SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Üsküdar-Anadolu/Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6964)

SivasSpor.Com 09.06.2006 00:30

ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ

Sivasspor kulübü kendisine altyapı oluşturacak takım için Anadolu Üsküdarspor’u tercih etti.

Yapılan seçmelerde beğenilen ve Sivas amatör kümedeki yetenekli futbolcuların forma giymesi ve daha sonra Sivasspor’a alınması için böyle bir takıma ihtiyaç bulunduğunu belirten yöneticiler,Türkiye 2.lig B kategorisinden bu sezon 3.lige düşen Anadolu Üsküdar’a talip olup adınıda “Sivas Anadoluspor” olarak değiştirmeye hazırlanıyor.
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın uzun zamandır altyapı olarak kullanılacak bir kulüp aradığı, Belediyespor’un 3.lige çıkamamasından sonra bu kararı aldığı belirtiliyor. Başkan Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerin önümüzdeki günlerde Üsküdar Anadoluspor yöneticileriyle bir araya gelerek bu konuyu görüşecekleri öğrenildi.

UYGUN’UN İKİNCİ TAKIMI!

Sivasspor menajeri Bülent Uygun,Sivasspor’da futbol oynadıktan sonra Üsküdar Anadoluspor’a transfer olarak bu takımdada bir süre forma giymişti. Anadolu Üsküdar kulübüyle diyaloğu bir hayli fazla olan Bülent Uygun’un Anadolu Üsküdar yöneticilerini bu konuda ikna edebileceği belirtiliyor.

Hürdoğan

albina58 09.06.2006 00:50

-->: ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ

Başkanımızın bu kararı,büyük kulüp olma yolunda aldığı radikal bir karardır.Çağdaş futbol mantelitesinin olumlu bütün unsurlarını barındıran bir başkana sahip olmaktan dolayı gurur duyuyorum.
Başkanımızın aldığı bu kararı hayata geçirdiği taktirde,Türk futbol camiasında yıkılmaz bir abide olacağımız kanaatindeyim.
TEBRİKLER BÜYÜK BAŞKAN

sedat yildiz 09.06.2006 02:04

bu bir güzel öneri bence yakisir

35gürün58 09.06.2006 07:05

Uzun vadede başarılı olmanın yolu altyapı zenginliğinden geçer, Başkanın bu amaçla aldığı karar memnuniyet verici, Tebrikler sn.Başkan.

Etem-Murat 09.06.2006 08:59

[B]hayırlısı olsun bir alt yapı oluşturması acısından cok güzel birşey olur
haydi hayırlısı [/B]

akkuzu 09.06.2006 10:26

MÜKEMMEL BİR DÜŞÜNCE KUTLARIM.SİVASSPOR YÖNETİMİNİN NE KADAR PROFESYONEL BİR KADRO OLDUĞU ORTADA

USKUDARLIORHAN 09.06.2006 12:30

USKUDAR ANADOLU 1908 TARAFTAR BİLDİRGESİ

[B]USKUDAR ANADOLU 1908 TARAFTARLARI ADINA[/B]

TAKIMIMIZIN İSMİNİ SİVAS ANADOLU SPOR YAPICAK VEYA TAKIMIMIZIN

İSMİNDEN 1 HARF OYNATACAK OLAN ONERGEYİ KABUL ETMEMİZ MUMKUN

DEİLDİR VE OLMASI DURUMUNDA TAKIMDAN DESTEGİN KAYITSIZ SARTSIZ

CEKİLECEGİ PROTESTOLARIMIZIN BASLIYACAGINI SAYGIDEYER SİVASSPOR

YETKİLİLERİNE DUYURURUZ ...

apo-58 09.06.2006 12:54

ÜSKÜDARLIORHAN- KARDESIM HELAL OLSUN SANADA BÖYLE ACIK YÜREKLILIK
VE TAKIMINNI ISMINE SAHIP CIKMAK YAKISIRDI-
BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK SIVASSPORUN ÜSKÜDARI ALMASINI ISTEMIYORUM-NEDENMI SEN BAK SIVAS ANADOLUSPOR OLMASINI-YANI BIR HARFIN DAHI DEGISMESINI ISTEMIYORSUNDA-BENIM SIVASIM NEDEN ORAYA YATIRIM YAPSIN-SIVASDA BASKA TAKIMMI YOK-SIVAS BELEDIYESPOR BU YIL
3:LIGE CIKAMADIYSA YATIRIMINI YAPARSIN-SENEYE CIKAR-INSALLAH BU SATINALMAMI YOKSA BIRLESMEMI OLMAZ
SAYIN BÜYÜK BASKAN SENI COK SEVIYORUZ-LÜTFEN SIVAS VARKEN ISTANBUL TAKIMLARINI BIRAKIN-BIZIM 3 LIGDE TAKIMA IHTIYACIMIZ VAR-PILOT TAKIMLAZIMSA SIVASDAN CIKARIN-
SELAMLAR

teknik 09.06.2006 13:03

bence keşke kendi ilimizden çıkarabilsek ama eğer başarılamıyorsa ozaman merkezi ve maç oyanayacağı yer sivas olacak şekilde gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra takım sahiblenilmelidir.Başkanımızın ve yönetimimizin tesbiti doğruidur.kesinlikle lazım bize altyapı takımı hemde ikincilig A da bir takıml lazım.Bu çalışmalarda ki başarı sivssporumuzun başarısıyla eşdeğer sanırım.

ZALIM_58 09.06.2006 13:58

[QUOTE=apo-58]ÜSKÜDARLIORHAN- KARDESIM HELAL OLSUN SANADA BÖYLE ACIK YÜREKLILIK
VE TAKIMINNI ISMINE SAHIP CIKMAK YAKISIRDI-
BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK SIVASSPORUN ÜSKÜDARI ALMASINI ISTEMIYORUM-NEDENMI SEN BAK SIVAS ANADOLUSPOR OLMASINI-YANI BIR HARFIN DAHI DEGISMESINI ISTEMIYORSUNDA-BENIM SIVASIM NEDEN ORAYA YATIRIM YAPSIN-SIVASDA BASKA TAKIMMI YOK-SIVAS BELEDIYESPOR BU YIL
3:LIGE CIKAMADIYSA YATIRIMINI YAPARSIN-SENEYE CIKAR-INSALLAH BU SATINALMAMI YOKSA BIRLESMEMI OLMAZ
SAYIN BÜYÜK BASKAN SENI COK SEVIYORUZ-LÜTFEN SIVAS VARKEN ISTANBUL TAKIMLARINI BIRAKIN-BIZIM 3 LIGDE TAKIMA IHTIYACIMIZ VAR-PILOT TAKIMLAZIMSA SIVASDAN CIKARIN-
SELAMLAR[/QUOTE]
ARKADAŞIM ÇIK GÜZEL BİR KONUYA DEGİNDİ NEDEN İSTANBUL TAKIMI OLSUN SİVAS OLSUN BİZE

EeSsRrAaRr 09.06.2006 14:33

üsküdarlılar adına ...

ANADOLU USKUDAR isminden 1 harf dahı oynar ıse biz protestoolara baslayacagız ..

Üsküdar lıyız Gururuma dokunur boyle 1 sey 100.yılımız yaklastı sayılır ..

ANADOLU USKUDAR ...

2 kelıme 14 harf

ÜSKÜDARLI_tarık 09.06.2006 14:38

isim degişikligi olmamalı bunu kabul edemyiz lütfen anlayışlı bize sahip çıkmanız güzel saollun var olun ama birazda bizleri düşünün koskoca ÜSKÜDARIN bir takımı bile olmayacak ne kadar acı bir durum 100 yıllık kaç takım var ki şu TÜRKİYEDE arkadaşalr abiler sivas istanbul fark yaparmı burdada yokmu sivaslı insanlar hiç yoktan hemşerilerinin sahip çıktıgı takımı destekler ve az da olsa hasret gideriz siz zannediyormusunuz ki sivas alırsa hep ÜSKÜDAR DESTEKLENİR diye inan maçın başından sonuna kadar sivas sesleri ile inler tribünler ister deplasmanda ister kendi evimizde hep bana hep bana düşünmeyelim bakın ben ADIYAMANLIYIM BÜYÜKLERİMİZ SİVASTAN GELMELER YANİ ŞİMDİ KAN BAGIINDA OLMSAI NE KADAR SEVİNDİRİCİ BENİM ADIMA KEŞKE ADIYAMAN SAHİP ÇIKSA DA İSTERSE A HARFİNİ ADIYAMANIN A SINI BİLE KULLANMASA YİNE DERİM MEMLEKETİMİN SAHİP ÇIKTIGI TAKIM VE GİDER DESTEKLERİM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SİVAS

GuNaY 09.06.2006 14:40

[B]Arkadaşlar söylemlerinizda haklısınız da bunu biryerden mi duydunuz yoksa olabilir ihtimaline karşımı söylüyorsunuz onu anlamadım?[/B]

EeSsRrAaRr 09.06.2006 14:49

ilk sayfadaki ilk mesajı okurmusun lutfen gunay kardes

GuNaY 09.06.2006 14:55

[QUOTE=EeSsRrAaRr]ilk sayfadaki ilk mesajı okurmusun lutfen gunay kardes[/QUOTE]
[B]Pardon oraya dikkat etmemişim :confused: [/B]

trabzonsporlu 09.06.2006 15:10

kesinlikle anadolu üsküdarın sivas bünyesine geçmesini istemiyorum. gerçek üsküdarlılar bunu iyi bilir

ümraniyeliler 09.06.2006 15:19

MERHABALAR ARKADAŞLAR BİZLER ÜMRANİYELİYİZ AMA ÜSKÜDARDA ARKADAŞLARIMIZIN TAKIMI ONLARA HERZAMAN DESTEK VERECEGİZ EGERKİ SİVAS YÖNETİMİ YADA KİM OLUSA OLSUN ÜSKÜDAR ANADOLUMUZUN BİR HARFİ BİLE DEGİŞİRSE İNANINKİ BİZLER ÜMRANİYELİ OLARAK ÜSKÜDARLI ARKADAŞLARIMIZLA HER TÜRLÜ PROTESTOLARA BAŞLIYACAGIZ BİR HAFR BİLİ DEGİŞMİYECEKTİR HAYIRLI GÜNLER

ÜMRANİYELİLER

ÜSKÜDARLI_tarık 09.06.2006 15:27

çok çok saollun bizi anlayışla karşılamanız çok güzel inşallah hayırlısı olur ve isim oldugu gibi kalır ve birgün SİVASLILAR GURURLA BİZ BU TAKIMA SAHİP ÇIKTIK DER HERKESE TEŞEKKÜRLER 1908 ÜSKÜDAR GENÇLİK

CAGLAYAN 09.06.2006 15:29

[B][I]SIVASLI VE SIVASSPORLU OLARAK ANADOLU ÜSKÜDARIN ISMINI VE LOGO´SUNU DEGISTIRILMESINE KARSIYIM. ÜSKÜDARLI ARKADASLARA KESINLIKLE KATILIYORUM.
ISTANBULDAKI BIR TAKIMA [COLOR="Red"]SIVAS ANADOLU SPOR [/COLOR] ISMI YAKISMAZ !!![/I][/B]

ümraniyeliler 09.06.2006 15:34

sagol kardeş umarımki yavaş yavaş arkadaşlarımız bizleri anlayışla karşılıyorlar sagolun

MERİÇ 09.06.2006 15:45

Bence çok yanlış bişey olur kulüp ismini deiştirmek ,Anadolu Üsküdarın da bir prestiji war umarım isim deişmez...

EeSsRrAaRr 09.06.2006 15:46

canımı veririm ismimi asla

Üsküdarlılar

EeSsRrAaRr 09.06.2006 15:48

hersey bi yana acırım gecen 99 seneye ..

100 yıla 1 sezon kalmısken böyle bırsey cok anlamsız ..

Biz buyuklerımızden bu klube destek olduklarını gorduk onlar sımdı yataktayken bıle gonullerı bu takımla bu takımı dusunuyorlar onlar ıcın varız Ne görduysek o ne bıldıysek o .

aNADOLU ÜSKÜDAR 1908

MERİÇ 09.06.2006 15:54

[QUOTE=EeSsRrAaRr]hersey bi yana acırım gecen 99 seneye ..

Biz buyuklerımızden bu klube destek olduklarını gorduk onlar sımdı yataktayken bıle gonullerı bu takımla bu takımı dusunuyorlar onlar ıcın varız Ne görduysek o ne bıldıysek o .

aNADOLU ÜSKÜDAR 1908[/QUOTE]

aga Üsküdar Anadoluyu alt yapı yapmak çok iyi olur ama isim mevzuunda sonuna kadar haklısınız!!!

ÜSKÜDARLI_tarık 09.06.2006 15:56

görüyorum kbu konu da yanlız degilis çok çok saollun SİVASLI DOSTLAR İNŞALLAH SİZLERLE EL ELE GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ İNŞALLAH İSİM DEGİŞİKLİGİ OLMAZ LÜTFEN YETKİLİLERE SOLEYİN ANLAIŞLI OLSUNLARR

MERİÇ 09.06.2006 15:58

[QUOTE=EeSsRrAaRr]hersey bi yana acırım gecen 99 seneye ..

aNADOLU ÜSKÜDAR 1908[/QUOTE]

Aga sen İdris'i tanıon mu oda sizin tribünden?...Körfezli İdris

EeSsRrAaRr 09.06.2006 16:00

evet alt yapı ıcın cok ıyı bır lımana demır attınız cunku bu takım zaten ıyıydı yetıstırdıgı topcuların bırcogu suan 1.ligde ki bakın baskan yardımcınız sanırım bır ara burda top oynamıs ki bu sene sorun grubumuzdakı takımlara dusmeyı hak ettımı uskudar dıye ınanın bizi düşüren SADECE VE SADECE ÜSKÜDAR BELEDIYESI ::

GuNaY 09.06.2006 16:01

[B]Üsküdarlı arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak..
Sizler yeni olduğunuzdan anasayfada görünmüyorsunuz,
Yeni şifre alırsanız anasayfadayada uymuş olacak...
Şimdiden teşekkürler...[/B]

LORDKRAL 09.06.2006 16:08

üsküdar lı kardeşlerimizinde tepkisi normal.apo 58 kardeş de çok güzel düşünmüş neden sivasta kulüp mü yokta anadolu üsküdar takımını alıyorlar ama bu onların düşüncesi hayırlsı neyse o olsun.

HALIL 09.06.2006 16:08

adi degistirmesinler mii? ARTIK BIR SIVASS TAKIM8I OLACAK MECBUR AD DEGISTIRMEYE TABIKI BASKA TAKIM YOK MU YAAAAA HEM

EeSsRrAaRr 09.06.2006 16:10

yigido halil kardesim anlamamakta ısrar edenlerdensın sanırım..
kafam ucuyor bas agrıları gırdı zaten kardes sana hıcbırsey demıyorum sadece diyecegım sey 1908...

anladın umarım

EeSsRrAaRr 09.06.2006 16:10

[QUOTE=LİS67_MERİÇ]Aga sen İdris'i tanıon mu oda sizin tribünden?...Körfezli İdris[/QUOTE]
bahsettıgın kardesımızı bu sene bırcok maccta gordum ıyı hos delıkanlı kardesımızdır...
hayırdır ?

MERİÇ 09.06.2006 16:11

[QUOTE=yigido_halil_58]adi degistirmesinler mii? ARTIK BIR SIVASS TAKIM8I OLACAK MECBUR AD DEGISTIRMEYE TABIKI BASKA TAKIM YOK MU YAAAAA HEM[/QUOTE]
Gardaş adamların tarihi bizden de süper ligteki birçok takımdan da eski , ayrıca Sivastaki herhangi bir 3.lig takımıyla Üsküdarı kıyaslaman da bence normal değil.İyiki Üsküdarı aldık!..

MERİÇ 09.06.2006 16:12

[QUOTE=EeSsRrAaRr]bahsettıgın kardesımızı bu sene bırcok maccta gordum ıyı hos delıkanlı kardesımızdır...
hayırdır ?[/QUOTE]
Kendisi arkadaşım olur ,dediğin gibi delikanlı çocuktur...

ÜSKÜDARLI_tarık 09.06.2006 16:20

vallaha halil kardeş düşüncen belki senin açından dogru ama inşallah bu durmda olmazsın hiçç zaten sizle beraber ÜSKÜDARIN isminin alnılması sizler için büyük bir deger çünkü falan filan degil adı ÜSKÜDAR zaten tarihini de katarsak başlı başına bir hazineye sahipsiniz bakın bu semtin adı ÜSKÜDAR başbakan bi kasımpaşa dedi bi ÜSKÜDAR dedi devlete oturdu anlayana

EeSsRrAaRr 09.06.2006 16:22

ancak bi üsküdar bi kasımpasa dıye sayın basbakanımız üsküdar semtine sadece uyumaya geliyor..Emniyet mahallesindekı vıllasına ..

Cok uzatmayalım sanırım lıgın baslamasına 2 3 ay bı zaman var amacımız bellı bız sıvassporu sıvası sıvaslı kardeslerımızı sevıyoruz heran beraber olmaya hazırız tek yedıremedıgımız bu armanın ismin ve renklerın deısecek olması ama DEGISEMEZ ..
bukadardır hepımızın cabaları ıle deısmeyecektır..

EeSsRrAaRr 09.06.2006 16:23

KALIN SAGLICAKLA.....

Murat Dilek

Gomes 09.06.2006 17:11

Bir Bursaspor taraftarı olarak sitemizde de bizleri yalnız bırakmayan Üsküdarlı arkadaşları destekliyorum. 1908 de kurulmuş ve üç ayrıcalıklı istanbul klüplerinin istanbulu kasıp kavuran politikalarına karşı bugüne kadar ayakta kalmış Anadolu Üsküdar klübünün TEK harfinin bile değişmesine karşıyım

[URL="http://www.grupceync.org/deplasmandabesiktas.htm"]http://www.grupceync.org/deplasmandabesiktas.htm[/URL]

ÜSKÜDARLI_tarık 09.06.2006 17:19

ALLAH RAZI OLSUN GOMES ÇOK ÇOK SAOL İNŞALLAH 1 HARFİMİZ BİLE DEĞİŞMEDEN SİVASSPORUN VE SİVASLILARIN DESTEGİNİ ALARAK EN İYİ YERLERE GELECEGİZ DESTEKLERİNDEN DOLAYI HERKESE TEŞŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM SİZİN İÇİN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPARIM İSTANBULDAKİ MAÇLARINIZDA 90 DAKKA BAGIRMAK BANA ARTIK BİR BORÇ OLDU BELKİ ÇOK DEGERLİ DEGİLDİR AMA ELİMDEN GELENİ BEN VE ARKADAŞLARIM YAPICAK 1908 BİRŞEY ANLAM İFADE EDİYORSA LÜTFEN SİZLERDE ÜSKÜDARIMIZIN İSMİNİN DEGİŞMEMESİNİ SAVUNUN LÜTFEEENN

Güner 09.06.2006 17:29

[B]Çok yerinde ve isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Temeli zayıf olan bina uzun yıllar ayakta duramaz. Altyapı bu anlamda çok çok önemli. Umarım herşey yöneticilerimizin dilediği gibi gerçekleşir ve SivasSporumuza unutulmayacak büyük bir katkı sağlamış olurlar.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31.