SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   İŞTE FARKIMIZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6923)

SivasSpor.Com 06.06.2006 16:04

İŞTE FARKIMIZ!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG]

[url]www.sivasspor.com[/url] olarak, holiganizmin ve şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumuzu kanıtlamak için, Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan, Akademisyen ve İdareci görüşüne başvurduk.

Arkadaşımız Nilay dan, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Doçent Dr. Sayın Serdar DEĞİRMENCİOĞLU, ve Asistanı Sayın Arda COŞKUN’ un 4 büyük kulüp (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon spor) ile 2 İzmir kulübü nün resmi internet siteleri üzerinde yaptığı inceleme, vardıkları sonuç "Taraftar siteleri fanatizmi körüklüyor" ve önerilerinin yer aldığı yazıyı; Cumhuriyet Üniversitesinde görev yapan, Akademisyenlere göndererek kendilerinden, sitemizi bir süre takip etmelerini, bu araştırma konusundan hareket ederek, sivasspor.com hakkındaki görüşlerini belirtmelerini istedik;
Nilay a gelen 1 Öğretim Görevlisi, 2 Uzman ve 1 İdarecinin görüşleri şöyle;

İnternetin kitlelere erişmek için ne denli yaygın kullanıldığı ortadadır. Her konuda bilgi paylaşımının gerçekleştiği bu ortamda Spor Kulüplerinin de taraftarlarıyla iletişim kurmak amacıyla faaliyet göstermeleri doğaldır. Sporun amacı temelde kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmektir. Ancak özellikle son yıllarda spor kulüplerinin taraftarları dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi bir yana sanki düşmanla karşılaşmışçasına sokaklarda yollarda statlarda birbirlerini gördükleri her yerde kavgaya tutuşmakta maalesef üzücü birtakım olaylarla da sonuçlanmaktadır. Polisiye kuvvetler devreye girmek zorunda kalmakta, bu durumları önlemek amacıyla elinden geleni yapmaktadır. Sokaklarda güvenlik güçlerince engellenmenin sonucunda kavga sanal ortama yani İnternet sitelerine taşınarak buralarda düşmanlık devam ettirilmektedir.
İnceleme konusunun 4 büyük takım resmi taraftar sitelerinde olması da ayrıca düşündürücü.
Kulüplere düşen görev kendi taraftar sitelerinden yanlış tutum sergileyenleri teşhir ederek tutumlarını değiştirmeye zorlamaktır. Elbetteki taraftarın tamamı şiddet yanlısı değildir. Azınlıkta kalan grupların Kulüplerin resmi internet siteleri yoluyla dışlanıp tecrit edilmeleri kanımca az da olsa sorunun çözümüne katkılı olacaktır.
Sivasspor.com. taraftar sitesini uzun bir süredir takip ettiğimi ve herhangi bir yanlış örnekle karşılaşmadığımı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sivasspor.com. da ciddi bir misyon üstlenildiğinin farkında hareket edildiğini görmek, son derece sevindiricidir.
Siteye tüm emeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dilerim.

SMYO. Öğretim Görevlisi Ali KİRAZ

Özellikle son dönemde artan sporda şiddet, tehlikeli boyutlara ulaşmış, kavga Stadların dışına çıkmış, internet gibi iletişim araçlarına da sıçramıştır. Stadlarda yapılması yasak olan birtakım eylemler forum ortamlarına taşınarak, bir etkileşim aracı olan internet yoluyla taraftarlara ulaşmıştır.
Sn. Doç. Dr. Serdar M. DEĞİRMENCİOĞLU' nun araştırması ve bulguları çok yerindedir İnternet yoluyla yapılan sanal eylemlerin de önüne geçilmesi için yasal düzenleme en kısa zamanda yapılmalıdır. Bu konuda yasal düzenlemenin yanında Futbol
Federasyonu, Kulüpler Birliği ve taraftar kulüpleri de önlem almalıdırlar. Sn. DEĞİRMENCİOĞLU' nun da belirttiği gibi "Futbolda Şiddete Son" temalı bir logolu atılımın tüm taraftar sitelerinde yer alması gereklidir.
Bir süredir [url]www.sivasspor.com[/url] sitesini izliyorum. Adı geçen sitede şiddeti körükleyen, şiddet içeren, sporun spor olmaktan çıkıp kavga ortamlarına dönüşmesini teşvik edici herhangi bir ifadeye rastlamadım. [url]www.sivasspor.com[/url] adlı site yöneticilerine ilkeli yayınlarından dolayı teşekkür ederim. Siteyi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Sosyal Hizmet Uzm. Nejat ÜSTÜN

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü Öğr. Üyesi Sayın Doç. Dr. Serdar M. DEĞİRMENCİOĞLU’ nun 4 büyük kulüp (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon spor) ve 2 İzmir kulübü nün resmi internet siteleri üzerinde yaptığı incelemeyi ve önerilerini okudum. Sayın Doç. Dr..DEĞİRMENCİOĞLU’ nun ''web sitelerinde statlarda yasaklanmış davranışlara yer verilmemesi gerektiği'' görüşüne tamamen katılıyorum.
Taraftar sitelerinde, daha önceki karşılaşmalarda, taraftarlar arasında yaşanan ( şiddet, içeren )
olaylar hakkında çok fazla bilgi verilmemeli, yada olayların olumsuz yönleri anlatılarak aslında nasıl olunması gerektiği konusunda açıklayıcı bilgilere yer verilmelidir. Karşı takımlar hakkında sadece futbolla ilgili olan kısmı ön planda tutulmalı, olumsuz önyargılara neden olunabilecek futbol dışındaki bilgilerden kaçınılmalıdır.
2 haftadır sivasspor.com sitesini takip ediyorum. Bu araştırma-inceleme konusunun tamamen dışında, ve son derece düzeyli kontrollü bir site olduğu kanısındayım. Gerçek hayatta bile nadiren karşılaştığımız sorumluluk anlayışları, ve verdikleri emekler için takdir ediyor, tüm emeği geçenleri kutluyorum.

UZM. Sosyolog Emine ÜSTÜNTAŞ

Bana, araştırma konusu verildi, Sivasspor.com u bir süre takip edip, bu konuyla ilgili olup olmadığı hakkında tarafsız bir görüş bildirmem istendi. Yaklaşık 3 haftadır sivasspor. com u izliyorum.
Sivasspor.com un Sivas spor hakkında taraftarı birleştirmek, bilgilendirmek, iyiye ve güzele yönlendirmek-yöneltmek amaçlı bir site olduğunu, kabul edilebilir sınırları aşmamak koşuluyla her türlü dünya görüşüne ve düşünceye saygı duyulduğunu gördüm. Burada ‘’mesaj değeri taşıyan’’ mesajların herkes tarafından kabul gördüğünü, Küfür, hakaret, tehdit, şiddet vb. içeren unsurların yer almadığını açıkça görüyoruz. Taraftar sitelerinde bu tür yanlışlıkların olmaması gerektiğinin bilincinde, hareket ediliyor.
Bu bakımdan 4 büyük diye adlandırdığımız takımların sitelerinden ayrı tutulmayı hak ediyor.
Bu ciddi bir sorumluluk örneğidir. Siteye emeği geçenleri kutluyorum.

Ahmet COŞDU
SPOR ŞUBE MÜDÜRÜ

GuNaY 06.06.2006 16:21

-->: İŞTE FARKIMIZ!

[B]Farkımız her zaman ortada,
hergün çoğalan üyelerimizle daha da güzel olacağız ;)
Aynur ablayı çalışmasından dolayı tebrik ederim...[/B]

Serd@r 08.06.2006 12:12

[CENTER][B][COLOR="Black"]FARKLIYIZ,
[COLOR="Red"]ÖZELİZ
[/COLOR] [COLOR="Blue"]TARAFTARLA
[COLOR="Lime"]GÜZELİZ!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]LAYIK OLDUĞUMUZ YERDEYİZ.[/COLOR][/B][/CENTER]

Abuzer 25.06.2006 18:30

[img]http://members.aol.com/alcovedbase/images/nazar.jpg[/img]

[B][I]FARKIMIZ VE KALITEMIZ TESCILLENMISTIR. TÜRKIYE GENELINDEKI TÜM SITELERE ÖRNEK BIR SITEYIZ. [/I][/B]

RüStü ElmaS 02.07.2006 14:54

Bu güzel ve başarılı araştırmayı yapan Nilay arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Özellikle değerli vakitlerini ayırıp, sitemizi incelemeye alan, hocalarımıza teşekkür ederiz.

Bizler Sivasspor taraftarı olarak her zaman sporun sevgi barış ve kardeşlik olduğuna inanmış taraftarız.

SONMEZ 02.07.2006 15:20

[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]AKADEMİK[/COLOR] KARİYERE SAHİP, DALINDA UZMAN
HOCALARIMIZIN BU [COLOR="Red"]BİLİMSEL[/COLOR] ÇALIŞMALARINI
MEMNUNİYETLE VE GURURLA OKUDUM.

BİZ SİTE YÖNETİCİLERİ OLARAK;
SİTEMİZİN DAHA DA GENİŞ KİTLELERE ULAŞMASI
VE VERİMLİ OLABİLMESİ İÇİN, ÇALIŞMALARIMIZI
SÜRDÜRÜYORUZ.

HER ZAMAN İFADE ETMİŞİMDİR Kİ;
SİTEMİZ BİR [COLOR="Red"]BAHÇEDİR... [/COLOR]VE RENGARENK [COLOR="Red"]ÇİÇEKLERDEN[/COLOR]
OLUŞMAKTADIR.

YÖNETİCİSİ OLMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYDUĞUM
SİTEMİZİN, TÜM [COLOR="Red"]ÇİÇEKLERİNİ[/COLOR] İÇTENLİKLE KUTLUYOR
VE ONLARA SELAM VE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.

BU ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİREN DEĞERLİ HOCALARIMIZA DA
SAYGILARIMI GÖNDERİYORUM...

TEBRİKLER [COLOR="Red"]NİLAY[/COLOR] HANIM...
MUHTEŞEM BİR ÇALIŞMA...[/COLOR][/B]

Derbeder 02.07.2006 15:24

her kulvarda çok güzel ve gelişmiş bir site...
Siteyi bu hale getiren yöneticilere teşekkür ederim

EneS ElmaS 02.07.2006 18:09

Bizler Sivasspor taraftarı olarak, Sivas'ımıza şanına yakışır bir çalışma yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.

yigido Atilla 02.07.2006 18:17

Bir sitede 17000 kisiyi birlestirmek kolaymi bu sadece sivas ve sivassporumuz dan kaynaklaniyor sivasimizi cok seviyoruz bu siteyi kuran herkese tesekkürü borc bilirim, farkindamisiniz arkadaslar her gecen gün aramiza yeni yigidolar katiliyor cig gibibi geliyoruz süper lige agirligimizi koyacagiz ben bundan adim gibi eminim

deli_yigido 02.07.2006 18:19

eeeeeeeeeee sivas abisi bu sivass vayy yawrum vayy gururlanıyo insan :D

ylnzkrt58 02.07.2006 20:59

ZATEN SIVASLI OLMAK BIR AYRILACILIKTIR FARKIMIZI HERKEZ GÖRSÜN

HALIL 02.07.2006 21:03

turkiyenin futbol takim sitelerinden en cok ilgi bu sitede binlerce uye var

sorma be dostum 02.07.2006 21:27

[B]Farkımız sizler ve hep birlikte beraberce belirliyoruz sivaslı olmak bir ayrıcalıktır bu yüzden sivas spor. com da bir ayrıcalıktır değilmi dostlar [/B]

Dark Force 16.08.2006 21:27

SAYIN YETKİLİ SİTEDE BAZI HABERLER VERİLDİ BURSA SPORDAN SERKAN REÇBER ALINDI DİYE VE SİVASSPORUN FORMA SPONSORU SARAN GRUP LA ANLAŞILDI DENİLMİŞTİ HABERLERDE BUNLARI GÖREMİYORUZ.NEDENİ NE KESİN VE NET HABERLERİ YAZMANIZI RİCA EDER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM BUNU DIŞINDA ÇOK BEĞENDİĞİM BİR SİTE

çılgın-sedat 16.08.2006 21:58

[QUOTE=Ser58dar][CENTER][B][COLOR="Black"]FARKLIYIZ,
[COLOR="Red"]ÖZELİZ
[/COLOR] [COLOR="Blue"]TARAFTARLA
[COLOR="Lime"]GÜZELİZ!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]LAYIK OLDUĞUMUZ YERDEYİZ.[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE]
HER ZAMAN SİVASSPOR FARKI ORTADADIR VE BUNUDA
SAKARYA MAÇINDA KANITLAYACAĞIZ
ÇÜNKÜ VİZ SİVASSPOR'LUYUZ

1967_DERNEK_MUSTAFA 16.08.2006 23:12

[COLOR="Blue"]www.sivasspor.com olarak farkımız her zaman disiplinli çalışmaktan kaynaklanıyo GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url][/COLOR]

cemal58yiğido 17.08.2006 00:38

biz farklıyız ya diğerleri

bu çalışmayı yapanlardan allah razı olsun.

sinanbal 24.08.2006 10:27

gerçekten gurur duydum sivasa ve sivaslılara yakışan bir site olmuş emeği geçenleri tebrik ediyorum

Yiğiter 24.08.2006 10:34

gerçekten çok temiz bir sitemiz var.ben kayseri ve sakaryanın sitesine baktım.acayip küfürediyorlar.sakaryalılar sivasa küfür etmişlerdi dün ben de onlardan küfür etmemelrini rica ettim takımıma ve bundan dolayı siteden şutlandım.sitemizin yapımında emeği geçen herkese teşekkürler

yigido Atilla 24.08.2006 14:34

[B][I]Siddetin küfürün olmadigi yerde baris kardeslik ve dostluk olur. Küfürlü kirici yorumlara müsade edilmesze, sadece bu sitede degil her tarafta baris dostluk kardeslik olur .....[/I][/B]

argani_58 22.09.2006 20:44

sıvasa canımız feda sıvası bırlestıren sıte allah razı olsun herkezden
hemerılerımle bırlıkte burda muhabbet etmekten buyuk onur duyarım farklı yerlerden hemserılerımızle tanısma ımkanı bverıyor

Güner 19.11.2006 20:50

--->: İŞTE FARKIMIZ!

[B][COLOR="Red"]Şuan Boardumuzda: 1324 (259 Kayıtlı ve 1065 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 1.344 Üye ile (Bugün Saat 21:30) gerçekleşmiştir.[/COLOR][/B]

Güner, (güney), 07 gençlik, 1967 dernek serkan20, 1967_CLUB_10UR, 1967_CLuB_MuRaT, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 58-doğanşarlı, 58-Göksun, 580658, 5841, 58hayati, 58melihcan58, 58sivasim58, 58svs58, 67_DERNEK_AKKIZ, ademgoze, adilakbulut, Adnan Bayrak, agp, ahmet kaya 58, akcamagara, alacaturk, alata, aLaYıNa`GiDeRiZ, alkan58, alper4043, Alperen58, AMCA58, antalyali_yigido, apokan, arabaci, aslanbey1907, aslansivasli, atabey07, AYDIN1985, aykut-akay, Ba [ C ] h, baverors, BAYPİPO, behsat, Bestepeli-58, bilkan, birisi58, blackangel, Blackkite, Bln-Fatih58, buz_mavisii_58, by harman58, By_SerSeri, ç.kaleli yiğido, CAGLAYAN, cahar, cemel58, CEMILAKTURK, cengel58, cenk_sivas, cerci58, cerrah yiğido, CEVIK, ceza_tolga_rep, CiLGiN_GeNÇ, çirkinkral, COBANSARAYLI, como58, crashbecool, darkhe, demiryurt58, diadora, diego58, dizieğri, DJ Cemal, dogukan58, DRACULA_58, duman58, dıvrıgı, d_love58, ekingölü, emekforum, emrahc58, emret58_1, EneSElmaS, enesin, engineer58, ErdalGüler, erhan turan, erhuseyin, erkan5858, erkanozturk, Erol58Çiçekçim, ertor58, escada, f-gun58, f.65_polat, falcon07, Firdoes, fotosinan58, FranzFerdinand, furkanyamak58, GALAPAGOS, gardasin.58, gift, GuNaY, GurbetciYigidom, H.AYDEMİR, HakkıTİMUÇİN, hancer58, hanedan, hayri58, hgencturk.58, hulo58, hunter, huseyin_3458, ibrahim_ytü, Immortal_Love, IsYaNKaR, izzeyoruk, jackson, jangbogo_58, junior_69, kadir10, kadirtuna, kaleli sükrü, kangalli58yasin, kaptanmarkos, kapukaya, karadayı_58, KARAGÜMRÜKLÜ, kendalli, KerimKesgin, Kibrisli, kobra19, koutds_06, Kovalsky, koyu58, kuduruk.58, LaDy-TuRk, leblebi82, MADTURK, makreyn, MaNiFeSTo, mcevahir, MeD_Turc, mehmet bademci, menderescanruh, mert, mertlik_beyi_58, mezgirtli, mnj53, mpolat58, muratduru58, muratkaanturk, muRTix1, mustafa oztas, myway, Namik, neşgoy, Nilay, noname87, nrsmsk, NUMAN, oğuzhan AKDOĞAN, ofozturk, oguzhan_baba58, omer, osman53, otobüs_103, paradoks, Playaz58, Protur, rallicifurkan, RECEP_YÜKSEL, rosenante07, RüStüElmaS, s-i-n-a-n-58, Sabiha Serin, sadecesivas!, samiyusuf58, sarkislali, saruhan0606, sedat585858, Sehzade__, SEMİH-58, SeNaToR58, serdar cebeci, sergo, serhankaburcuk, serkankustarci, serserilerin_prensi, sinan58_34, siv@sli-yigido, sivasfb58, SivasLady, sivaslihakan, SIVASLIKIZ_58, sivasli_-58, sivasli_boy, sivaslıavukat, sivaslı_burhan, sivassss, sizirli58, slhyzc58, SONMEZ, sonsivaslı, SOYUTPADISAH, spainloco, srknarslan, ssehrili, SubaruGral, surgunkral, SuŞehRii, SVS_5858, Sweetgirl, swinx58, sws-l33, tanju_58, TASAS-58, tayfun5883, teknik, terminatoreko, Thai, tolgaornk, TracyMcGrady58, TS58, Turan IŞIK, TURGAYYILMAZ, Turgut-Reis, turkmirza, tur_58, Uğur_58, Uni_SvS, UTKUM_58, u_ozturk, VaLeC, winner58, wiston_ismail, xdemox, yagmursevdalısı, yararteo, yasin_58, YatodaSin, ygd, yiğido22edirne, Yigdo Adem, yigido Atilla, yigido-ridvan58, Yigido58_NL, Yigido_5sekiz, yigido_furkan, yigido_halil_58, yigiter187, zeko58, öner, özsivasli1903, ş.usta, Şarkışlalı, şarköylü

CAGLAYAN 02.12.2006 18:15

SU AN SITEMIZDE 612 KAYITLI ÜYE ONLINE.!!

[B]SAAT 14 den 17 ye kadar SITEMIZDE 612 KAYITLI ÜYE ONLINE idi :D .!![/B]

Şuan Boardumuzda: 612 (207 Kayıtlı ve 405 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 1.344 Üye ile (19.11.2006 Saat 22:30) gerçekleşmiştir.
CAGLAYAN, 1967_CLUB_10UR, 1967_Dernek_Cley, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 580658, 58Incesu, 58TAHA, 67_DERNEK_AKKIZ, ABDULLAH DUMAN, abidin704, aciyurt, Adembaba58, ademgoze, agp, ahmet kaya 58, akbaba, alimuharrem58, Alişan, alkan58, amet_58*, arifcoskun, aslansivasli, atabey07, atila58, atp5858, ayhan saltan, ayyıldızaysun1*, babayavuz, baby_face_murat, BAYPİPO, betta, Bilmiyorum5, blackangel, Bln-Fatih58, buloca021, burcum, cahar, cc_ferhat, CeLaLDiZDaR, ceza_tolga_rep, Chymera58, CiLGiN_GeNÇ, çirkinkral, çukuryurtlu, cıncık1967, darkhe, dark_devil_06*, dejavu, dieforyou7, dino61, Dolce & Gabbana, dossantos_88, elbeyli09*, emirhan58, emrullah, ercan58.a, erdaleren58, ErdalGüler, Erol58Çiçekçim, ertor58, escada, espacer3*, Etem-Murat, faba-art, fatih_5834, fcici35, ferdi58, figen, fructose, furky, GALAPAGOS, gangster, gencergokberk, genc_yigido, gitarist58, GuNaY, gurbetci58, gurel58, gülkız, Güner, H.HÜSEYİN, hafikli19875858, Harun Çelik, hasanbasan*, HaYaLL58, henry58, huseyin_3458, HİKMET*, ibrahim göl, Immortal_Love, IsYaNKaR, izecson_ea, jackson, jakobieen, junior_69, KADIR-BABA58, kadir10, kaleli sükrü, kangalli58yasin, karahan_h_58, kasko, Koray58, Kovalsky, koyu58, kral5892, kralcemal58, kuduruk.58, lastsivasli, leblebi82, M.Karahan, mad, maki5885, mayklayk, mcevahir, mecnun, mesutkuburcuk, mezgirtli, Mikkail, MOS-BY-58, mulkiyeli, murat-gs*, mustafaktk, myway, nabi kabaktepe*, Nilay, NUMAN, ofozturk, onursahin, orhanefe*, otobüs_103, oXo, proud-58-turco, Prİnce_58, quasi*, rallicifurkan, RECEP_YÜKSEL, root, RüStüElmaS, s-i-n-a-n-58, sahipata, salihbaba58, samiyusuf58, sanem, sarkislali, SeDo_58, sehzade58, senderos58, serkankustarci, serserilerin_prensi, se_none, sfozkan, sinan-58, sivasli93, sivaslihakan, sivasli_-58, sivasli_baho58, sivasli_gonca, sivaslıavukat, sivaslıerdibaba, sivaslım_has_58*, sivaslı_bugra, sivassss, sk.58..nl, sorma be dostum, sserhatt58, starkhan, superglam, susehri58, Sweetgirl, sws-l33, tanju_58, tayfun5883, tayfun_58_sivas*, Tem, TEVATiR-SiVASLI, TracyMcGrady58, troxxo, tur_58, tykinik58, unokta, unsal_58, UTKUM_58, u_ozturk, voyager, wednesday, winner58, wolf*, yahya yokuş, YatodaSin, yemre5883, ygd, yiğido 07, yiğido22edirne, yiğidosebo58, yiğido_burak, Yigdo Adem, yigido Atilla, Yigido58_NL, yigido_0530, yigido_halil_58, yigido_sampiyon, YİĞİDZARALI, zahit, zaralıapo*, ölümüne38

SS_DEVRI 08.01.2007 20:28

[FONT="Comic Sans MS"]site bambaska ortam güzel
emegi gecen herkese tesekkürler[/FONT]

Güner 04.02.2007 20:05

[B][COLOR="Red"]Şuan Boardumuzda: 1210 (297 Kayıtlı ve 913 Misafir üye bulunmaktadır.)[/COLOR]

Online rekorumuz: 1.344 Üye ile (19.11.2006 Saat 21:30) gerçekleşmiştir.
Güner, *58bonn, 05aysel, 07 gençlik, 1967_CLUB_10UR, 1967_CLUB_ERDİ, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 34WaTeRcİtY58, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 580658, 5841, 58Incesu, 58_KARTAL, abdulla, abdurrahim_58, ademgoze, Adnan Bayrak, AFK, agumus_58, ahi_58, ahmet kaya 58, ahmet taner, ahmet35_35, ahmet_200655305, aktif_savas, albina58, alikaya58, alim.sedat, alimuharrem58, alinar581905, alonewolf58, Alperen58, altuntas58, amet_58, arifcoskun, arifiko, Arpaözülü58, aSi_RaPPeR, aslanbey1907, aslansivasli, atabey07, atp5858, Aygili, Ayhan7558, aykut-akay, Ba [ C ] h, Baba53, babayavuz, baverors, bdogan58, besiktas58, bilgekral33, Bilmiyorum5, Bln-Fatih58, bumerang, burak_bionces, burhanataer58, burhan_ataer, by karayel s.z, bycarizma2, byCERAN58, by_hunter, cadyy_6, CAGLAYAN, cahar, cc_ferhat, cdertan_45, cecenahmet, cecenbrk, cemal58yiğido, cengizkaya, Cerit, cesi1, CEVIK, ceylan.58, ceza_tolga_rep, chivas_regal, Chymera58, cicco, comehere_58, cordoba_tring, corners19, DeLiCoCuK, deli_kiz*, deli_yigido, demirisik, dj melankoli, doktor, Dolce & Gabbana, doludolu, duman58, dıvrıgı, D_Mrsic, Eko58fb, elvan akpunar, emirhan58, emre381, emrullah, eneke-talar, EneSElmaS, engineer58, ENGİN1988, ercan58.a, erdaleren58, erem, ERHAN1, erkan5858, Erol58Çiçekçim, ersinersin, ertan_58, ertor58, escada, ESENYURTLUYUSUF, Etem-Murat, excellent58, faba-art, Fatih Bayrak, Fatiha, fatihada58, fersan, firstlight_58, Fk_uLTrasLan58, furky, g!ft, gabbalismus, gardasin.58, Gazi Dagasan, Gazimurat, genç_yiğido, GuNaY, gurbetciler, gülkız, hafikliyiğido58, hakankara58, HALIL Y.EKECIK, halilxx58, HaMZa_58, Harun Çelik, hasantuan, HAYALKAFE, HaYaLL58, hector58, hedef_turan_cCc, history, hkn24, hurcit, hursitarslan, Huseyin_34_58, hüseyin5806, ibo_emr, Ibrahim1983, ilhantabur, Immortal_Love, istsvs, IsYaNKaR, jackson, kadir20, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, kangalli58yasin, kapukaya, kasko, kendalli, koyu58, kraker_t.t, kucukfırat, LeCTaR, lise-tayfaapo, lokman, LORDKRAL, MADTURK, maho_baba_58, mcevahir, MeD_Turc, melih1, mergesenli, mfegri, msaltik, musa18, muslu9, Mustafa Pala, mzfb_huseyin58, nadirküçükdağ, navruz58, nejmi58, nicolasdasouza58, nrsmsk, ododo58, oğuzhan AKDOĞAN, oguzdemir, oguzhan_baba58, Onur_18, orage58, osman53, osmanfidan, otobüs_103, oVoVoVo, oz.can, puar, RaP_BoY, rap_rrr_respect, RECEP_YÜKSEL, revenge58, risale69, RüStüElmaS, S YAZICI, S.YÜCEKAYA, sahan, sahinok, Sakaryali_54, samiyusuf58, sarilartekstil, sarkislali, sarkislaliyigido, sasalevent, savis, SeDo_58, selcuk349, sercan5858, serhankaburcuk, serkobaba58, SerseriKrall58, sevde58, sevinc58, sfozkan, sinan-58, sinan58_34, sivasfb58, SivasLady, sivasli-zuhal, sivasli1992, SivasliErhan, sivaslihakan, sivasli_58_18, sivasli_boy, Sivasli_Celal, sivasli_ciko, sivasli_kocak, sivasli_reis, sivaslıavukat, sivaslı_1967, sizirli58, spidey58, SubaruGral, superglam, surgunkral, svssnn, Sweetgirl, S_ueroglugil&58, Tacettin AKÇIL, taha, tanju_58, tayfun5883, TracyMcGrady58, turan aykanat, Turan IŞIK, turann58, Turgut-Reis, tykinik58, Uğur_58, ufarimaz, UTKUM_58, u_ozturk, vehbi Kalınlı, volkanevci, voyager, wserr, xalemolsunx, xdemox, yasin_58, yasin__0658, YatodaSin, YavuzTheYigido, ygd, yiğido onur, yiğido71, Yigido58_NL, yigidolar06, yigido_Faruk_58, yigido_furkan, yigido_halil_58, Yildizelili58, ılıcalı58, ynebioglu, üsküdar_58, yuksel tokmak, yusuf58, yusuf_07, Zarali Sinan, zaralım 58, zeko58, _bugra58, _DeReBeYi_, _DuMaN_58, ş.usta, şeremet [/B]

1967_CLUB_10UR 04.02.2007 20:08

--->: SU AN SITEMIZDE 612 KAYITLI ÜYE ONLINE.!!

[QUOTE=CAGLAYAN;171464][B]SAAT 14 den 17 ye kadar SITEMIZDE 612 KAYITLI ÜYE ONLINE idi :D .!![/B]

Şuan Boardumuzda: 612 (207 Kayıtlı ve 405 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 1.344 Üye ile (19.11.2006 Saat 22:30) gerçekleşmiştir.
CAGLAYAN, [COLOR="Red"][U][B][I]1967_CLUB_10UR[/I][/B][/U][/COLOR], 1967_Dernek_Cley, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 580658, 58Incesu, 58TAHA, 67_DERNEK_AKKIZ, ABDULLAH DUMAN, abidin704, aciyurt, Adembaba58, ademgoze, agp, ahmet kaya 58, akbaba, alimuharrem58, Alişan, alkan58, amet_58*, arifcoskun, aslansivasli, atabey07, atila58, atp5858, ayhan saltan, ayyıldızaysun1*, babayavuz, baby_face_murat, BAYPİPO, betta, Bilmiyorum5, blackangel, Bln-Fatih58, buloca021, burcum, cahar, cc_ferhat, CeLaLDiZDaR, ceza_tolga_rep, Chymera58, CiLGiN_GeNÇ, çirkinkral, çukuryurtlu, cıncık1967, darkhe, dark_devil_06*, dejavu, dieforyou7, dino61, Dolce & Gabbana, dossantos_88, elbeyli09*, emirhan58, emrullah, ercan58.a, erdaleren58, ErdalGüler, Erol58Çiçekçim, ertor58, escada, espacer3*, Etem-Murat, faba-art, fatih_5834, fcici35, ferdi58, figen, fructose, furky, GALAPAGOS, gangster, gencergokberk, genc_yigido, gitarist58, GuNaY, gurbetci58, gurel58, gülkız, Güner, H.HÜSEYİN, hafikli19875858, Harun Çelik, hasanbasan*, HaYaLL58, henry58, huseyin_3458, HİKMET*, ibrahim göl, Immortal_Love, IsYaNKaR, izecson_ea, jackson, jakobieen, junior_69, KADIR-BABA58, kadir10, kaleli sükrü, kangalli58yasin, karahan_h_58, kasko, Koray58, Kovalsky, koyu58, kral5892, kralcemal58, kuduruk.58, lastsivasli, leblebi82, M.Karahan, mad, maki5885, mayklayk, mcevahir, mecnun, mesutkuburcuk, mezgirtli, Mikkail, MOS-BY-58, mulkiyeli, murat-gs*, mustafaktk, myway, nabi kabaktepe*, Nilay, NUMAN, ofozturk, onursahin, orhanefe*, otobüs_103, oXo, proud-58-turco, Prİnce_58, quasi*, rallicifurkan, RECEP_YÜKSEL, root, RüStüElmaS, s-i-n-a-n-58, sahipata, salihbaba58, samiyusuf58, sanem, sarkislali, SeDo_58, sehzade58, senderos58, serkankustarci, serserilerin_prensi, se_none, sfozkan, sinan-58, sivasli93, sivaslihakan, sivasli_-58, sivasli_baho58, sivasli_gonca, sivaslıavukat, sivaslıerdibaba, sivaslım_has_58*, sivaslı_bugra, sivassss, sk.58..nl, sorma be dostum, sserhatt58, starkhan, superglam, susehri58, Sweetgirl, sws-l33, tanju_58, tayfun5883, tayfun_58_sivas*, Tem, TEVATiR-SiVASLI, TracyMcGrady58, troxxo, tur_58, tykinik58, unokta, unsal_58, UTKUM_58, u_ozturk, voyager, wednesday, winner58, wolf*, yahya yokuş, YatodaSin, yemre5883, ygd, yiğido 07, yiğido22edirne, yiğidosebo58, yiğido_burak, Yigdo Adem, yigido Atilla, Yigido58_NL, yigido_0530, yigido_halil_58, yigido_sampiyon, YİĞİDZARALI, zahit, zaralıapo*, ölümüne38[/QUOTE]

[COLOR="Black"][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]abı misafirlere sölede onlar da üye olsun kaçak yollardan girmenin bir alemi yok.ayrıca sana çok teşekkür ederim beni özellikle kırmızı ile işaretlemişsin bu kadar üye içersinde:) :) ;) ;) [/FONT][/CENTER][/I][/B][/COLOR]

EneS ElmaS 04.02.2007 20:58

Şuan Boardumuzda: 1356 (337 Kayıtlı ve 1019 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 1.356 Üye ile (Bugün Saat 22:58) gerçekleşmiştir.
EneSElmaS, *58bonn, 05aysel, 07 gençlik, 1967_CLUB_10UR, 1967_CLUB_ERDİ, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 34WaTeRcİtY58, 35fulya58, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 580658, 5841, 58Incesu, 58svs58, 58_KARTAL, abdulla, abdurrahim_58, ademgoze, Adnan Bayrak, AFK, agp, agumus_58, ahi_58, ahmet kaya 58, ahmet taner, ahmet35_35, ahmet_200655305, aktif_savas, albina58, alikaya58, alim.sedat, alimuharrem58, alinar581905, AliSeker, alonewolf58, Alperen58, altuntas58, amet_58, antalya_58, arifcoskun, arifiko, Arpaözülü58, aSi_RaPPeR, aslanbey1907, aslansivasli, atabey07, atp5858, Aturan_58, AYDIN1985, Aygili, Ayhan7558, aykut-akay, Ba [ C ] h, Baba53, babayavuz, baverors, bayrak_58, bdogan58, bensivaslıyım, besiktas58, bilgekral33, Bilmiyorum5, Bln-Fatih58, bumerang, burak_bionces, burhanataer58, burhan_ataer, by karayel s.z, bycarizma2, byCERAN58, byn_alemdar, by_hunter, by_maffayy, cadyy_6, CAGLAYAN, cahar, Carismas58, cc_ferhat, cdertan_45, cecenahmet, cecenbrk, cellad58, cemal58yiğido, cengizkaya, Cerit, cesi1, CEVIK, ceylan.58, ceza_tolga_rep, chivas_regal, Chymera58, cicco, cilgin1966, comehere_58, cordoba_tring, corners19, DeLiCoCuK, deli_yigido, demirisik, dj melankoli, doktor, Dolce & Gabbana, doludolu, dragon_58, DS2006, duman58, dursun588, dıvrıgı, D_Mrsic, Eko58fb, elvan akpunar, emirhan58, emre381, emrullah, eneke-talar, engineer58, ENGİN1988, ercan58.a, erdaleren58, erem, ERHAN1, erkan5858, Erol58Çiçekçim, erol_58, ersinersin, ertan_58, ertor58, escada, ESENYURTLUYUSUF, Etem-Murat, excellent58, EYÜPLÜ58, faba-art, Fatiha, fatihada58, fatihkiris, fersan, firstlight_58, Fk_uLTrasLan58, Flavio, frankfurt58, furky, g!ft, gabbalismus, gani_58, gardasin.58, gardaş_58_paşa, Gazi Dagasan, Gazimurat, genç_yiğido, GuNaY, gurbetciler, gülkız, Güner, gözüküçüklü, G_UNIT_PLAYA_51, H58A, hafikliyiğido58, hakankara58, HALIL Y.EKECIK, halilxx58, Harun Çelik, hasantuan, HAYALKAFE, HaYaLL58, hector58, hedef_turan_cCc, history, hkn24, hurcit, hursitarslan, huseyin 58, Huseyin_34_58, hüseyin5806, ibo_emr, Ibrahim1983, ilhantabur, Immortal_Love, istsvs, IsYaNKaR, jackson, kadir20, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, kangalli58yasin, kapukaya, kasko, kendalli, koyu58, kraker_t.t, kucukfırat, LeCTaR, lise-tayfaapo, lise_tayfa, lokman, LORDKRAL, MADTURK, maho_baba_58, mcevahir, MeD_Turc, melih1, mergesenli, mfegri, msaltik, muhammed9907, musa18, musab58, muslu9, Mustafa Pala, mzfb_huseyin58, nadirküçükdağ, navruz58, nejmi58, nicolasdasouza58, nrsmsk, ododo58, oğuzhan AKDOĞAN, oguzdemir, oguzhan_baba58, Onur_18, orage58, osman53, osmanfidan, otobüs_103, oVoVoVo, oz.can, Pape, Playaz58, Protur, puar, RaP_BoY, rap_rrr_respect, RECEP_YÜKSEL, revenge58, risale69, RüStüElmaS, S YAZICI, S.YÜCEKAYA, sahan, sahinok, Sakaryali_54, samiyusuf58, sarilartekstil, sarkislali, sarkislaliyigido, sasalevent, savis, sbuyruk, SeDo_58, selcuk349, sercan5858, serhankaburcuk, serkobaba58, SerseriKrall58, sevde58, sevinc58, sfozkan, sinan-58, sinan58_34, sivasfb58, SivasLady, sivasli-zuhal, sivasli1992, SivasliErhan, sivaslihakan, sivasli_42, sivasli_58_18, sivasli_boy, Sivasli_Celal, sivasli_ciko, sivasli_kocak, sivasli_reis, sivaslı2005, sivaslıavukat, sivaslı_1967, sizirli58, SONMEZ, spidey58, sRdR, starkhan, SubaruGral, superglam, surgunkral, svssnn, Sweetgirl, S_ueroglugil&58, Tacettin AKÇIL, taha, tanju_58, tayfun5883, tek-58, TracyMcGrady58, turan aykanat, Turan IŞIK, turann58, Turgut-Reis, Uğur_58, ufarimaz, UTKUM_58, u_ozturk, vehbi Kalınlı, volkanevci, voyager, wserr, xalemolsunx, xdemox, yasin_58, yasin__0658, YatodaSin, YavuzTheYigido, ygd, yiğido onur, yiğido71, Yigido58_NL, yigidolar06, yigido_Faruk_58, yigido_furkan, yigido_halil_58, Yildizelili58, ılıcalı58, ynebioglu, üsküdar_58, yuksel tokmak, yunus10, yusuf58, yusuf_07, Zarali Sinan, zaralım 58, zeko58, _bugra58, _DeReBeYi_, _DuMaN_58, ş.usta, şeremet

35fulya58 04.02.2007 21:13

BAŞKALARI TARAFINDAN TAKDİR EDİLMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...HER ZAMAN DAHA İYİYE VE DAHA KALİTEYE, HEP BİRLİKTE..

Güner 11.02.2007 18:48

[B][COLOR="Red"]Aktüel Bilgiler Şuan Boardumuzda: 1049 (362 Kayıtlı ve 687 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz: 1.361 Üye ile (04.02.2007 Saat 22:01) gerçekleşmiştir.[/COLOR]

Güner, 16wistful58, 1967 dernek serkan20, 1967yusuf, 1967_CLuB_MuRaT, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 4 eylül dolsun, 5841, 58yigido, ABDULLAH DUMAN, abdullah kaya, abdurrahim_58, acikgozbilal783, ack58, ademgoze, Adnan Bayrak, Adnan.Yürekli, adres58, AFK, agbaba, agp, agumus_58, ahi_58, ahmetayhan, ahmetbaba, ahmet_200655305, Akan-58, akcamagara, AKSOY, alimuharrem58, ali_zara, Alperen58, alperen_58_38, altuntas58, antalyali_yigido, arabesk_58, ARCAN, arifcoskun, aslanbey1907, atabey07, atg, avea3001, AYDIN1985, AyhanBayrak, aykut-akay, Ba [ C ] h, baba-58, balili_emre, BARIŞ KEKÜÇ, baverors, bdogan58, bekir0058, bergil58, besyo_cu, Bilmiyorum5, Birtanemsin, blacksky, Bln-Fatih58, boss58, boşnaksivaslı, burak_nrw_58, by karayel s.z, bybora, bülent58, CAGLAYAN, caglayanaydın58, ÇANKAYA 58, cansivasli, capun58, Carismas58, cavusbasli_58, cebrail_58, cem, CEM KÖLN, cemal58yiğido, cengaver, Cerit, cerrah yiğido, ceza_tolga_rep, cihat14535858, cocitos58, corners19, çılgın-sedat, DaRiCi58, darkhe, Davut, dedebali58, DeLiCoCuK, deli_kiz*, demiryurt58, demiryürek, desinay, dogansarli58, dragon_58, duman58, ebulula, EceL, ekingölü, elbeyli_58, elli8, elvan akpunar, emirhan58, Emobln, Emre-58, emre58ua, EneSElmaS, Engin058, Engin58, engineer58, erdal çelikus, ERHAN1, erkan5858, erkansivas, Erol58Çiçekçim, ersinersin, escada, Etem-Murat, excellent58, Eylem_, falcon58, fatihcan58, figen, firstlight_58, Flavio, fm58, FranzFerdinand, fuat, furky, g!ft, g-unıt58, gala86, gardasin.58, Gazimurat, GAZİANTEPTEN, gitarist58, goktolga58, gurani_58, gülkız, gürünlü1962, gölovalıhkn, hakan58yıldırım, hakankara58, hakankeskin, halit_58, halsar58, hasantuan, HaYaLL58, hercaii_58, history, hkn24, hocaxxx, huseyin_3458, Huseyin_34_58, husnusivas, ibo_58_cat, ibo_emr, ilteriş58, interpol--58, isopek, jackson, kadir_çınar, kale058, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, karahann58, karahan_sivaslı, kartal58000, kartal_69, kasko, kazimkazim, Kemo_58, kendalli, klasman, konorte, koyu58, koyulhisar, kral5892, kupeli058, kursad58, kuthan, last_hunter, m.murat, mad, mahir585858, makmüh58, mayklayk, mdadam, mehmetdk, mehter, mekanlı, melih1, menderescanruh, Merkez_ArMaĞaN, merkez_tayfa, Merkez_Ulan, mertlik_beyi_58, merturhan, metalx_heroo, mezgirtli, mfegri, Mikkail, mktemel, MMK, muratduru58, muratt99, murbin33, muslu9, mustafaarslan, mustafakoc58, mustafa_kavak58, mustafa_sivasım, mustang38, musti1992058, mücahitcan, navruz58, nevruzlu58, Nilay, NUMAN, ofgurleyuk78, OFS58, oguzhan_baba58, oktay5855, onetanem58, onursahin, Onur_18, otobüs_103, o_bir_sivasli_1, PARTNER58AHMET, pascal_nouma, PaŞa_58, pepsiyusuf, Playaz58, polaris058, Protur, proud-58-turco, pulurlu..efo, radikal_bursalı, ramazan74, rap_rrr_respect, rasitavci58, rebrovlu_58, risale69, rock_okul, rubik, RüStüElmaS, S-F, S.YÜCEKAYA, sadosan, Safak_25, sait, salihak, samiyusuf58, sarkislalirecep, sasari, savis, SeDo_58, selcuklu58, SERCAN1908, sercan5858, sergio_58_84, sergo, serhan_58, sevmeksuc_58, simyacı58, sinan-58, sinan1988, sitekebap, Sivas Liseli, sivaskral, sivasli-zuhal, sivasli2006, sivaslihakan, sivaslim58, Sivaslimelike, sivasli_-58, sivasli_58_18, sivasli_boy, sivasli_kocak, sivasli_tufan, sivaslı reis, sivaslı58_06, sivaslıavukat, sivasım58, sivslı5841, SiwasSpQrILum, sker der, SONMEZ, sonyigido58_, spidey58, style_58, SubaruGral, SUBAY_KAAN_58, superglam, susehrili_kiz, svssnn, Sweetgirl, sws-l33, SıRDaSıMoL, tanju_58, tarabya58, tatangaist, TATLISU, TEVATiR-SiVASLI, tiryakisivaslı, tokgozumit, tolgaaaa, TONUS58, tonuslu_58, TracyMcGrady58, troxxo, TS58, tuncer, turkiye58, tur_58, TÜRKOĞLU_58, Uci_Yiğido, Uğur_58, ugursert, ulsis, ulubat58, UTKUM_58, vedat58, voyager, whatsup, xdemox, xremix, yahya yokuş, yasin-58, yasin_58, yasin__0658, YatodaSin, ydurdag, ygd, yiğido onur, yiğido71, yigido Atilla, yigido-ridvan, yigido0058, yigidomannheim, yigido_ali_58, yigido_furkan, yigido_mesut, yigiter187, Yildizelili58, üsküdar_58, yusaby, yusuf0532, YİĞİDZARALI, zafer-58, zarali_sansar, zaralım 58, zekeriyaUZUNDAL, ZEKİ _58, zek_58, zlatan58, zuran, ömerkaya, özayfidan, özkan ertaş, özkan özel, özlemözlem, şeremet[/B]

Güner 11.02.2007 21:02

[B][COLOR="Red"]Aktüel Bilgiler Şuan Boardumuzda: 1372 (461 Kayıtlı ve 911 Misafir üye bulunmaktadır.)[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]Online rekorumuz: 1.372 Üye ile (Bugün Saat 22:01) gerçekleşmiştir.[/COLOR]

Güner, 16wistful58, 1967 dernek serkan20, 1967yusuf, 1967_CLuB_MuRaT, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 5841, 58yigido, ABDULLAH DUMAN, abdullah kaya, abdurrahim_58, acikgozbilal783, ack58, ademgoze, Adnan Bayrak, Adnan.Yürekli, adres58, AFK, agbaba, agp, agumus_58, ahi_58, ahmetayhan, ahmetbaba, ahmetkarayigit, ahmet_200655305, Akademik58, Akan-58, akcamagara, AKSOY, alfist, alidehmen, alimuharrem58, alisamiyenkurtu, ali_zara, alonewolf58, Alperen58, alperen_58_38, altuntas58, amet_58, anil1257, antalyali_yigido, arabesk_58, ARCAN, arifcoskun, aslanbey1907, atabey07, atg, atukor58, avea3001, AYDIN1985, AyhanBayrak, aykut-akay, Ba [ C ] h, baba-58, balili_58, balili_emre, BARIŞ KEKÜÇ, baverors, BAYPİPO, baysivaslı, bdogan58, bekir0058, bekiro-58, BEKİR POLAT, bennu, bergil58, besyo_cu, beyaz_kaplan58, Bilmiyorum5, Birtanemsin, blacksky, Bln-Fatih58, boss58, BOUN, boşnaksivaslı, burak_nrw_58, bybora, byCERAN58, bykim, bülent58, BySivasli, by_hunter, CAGLAYAN, caglayanaydın58, candostt, ÇANKAYA 58, cansivasli, capun58, Carismas58, carpediem, cavusbasli58, cavusbasli_58, cebrail_58, çeçenşamil_58, cellad58, cem, CEM KÖLN, cemal58yiğido, cengaver, Cerit, cerrah yiğido, CEVIK, ceza_tolga_rep, cihat14535858, CILGIN_YiGiDO58, CK58, cocitos58, corners19, çılgın-sedat, c_gumuser, DaKick, DaRiCi58, darkhe, Davut, dedebali58, DeLiCoCuK, deli_kiz*, demiryurt58, demiryürek, desinay, dogansarli58, Dolce & Gabbana, dragon_58, duman58, dursun_58, ebulula, EceL, ekingölü, ekrem3458, elbeyli_58, elli8, elvan akpunar, emirhan58, Emobln, emrahn, Emre-58, emre58ua, EneSElmaS, enesin, Engin058, Engin58, engineer58, Ensar, erdal çelikus, ERHAN1, erkan5858, erkansivas, Erol58Çiçekçim, eroldemir, ersinersin, escada, Etem-Murat, excellent58, Eylem_, ezbider58, falcon58, Fatih Bayrak, fatihcan58, FatihSenol, figen, firstlight_58, fito26, Flavio, fm58, frankfurt58, FranzFerdinand, fructose, fuat, furky, g!ft, g-unıt58, gala86, gardasin.58, Gazimurat, GAZİANTEPTEN, Gencosman, gitarist58, goktolga58, GuNaY, gurani_58, gurbetciler, gülkız, gürün79, gürünlü1962, gölovalıhkn, H.HÜSEYİN, hafikliyiğido58, hakan58yıldırım, hakankara58, hakankeskin, HALIL Y.EKECIK, HalilGüllübahçe, halit_58, halsar58, hasantuan, HaYaLL58, hercaii_58, history, hkn24, hocaxxx, hurcit, huseyin_3458, Huseyin_34_58, husnusivas, ibo_58_cat, ibo_emr, ilteriş58, interpol--58, isopek, izmirden_58, jackson, kadir_çınar, kale058, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, karabenli123, karahann58, karahan_sivaslı, kartal58000, kartal_69, kasapoglu, kasko, kazimkazim, Kemo_58, kendalli, klasman, konorte, koyu58, koyulhisar, kraker_t.t, kral5892, kucukfırat, kujo58, kupeli058, kursad58, kuthan, kılıçer58, lasgedap, last_hunter, leventkarakus, lise-tayfaapo, littleman58, m.ilhan, m.karlı, m.murat, mad, MADTURK, mahir585858, makmüh58, mayklayk, mdadam, mehmetdk, mehter, mekanlı, melih1, menderescanruh, merkez ulan, Merkez_ArMaĞaN, merkez_tayfa, mertlik_beyi_58, merturhan, metalx_heroo, mezgirtli, mfegri, michalengelo, Mikkail, mktemel, MMK, muratduru58, muratt99, murbin33, musab58, muslu9, mustafaarslan, mustafakoc58, mustafa_kavak58, mustafa_sivasım, mustang38, musti1992058, mücahitcan, navruz58, nevruzlu58, Nilay, nrsmsk, NUMAN, ofgurleyuk78, OFS58, oguz407, oguzhan_baba58, oktay5855, onetanem58, onursahin, Onur_18, OrhanKARAHAN, otobüs_103, o_bir_sivasli_1, PARTNER58AHMET, pascal_nouma, PaŞa_58, pepsiyusuf, Playaz58, polaris058, Postaci, Protur, proud-58-turco, pulurlu..efo, radikal_bursalı, ramazan74, rap_rrr_respect, rasitavci58, rebrovlu_58, risale69, rock_okul, rubik, RüStüElmaS, S-F, S.YÜCEKAYA, sabancılı, sadosan, Safak_25, sait, salihak, samiyusuf58, sarkislalirecep, sasari, savis, Security2, sedat yildiz, SeDo_58, selcuklu58, SenaTör, SERCAN1908, sercan5858, sergio_58_84, sergo, serhan_58, sevmeksuc_58, simyacı58, sinan, sinan-58, sinan1988, sitekebap, Sivas Liseli, sivaskral, SivasLady, sivasli-zuhal, sivasli2006, sivaslihakan, sivaslikurt, sivaslim58, Sivaslimelike, sivasli_-58, sivasli_58_18, sivasli_boy, Sivasli_Celal, sivasli_kocak, sivasli_tufan, sivaslı mustafa, sivaslı reis, sivaslı58_06, sivaslıavukat, sivasım58, sivslı5841, SiwasSpQrILum, sker der, skinner58, son yıgıdo, SONMEZ, sonyigido58_, spidey58, style_58, SubaruGral, SUBAY_KAAN_58, superglam, susehrili_kiz, svssnn, svs_çapkın_58, Sweetgirl, sws-l33, SıRDaSıMoL, tanju_58, tarabya58, tatangaist, TATLISU, TEVATiR-SiVASLI, tiryakisivaslı, tolgaaaa, TONUS58, tonuslu_58, TracyMcGrady58, troxxo, TS58, tsunami58, tuncer, Turgut-Reis, turkiye58, Turkside, tur_58, TÜRKOĞLU_58, Uci_Yiğido, Uğur_58, uGuRBoCuu___, ugursert, ulsis, ulubat58, umuterdin_58, UTKUM_58, vedat58, vehbi, vehbi Kalınlı, voyager, whatsup, xdemox, yahya yokuş, yasin-58, yasin_58, yasin__0658, YatodaSin, yavuz öcbe, YavuzTheYigido, ydurdag, yeni_erol_34, ygd, yiğido onur, yiğido71, yiğidosebo58, yigido Atilla, yigido-ridvan, yigido0058, yigidomannheim, yigido_ali_58, yigido_furkan, yigido_mesut, yigiter187, Yildizelili58, üsküdar_58, yusaby, yusuf0532, yusuf58, YİĞİDGÜRÜNLÜ, YİĞİDZARALI, zafer-58, ZALIM_58, zarali_sansar, zaralım 58, zekeriyaUZUNDAL, zeko58, ZEKİ _58, zek_58, zlatan58, zuran, ömerkaya, önder-1983, özayfidan, özkan ertaş, özkan özel, özlemözlem, şeremet
[/B]

BOUN 11.02.2007 21:09

[QUOTE=Güner;190099][B][COLOR="Red"]Aktüel Bilgiler Şuan Boardumuzda: 1372 (461 Kayıtlı ve 911 Misafir üye bulunmaktadır.)[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]Online rekorumuz: 1.372 Üye ile (Bugün Saat 22:01) gerçekleşmiştir.[/COLOR]

Güner, 16wistful58, 1967 dernek serkan20, 1967yusuf, 1967_CLuB_MuRaT, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 35gürün58, 4 eylül dolsun, 5841, 58yigido, ABDULLAH DUMAN, abdullah kaya, abdurrahim_58, acikgozbilal783, ack58, ademgoze, Adnan Bayrak, Adnan.Yürekli, adres58, AFK, agbaba, agp, agumus_58, ahi_58, ahmetayhan, ahmetbaba, ahmetkarayigit, ahmet_200655305, Akademik58, Akan-58, akcamagara, AKSOY, alfist, alidehmen, alimuharrem58, alisamiyenkurtu, ali_zara, alonewolf58, Alperen58, alperen_58_38, altuntas58, amet_58, anil1257, antalyali_yigido, arabesk_58, ARCAN, arifcoskun, aslanbey1907, atabey07, atg, atukor58, avea3001, AYDIN1985, AyhanBayrak, aykut-akay, Ba [ C ] h, baba-58, balili_58, balili_emre, BARIŞ KEKÜÇ, baverors, BAYPİPO, baysivaslı, bdogan58, bekir0058, bekiro-58, BEKİR POLAT, bennu, bergil58, besyo_cu, beyaz_kaplan58, Bilmiyorum5, Birtanemsin, blacksky, Bln-Fatih58, boss58, BOUN, boşnaksivaslı, burak_nrw_58, bybora, byCERAN58, bykim, bülent58, BySivasli, by_hunter, CAGLAYAN, caglayanaydın58, candostt, ÇANKAYA 58, cansivasli, capun58, Carismas58, carpediem, cavusbasli58, cavusbasli_58, cebrail_58, çeçenşamil_58, cellad58, cem, CEM KÖLN, cemal58yiğido, cengaver, Cerit, cerrah yiğido, CEVIK, ceza_tolga_rep, cihat14535858, CILGIN_YiGiDO58, CK58, cocitos58, corners19, çılgın-sedat, c_gumuser, DaKick, DaRiCi58, darkhe, Davut, dedebali58, DeLiCoCuK, deli_kiz*, demiryurt58, demiryürek, desinay, dogansarli58, Dolce & Gabbana, dragon_58, duman58, dursun_58, ebulula, EceL, ekingölü, ekrem3458, elbeyli_58, elli8, elvan akpunar, emirhan58, Emobln, emrahn, Emre-58, emre58ua, EneSElmaS, enesin, Engin058, Engin58, engineer58, Ensar, erdal çelikus, ERHAN1, erkan5858, erkansivas, Erol58Çiçekçim, eroldemir, ersinersin, escada, Etem-Murat, excellent58, Eylem_, ezbider58, falcon58, Fatih Bayrak, fatihcan58, FatihSenol, figen, firstlight_58, fito26, Flavio, fm58, frankfurt58, FranzFerdinand, fructose, fuat, furky, g!ft, g-unıt58, gala86, gardasin.58, Gazimurat, GAZİANTEPTEN, Gencosman, gitarist58, goktolga58, GuNaY, gurani_58, gurbetciler, gülkız, gürün79, gürünlü1962, gölovalıhkn, H.HÜSEYİN, hafikliyiğido58, hakan58yıldırım, hakankara58, hakankeskin, HALIL Y.EKECIK, HalilGüllübahçe, halit_58, halsar58, hasantuan, HaYaLL58, hercaii_58, history, hkn24, hocaxxx, hurcit, huseyin_3458, Huseyin_34_58, husnusivas, ibo_58_cat, ibo_emr, ilteriş58, interpol--58, isopek, izmirden_58, jackson, kadir_çınar, kale058, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, karabenli123, karahann58, karahan_sivaslı, kartal58000, kartal_69, kasapoglu, kasko, kazimkazim, Kemo_58, kendalli, klasman, konorte, koyu58, koyulhisar, kraker_t.t, kral5892, kucukfırat, kujo58, kupeli058, kursad58, kuthan, kılıçer58, lasgedap, last_hunter, leventkarakus, lise-tayfaapo, littleman58, m.ilhan, m.karlı, m.murat, mad, MADTURK, mahir585858, makmüh58, mayklayk, mdadam, mehmetdk, mehter, mekanlı, melih1, menderescanruh, merkez ulan, Merkez_ArMaĞaN, merkez_tayfa, mertlik_beyi_58, merturhan, metalx_heroo, mezgirtli, mfegri, michalengelo, Mikkail, mktemel, MMK, muratduru58, muratt99, murbin33, musab58, muslu9, mustafaarslan, mustafakoc58, mustafa_kavak58, mustafa_sivasım, mustang38, musti1992058, mücahitcan, navruz58, nevruzlu58, Nilay, nrsmsk, NUMAN, ofgurleyuk78, OFS58, oguz407, oguzhan_baba58, oktay5855, onetanem58, onursahin, Onur_18, OrhanKARAHAN, otobüs_103, o_bir_sivasli_1, PARTNER58AHMET, pascal_nouma, PaŞa_58, pepsiyusuf, Playaz58, polaris058, Postaci, Protur, proud-58-turco, pulurlu..efo, radikal_bursalı, ramazan74, rap_rrr_respect, rasitavci58, rebrovlu_58, risale69, rock_okul, rubik, RüStüElmaS, S-F, S.YÜCEKAYA, sabancılı, sadosan, Safak_25, sait, salihak, samiyusuf58, sarkislalirecep, sasari, savis, Security2, sedat yildiz, SeDo_58, selcuklu58, SenaTör, SERCAN1908, sercan5858, sergio_58_84, sergo, serhan_58, sevmeksuc_58, simyacı58, sinan, sinan-58, sinan1988, sitekebap, Sivas Liseli, sivaskral, SivasLady, sivasli-zuhal, sivasli2006, sivaslihakan, sivaslikurt, sivaslim58, Sivaslimelike, sivasli_-58, sivasli_58_18, sivasli_boy, Sivasli_Celal, sivasli_kocak, sivasli_tufan, sivaslı mustafa, sivaslı reis, sivaslı58_06, sivaslıavukat, sivasım58, sivslı5841, SiwasSpQrILum, sker der, skinner58, son yıgıdo, SONMEZ, sonyigido58_, spidey58, style_58, SubaruGral, SUBAY_KAAN_58, superglam, susehrili_kiz, svssnn, svs_çapkın_58, Sweetgirl, sws-l33, SıRDaSıMoL, tanju_58, tarabya58, tatangaist, TATLISU, TEVATiR-SiVASLI, tiryakisivaslı, tolgaaaa, TONUS58, tonuslu_58, TracyMcGrady58, troxxo, TS58, tsunami58, tuncer, Turgut-Reis, turkiye58, Turkside, tur_58, TÜRKOĞLU_58, Uci_Yiğido, Uğur_58, uGuRBoCuu___, ugursert, ulsis, ulubat58, umuterdin_58, UTKUM_58, vedat58, vehbi, vehbi Kalınlı, voyager, whatsup, xdemox, yahya yokuş, yasin-58, yasin_58, yasin__0658, YatodaSin, yavuz öcbe, YavuzTheYigido, ydurdag, yeni_erol_34, ygd, yiğido onur, yiğido71, yiğidosebo58, yigido Atilla, yigido-ridvan, yigido0058, yigidomannheim, yigido_ali_58, yigido_furkan, yigido_mesut, yigiter187, Yildizelili58, üsküdar_58, yusaby, yusuf0532, yusuf58, YİĞİDGÜRÜNLÜ, YİĞİDZARALI, zafer-58, ZALIM_58, zarali_sansar, zaralım 58, zekeriyaUZUNDAL, zeko58, ZEKİ _58, zek_58, zlatan58, zuran, ömerkaya, önder-1983, özayfidan, özkan ertaş, özkan özel, özlemözlem, şeremet
[/B][/QUOTE]

Maşallah, Sivassporla beraber sitemizde coştu...

Ayrıca şimdilik bugün üye olanların sayısıda 103. Ben bu rakamı daha evvel gördüğümü hatırlamıyorum.

Diğer bir önemli nokta, bugün maç esnasında düşündüm, stadda hiç taraftarımız yoktu ama sitemiz adeta Sivasspor tribünü olduğu için o ortamı burada yaşadık...

Tebrikler ve teşekkürler sivasspor.com!..

holigan yiğido 26.02.2007 12:04

OYNADIĞIMIZ HER MAÇIN ARDINDAN SİTEDE OYUNCU İSTATİSLİĞİ YAPALIM

BENCE YARARLI OLACAKTIR

PRoFeSSioNaL 19.05.2007 14:23

````Farkımız her zaman ortada
.....................

musti34 19.05.2007 15:10

bilsin artık bunu herkes sivas lı yolundan dönmez

Engin58 13.07.2007 23:52

[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Sitemiz tüm dünyaya internet üzerinden 24 saat hitap etmektedir.En seckin teknik kadrosu ve calisanlari ile tabiiki degerli üyeleri ile sitemiz gün gectikce avrupadan asyaya vede amerikadan canadaya uzak dogu ortadoguya taaki türkiye cumhuriyetlerine ihtap eden bir büyük bir kitleye aileye mesubuz ne mutluki biz yigidolarin intenetdeki tek adresimiz vede internet evimiz [COLOR="Red"]WWW.SIVASSPOR.COM da bu büyük mutlulluklari paylasmaktandanda büyk bir haz ve hosnutluk duyuyoruz tüm ekibe sükranimi iletir tüm güzeliklere guzel sivasimin guzel insanlari diyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/COLOR][/B]

yigido24 27.09.2007 01:03

SivasSpor.com - Forum İstatistikleri
Konular: 6.794, Mesajlar: 225.410, Üyeler: 30.912
Son kayıt olan Üyemiz, cihan_747
Son 24 Saatte Online Olan Üyeler: Toplam 1557

**SiVASLI**, *maliyeci*, 001Academic58, 007furkan1994, 09-SİVAS, 1 yigido, 1967DERNEK_EMRE, 1967dernekşükrü, 1967_CLUB_MESUT, 1967_club_selma, 1967_CLUB_ÖZGÜR, 1967_Dernek_Ayhan, 1967_Dernek_Cley, 1967_DERNEK_MUSTAFA, 27dr112, 34-murat-58, 34çağrı58, 35gürün58, 3mC, 444 1 ada, 4544, 58 EFENDİ 34, 58 hakan 58, 58-Li, 5841, 58berkay58, 58emre1907, 58HANLI58, 58hayati, 58ikose58, 58kayrahan58, 58mensurlu, 58musti58, 58MySouL, 58sametyiğido58, 58sivaslı34, 58sofular, 58svs58, 58TAHA, 58TUTKUM58, 58yigido, 58zarali, 58özgür58, 58_oguz_58, 58_sivas'lı_58, 58_sivaslıyasin, 58_SvS_58, 5reis8, 7iceberg7, a.f_58, aarbiger, abc, abdallı-58, ABDULLAH DUMAN, Abdulvahap, abidincakir, abircan, abuç, Acedia, aciyurt, acun_58, adamfakılı58, Adem 54, ademcakmakli58, ademgoze, ademyigit, adem_58sivas, adem_durdu, adilakbulut, Adnan Bayrak, ADNANDEMIRISIK, adriano5858, adıbal, Agcalli, agp, agumus_58, ahmet ali, ahmet kaya 58, ahmet kurban, Ahmet Polat, ahmet yılmaz, ahmet-34, ahmet1548, ahmet3458, ahmet54, ahmetalan, ahmetaykut58l, ahmetbahar58, ahmetbudak, ahmetcahan1966, ahmetkarahan, ahmett3458, ahmetyılmaz, Ahmet_Yeniyapan, Ahwettt, Akan-58, akbulutkadir, AKINCI55, akkuş58, akıncı74, alacahan58, alaybeyi, albina58, alcapon74, alessandro92, ali1910*, ali58candan, aliabi_3458, alican07, alicitak, alico58_58, alihandro58, aliimamoglu, aliizzetbegovic, alijinho, alikurt, alimuharrem58, alish, aliuzun, Alişan, alkan58, alkanmustafa, aloshasan*, alpen34, Alper1963, alper58, alperenn, alpingen, alptuğrul58, alpy58, altanhikmet, altuntas58, amet_58, AmiRaLL, ampharos, anadolum, anarsist_yigido, anil1257, ankaragüçlüler, annamaria, antepli77, anti-istanbul, antilamel, Ant_yigido58, aozdemir, apache batu-LA, Apokan58, arabesk_58, arabesk_baba, arbase, ardaulu, arifcoskun, arifiko, arkacmaz, armand, Arpaözülü58, asabi, asdas, asereren, asigo07, asikankalar-09, asil58, aslanyigidom, aslan_150, asparagas*, asterisk9, asya, atasiv, atg, atmaca58, ato, atp5858, atp5868, avrenli58, axi, ay58, ayazoğlu, aycan alim, AYDIN1985, aydincan62, aydın_özer, Aygili, ayhan saltan, ayhan020, ayhan58, [B]AyhanBayrak[/B], ayk58_0535, AYKAN, Aykutt, aytence_yasamak, azecan, Azerbaijan, azeri yigido, azizkayahan, azizozcan, Azlife, aşkım35, B.Demirci, b.duman, B.DUMANLI, bababey58, babanazo58, badboy, badsivasboy, baha38, BaHaR58, baharözü, Bahtiyar_58, bakbulut34, bakicanim, balici, balim_bekir, banu, barbaros, barbaros-58, bariscan, BARIS_YILMAZ, BaRmEn, basköy_58, bassguitar, batuhan-58, BAYPİPO, bayrak_58, bayramözmen, bboykaan, beatek06, bedri058, Behram, belde_5806, bennu, berat.demir, berdal, berduh, berk--, berlinli1967, bermusy, bersu, Bertan, besata58, besiktas58, besiktas5858, bestfatih, Betul58, beyogluerdinc, beşir58, biggerlion, bilal ceran 58, bilalkoyulhisar, bilalocak, bilgekagan58, bilgin58, bilgin_58, bilocan, bilocan58, binyamin, BirAcAYipAdaM, birisimavi, Birtanemsin, bjkli_yigido, BLACKHILL, Blackkite, blacksand58, blacksky, blacksmith, Bln-Fatih58, bluetut, boğazdere, bodrum48sivas58, bomba87, bons, borranfirtinasi, BOUN, bozo, bozon, bsevindik58, budiyar, bulut_58, bunyamin58, buraak58, burak akyüzlü, burak40, burakk_ongelen, buraks58, burakuzun, BURAK_06, burak_87, burhan_ataer, burki1990, burko58, bushido35, By-GiSeMLi, Bülent1903, ByLucıO//, BySivasli, byturkhs, by_badboy, by_hunter, by_romantic, By_SerSeri, B_A_T_u, caboloz, cagataygurlek, cagdas_60, Caglar1983, [B]CAGLAYAN[/B], çakal 58, cakal_3407, cakan58, cakmak58, Çalıcılı, camoluklurıdvan, can5858, can86, canbaz58, CanDayanmaz, canim58, CANN58, canova_58, Canpolat85, cantona1522, can__, captain_black, carizma5876, caspermdbkz, Casper_m, ccetintas, cefakar_gunes01, celalozdemir, celebi7, cem, CEM KÖLN, cem79, cemalkaya90, cemblt, cemel58, cemelli_ugur, cemo2705, cemsazak, cenan58, Cengizbey, cenk5821, cerol58, cerrah yiğido, cesur sivas, CEVIK, cevik27, cevo58, ceyhun462, Ceyhun_Baki, ceza_tolga_rep, champions, chattir_git, chivas_regal, cicinho, cico, çiğdemtoksagül, cihan1987, cihan_747, cihat_ateş, cilgin1966, cilgin_gokhan, cinarizm, çirkinkral, CK58, cmergn, cmk, cngzsmbl_58, COBANSARAYLI, çobansaraylı_58, cobra11, computer94, conan58, coni_kral58, CoNqUeRoR_58, cool1986, corcin, corners19, cotanak28, craff58, crashbecool, crawled, crazysvs, crazy_58_, cvetkov_86, çılgın-sedat, cılgınsivasli, çılgın_sivaslı, [B]CÜSSKB-Aynur[/B], CÜSSKB-Betül, CÜSSKB-Ecem618, CÜSSKB-Ergin, CÜSSKB_Emirhan, c_gumuser, Dağcı, dalkilic, DAMAT_058, danger00, datcum, dejawu11, DeliDolu_5858, delipoyraz58, deli_yigido, demcemal, DeMeTM, demirkan58, demiryurt58, denizinan, denizmisali, digiiso, Dinç, Disi Kartal_58, Divriği58-, DiyarbakirSpor, djsibu, dj_coskun58, dj_siyah, dmn8658, dogan89, dogansar, dogansar58_1, dogansar_58, DoGuKaN_58, doktor58, dokuzsekiz, Dolce & Gabbana, dragonlee, dragut, drummer, duran, DURUKAN, duygusal_hs, duygusuz58, dülger58, EceL, ece_tekinbas, edebiyatisyen, efe, EfsaneMermerbey*, ehlican, El NihiL, elbeyli09*, elbeyli_58, ellezci, elvan akpunar, emir1908, emir5858, emircan58, Emirkan, emminclass, emo_fuko_58, emperor06, emrah41, emrahyerli, EMRE 58, emre.dalci95, emre69, emredec, emrem, emresengul58, emrezorlu, Enes Gürbüz, [B]EneSElmaS[/B], engin yunus, engin2609, Engin58, engin78, engineer58, engin_58., enkral1907, Ensar, er-kan, eray05, eray_5858, ercan58.a, erdal 58, erdaleren58, ErdalGüler, erdalsahin_58, Erdi Şevran, erdinç cihat, erdslm, erenburak, Eren_71, eren_yiğido_58, ergenekon5858, ergs05, ergun_58, Erhan Gökulu, erhancan, erhancansiz, erhann, erkan35, erkan5858, ErkanAga, erkansahin, erkan_38, ermantrb, ermanyak87, ero, erol kurban, erol-58, erol41, EROL42, Erol58Çiçekçim*, eroldemir, eroldinc58, erolorhan, erolpolat, ERSAN 58, ersensimsek, ertan_58, ertor58, ertugrulss, ertunc_58, escada, escobar, Eser23, essegrup, Etem-Murat, etem48, etirsa, etzel1967, Evdinç, excellent58, expercan, eyfa, eylem, eylül58, eyuphan58, eyupyildiz, f.torres, farketmez.58, faruklugano, FatihCan, fatihkiris, fatihyamac58, fatih_0588, fatih_5834, FATIMA, fatos, fb58, fbkanarya2004, fbsedo07, fcyigido, fede, fem, fenerli583, ferhat5713, fethiyeden58, fikretozupek, filiz.58, filozof, firari-58, firath, fkucuk, Flavio, FranzFerdinand, freakzdt, frozen_58, FTH-YLMZ, fthsnmz, furkan_058, furkan_34, furkan_tepe, furky, futbolmania, g-unıt058, gala86, galileo, gamzeli_58, GANGASTER58, gangster, gardas66, gardasin.58, gardaslar, gardaş_58_paşa, garibo58, GAZI, gazibeyli3858, gemereklikiz, Gencosman, genc_arkadass, gezegen_58, gfb34, gfb_, GFB_Fighter, giddy, gitarist58, GKocak, gladiator58, gocagonyali, goekyi, Gokay58, gokdeniz, gokersan, goksenin, goktasi, gol-mustafa-gol, golge_7791, GOSt, grajuvaa, grandfa58, GrP_GARDAŞLAR, GueL, gugi58, gultekin847, [B]GuNaY[/B]*, gunisigi79, gurbet34, gurbetcii58, gurbetim58, gurbetteki58, GuroL, gurun_mardin, gvnsr03, GÜLER KOÇAK, gülsüm, [B]Güner[/B], Gürün58, Gökdeniz, göktuğ58, H.AYDEMİR, H.HÜSEYİN, hacialicelik58, hacker, hacı, HaDeSuS, hafikliyiğido58, HAFIKLI_OSMAN, hafiknet, hafiz, hak58, hakan dinç, HAKAN KORKMAZ, hakan6171, HakanB58, HAKANCİCEKLİ, hakandemirezen, hakanhangisi, hakankalmi, hakankara58, hakan_007, hakki_58, HakkıTİMUÇİN, halil ozturk, halilxx58, haluk058, HALİS, HAMDI1958, hancer, hande_ridvan_58, handsome5867, handsome_boy58, hanife, harbyydeli, harmantepe, harun yurt, harunkaya58, harunsumbul, has zaralım58, hasan1791, HASANKOÇ, hasbi ceylan, hasno, hastug, havacı_58, HaYaLL58, haydar70, haydarali58, haylaz_kizz, hayrettin100, hayri, HEAVY METAL, hectortruva, hellguard, hell_58, HEMENA, hemso58, Hemşehrim.58, herseyim_58, hg79, hidirsafi, hikmetkasap, hikmettemiz, hiko58, Hilalak, HIRCIN_PRENS, hkn24, HMG58, hobby58, holigan, holigan_eren, hollywarnrvn, hubyar, hunter5858, hurcit, huseyinkaya, Huseyin_34_58, huseynlter, husnusivas, hılamare, hünkar46, hüseyin 58, hüsnüusta, h_t3458, ibo5835, ibo_pascal, ibrahim K, Ibrahim1983, ibrahimovic7, ibrahim_5858, ibrahim_kılıç_5, ilgar*, ilhamikara, ilhan581, ilkergur, ilker_cakil, ilteriş58, ilyas karatas, ilyas özer, impo, intermega, irfandolek, ishakkoyun, isi58, iskenderpasa58, isletmeci_58_58, ismail gülaç, ismail.kls, ismail81, ismailharput, ismyil_1987, istasyon, istfatihi58, isvecsivas, IsYaNKaR, izmirliyiğido, izmirliyigido, jackall58, jakobieen, janjan, jewel, jjxx, juventus1994, k.dokmetas, k.hisarlıyiğido, K4r_Tugrul, kadir0911, kadir20, kaiserjoze, kajmeran58, kakikli, KALAYCI, kaleli sükrü, kali58, kamil1216, KANGAL58GP, kangali, kangalli58yasin, kangalli90, kangalliahmet, kangalli_irfan_almanya, kangallı84, kangallı_genc, kanvesu, kaplann, karadag58, karakayaliyilmaz58, karakaya_20, KARAMURAD, karasah58, karayünlü58, karbeyaz58, kariizma, Kartal5881, kartalca_bc, kartalim58, kartalizma58, kartal_69, kartal_7758, katsumoto, kayamurattemiz, kayaturan, kayayatakci, Kaya_kale, kayseri-develi, kayserispor038, KAZIM58, kazım0058, ka_bus58, keemal_emre, kemalç, Kemal_058, kemal_x, kempes, kenanZARALI, kepenek2, kerasus, keser_sapı, keyheva, killer58sivas, kimene58, king_sivas58, KIZILCAN, kizilok, kkeskin, kkkkorhannnn, kksivas, klc58, kmk, kmusa, KoCaKuRT_, KocaSinan, Kokomo, Kovalsky, koylu58, koyulhisar, kozanoğlu, kralAslan_58, krall1907, kral_sivaslı, kronik vaka, ksarikaya, ksceyhun, kubilay1967, kucur58, kursad1981, kursattasci, kurtay58, kurthan3, kuyumcu_ist, kübra_sivas, kıbrıslı.kemal, kılıçbey_58, Kürkcü Onur, kırtkırt, kürşad sprgnç, kıtıpiyos_87_58, köksal, KÖYLÜM_58, k_os, Lazo-Taner, leaderSS, leblebi82, legend*, Lejo58, lepregon, Lestat, levender, levO58, leyla, lian58, libero, LiNCoLn_ViYaNa, LODOS58, loge_34, lokman, lokman58, lost5835, luckyman, LİS67_MERİÇ, m.ali bircan, M.Coşgun1973, m.ebuzer, m.karakaya, maceraci58, madraider, MADTURK, MAD_BOY, maestro, magic, magicdrumbeat, magrulaw58, Mahmut5858, mahmutarslan, mahsun_kul_58, mali1001, mali38, mami123, mami_LEE, Manager, MaRVeL, masum_serseri99, maviask, mavis058, mavzer, MaX, mburak58, Mcnicky, Mc_MaŞuK, mechul, MecHuLL58, mecnunertas, mecnun_5880, medet58, medis, mehmet, MEHMET ALİ, Mehmet ATEŞ, mehmet.karasu, mehmet0058, mehmet11, mehmet5858, mehmetalsahin, mehmetbjk, mehmetim58, mehmetned, mehmetsk40, mehter, mekansiz5834, melih1, melikem58, meltemzengin, meltish58, memokatan, memolibeyi, MEMOPO, mergesenli, merkez-byCAN, MeRKeZ_AK!FF, Merkez_ArMaĞaN, merkez_emre, merkez_ismail, mersoy, MERT FOTO, Mert5858, mertarcan, mertt_can58, mert_54, mesut1160, mesut_koçak_58, metay58, meteada, metehan58, metin mert, metin45, metoc58, meus1987, mexsis, mhby, MiCiNoZ, mirexoz, Miss_Slq89, mJÖzgÜ®, MMK, mrmisto, mrtn_c_p39, mrt_58, msakinci, mtnky, muamma2006, muhammet musti, muharrem_yurdakon, muhendiss58, muhsin koçak, mujde1903, murat, murat38388, murat58murat, murata58, muratçelik, muratgunay, muratsarı58, murat_1905_58, murderercem, musa kaynar, musab58, musaekinci, musavir58, muslan58, muslu, mustafa aydın, mustafa kahya, mustafa72, mustafakaba1991, mustafayesim58, mustang38, mustere58, musti-58-, musti1992058, mustiiic, musty_58, mutecer, muzafferdogan16, Muzzy, muzzy01, mys, myway, MZman58, nakata58, nami, Namuk58, NaReL, naslikiz, NAUGHTYBOY58, navruz58, nayad, nazim58, nazimgulturk, nazim_58, necati başer, neco_7, Nefertiti, nejmi58, Neon_Style, NeverCare, nevo58, newjersey, Nihat7962, nil58, niptuckali, nirvana, nitek, niyazi75, nnanis, nomaak, notlu, nrsmsk, Nuh Elmas, NUMAN*, Numanonk, nurcihan, NURETTİN, nurullah58, ofgurleyuk78, ofk58, OFLU, ofozturk, ofp58, OFS58, oguz407, oguzhan_1616, oguzhan_baba58, oguztr, okan29, okangal, okangüller, OLCAY, olumune, olvidarlo, omar, omercoskun, onetanem58, ONL YOU SİVAS, onr58, onurlu_yiğido, ORCAN, orhanaltun58, orhanimz, OrhanKARAHAN, orkun38, ortayayla_58, OSB, osko32, osman otyakmaz, osman53, OsmanBaba, osmanyoruk58, osman_58_1967, Osman_Bey, osman_pendik, osyigido, ottokopil, ottomanmurat, otulegen, oXo, oz.can, Ozancan, ozan_07, ozdemir5858, ozdu, ozgun58, ozgurcelebi, ozgurfree, ozgur_hamas, OzkanBaskan, o_albayrak, pala5858, paleosen, papatya38, paradoks, PARTNER58AHMET, paylasonlinecom, peder, pepsiyusuf, pierloti, pisko, pixar115, piyanist-6, piyanist58, Playaz58, playA_58, poil, polis5834, polizei58, Postaci, PRIMERA_58, profiso, puar*, PUSAT-58-35, pusattt, pusat_32, pusat_yigido58, pytadoris, qadir58, R.KARAHAN, r0m4nt1c, rafet.burak, rafet58, rafetboztunc, RahMetLi-61, ramazan1758, RAMİZ YILMAZ, raptor_giray, Rasimsivasli, rasym, RECEP_YÜKSEL, redgitar, regeta84, remzi58, reolad, ressam58, rguler, rido-_-58, risale69, roberto-carlos, Rovsen, [B]RüStü ElmaS[/B], S YAZICI, s-kose, S.AKBULUT, S.YÜCEKAYA, s5v8s, sabanoh, Sabiha Serin, sabri, sabri simsek, sağanak89, safe58, Sagirli_58, sahan, sair ruhlu, sakarya54, sakaryali_hamza, salihak, salihok, Salim58, SaMbAcI55, samet yıldız, samiyusuf58, Sampiyom, samurai58, sanatci58, sandal5877, sandalli, sansaly, sansar_58, sariuk, Sarkisla5858, sarkislali, sarkislaliburak, sarkislalirecep, SaRkIsLa_58_MeHmEt, sarslan58, saruhan0606, sarıkadı, sasalevent, sasu16, savas58, savis, saykal, saymin_58, sbuyruk, scentomer, scr, scream_III, sdk_slmz, sedadestan, sedat yildiz, sedef, sefa_58, selanikli58, selcuk349, selcuk5858, selengamai, SELKAR74, semih.cfc, SEMİH-58, sena58, sendmen, senol5858, sensizlik585, sen_kimsin, sercan5858, sercansafak, serce, serdar cebeci, serdarsivas, serhan_58, serhatcan, serhatcoşkun, serkan acar, SerkanARSLANTAŞ, serrkann58, setvar, sevecen_sivasli, sezer_koc, sezgin58, sezginkoseoglu, sfozkan, sgulcicek, shadow_58, ShaLaLa, siaslı, SIDDIH, sierra58, simge58, simsek, simsiyah, simyacı58, sinan-58, sinan58_34, sinan665, sinekce, sipahi, SIRACALI, sisortali, sivas73, sivasaslanı, sivasboard, sivaskizi_88, [B]SivasLady[/B]*, sivasli16, sivasli93, Sivaslibey, sivaslibozo, sivasligulum, sivaslihakan, SivAsLii_kiz_nL, sivaslim58, sivaslimemo, sivaslimm_58, sivaslim_35, Sivaslipasa, sivaslitaner58, Sivasli_Celal, Sivasli_cocito, sivasli_harun, sivasli_kuzu58, sivasli_tufan58, sivasli_yldrm, sivaslı savaş, sivaslı yıldız, sivaslı105, sivaslı1185, sivaslıanıl, sivaslıavukat, sivaslı_12, sivaslı_abdulla, sivaslı_can, sivasslı, sivassporlukartal, sivassporum58, ***********, sivasyigidi58, sivasyum58, sivas_gemerek, sivas_kangallı, sivas_leee, sivas_sevdamiz, sivas_tamer, sivas_YILDIZELi, sivistar, siyach, siyahatlı, skep06, skyhan, slm58, sniper58, soner_58, sonyolcu, spainloco, speedy, SPIKER 58, sporcu, srknarslan, Ss--58--Ss, ss6, ssd58, sserhat60, ssk58, Ss_Emre_Ss, starkhan, steamy, stepetam, stridor, stsy21, stuttgat58, St_GoGo, sukrukavak, Sukru_Aykan58, summerjam34, SUŞEHRİLİ, svssnn, svs_alkan, svs_spor_engin, SVS_yigit, swat07_66, Sweetgirl, swoden, SyCoPaTy58, sycq, sükran, süleyman.58, SİVASLI_E30, sıvvaslı, sızır7558, s_54, tacet_58, tamer, tamer_hasturk58, tanerbaykal58, tanju_58, tarik5860, tarum3458, tarzan58, tas, tatangaist, tatangalar54, tavsanli58, tek3458, tekintufekci, tekke61, teknik, teknisyen58, Tem, temha 58, tenten1903, teo9, tepeonu_58, terelelli, TEVATiR-SiVASLI, teyfik_58, Thai, TheAbrek, ThE_HanDSomE58, thing58012, TiRaN, tiryakisivaslı, tokgozumit, tolgaornek, tonus321, tonuslu5835, tonuslu_58, TOPRAĞIM58, toprak_gürün, toraman-elli8, torekoc, toto58, Trabzonyavuz, TracyMcGrady58, TRAPER, tsömer61, tufankirac, TuGBeRK, tugcin, Tulay_Ay, TUNA LİSESİ, Turan 59, turanharman, turgay71, turgay_58, Turgut-Reis, turhulu, turkmirza, turko95-58, Turkside, turk_krali, turpi58, tur_58, tuzlugollu, tv_61, tyfrx, Türkmenem58, u.sabo, uğur, ufo16, ugsb, uhud85, ulassari_1907, ulaş58, ultraslan_ahmet, ultraslan__58, Umut_K_58, urunay, utku5858, UTKUM_58, uuurozturk, UZAKYILDIZ, vahap16, valpes58, vamiskunan, vatan58mekan34, vatanım38, veli1975, VETERİNER HEKİM, vicen, video58, VIKING, violetvent, volkanevci, voronin85, vuslat5858, Warda, WaTeRCiTY58.5, wdkn, wisenrise, wolkan_58, wrongway, wserr, xdemox, xswordfishx, XXCakir58, x_burnley, x_latino_boy_x, y.aslan, y.kenan, yadeller18, yakamozum, yalçınkaya, YALNIZEFE5838, yalova77, yarasa_60, yarender, yasar.58, yasin58_58, yasinulker, yasir42, yasko_1967, yAsMinN_17, yasso_first, YatodaSin, yavuz11, Ya[S]iN, ycmetin, üctepeli87, üçyıldız, ydurdag, YEKESI, YeNiHaN_020, Yenikoylu, yeni_erol_34, yetiszara, ygd, yiğido 07, yiğidogur60, yiğidogürbüz, yiğidom, yiğidomustafa, yiğidoruk, yiğidosebo58, yiğido_aykut, yiğido_fb_ykk, yiğido_yunus, yigido Atilla, yigido kesku, Yigido58_NL, yigidodursun, yigidoeren, yigidolar06, yigidomustafa58, yigidoo, yigidoyasincod, YiGiDo_58_06_nl, yigido_58_77, yigido_aslan, yigido_furkan, yigido_halil_58, yigido_iso, yigido_serkan, yigiter187, yildizeli_58, yildizfati, yirmisekizli, ülküm58, ümit1991, ümit58, ümit_58, ümit_yildiz, İMRANLI'LILI, üniBuRak, yol58, youngeagles, ysf58, ıskın, İsmail ARSLAN, yunusk_58, YuNuSPaSa58, yunuss, yurtbay35, yurtoglu22, yusaby, yusuf ziya, yusufgonel, yusuf_yusuf, yuyarus, YİĞİDO, YİĞİDOLAR_58_, yıgıdo_erdi, YYILDIRIM, yıldıray4151, yıldızdağ, YÖRÜKOĞLU, z-iskender58, Zakir Canbek, zalayeta, zaraliilyas, zarali_koyugsli, zarali_sansar, zaralı-enes, zaralım 58, zaralımahmut_58, zekeriyaUZUNDAL, zeki1953, zekiyildirim, zeko58, ZeNCi_58, zereya, zeynep serin, zirve25, zirvede58, ziyakaynak, zuhal, zuzu58, zülfikar eler, ZYYZ, ök58, ömer şimşek, ÖMERSARI, Öz sivaslı, özgühertaş, özgür mehmet, özkan özel, Özmen, özsivasli_58, özyiğit07, _bling_lady-, _KaNGaLLI58_, _KazaaM_, _SIVASLI_, _TaYFuN_, ___YuNuS___, {DayI}, ş.usta, şampiyon71, şuayip, şuşehrilicumhur

CAGLAYAN 11.11.2007 17:42

[B][COLOR="Red"]Sitemizde Bugün 880 Online Olan Üyeler ve 225 Misafir üye bulunmaktadır. Toplam 1105 Kişi[/COLOR][/B]

[COLOR="red"]CAGLAYAN, 1967_Dernek_Cley, 1967_DERNEK_NAİL, 35gürün58, 58Mert58, 58sezerc, a.kala, achtung, akcakisla58, albina58, alkanmc, aLLy, AyhanBayrak, aykut-akay, Az-Baku, babamuro88, Bln-Fatih58, boss58, cerrah yiğido, cicco, ckepenek, deer, denizinan, DİVRİKLİ, emirhan58, emreoz_1967, engin78, excellent58, fanatik.tde, FatihCan, fatihgn, gençsivass, GrP_GARDAŞLAR, Güner, Hoffman_Oleg, IsYaNKaR, kangalli58yasin, kanunsuz_00, kayadelice, kayali58, KoNaN, kraker_t.t, kılıçer58, leblebi82, Merkez_ArMaĞaN, muammercolak, murat, musa3458, osman53, RECEP_YÜKSEL, sercan5858, sivaslıbaki, srksanli, superglam, Tolga, TracyMcGrady58, yener_sahin, yigidoo, yigidozan, yigido_0530, yunisis, yusuf_yusuf, zaraliilyas, zarali_sansarη.я, **SiVASLI**, -fb58-, .Sivasspor., 007furkan1994, 05aysel, 11 temmuz 11, 13u12QcK, 14_08_07_yigido, 1967 dernek serkan20, 1967_Dernek_Cley, 1967_DERNEK_NAİL, 19sefa67, 19ugur67, 27dr112, 34 koyulhisar, 35fulya58, 35gürün58, 58 buçuk, 58 EFENDİ 34, 5841, 5858ismail3535, 5858s5858, 58arda58, 58baron58, 58boztepe, 58dilek35.5, 58hkn58, 58isa58, 58mensurlu, 58Mert58, 58musti58, 58muzo58, 58ruzgari, 58sezerc, 58sivasspor58, 58ygd58, 58yiğidosivas58, 58zarali, 58_Buğra_98, 58_dj_burak_58, 58_sivas_1987, a.kala, aabeyy, aaydemir58, abayserdar, abdullahkaya, abici, abrek79, achtung, adalıyiğido, AdemEmre, ademgoze, adilakbulut, Adnan Bayrak, adres58, adriano5858, Agcalli, agumus_58, ahmet 1967, ahmet 58, ahmet kaya 58, ahmetbahar58, aircan, AKÇAKALELİ, akcakisla58, AKINCILAR52, albina58, ali5800, alimuharrem58, alisinan aslan, alkan58, alkanmc, alkanmustafa, Allbay, aLLy, alpbilal, alper58, alperefe23, alpingen, alptuğrul58, alptuna, altinolukibrahi, altogan, altuğ58, altuntas58, altınyayla, AMCA58, AmiRaLL, anilolcay, ankara sivas, anti-istanbul, aozdemir, arabesk_58, ARCAN, arif1959, arifcoskun, ariff_58, ARMUT, asil58, asi_sivaslı58, askbestecisi, Ask_Kuyusu, aslanbey1907, aslancimbom15, aslan_yiğido, asubay, asx, ata, atabey07, ato, ATİLLA_58, aydabey, aydin yuvaci, AYDIN1985, ayhanakman31, AyhanBayrak, ayhankaya, aykut-akay, aytac_ozf, Az-Baku, Azerbaijan, B.DUMANLI, babacann, babamuro88, Baddie, baha38, bahadır erdem, baharözü, bakk58, barbaros, basibüyük0058, bayram keten, bdere, bdogan58, bebeto.58, belalı_yiğido58, Berkan58, Bestepeli-58, BirAcAYipAdaM, bjk58, blacksky, Bln-Fatih58, BNKILIÇ, boğaçhan_sivas, bordobeyaz60, Bortecine23, boss58, bravely, burakdogan_25, buraks58, burak_kou, burhan_ataer, buri, by_asi, by_hunter, By_TheFaST, B_A_T_u, çağatay çopur, CAGLAYAN, cahar, Caldion, can-azerbaycan, can5858, canberkk, candostum2000, caner durmaz, caner5860, cankey, canımsın-58, captain_black, carbon58, cavres__ss, ÇaYan58, cebo-58, cebrail_58, cece, celalozdemir, cellym_58, CEM CAN, CEM KÖLN, cem2954, cemal58yiğido, cenik, cenk5821, CEPXZ, cerenimo58, cerrah yiğido, cesur sivas, ceyhans58, ceza_tolga_rep, Champion_58, chivas_regal, cicco, cihan1987, cihan_5892, ÇILGINLAR-58, cixx_58, ckepenek, comehere_58, corners19, coskun_5807, cozan, crazysıvaslı, crazy_satrancci, çılgın erol, çılgın-sedat, CÜSSKB-Aynur, cywasli, cömert, dagdeviren_58, databek35, datcum, davutmusab, daş_58, dede58, dedebali58, dedekorkut, deer, deli kadir, Delicesine58, Deliilyasliyiz, deliyürek58, deniz0958, denizer58, denizinan, Dernek Sözcüsü, direnç, Divriği58-, DivrigiLee, djahmet58, djonur58, Doğuhan, dogansar_58, doganşar, dogukan58, dostol, dragon_58, dragut, drmates, drummer, Duisburglu 58, duman58, DİVRİKLİ, EceL, edebiyatisyen, edi58, Efe Haci 58, efe1058, ekingölü, ekrem simsek, eksen77, elbeyli_58, ellezci, ellezinağılı, elnino, elvan akpunar, emir1908, Emirhan, emirhan58, emirhan_58, emo_fuko_58, emrahc58, emre58666, emreeroglu, emreoz_1967, emresengul58, emretan5858, emre_turunc60, emrullah_58_, endertaskan, eneke-talar, EneS ElmaS, enesin, engin yunus, engin2609, Engin58, engin78, engineer58, engin_58., erci58, erciyesli, erciys38, erdaleren58, ErdalGüler, erdalsahin_58, erem, erenn, erkam58, erkanefe, eroldemir, ertan_58, ertugrulss, escada, eserim, eser_58, esesli_o26ur, eski_gsli, esse_58, etamer58, Eugenic, Eurosivas, excellent58, eyuphan58, eyupk, EyupYILDIZHAN, Eyüp5825, EYÜPLÜ58, e_c_58, fanatik.tde, farawell, farketmez.58, Fatih-style_58, fatihada58, FatihCan, fatihdev, fatihgn, fatihorhan, FATIMA, fentom78, ferhatalbayrak, ferhatkalender, ferhido, forza_nalcacı, foto58, FranzFerdinand, freepaly2121, furkan baba, furkanplt, galileo, gamzeli_58, gardasin.58, gazi5858, gaziköy-orhan, gençsivass, gercek58li, GFB_Fighter, gluckmeea, GnC_EsmrKarizma, Gokay58, gol-mustafa-gol, gold star, GOSt, grandfa58, GrP_GARDAŞLAR, gurbanov fan, GurbetciYigidom, guven34, güleryüz, gülkız, Güner, gürcayir1965, göktuğ58, H.AYDEMİR, h0r0z_58, hacica, haci_58, hacımurat, hafikliyiğido58, hakandemirezen, hakki_58, HakkıTİMUÇİN, halaoğlu58, halil kalkan, halil ozturk, Halim58, halsar58, haluk058, hammerdown, hamza kaya, hancer58, handsome5867, handsomesivaslı, Hasan Arslan 18, HASANKOÇ, Hasim, hatekan, HaYaLL58, hayatkader5873, hayret58, Hilmikiremitci, hiz_hastasi58, Hodri Meydan41, Hoffman_Oleg, holigan, hurcit, hursit, hursit0658, Huseyin_34_58, husnusivas, hüseyin yıldırı, Ibrahim1983, ibrahim58, idammahkumu, ilteriş58, ilyas kaya, imsiyi, inan, incitanem8186, irfan Erol, irfankadir, ismail1, IsYaNKaR, isyankar_liseli, izmirliyiğido, izmirliyigido, jakobieen, jangbogo_58, juventus1994, K4r_Tugrul, kadir güner, kadir0911, kadir20, kadircan, kadirgüleryüz, KAFKASYALITX58, kaleli sükrü, KAMER-ÜL ZEMAN, kamil58, kan461, kangalli58yasin, kangalliahmet, kangallı sinan, kangallı58, kanunsuz_00, KAOS, Kaptan-58, kaptanselo, karakuş58, karalı, KARAYEL58, karizmabaris_58, karlılı, karnal, kasimov, kasım elmas, kasım tamer, kasımaygün, kayadelice, kayali58, kayaturan, Kaya_kale, KAYNARDIVRIGLI, kemal3558, kenan0058, kenan23, kepenekli_34, kero_58, kilic455, kiliclar, kilitçibayram, KIZILCAN, kmk, kmusa, KoNaN, koran58, KORAYIL, koyu58, kozalak, kraker_t.t, kral_konya, ksmb05, kuaför, kurtay58, kılıçer58, kıtıpiyos_87_58, kızılelmalım, köksal, KÖYLÜM_58, k_a_n_u_t_e, laguj emre, lasgedap, lazkopat6161, leblebi82, lonely_girl_58, Lxstany, Lx_58, m.murat, maco58, MADTURK, maestro, MainDadyFirst, MaNiFeSTo, mburak58, mcevahir, mecidiyeköy_58, Medusa, MeD_Turc, MEHMET ALİ, mehmetkarazor, mehmet_21_23, melih1, memozan58, mercanoglu58, Merkez_ArMaĞaN, merkez_emre, mert58, mert5834, MERİÇ, mesut_koçak_58, metin588, mevrik58, mezgirtli, mindestens, MMK, MOS-BY-58, mrbdm58, mrkz_abi, mrkz_potti, muammercolak, Mugen, muhammet musti, mumi, murat, murat4158, muratçelik, murattt58, murbin33, musa18, musa3458, musab58, musakaya58, musa_sivas, muslan58, muslu, mustafa, Mustafa Pala, mustafa116, mustafa5758, mustafaarslan, mustafaaygün58, mustafakaba1991, mustafaocak58, mustafauslu, mustafa_kavak58, musty_58, muzafferdogan16, myway, mzfb_huseyin58, narec, NAUGHTYBOY58, navruz58, NETLOG, neva, newjersey, NIC39, niptuckali, NizamiGenc58, nuri_58, oğuz_akgüll, ofgurleyuk78, oguz7358, oguzhan_1616, oguz_yildiz1987, okan27ank, okan871, okandemir, oktayalibabali, olvidarlo, omercoskun, omerduman58, onetanem58, onr, onurtepe58, ordulu_arda_, OrhanKARAHAN, orkun85, osman53, osmanfidan, osmann, oz.can, ozan_07, ozkaya5858, Paris58, parisli, parpali58, pasali_58, pharmaklas, planjor, platinho, poower-mini, pover58, prenses58, prplgmz, puf.sivas, pusat_tamer_58, quveyn, rahman02, raiden58, rain58, Rasimsivasli, RccP, RECEP_YÜKSEL, revenge58, rifatgondol, risusx58, rodrigez-haci, RoM€o, Ronaldinho, rubik, ruzgar_onur, RüStü ElmaS, RİZESPOR, s-i-n-a-n-58, S.AKBULUT, sabanoh, sabri, sadosan, salak15, salih_toprak58, samet yıldız, samsa58, samurayserkan58, sanal03, sarilartekstil, sarkislali, sarkislalirecep, sarkıslalıömer, sasasamet58, savas58, savis, SAİT YURT, sazcağız, scheni, scr, sebocan346, sedat yildiz, sedat2578, sefa3458, sefa_58, selahattin_58, selcuk5858, semiho, SempaticH, SEMİH-58, sensetik, SeraX, serbay çatal, sercan5858, serdar cebeci, serdar0755, serhat yeşil, serhatcan, Serkan5858, serkan_79, Sersak, sertan_1967, seyfo, sezercuneyt, silho94, simsek, simsiyah, simyacı58, sinan-58, sinemaj, sinnan58, sivas paşası, Sivas-Power, Sivas58, sivas67, sivasfutbol, sivasli ebru, sivasli neziha, sivasli omer 58, sivasli-akif, sivasli-zuhal, sivasli16, sivaslibozo, sivaslidelibaha, sivasligenc, sivaslihakan, SivasLiM17, Sivaslimm__58, sivaslimurat, sivasliyiz58, sivasli_-58, sivasli_5860, sivasli_baho58, sivasli_boy58, sivasli_furkan_, sivasli_tufan, sivaslı ilkan, sivaslı yüğüdo, sivaslı yıldız, sivaslı-elif, sivaslıbaki, sivaslıpusat, sivaslı_can, Sivasspor58_58_, sivassporlukartal, sivassporum58, sivassporummm58, sivas_çarşı, sivas_kangallı, sivas_leee, sivas_u, sivas_YILDIZELi, SLHKZ, snaake, Snitz_Ekaterina, SONMEZ, sonnefer, sonsuzadeksivas, sonyıgıdo, spainloco, speedy, srdny, srksanli, Ss--58--Ss, SS-58-NL, SS_ferhat58, stanley-ozgur, Starkman_Nik, stsy21, subasi29, subası, superdemirci, superglam, susehrili, SvS_sVs, Sweetgirl, sws-l33, sülüs58, sızırli_58, Taki, taksici, talha altunbaş, tanju_58, tarik-58, tarik.58, tarzan58, tas, tatangaist, tatasmurat58, taykanat06, taylan15, tekintufekci, testere20007, Thai, thecrazy_umit, Theßen, Timur, tiryakisivaslı, tmac_58, tokgozumit, tokuslubaho, Tolga, tonuslu5835, tonuslu_58, toto58, TracyMcGrady58, TRAPER, TrevolHelper, TS58, tufi58, TUNA_TNK, Tuncay alan, tuncer8658, tunga, Turan 59, turang, Turgut-Reis, turka58, turkmirza, turko, tusuz_58, tuzlugollu, tykinik58, Türkmenem58, tödürgeli58, ufukkk, umensbilgisayar, UmutCan58, urfanekinci, UTKUM_58, uuurozturk, uzaklar, uzulme58, vahap bakanoğlu, valpes58, vedat_0658, veli1975, veysel, volkanevci, vusal_vs, wanted58, Warda, wauw, whiteroses, XBeRKaNX_58, xdemox, xremix, xxerkan58, xZx, yakupbektas, yanliz, yasar.58, yasin-58, yasin5834, yasin58_58, yasin__0658, YatodaSin, yener_sahin, yiğido çevik, yiğido serhat, yiğido yunus, yiğido22edirne, yiğidofeyzullah, yiğidolar-58-34, yiğidoo1967, yigido Atilla, yigido eyüp, yigido kesku, yigido-58, Yigido58_NL, yigido7858, yigido8499, yigidoalperen, yigidodursun, yigidoguz, yigidolar06, yigidomustafa58, yigidoo, yigidozan, yigido_90, yigido_buRaq, yigido_furkan, yigido_halil_58, yigozya, Yildizelili58, yildizeli_58, ykaraca58, ülküm58, ümit ergüt, ıskın, ıstanbul_58, Yunusum_58, yusuf caygöz, yusuf ziya, yusuf-79, yusuf58, yusuf_yusuf, YİĞİDOMURAT, yıgıdokonya, YYILDIRIM, İ_N_F_İ_A_L, ZAFER İÇKE, zafer51, zaraliilyas, ZARALI_ENGIN, zarali_koyugsli, zarali_sansar, ZaRaLı ToSuN_58, zaralı-enes, zaralı19, zaralım 58, zaralıxakörenli, zeki58, zeko58, ZILVER, ZYYZ, Öz.caN58, özaykr, özer mert, özkanakgül58, _bugra58, _DeReBeYi_, _sivasli_58_, _SİSİ_, __MeHMeT__, şaban özdoğan, şarkışlalı_yigi, şeytan_58[/COLOR]

bahadır erdem 21.11.2007 15:54

Tespitler çok güzel.Fakat şunuda gözden kaçırmamak lazım.Bir kısım MEDYA tahrik edici yayınlarıyla reyting,bir kısım YÖNETİCİ açıklamalarıyla hem tahrik hemde reklam,bir kısım AMİGO'da sadece ve sadece para için bu çirkin şeylere başvuruyorlar.Diğer bir amaç'ta rakibi kötüleyerek onlara ya zarar vermek yada kendi rezilliklerini örtbas etmeye çalışmak'tır diye düşünüyorum.Zaten bizim insanımız duygusal davranarak en küçük bir fitne'de bile hemen tepki göstermiyor mu?

Biz ancak bize yapılan saldırılara,tahriklere TEVAZU GÖSTEREREK ve çoğu zamanda görmezden ve duymazdan gelerek güzel bir cevap vermiş oluruz.

EyüphanAydın 14.01.2008 20:51

Sitemizde 2 Günden Beri Büyük Artış!!!!

[B][LEFT][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SivasSpor.com Her Geçen Gün Büyüyen,Gelişen Spor Sitesidir. Bir Kulüp Sitesi Olmasına Rağmen Dostluğun,Kardeşliğin Epey Olduğu Yer.Sitemizde 2 Gün İçinde 300'e Yakın Üye Olmuştur Dün 100'Ü Aşkın Bir Üye Sayısına Ulaşan Sivasspor.com Bugunde 100 Sayısını Geçmiştir.
Başarilarının Devamını Dilerim
[url]www.sivasspor.com[/url][/FONT][/CENTER][/LEFT][/B]

sivas_kangallı 14.01.2008 20:52

--->: Sitemizde 2 Günden Beri Büyük Artış!!!!

sivasspor.com ailesini tebrik ederiz..başarılar:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55.