![]() |
DİYAR'DA YİNE OLAY!!!
Yeşil-kırmızılı takım, Sivas ile berabere kalırken, maçtan sonra hakem Özgüç Türkalp dayak yedi.
Diyarbakırspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakır'ın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı. 7'te Musa Sivas'ı öne geçirdi: 1-0. 65'te Mikiç'in serbest vuruştan gelen topunu iyi takip eden Rakoviç skoru ilan etti: 1-1. Maçın bitiminde Özgüç Türkalp'e soyunma odasında saldırı oldu. Dudağı patlayan Türkalp hastaneye giderek darp edildiğine dair rapor aldi. Kaynak:FotoMaç |
-->: Diyar'da yine olay
[QUOTE=SivasSpor.Com]Yeşil-kırmızılı takım, Sivas ile berabere kalırken, maçtan sonra hakem Özgüç Türkalp dayak yedi.
Diyarbakırspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakır'ın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı. 3'te Musa Sivas'ı öne geçirdi: 1-0. 65'te Mikiç'in serbest vuruştan gelen topunu iyi takip eden Rakoviç skoru ilan etti: 1-1. Maçın bitiminde Özgüç Türkalp'e soyunma odasında saldırı oldu. Dudağı patlayan Türkalp hastaneye giderek darp edildiğine dair rapor aldi.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HAKEME GEÇMİŞ OLSUN..AYRICA ZATEN 3 MAÇ CEZA ALMIŞSIN DAHA NİYE OLAY ÇIKIYOR..BUDA D.BAKIRSPOR'UN AYIBI..DEMEK Kİ CEZA AZ GELMİŞ.[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
SULH ILE USLANMIYANIN HAKKI KÖTEKTIR
3 MAC CEZA ALIPTA DERS ALMIYANIN SONU LIG DÜSMEKTIR |
-->: DİYAR'DA YİNE OLAY!!!
ARTIK BU OLAY KARSISINDA DA DIYARBAKIRA IYI BIR CEZA GELMELI AMA BEN ZANNETMIYORUM CEZA VERECEKLER
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Yeşil-kırmızılı takım, Sivas ile berabere kalırken, maçtan sonra hakem Özgüç Türkalp dayak yedi.
Diyarbakırspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakır'ın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı. 7'te Musa Sivas'ı öne geçirdi: 1-0. 65'te Mikiç'in serbest vuruştan gelen topunu iyi takip eden Rakoviç skoru ilan etti: 1-1. Maçın bitiminde Özgüç Türkalp'e soyunma odasında saldırı oldu. Dudağı patlayan Türkalp hastaneye giderek darp edildiğine dair rapor aldi. Kaynak:FotoMaç[/QUOTE] hakeme gecmis olsun yahu mikroplara daha ne bekliyorlar bunlari direkmen 3 lige yolasinlar adamlar sanki kurtulussavasina cikiyorlar:mad: :mad: :mad: :mad: |
bence büyük bi ceza gelmeli diyar ikinci lige
|
Felat tribünde
D.Bakır seyircisiz maçta Sivas'la berabere kalırken, hakem karşılaşma sonunda dövüldü. 3 yıl ceza alan Hevedanlı da stattaydı.
[COLOR="Red"]Küme düşme hattındaki Diyarbakırspor, seyircisinden yoksun ağırladığı Sivasspor'la berabere kaldı: 1-1. Kırmızı- yeşilliler, maçın başında yenik duruma düştüler. Golcü futbolcu Musa Kuş 3. dakikada Sivas'ı 1-0 öne geçirdi. 65'te Rakovic beraberliği sağladı, maç bu skorla tamamlandı. Olaylı Konyaspor maçında sahaya girip Bebbe'yi tekmeleyen Diyarbakırspor'un eski yöneticisi Felat Hevedanlı da dünkü maçta tribündeydi. [/COLOR] TÜRKALP RAPOR ALDI Profesyonel Disiplin Kurulu'nun 3 yıl hak mahrumiyet cezası verdiği Hevedanlı'nın seyirciye kapalı maçı nasıl izleyebildiği merak konusu oldu. Bu arada uzun süre sonra yeniden Süper Lig'de maça verilen Özgüç Türkalp dünkü maç sonu hakem odasında saldırıya uğradı. Dudağı patlayan Türkalp, Devlet Hastanesi'nden darp raporu aldı. SABAH |
[B]bunlar hakediyorlar ligden düşmeyi
terbiyesizler[/B]:mad: |
[QUOTE=veysel]SULH ILE USLANMIYANIN HAKKI KÖTEKTIR
3 MAC CEZA ALIPTA DERS ALMIYANIN SONU LIG DÜSMEKTIR[/QUOTE] bravo veyselcim güzel söz ama düzeltme yapıyım ben biraz us (akıl) ile uslanmayanın hakkı kötektir |
yahu bunlar hic mi akillanmiyacaklar mi ya.allah akil fikir versin bunlara.bu olaylar avrupada olsaydi diyarbakir simdiye yok olur ama bizim federasyon maalesef isini bilmiyo
|
gine agir bir ceza verilmeli 3 puan rakip takima yani bize hükmen maglup sayacan bide ne agir cezasi varsa onu versinler yeter artik cektimiz bunlardan
|
Diyarbakırspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbakır'ın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı. 7'te Musa Sivas'ı öne geçirdi: 1-0. 65'te Mikiç'in serbest vuruştan gelen topunu iyi takip eden Rakoviç skoru ilan etti: 1-1. Maçın bitiminde Özgüç Türkalp'e soyunma odasında saldırı oldu. Dudağı patlayan Türkalp hastaneye giderek darp edildiğine dair rapor aldi. Kaynak:FotoMaç[/QUOTE] [B][I][CENTER]normaldir diyarbakırdan da o beklenirdi ceza az gelmiş ama bilmiyorum şimdi söz hakkı tff de bakalım ne ceza çıkacak umarım ibret verecek bi ceza çıkar...[/CENTER][/I][/B] |
ARTIK D.BAKIR İŞİ İYİCE ŞAFŞATAYA ALDI İYİKİ TARAFTARLARI YOKTU.....
|
reziller ligden ihraç edilmesi lazım...
|
BU DİYARBAKIR ARTIK KÜME DÜŞMELİ!!!!!TERBİYESİZLER HER DAKİKALARI KAVGA,GÜRÜLTÜ DİYAR KÜMEYE DİYAR KÜMEYE:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
Orada yaşayan insanları sosyal faaliyetlerle alakadar kılarak başka şeylerle ilgilenmelerini engellemek niyeti ile birinci lige çıkarttılar ve halen de tutuyorlar. Ancak çözümün futbolda olmadığı görüldü.İnsanlara iş olanağı ve eğitim sağlarsan bu şekilde futbolla uyutmaya çalışmazsın.Onlarda tepene çıkmaz.
|
ayip ya bu kadarda omaz ki?
pes dogrusu... kendi düsen aglamaz diyelim... slmlar özsivasli bugra |
bunlar biliyo düseceklerini ondan mi yapiyolar artik ben anlamadim gittim bu diyabakirlilari
|
defol gir diyarbakır bu ligden!!!..zaten çıkışınız şaibeli, yılardır bu ligde kalışınız şaibeli..artık yeter...bu lige yakışmıyorsunuz!!....söylenecek daha çok şey var diyarbakır ve diyarbakırı provakatörlerin eline oyuncak eden yöneticiler hakkında ama..burası spor sitesi...başka konulara girmemek gerekir...
|
[QUOTE=blacksky]defol gir diyarbakır bu ligden!!!..zaten çıkışınız şaibeli, yılardır bu ligde kalışınız şaibeli..artık yeter...bu lige yakışmıyorsunuz!!....söylenecek daha çok şey var diyarbakır ve diyarbakırı provakatörlerin eline oyuncak eden yöneticiler hakkında ama..burası spor sitesi...başka konulara girmemek gerekir...[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][URL=http://www.ankette.com/ateslitaraftar.html]+++++++++++++++++++++++++++ İMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/URL][/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] , |
Bu adamlara ne kadar iyilik yaparsan yap bunlar değişmezler en güzeli bunları sadece ligde değil her yerde düşürmek yüz buldukça azıyor bu ikiyüzlüler... Böyle vatan sevmezlerle ne işi var bu ligin bunlar oynasa oynasa dağda taşta top oynarlar ne anlarlar çimde top koşturmayı yazık vatan sevgisinden nasibini almamış GEREKSİZLER...Her maç olay nedir bu ya burası Türkiye akıllı olsunlar akıllarını alırız... Saygılar...
|
[COLOR="Purple"]NE YAPSINLAR DÜSECEKLERINI ANLADILAR AYNI BAZILARININ ÖLECEGINI ANLADIGI GIBI!
FAKAT TERBIYESIZLIGE GEREK YOKTUR EDEBINLE GELIP GIDERKENDE EDEBINLE GIDECEKSIN YOKSA ZATEN BU LIG SANA 1 NUMARA BÜYÜK GELIYOR DEMEKTIR!!![/COLOR] |
daha öncede yazdım normalde küme düşmesi lazım diye ama sadece 3 maç ceza verdiler.bakalım şimdi ne yapacaklar.zannetmiyorum bir şey yapsınlar.
|
FUTBOL FEDERASYONUMUZ NE ZAMAN AKLI BASINA GELECEK BU DIYARBAKIRSPOR ICIN ADAMLARIN YAPTIKLARI YETMEDI MI ARTIK BI SON VEYA BIR DUR DENILMELI ARTIK BU DIYARBAKIRSPORA YOKSA DIYARBAKIRSPORU KOLAYAN BIRILERI MI VAR DA DIYARBAKIRA HERHANGI BISEY YAPILMIYOR ADAMLAR FUTBOL KATLIAMI YAPMAYA DEVAM EDIYORLAR HALA
|
daha öncede yazdım normalde küme düşmesi lazım diye ama sadece 3 maç ceza verdiler.bakalım şimdi ne yapacaklar.zannetmiyorum bir şey yapsınlar
haydi ikinciliğe güle güle diyar |
İşin içinde iş var.Bu yaşananlar sanmıyorumki orada yaşayan halkın çoğunluğu böyle istiyor diye olaylar çıkıyor. Bir avuç kendini bilmez hain kişilerce ve bilinçli bir şekilde halkı kışkırtıp onları belli emellerine alet edip,ortamı gerip,istedikleri zemini hazırlamak.İşte bu oyuna,bu galyana gelmeyip sağduyulu bir şekilde olayların üstesinden gelmek gerekiyor.Hassas bir bölgemiz orası.Ateşe körükle giderek hiç birşey elde edilemeyeceğini herkes bilmeli.Aksi taktirde o art niyetli kişilerin istedikleri amaçladıkları şeyi hazırlamış oluruz.
Üzüldüğüm şey,ilini takımını gönülden seven sporseverlerin bu tür ortamlarla spordan soğutulmaları.Şuna inanıyorum ki o ilin halkının çoğunluğu takımını en az canı kadar seviyor,onun başarısını görmek için yürekten destekliyor.Ne yazıkki böyle insanlıktan çıkmış ne yapmak istediğini dahi bilmeyen,zihniyeti bozuk bir avuç insan,bu insanların spor sevgisini,takım sevgisini,memleket sevgisini gaspediyor. İşte bu noktada olaya bakıp,kurunun yanında yaşıda yakmadan olayları çözümlemek yine bizlere düşüyor. saygılar. |
bunlarin turk futbolundan tamamen ihrac edilmesi lazim bence bunu istiyorlar ve hak ediyorlar.
|
daha önceden söylediğim gibi ihraç olmaları lazım
|
halk gergin. sadece diyarbakırda değil samsundada ve malatyadada aynı sıkıntı var. Allah bizlere de öyle zor günler yaşatmasın kolay değil normal karşılamak gerekir.
|
Birinci lige çikislarida saibeli olmustu. Sivasspora sahamizda ne numaralar yaptilar. (Rahmetli Gaffar Okkan'in vuruldugu zaman.) Küme düsüsleri de olayli olacak. (Diyarbakirin yaptigini bir baska takim yapacak bak basina neler geliyor. Biz konya maçinda bir sey yapmadik; aldigimiz cezadan 8 9 hafta kendimizi toplayamadik.)
|
Ünsal, Diyarbakırspor'un eski futbol şube sorumlusu Felat Hevedanlı hakkında yapılan bazı yorumların kendilerini üzdüğünü söyledi.
Ünsal, ''Benim gördüğüm bu insan adam gibi bir adam, adam gibi bir spor ve futbol adamı. Ben bu arkadaşımızı ilk maç için Sivas'a geldiği zaman tanıdım. Bir de bu maçta gördüm. Bu arkadaşımız futbol şube sorumluluğundan istifa etti, 3 yıl hak mahrumiyeti cezası aldı. Hak mahrumiyeti cezası alanlar akreditasyon kartlarıyla soyunma odalarına ve saha içine giremezler, ama seyircisiz oynama cezası olsa bile tribünde maçı seyredebilirler. Niye? Çünkü bu arkadaşımız futbol şube sorumluluğundan istifa etmiştir, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmemiştir.'' dedi. Fikret Ünsal, ''Ben Hevedanlı gibi yöneticilerin çok miktarda olmasını istiyorum. Çünkü o kadar zor bir durumda bile misafir takımın yöneticilerine bu kadar iyi davranan yöneticilerin sayısı çok azdır. Diyarbakırspor bu cezayı Konyaspor maçında aldı. Biz de Konyaspor maçının ardından ceza almıştık. Bir de Konyaspor irdelensin, nasıl oluyor bu iş? Geliyorlar, Sivas'ta olay çıkarıyorlar, Sivas ceza alıyor. Yani hep ev sahibi mi suçlu? Hırsızın suçu yok mu? Bu nasıl bir iş? Yani anlaşılmaz bir durum var ortada.'' diye konuştu. |
[QUOTE=dogukan58]bravo veyselcim güzel söz ama düzeltme yapıyım ben biraz us (akıl) ile uslanmayanın hakkı kötektir[/QUOTE]
Nus (laf) ile uslanmayanin hakki tekdir.(ihtar) Tekdir ile uslanmayanin hakki kötekdir.(dayak) (Dogrusu böyle.) Sakin darilma Dogukan58. Çorbaya bende bir tutam tuz atmak istedim. |
ne zaman olay olmadıki? mac seyircisiz gol attılar sanki staddatta bin kişi vardı birde ceza alan eski başkanlarıda kurulmuş koltuğuna macı izliyordu kuralların ne kadar uygulandığıda bu macta belli oldu.
|
bu öküzlerin yeri amator ligler orada döğüşsünler..
ayrıca onların basın sözcüsü ceza almış fakat yine maçı izlemye gelmiş.. bunlar ne laf anlamaz odun adamlar be.. bir kez daha sölüyorum onlar süper lige yakışmıuyor yakışmıyor.. allah belanızı versin... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56. |