 1 puan çikarttik çok iyi. 6 puan da Antep ve Çaykurdan ettimi sana yedi puan. Allah bereket versin. Umarim evdeki hesap çarsiya uyar.
|
Mart 2006, 17:55
Sivassporlu futbolcular, kulüp tesislerinde, teknik direktör Werner Lorant yönetiminde basına kapalı idman yaptı. Fikret Ünsal, Çarşamba günü Gaziantepspor ile Pazar günü de Çaykur Rizespor ile sahalarında oynayacakları maçları kazanarak puanlarını 41'e yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, "Umarım her iki maçı da galibiyetle bitiririz'' dedi. Ünsal, Gaziantepspor maçının gece oynanması için müracaatta bulunduklarını, ancak taleplerinin reddedildiğini söyledi. |
bu maçı kazanalım diğer maçları sonra düşünürüz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06. |